-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Αν δεν σου κάνει κόπο δες εδω
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=6989
Είναι λίγα απο αυτά που ναφέροντε στο forum.Υπάρχει και άλλη εξήγηση: αυτό είναι ένα forum για αυτοκίνητα, αλλά οι περισσότεροι που συμμετέχουν είναι αυτό που κάποια ψυχή από τις ΗΠΑ έλεγε 'car enthusiasts'. Οι οποίοι συνήθως αγοράζουν αυτοκίνητα πιο 'ενθουσιώδη' από τα Hyundai (δες πόσους κατόχους Alfa Romeo έχουμε στο forum) ενώ αντιθέτως οι αγοραστές των Hyundai συνήθως είναι κάπως αδιάφοροι για τα αυτοκίνητα και τα βλέπουν περισσότερο ως μεταφορικά μέσα (προσοχή: δεν λέω πως δεν είναι καλά αυτοκίνητα και σίγουρα είναι άριστα στη σχέση τιμής προς απόδοση...)
Εν ολίγοις το κοινό του forum δεν είναι αντιπροσωπευτικό του μέσου αγοραστή αυτοκινήτου και άρα η απουσία αναφοράς στο forum προβλημάτων σε Hyundai μπορεί να οφείλεται στο ό,τι δεν σπάνε-δεν χαλάνε αλλά μπορεί και να οφείλεται στο ό,τι δεν έχουμε αρκετά Hyundai εδώ
-
[quote='polo_gti']...Οι δύο εταιρίες μπορεί να έχουν διαφορετική έδρα άλλα έχουν τον ίδιο υπέυθηνο.Ο εκδότης της option press,Κύριος Παπαντριανταφύλλου, είναι και ιδιοκτήτης της powerchips άσχετα αν από τότε που ανέλαβε και τυπικά την διέυθυνση ...[quote]
Κοίτα ξέρω ακριβώς ποιος έχει τι, αλλά εδώ δεν ειναι ο κατάλληλος χώρος για να το συζητήσουμε.Αν θέλεις στείλε μου pm.
-
Ο χρήστης ALEX SSGTi έγραψε:
...Οι δύο εταιρίες μπορεί να έχουν διαφορετική έδρα άλλα έχουν τον ίδιο υπέυθηνο.Ο εκδότης της option press,Κύριος Παπαντριανταφύλλου, είναι και ιδιοκτήτης της powerchips άσχετα αν από τότε που ανέλαβε και τυπικά την διέυθυνση ...
Κοίτα ξέρω ακριβώς ποιος έχει τι, αλλά εδώ δεν ειναι ο κατάλληλος χώρος για να το συζητήσουμε.Αν θέλεις στείλε μου pm.
-
Ο χρήστης ALEX SSGTi έγραψε:
...Οι δύο εταιρίες μπορεί να έχουν διαφορετική έδρα άλλα έχουν τον ίδιο υπέυθηνο.Ο εκδότης της option press,Κύριος Παπαντριανταφύλλου, είναι και ιδιοκτήτης της powerchips άσχετα αν από τότε που ανέλαβε και τυπικά την διέυθυνση ...
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
..... Σύμφωνοι ότι το κοινό του (αυτοί οι 40+ που έχουν χάσει το πάθος τους για την ζωή- την κ@υλ@) ενδιαφέρονται πιο πολύ για το ΗΛΙΘΙΟ EBD και το ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟ ESP παρά για την οδηγική απόλαυση.
Ικανοποίηση της κ@υλ@ς προσφέρουν και οι 'νοικιασμένες' δίμετρες Ουκρανές με αποτέλεσμα ο μαστρωπός τους να διαφέρει ελάχιστα από το 'βελτιωτή'.
Συμφωνώ αλλά αυτό που προσπαθώ να δείξω είναι η 'λογική' με την οποία συντάσσεται το Ρ.Τ.
