-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλησπέρα κύριοι
Την γνώμη σας γι΄αυτό
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/541613/
Ευχαριστώ
Η γνώμη μου είναι ότι δε χρειάζεσαι μπροστινά φρένα, ειδικά αν αυτά δουλεύονται με το χέρι.
Νικο κατανοητό, αλλά αυτό τα έχει...τι να κάνω να τα βγάλω...
Θέλω γνωμη για το υπόλοιπο πακέτο...
τι άξονα έχει αυτο?
-
Ας πεταχτώ κι εγώ σαν σφήνα να πω για όποιον ενδιαφέρεται για ενιαίο eayskart, ότι τα ΙΑΜΕ τρέχουν για μία χρόνια ακόμη (2011). Από 2012 και μετά αποκλειστικά BMB κινητήρες.
Ποιός τους αντιπροσωπεύει εδώ τους ΒΜΒ?
Eδώ και κανά χρόνο, πάνε πακέτο με easykart, easykart+IAME τέλος. Οπότε, σίγουρα τους αντιπροσωπεύει η zorri, τουλάχιστον.
Επίσης, είναι στα 26 άλογα, -2 σε σύγκριση με IAME.
-
http://www.greek-kart.gr/index.php?showtopic=2317
Εγινε για δευτερη χρονια στην πολη της Πατρας.
Ναι,ναι μπορουμε να κανουμε πολλα ΑΝ θελουμε πραγματικα.
Το οτι ονειρευομαι ενα τετοιο σε καθε πολη ειναι υπερβολικό ???
Ουτε πιστες, ουτε formula, ουτε υπερβολες......και η πολη ειχε ωφελος(προβολη) και τα μαγαζια κατι θα εβγαλαν......η τοπικη κοινωνια που λεμε......Τωρα ποσοι θα ζηλεψουν και θα θελουν να μπουν πιο βαθεια δεν το συζηταω............
-
Καλησπεραααα!
Ημασταν εκει, Αγγελε! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Καλησπεραααα!
Ημασταν εκει, Αγγελε!+2
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ας πεταχτώ κι εγώ σαν σφήνα να πω για όποιον ενδιαφέρεται για ενιαίο eayskart, ότι τα ΙΑΜΕ τρέχουν για μία χρόνια ακόμη (2011). Από 2012 και μετά αποκλειστικά BMB κινητήρες.
Ποιός τους αντιπροσωπεύει εδώ τους ΒΜΒ?
Eδώ και κανά χρόνο, πάνε πακέτο με easykart, easykart+IAME τέλος. Οπότε, σίγουρα τους αντιπροσωπεύει η zorri, τουλάχιστον.
Επίσης, είναι στα 26 άλογα, -2 σε σύγκριση με IAME.
Επιστρέφω για μια διόρθωση, θα τρέξουν και 2012 τα easykart με IAME.
-
Να ρωτήσω κάτι. Αν θυμάμαι καλά τα ΙΑΜΕ σταμάτησαν το 2008...με μοτέρ του 2008 τρέχουν?
Πάντως το λατρεύω αυτό το μοτέρ...πραγματικά ξυρίζει
Ααα...Βασίλη...το καρτάκι τώρα που πήγαμε λίγο πίσω τη θέση και τη κάναμε λίγο περισσότερο γωνία είναι Α-ΠΙ-ΣΤΕ-ΥΤΟ! ΑΠΕΙΡΩΣ πιο άνετο, τα πόδια μου επιτέλους τεντώνουν και νιώθω ότι δε γλυστράει τόσο, λογικό γιατί το βάρος πήγε πιο πίσω.
-
Να ρωτήσω κάτι. Αν θυμάμαι καλά τα ΙΑΜΕ σταμάτησαν το 2008...με μοτέρ του 2008 τρέχουν?Πάντως το λατρεύω αυτό το μοτέρ...πραγματικά ξυρίζει
Ααα...Βασίλη...το καρτάκι τώρα που πήγαμε λίγο πίσω τη θέση και τη κάναμε λίγο περισσότερο γωνία είναι Α-ΠΙ-ΣΤΕ-ΥΤΟ! ΑΠΕΙΡΩΣ πιο άνετο, τα πόδια μου επιτέλους τεντώνουν και νιώθω ότι δε γλυστράει τόσο, λογικό γιατί το βάρος πήγε πιο πίσω.
Το μοτέρ που τρέχει στο easy είναι διαφορετικό από το Leopard Νίκο.
Και τα 2 παράγονται ακόμα από την ΙΑΜΕ.
Ευτυχώς που 'σου έκατσε' η αλλαγή με το κάθισμα, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να 'καταστρέψεις' το καρτ.
