-
Αν είχα προσόντα θα 'μουν στο δημόσιο.
Γιατί σε ενδιαφέρουν τα προσόντα μου, θα με προσλάβεις; -
Μία τράπεζα θα φάει το 22% του ΑΕΠ μιας χώρας! Ασύλληπτο
Είναι το νέο ιρλανδικό θαύμα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ποιός είπε ότι 'φταίνε το ίδιο' ?
Οχι όμως ότι είναι αθώοι αμνοί και δεν έχουν ουδεμία σχέση με τα χάλια μας. Ολοι μας, άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο, έχουμε μερίδιο. Οταν όλοι μας επωφελούμασταν από την -και καλά- 'ανάπτυξη' με τα δανεικά ήταν καλά αλλά τώρα βγάζουμε την ουρά μας απ΄έξω και φταίνει μόνο 'οι άλλοι', τα 'λαμόγια' ?Ασε που το επιχείρημα είναι λαϊκίστικο διότι ναι μεν ο μηχανοδηγός έχει φάει Χ 'μόνο' αλλά αν προσθέσεις τα 'Χ' όλων των χιλιάδων μηχανοδηγών, επίορκων εφοριακών, υπαλλήλων πολεοδομίας, γιατρών με φακελάκι, δασκάλων / καθηγητών με ιδιαίτερα, τελωνειακών με μπαξίσι, αστυνομικών με προστασία, δικαστικών στυλ Καλούση κτλ. (μειονότητες στον κλάδο τους ενδεχομένως κάθε κατηγορία αλλά...) τότε βγαίνουν δισεκατομμύρια. Ισως / Μάλλον λιγότερα από του κάθε Μπόμπολα και των ομοίων του καθώς και των βουλευτών / υπουργών / δημάρχων / νομαρχών αλλά όχι και παρωνυχίδες.
Δεν πιανεις το νοημα. Ο μηχανοδηγος δεν τα πηρε μονος του. Του τα δωσαν για να γινει συνενοχος και να κλεισει το στοματακι του. Προφανως εχει τις ευθυνες του, δεν αντιλεγω. Αλλα όλο αυτο το τσιρκο που περιγραφεις (και στο οποιο βεβαια θα επρεπε να συμπεριλαβεις και τα ιδιωτικα μαυρα λεφτα και την φοροδιαφυγη απο ελευθερους επαγγελματιες και την διασπαθιση των χρηματων των διαφορων ευρωπαικων πακετων απο εταιρειες και εταιρειουλες του ιδιωτικου τομεα κλπ) ποιος το δημιουργησε και ποιος το συντηρησε; Ο Παγκαλος ή ο μηχανοδηγος;
Και στο φιναλε, εγω δεν ξερω σαπιοκοιλια μηχανοδηγο με 60 ακινητα και νεαρα γκομενιτσα-συζυγο υποψηφια δημαρχο αρτεμιδος. Οποτε, δεν μας παρατας ρε τσαμπα-μαγκα Παγκαλε...
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Γιατί σε ενδιαφέρουν τα προσόντα μου, θα με προσλάβεις;Μακαρι να μπορουσα Θελω μονο να διαπιστωσω την αδικια να σ' αφησουν στην απεξω και να παρουν εμας που μας χορηγεις
Αλλα δε μας λες τον τομεα που προσφερεις το θεαρεστο εργο σου -
Ο χρήστης pro έγραψε:
Και στο φιναλε, εγω δεν ξερω σαπιοκοιλια μηχανοδηγο με 60 ακινητα και νεαρα γκομενιτσα-συζυγο υποψηφια δημαρχο αρτεμιδος. Οποτε, δεν μας παρατας ρε τσαμπα-μαγκα Παγκαλε...
Ούτε υπάλληλο στην Ρηγίλλης με 58 ακίνητα ... ξέρω κληρονομιά ήταν.
Βέβαια και τα 30 Κ ταρίφα δεν τα λες λίγα....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ούτε υπάλληλο στην Ρηγίλλης με 58 ακίνητα ... ξέρω κληρονομιά ήταν.
Βέβαια και τα 30 Κ ταρίφα δεν τα λες λίγα....
Ούτε τα 15Κ ετησιως της δικηγορου Βοζεμπεργκ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γιατί σε ενδιαφέρουν τα προσόντα μου, θα με προσλάβεις;Μακαρι να μπορουσα Θελω μονο να διαπιστωσω την αδικια να σ' αφησουν στην απεξω και να παρουν εμας που μας χορηγεις
Αλλα δε μας λες τον τομεα που προσφερεις το θεαρεστο εργο σουΠοιος ανέφερε αδικία ;
Δεν βλέπω για ποιο λόγο να σου αναφέρω προσωπικές πληροφορίες, CIA είσαι; -
Δεν βλέπω για ποιο λόγο να σου αναφέρω προσωπικές πληροφορίες, CIA είσαι;Οχι βρε, αφου ειπαμε, αγραμματη κουφαλα ΔΥ ειναι.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Δεν βλέπω για ποιο λόγο να σου αναφέρω προσωπικές πληροφορίες, CIA είσαι;
Οχι βρε, αφου ειπαμε, αγραμματη κουφαλα ΔΥ ειναι.
