-
Όταν λες λίγα πόσα περίπου παραπάνω?
-
Είναι απατεώνες οι μαντράδες.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Είναι απατεώνες οι μαντράδες.Εγω το εχω πει..
-
Από προχθές πάντως έχω αγχωθεί.Είπα μια χοντρομ@λ@κι@ σε συμφορουμά για ένα χρώμα αυτοκινήτου και ήταν λάθος τελικά(το γελοίο είναι ότι ήμουν και σίγουρος)
Να αυτοκτονήσω είμαι. -
Ολοι απατεωνες ειμαστε!
-
Και πολυ αργησες....
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Ολοι απατεωνες ειμαστε!Για τον εαυτό σου πες ότι θες.
Εγώ δεν είμαι. -
Από προχθές πάντως έχω αγχωθεί.Είπα μια χοντρομ@λ@κι@ σε συμφορουμά για ένα χρώμα αυτοκινήτου και ήταν λάθος τελικά(το γελοίο είναι ότι ήμουν και σίγουρος)
Να αυτοκτονήσω είμαι.Αραξε.. Κανεις δε παιρνει 100% κατι που θα του πει ενας αγνωστος σε ενα forum..Περισσοτερο γνωμες ανταλλασσονται.. Την εγκυροτητα καποιου που σου λεει κατι σε ενα forum πρεπει να περασει καιρος για να την αξιολογησει κανεις και να τη λαμβανει σοβαρα υποψιν του..
-
Εσεις το γενικευεται, αρα ειμαστε ολοι μικρε!
Επισης ολες οι γυναικες ειναι...εκτος απο τη μανα μας και την αδερφη μας...ιδιας φιλοσοφιας προταση!Μπραβο, πατε μπροστα, φοβερα μυαλα!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Να αυτοκτονήσω είμαι.Αραξε.. Κανεις δε παιρνει 100% κατι που θα του πει ενας αγνωστος σε ενα forum..Περισσοτερο γνωμες ανταλλασσονται.. Την εγκυροτητα καποιου που σου λεει κατι σε ενα forum πρεπει να περασει καιρος για να την αξιολογησει κανεις και να τη λαμβανει σοβαρα υποψιν του..
Ξέρεις τι έγινε ο άνθρωπος φτιάνει μία Α310 την έχει στοκαρισμένη έτοιμη για βαφή και του είπα λάθος μπλε για το βάψιμο.Όταν δε ο Chala13 ανέβασε τον πίνακα με τα χρώματα μου κόπηκαν τα πόδια .Το αστείο είναι ότι του έδωσα και κωδικούς του ανθρώπου .Τι ΠΜ του έστειλα αλλά δεν το έχει πάρει.Αν υπ' ευθύνη μου την βάψει λάθος θα τρελαθώ
-
Τι δουλεια εχουν οι πουτανες με τους μαντραδες μονο εσυ το ξερεις..
Και σου ξαναλεω μη μιλας εφοσον δε ξερεις τι παει να πει μεταχειρο..
Και φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις.. Αλλα πανω απο τους μισους+ γυρνανε χιλιομετρα και πουλανε για ατρακαριστα..Τεσπα η κουβεντα αυτη με εσενα ειναι ατερμονη εδω και μηνες , αλλα εξω απο το χωρο πολλοι ξερουν να μιλανε, μολις πας για μεταχειρο να σε δω....
Ορεστη χαλαρωσε ρε.. Κατα τη γνωμη μου αποκλειεται να συμβει το οτιδηποτε..
-
Πάντως για να αλλάξουμε κουβέντα η γαλάζια μονοφάναρη DS που ανέβασες στις αγγελίες μοίαζει εξαιρετική.
-
Ο Νονος εβγαλε και ποσοστο! Πανω απο 50% ειναι αλητες!
Τα λογια ειναι περιτα!
-
Ναι όντως περιττά.Τι λες Χρήστο?
-
Ναι όντως περιττά.Τι λες Χρήστο?Τι να λεμε τωρα..
Απο το '84 μονο μεταχειρισμενα στην οικογενεια και τα φανταζομαι.. Εχω ζησει εντωμεταξυ τη διαδικασια 4 φορες και εχω βρει αμαξι σε 2 φιλους μου.. Ρε ορεστη πρεπει να ειμαι τελειως ασχετος τελικα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ναι όντως περιττά.Τι λες Χρήστο?
Τι να λεμε τωρα..
Απο το '84 μονο μεταχειρισμενα στην οικογενεια και τα φανταζομαι.. Εχω ζησει εντωμεταξυ τη διαδικασια 4 φορες και εχω βρει αμαξι σε 2 φιλους μου.. Ρε ορεστη πρεπει να ειμαι τελειως ασχετος τελικα..
Με αυτά που παραθέτεις μάλλον εκεί καταλήγω.
-
Πάντως για να αλλάξουμε κουβέντα η γαλάζια μονοφάναρη DS που ανέβασες στις αγγελίες μοίαζει εξαιρετική.Την εχω δει απο κοντα αφου ειναι μεσα στην 'Ακτη Δυμαιων' στη πατρα..Το αυτοκινητο τουλαχιστον εξωτερικα δε παιζεται..
-
Οχι και τελειως, απλα εχεις υπερεκτιμηθει απο μονος σου!
Πως μπορει να εισαι τοσο απολυτος σε ολα, ε? Παντα ασε και το 0,01% για τη μυγα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πάντως για να αλλάξουμε κουβέντα η γαλάζια μονοφάναρη DS που ανέβασες στις αγγελίες μοίαζει εξαιρετική.
Την εχω δει απο κοντα αφου ειναι μεσα στην 'Ακτη Δυμαιων' στη πατρα..Το αυτοκινητο τουλαχιστον εξωτερικα δε παιζεται..
Εξωτερικά φαίνεται και από την φωτογραφία ότι είναι εξαιρετική.Τσικ δεν κάνει η άτιμη .Τώρα αν είναι και εσωτερικά κανόνι μιλάμε για ιδανικό κομμάτι για συλλέκτη.
-
Την εχω δει απο κοντα αφου ειναι μεσα στην 'Ακτη Δυμαιων' στη πατρα..Το αυτοκινητο τουλαχιστον εξωτερικα δε παιζεται..
Εξωτερικά φαίνεται και από την φωτογραφία ότι είναι εξαιρετική.Τσικ δεν κάνει η άτιμη .Τώρα αν είναι και εσωτερικά κανόνι μιλάμε για ιδανικό κομμάτι για συλλέκτη.
Ετοιμαζει ο citrovag μια μονοφαναρη αυτη την εποχη.. Απιθανο project με πολυ δουλεια..
Βασιλακη οταν ερθει η ωρα για μεταχειρισμενο ρωτα με, γιατι σας κοβω να πηγαινετε ακλαυτοι με αυτα που γραφεις..
CITROËN FORUM