Το Σάββατο ξέρεις που θα είσαι ε;
-
Ναι μου έκατσε...κατευθείαν γρήγορος, από το warmup
Μου το έπλυναν κιόλας, το έκαναν σαν καινούριο...που να δεις το μοτέρ πως έγινε
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Το Σάββατο ξέρεις που θα είσαι ε;Ναι...σπίτι μου με τον αδερφό μου να βλέπουμε Free και quali
Εκτός αν έρθω πρωί, και φύγω το μεσημέρι να προλάβω τα free που αρχίζουν στις 2...αν δεν έχω να πάω σούπερ μάρκετ
Είναι γμτ πολύ δύσκολο το Σάββατο...θέλω πολύ να έρθω, αλλά υπάρχουν τόσες δουλείες που συσσωρεύονται ολόκληρη την εβδομάδα που είναι αδύνατον να αφιερώσω τη μισή μέρα για καρτ
Αν δεν είχε βεβαίως κανέναν αγώνα F1, ίσως τα κατάφερνα.
-
Ναι μου έκατσε...κατευθείαν γρήγορος, από το warmupΜου το έπλυναν κιόλας, το έκαναν σαν καινούριο...που να δεις το μοτέρ πως έγινε
Το Σάββατο ξέρεις που θα είσαι ε;
Ναι...σπίτι μου με τον αδερφό μου να βλέπουμε Free και quali
Εκτός αν έρθω πρωί, και φύγω το μεσημέρι να προλάβω τα free που αρχίζουν στις 2...αν δεν έχω να πάω σούπερ μάρκετ
Είναι γμτ πολύ δύσκολο το Σάββατο...θέλω πολύ να έρθω, αλλά υπάρχουν τόσες δουλείες που συσσωρεύονται ολόκληρη την εβδομάδα που είναι αδύνατον να αφιερώσω τη μισή μέρα για καρτ
Αν δεν είχε βεβαίως κανέναν αγώνα F1, ίσως τα κατάφερνα.
Με λάθος μονοθέσια είσαι κολλημένος...
-
Στο Greek-kart.gr ανέβηκαν ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες από το P.I.C.K.
-
Το Σάββατο αν είμαι εδώ (που λογικά εδώ θα είμαι) θα πεταχτώ μια βόλτα από το καρτόδρομο.
Για δείτε λίγο το παρακάτω και πείτε τη γνώμη σας
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/842526/
Πως σας φαίνεται;
Υπάρχει περίπτωση να έχει μόνο 5 ώρες λειτουργίας αυτο το καρτ;
Το τιμόνι δεν είναι σχετικά φθαρμένο για 5 ώρες;
Τα πλαινά πλαστικά από τα άλλα TONY που έχω δει δεν έχουν αυτό το σχέδιο. Αυτά γιατί είναι έτσι;Γενικά βλέπετε τίποτα ύποπτο/περίεργό σε αυτό το κάρτ;
Νίκο είδες κανένα μεταχειρισμένο χθές με τους συνδιασμούς που λέγαμε;
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Το Σάββατο αν είμαι εδώ (που λογικά εδώ θα είμαι) θα πεταχτώ μια βόλτα από το καρτόδρομο.Για δείτε λίγο το παρακάτω και πείτε τη γνώμη σας
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/842526/
Πως σας φαίνεται;
Υπάρχει περίπτωση να έχει μόνο 5 ώρες λειτουργίας αυτο το καρτ;
Το τιμόνι δεν είναι σχετικά φθαρμένο για 5 ώρες;
Τα πλαινά πλαστικά από τα άλλα TONY που έχω δει δεν έχουν αυτό το σχέδιο. Αυτά γιατί είναι έτσι;Γενικά βλέπετε τίποτα ύποπτο/περίεργό σε αυτό το κάρτ;
Νίκο είδες κανένα μεταχειρισμένο χθές με τους συνδιασμούς που λέγαμε;
Όχι δεν είδα
Αυτό είναι ΠΟΛΥ καλό! Του το παζαρεύεις και λίγο παραπάνω. Το θέμα είναι ότι γράφει Χανιά. Πως θα το δεις ή θα το πάρεις?
Το μοτέρ έχει κάνει 5 ώρες γιατί είναι από rebuild. Ρώτα τον πόσα rebuild έχει κάνει και αν έχει αλλάξει καμιά φορά μπιέλα.
Τα πλαστικά μη τα κοιτάς, αλλάζονται εύκολα καθώς φθείρονται εύκολα.
Προσωπικά από τη φώτο δε μπορώ να κρίνω, πρέπει να το δω από κοντά.