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Και στο φιναλε, εγω δεν ξερω σαπιοκοιλια μηχανοδηγο με 60 ακινητα και νεαρα γκομενιτσα-συζυγο υποψηφια δημαρχο αρτεμιδος. Οποτε, δεν μας παρατας ρε τσαμπα-μαγκα Παγκαλε...Μάλλον Σαρωνίδα ήθελες να πεις.
Είναι και τα φιλέτα της παραλιακής εκεί βλέπεις ... Κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η επιλογή της περιοχής.
-
Asimov καλά σου λέει
επειδή εσύ αποκαλύπτεις τι κάνεις (αλήθεια σε ποια υπηρεσία είσαι? κατ'αναλογία)
δεν έχει υποχρέωση κανείς να σου πει πως και τι
το συμβούλιο των Σοβιέτ συνάντησε την ΕΑΤ-ΕΣΑ στο χρονοντούλαπο. -
Δεν βλέπω για ποιο λόγο να σου αναφέρω προσωπικές πληροφορίες, CIA είσαι;Με μια εννοια, ναι, ειναι συναδελφοι κι αυτοι, ΔΥ αλλου κρατους
Καλα δε σου παμε να μας δωσεις κι ΑΦΜ, να μας πεις αν εισαι πωλητης, δικηγορος, σοβατζης, εργολαβος σαν τον cruiser , μια γενικη πληροφορια για να δουμε τι προσφερεις εσυ στην κοινωνια που δεν προσφερουμε εμεις οι χαραμοφαηδεςΕλα ρε wannabe τωρα, κανεις πως δεν καταλαβαινεις....
-
Σου ξεφεύγει όμως κάτι, το αν προσφέρω ή όχι στην κοινωνία, το κρίνει ΚΑΘΕ μέρα η ίδια η κοινωνία.
Το αν προσφέρεις εσύ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Γι αυτό μπήκες στο δημόσιο, γι αυτό θέλουν όλοι να μπουν στο δημόσιο. -
Τον Asimov εκτος απο την κενωνια τον κρινει και ο Θεος. Μεταννοειτε.
-
Σου ξεφεύγει όμως κάτι, το αν προσφέρω ή όχι στην κοινωνία, το κρίνει ΚΑΘΕ μέρα η ίδια η κοινωνία.
Γι αυτό μπήκες στο δημόσιο, γι αυτό θέλουν όλοι να μπουν στο δημόσιο.δηλ ένας δάσκαλος σε δημοτικό ...ΔΥ είναι....δεν προσφέρει στην κενωνία ;
-
Σωπα ρε panossssss που ξερεις και γιατι μπηκα στο δημοσιο!
Ξερεις κιολας αν με κρινουνε και ποιος, ξερεις και πως μπηκα, τα ξερεις ολα.
Το σιγουρο ειναι οτι εσυ, ΑΝΩΝΥΜΑ, δεν εχεις κανενα δικαιωμα να με κρινεις.- -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δηλ ένας δάσκαλος σε δημοτικό ...ΔΥ είναι....δεν προσφέρει στην κενωνία ;Κι επισης ενα φοροφυγα ΙΥ / ΕΕ τον κρινει η κενωνια και ο ατιμος ντουνιας.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γι αυτό μπήκες στο δημόσιο, γι αυτό θέλουν όλοι να μπουν στο δημόσιο.δηλ ένας δάσκαλος σε δημοτικό ...ΔΥ είναι....δεν προσφέρει στην κενωνία ;
Δεν κρίνεται είπα. (Και με κεφαλαία, αλλά δεν το είδες... Γιατί άραγε;)
Αν βρεθεί ανεπαρκής, θα απολυθεί; Πότε έγινε κάτι τέτοιο; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σωπα ρε panossssss που ξερεις και γιατι μπηκα στο δημοσιο!
Ξερεις κιολας αν με κρινουνε και ποιος, ξερεις και πως μπηκα, τα ξερεις ολα.
Το σιγουρο ειναι οτι εσυ, ΑΝΩΝΥΜΑ, δεν εχεις κανενα δικαιωμα να με κρινεις.-Ανώνυμα κρίνω έναν ανώνυμο. Εσύ, είσαι επώνυμος;
-
Α εχεις προβλημα.
Επωνυμος ειμαι ναι, δηλωθηκα κανονικα στο ληξιαρχειο οταν γεννηθηκα κι εχω ολα τα σχετικα εγγραφα ταυτοτητα κλπ
Φυσικα εγω δεν ειπα τιποτα για κανεναν μονο κατι λιγα για τους εργολαβους και το μετανιωνω ηδη
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!