Αν δεν κάνω λάθος αυτά θεωρούνται ΘΕΤΙΚΑ!!! στοιχεία στις δοκιμές των 4Τ. Πιστεύει κανείς ότι αυτά (μη απενεργοποιήσιμα) δεν αποτελούν 'ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ' για τους αναγνώστες του Ρ.Τ. ;;; ε λοιπόν σε αυτούς αναφέρεται το editorialΌσο για το V-Box όταν αγόρασαν το 1ης γενεάς οι 4Τ φούσκωναν σαν τα κοκόρια σε κάθε δοκιμή αυτοκινήτου ενώ το Ρ.Τ. είχε ήδη το μοντέλο προπαραγωγής 2ης γεννεάς. Όταν διάβασα τους αυτοικανοποιητικούς διθυράμβους (ποσο γαμάτοι είμαστε- έχουμε x-box) πραγματικά ενοχλήθηκα.
Ας παραδέχονταν ότι απλώς αναβαθμίστηκαν (δεν μπορώ να επιδείξω ως σούπερ ντούπερ αναβάθμιση την αγορά- σήμερα- Athlon 1800+!!! Μα δουλευόμαστε?).....Ομολογώ ότι ακόμα δεν έχω γεράσει. Η ζωή μου δεν έχει μεγαλύτερη αξία από την απόλαυση μιας βραδιάς ή μιας ορεινής διαδρομής. Δεν έχω 'αναμνήσεις' και δεν 'αναπολώ' τον παλιό καιρό. Οι υπερβολές και οι 'ανωριμότητες' έχουν πολύ καιρό μπροστά τους να με καταπιούν.....
Η παντελής έλλειψη σεβασμού απέναντι στην ίδια τη ζωή (ταυτότητες στο στόμα κτλ) με τις χαρές και τις λύπες της, τις απολαύσεις και τα ζόρια της και η άμεση τοποθέτηση της απέναντι σε κινδύνους είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα ανθρώπων που κάνουν χρήση ψυχοτρόπων ουσιών.
Επίσης γνώρισμα των κυνικών, των μηδενιστών και αρκετών από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στον κόσμο...
Η απάθεια μπροστά σε αυτό που οι δυτικές μεταχριστιανικές κοινωνικές αναφορές εκθειάζουν (sic) και το οποίο οι ανατολικές και η ελληνική βιοσοφία (ας κατηγορηθώ εδώ για skullonισμό ) απλώς το εκτιμούν δεν είναι παράνοια.
Θα θυμίσω μέρος από την απάντηση του ΣΟΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ στον βασιλιά Κροίσο της Λυδίας....πιο ευτιχυσμένοι είναι θαρώ δύο όμορφα, καλά καγαθά αδέλφια από την Ηλεία (νομίζω). Η μητέρα τους ήθελε να πάει στον ναό της Ήρας να κάνει προσφορά. Τα βόδια όμως που θα έσερναν την άμαξα ήταν στ'αλώνι, η δε γριά αδυνατούσε να περπατήσει ως το ναό. Το αμάξι τελικά το έσυραν οι γιοί της.
Από την Ήρα ζήτησε να τους δώσει την μεγαλύτερη δυνατή ευτυχία. Η θεά λοιπόν αφαίρεσε την ζωή και των 2. Πάνω στο άνθος της νιότης και της αρετής τους (που υποβίβασαν το εγώ τους για την τιμή της μητέρας τους.Μάλλον ο Σόλων έπαιρνε ληγμένα ε???
ΥΓ Παρά τα χρονάκια του ο ΚΚ, παραμένει μια πολύ δυνατή πένα!!
Αυτό είπα και 'γω. Οι υπόλοιποι είναι οι άτολμοι (στην πένα τουλάχιστον). Τον Κ.Κ. τον εκτιμώ και είναι και ο μόνος στους 4Τ που με καθηλώνει...
Έλεος πια με τον κύριο Παπατριανταφύλλου και τα editoral του