-
Αυτό είναι ΠΟΛΥ καλό! Του το παζαρεύεις και λίγο παραπάνω. Το θέμα είναι ότι γράφει Χανιά. Πως θα το δεις ή θα το πάρεις?Θα πάω Χανιά!
Το μοτέρ έχει κάνει 5 ώρες γιατί είναι από rebuild. Ρώτα τον πόσα rebuild έχει κάνει και αν έχει αλλάξει καμιά φορά μπιέλα.
Έχει 5 ώρες συνολικά. Δεν έχει ανοιχτεί ποτέ το μοτέρ. Έτσι λέει ο ίδιος τουλάχιστον.
Απλά μου κάνει εντύπωση που τα πλαινά πλαστικά δεν είναι τα κλασικά που φοράνε όλα τα TONY. Εχουν άλλο σχήμα...
Νίκο το έβαλα μήπως κάποιος εμπειρότερος από εμένα δει κάτι περίεργο... Το από κοντά είναι το καλύτερο, αλλά δεν είναι και εύκολο. Αν δε δεί κάποιος κάτι περίεργο, τότε πετάγομαι μέχρι Χανιά.
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Αυτό είναι ΠΟΛΥ καλό! Του το παζαρεύεις και λίγο παραπάνω. Το θέμα είναι ότι γράφει Χανιά. Πως θα το δεις ή θα το πάρεις?
Θα πάω Χανιά!
Έχει 5 ώρες συνολικά. Δεν έχει ανοιχτεί ποτέ το μοτέρ. Έτσι λέει ο ίδιος τουλάχιστον.
Απλά μου κάνει εντύπωση που τα πλαινά πλαστικά δεν είναι τα κλασικά που φοράνε όλα τα TONY. Εχουν άλλο σχήμα...
Νίκο το έβαλα μήπως κάποιος εμπειρότερος από εμένα δει κάτι περίεργο... Το από κοντά είναι το καλύτερο, αλλά δεν είναι και εύκολο. Αν δε δεί κάποιος κάτι περίεργο, τότε πετάγομαι μέχρι Χανιά.
Αν είναι να πας Χανιά ούτως ή άλλως, να πας ...αλλιώς αξίζει να πας να δεις το καρτ? Εγώ δε ξέρω βασικά αν θα το έκανα (μάλλον όχι) καθώς υπάρχουν αρκετά εδώ
Βασικά από τη φώτο το μόνο που ψάχνω και δε μπορώ να βρω τώρα που το κοιτάω καλύτερα είναι η μίζα. ...που είναι τα κουμπάκια?
Το βασικό είναι αν το σασί έχει σπάσει και το έχουν κολλήσει ή είναι αρκετά γρατζουνισμένο. Αυτά μόνο από κοντά τα βλέπεις φίλε Δημήτρη
Πάντως φαίνεται καλή ευκαιρία. Του το ρίχνεις ένα 200άρι να βγάλεις τα μεταφορικά σου πιστεύω.
Το σασί είναι προφανώς του 2006...το μοτέρ του πότε είναι για να έχει κάνει μόνο 5 ώρες?
-
Καλημερααα!
Τα πλαστικα αλλαζουν απο χρονια σε χρονια..
εφ' οσον εγινε ρεμπιλτ στο μοτερ, πως το καναν χωρις να το ανοιξουν?
Η προσωπικη μου γνωμη ειναι να ψαξεις να βρεις κατι απο εδω, που ειναι και πιο ευκολο να ανακαλυψεις το ιστορικο του
Σας εχω ασχημα νεα, παιδες...
μαλλον το σαββατο θα εχει βροχες! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Καλημερααα!
Τα πλαστικα αλλαζουν απο χρονια σε χρονια..
Η προσωπικη μου γνωμη ειναι να ψαξεις να βρεις κατι απο εδω, που ειναι και πιο ευκολο να ανακαλυψεις το ιστορικο του
Σας εχω ασχημα νεα, παιδες...
μαλλον το σαββατο θα εχει βροχες!tm...o Δημήτρης δε γράφει πουθενά ότι έχει κάνει rebuild. Ότι έχει δουλέψει μόνο 5 ώρες γράφει κι εγώ έγραψα ότι λογικά να έχει κάνει rebuild. Το θέμα είναι τι χρονολογίας είναι το μοτέρ. Αν είναι του 2006 αποκλείεται να έχει κάνει μόνο 5 ώρες.
Πάντως συμφωνώ σ'αυτό που λες tm.
Δημήτρη ψάξε να βρεις από εδώ κάτι...και να πω και κάτι άλλο? Ψάξε να βρεις ΙΑΜΕ μοτεράκι που ο Κωνσταντίνος στη πίστα μπορεί να στο φτιάξει και να σε βοηθήσει σε πολλά, ΠΑΡΑ πολλά πράγματα, ειδικά τώρα που είναι αρχή. Είναι πολύ καλά τα παιδιά εκεί. Τα ΙΑΜΕ επειδή τα δουλεύει και τα φέρνει αυτός, τα ξέρει καλύτερα απ'όλους.
Τώρα αν δε βρεις...δε πειράζει, πάλι θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει, απλά καλό είναι αν βρεις κάποιο ΙΑΜΕ να το προτιμήσεις κατά την άποψή μου.
Στο λέω επειδή σαν αρχάριος, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εξυπηρέτηση των παιδιών στο καρτόδρομο.
-
Αν είναι να πας Χανιά ούτως ή άλλως, να πας ...αλλιώς αξίζει να πας να δεις το καρτ? Εγώ δε ξέρω βασικά αν θα το έκανα (μάλλον όχι) καθώς υπάρχουν αρκετά εδώΔεν έχω σκοπό να πάω Χανιά. Αν πάω θα πάω για το κάρτ.
Το βασικό είναι αν το σασί έχει σπάσει και το έχουν κολλήσει ή είναι αρκετά γρατζουνισμένο. Αυτά μόνο από κοντά τα βλέπεις φίλε Δημήτρη
Του έχω ζητήσει να μου στείλει κάποιες καλυτερες φωτογραφίες του κάρτ. Επίσης να το βγάλει φώτο και από κάτω.
Πάντως φαίνεται καλή ευκαιρία. Του το ρίχνεις ένα 200άρι να βγάλεις τα μεταφορικά σου πιστεύω.
Δεν ξέρω αν του το ρίχνω ένα 200, αλλά ο άνθρωπος φαίνεται συζητήσιμος και πρόθυμος.
Το σασί είναι προφανώς του 2006...το μοτέρ του πότε είναι για να έχει κάνει μόνο 5 ώρες?
Σασί και μοτέρ είναι του 2006. Συνολικά το κάρτ έχει κάνει 5 ώρες.
Έτσι λέει αυτός... δεν έχω άποψη. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Τα πλαστικα αλλαζουν απο χρονια σε χρονια..Οκ, δεν αρχολούμαι άλλο με τα πλαστικά.
Δεν έχει κάνει ρεμπιλτ. Έχει συνολικά 5 ώρες από καινούργιο.
Δεκτό και λογικό.
Αλλά η τιμή του είναι πολύ καλή...
Δεν έχω καταφέρει να βρώ κάτι ανάλογο εδώ...Αν έχει κανείς κάτι υπόψιν του μου λέει...
-
tm...o Δημήτρης δε γράφει πουθενά ότι έχει κάνει rebuild. Ότι έχει δουλέψει μόνο 5 ώρες γράφει κι εγώ έγραψα ότι λογικά να έχει κάνει rebuild. Το θέμα είναι τι χρονολογίας είναι το μοτέρ. Αν είναι του 2006 αποκλείεται να έχει κάνει μόνο 5 ώρες.Το μοτέρ είναι 2006. Καρτ και μοτέρ έχουν αγοραστεί πακέτο.
Ο ιδιοκτήτης μιλάει για 5 ώρες συνολικά. Το μοτερ δεν έχει ανοιχτεί.Δημήτρη ψάξε να βρεις από εδώ κάτι...και να πω και κάτι άλλο? Ψάξε να βρεις ΙΑΜΕ μοτεράκι που ο Κωνσταντίνος στη πίστα μπορεί να στο φτιάξει και να σε βοηθήσει σε πολλά, ΠΑΡΑ πολλά πράγματα, ειδικά τώρα που είναι αρχή. Είναι πολύ καλά τα παιδιά εκεί. Τα ΙΑΜΕ επειδή τα δουλεύει και τα φέρνει αυτός, τα ξέρει καλύτερα απ'όλους.
Τώρα αν δε βρεις...δε πειράζει, πάλι θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει, απλά καλό είναι αν βρεις κάποιο ΙΑΜΕ να το προτιμήσεις κατά την άποψή μου.
Νίκο δε θέλω IAME.
rotax ή vortex είναι η επιλογή μου και από αυτά που ξέρω τα θεωρώ ισοδύναμα σε τελική ανάλυσηΔεν απορρίπτω το IAME, αλλά θα πρέπει να βρεθεί ένα πάρα πολύ καλό πακέτο για να κάνω την κίνηση.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