-
Εμένα που χωράει 3 τουλάχιστον ποδήλατα... όρθια και χωρίς να βγάλω καμία ρόδα... τι να πω;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εμένα που χωράει 3 τουλάχιστον ποδήλατα... όρθια και χωρίς να βγάλω καμία ρόδα... τι να πω;Κυριε ΦΔΧ με ενα πιτογυρο ερχεστε κατω??
-
Εμένα που χωράει 3 τουλάχιστον ποδήλατα... όρθια και χωρίς να βγάλω καμία ρόδα... τι να πω; -
Εμένα που χωράει 3 τουλάχιστον ποδήλατα... όρθια και χωρίς να βγάλω καμία ρόδα... τι να πω;δεν μιλάμε με απεργούς ΦΔΧηδες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εμένα που χωράει 3 τουλάχιστον ποδήλατα... όρθια και χωρίς να βγάλω καμία ρόδα... τι να πω;
δεν μιλάμε με απεργούς ΦΔΧηδες...
Απεργοσπαστης ειναι Εφυγε απο το μπλοκο της Ελευσινας
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Κυριε ΦΔΧ με ενα πιτογυρο ερχεστε κατω??
Βάλε την βενζίνη και έρχομαι
δεν μιλάμε με απεργούς ΦΔΧηδες...
Είναι ΔΙΧ
Μην παίζεις με τον πόνο του άλλου!
α) πλέον ούτε οι πακιστανοί μου έρχονται στα φανάρια
β) ακόμα και ο βενζινάς μου, πήγε να βάλει σφραγίδα στην απόδειξη απο την βενζίνη, νομίζοντας οτι είναι επαγγελματικό -
Λοιπόν είδα ένα πολύ ίδιο, ίδια μάρκα, ίδιο χρώμα, να περνάει μπροστά από το σπίτι μου στις 8:00 σήμερα. Μάλλον κουνήθηκε κάπως στις εγκάρσιες ανωμαλίες του δρόμου...
Ποιες οι πιθανότητες να δω ένα τέτοιο χρώμα που δεν πρέπει να έχω ξαναδεί ποτέ σε ποδήλατο λίγο αφού μας το εμφανίσεις εδώ;; Τυχαίο; -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Λοιπόν είδα ένα πολύ ίδιο, ίδια μάρκα, ίδιο χρώμα, να περνάει μπροστά από το σπίτι μου στις 8:00 σήμερα. Μάλλον κουνήθηκε κάπως στις εγκάρσιες ανωμαλίες του δρόμου...
Ποιες οι πιθανότητες να δω ένα τέτοιο χρώμα που δεν πρέπει να έχω ξαναδεί ποτέ σε ποδήλατο λίγο αφού μας το εμφανίσεις εδώ;; Τυχαίο;Θυμαμαι τα Peugeot σε τετοιο χρωμα πριν χρονια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποιες οι πιθανότητες να δω ένα τέτοιο χρώμα που δεν πρέπει να έχω ξαναδεί ποτέ σε ποδήλατο λίγο αφού μας το εμφανίσεις εδώ;; Τυχαίο;Θυμαμαι τα Peugeot σε τετοιο χρωμα πριν χρονια
To τυρκουάζ είναι το αγωνιστικό χρώμα της Bianchi εδώ και αμέτρητα χρόνια (είναι ο παλαιότερος κατασκευαστής ποδηλάτων εν ενεργεία).
onyx!, μάλλον αποκλείεται να είδες το δικό μου. Το έχω εδώ, 2 μέτρα μακρυά μου και μια δυο χιλιάδες μίλια μακρυά από Ελλάδα
-
Είσαι όμως στην ίδια διάσταση? Lost?
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Το ποδήλατο της γυναίκας (Clermont Monza), ήρθε με shifters Revo, κατηγορίας γιούχου, με τελίτσες αντί για νούμερα ταχυτήτων. Θέλω να τα αλλάξω είτε με κανονικούς Shimano Revo (RS-35 / RS-41), ή ακόμη καλύτερα με αυτάκια SL-TX30 ή SL-TX50. Θέλουν αλλαγή και τα ντεραγιέ σε SIS ή παίζει να δουλέψει με αυτά που έχει πάνω το ποδήλατο?Ξέρει κανείς? Τα Sis τι διαφορά έχουν, συγκεκριμένη μετατόπιση του ντεραγιέ ώστε να ταιριάζει με το shifter?
-
Μου έπεσε στα χέρια ένα πρόσπεκτ της IDEAL με τα μοντέλα 2011 (δεν υπάρχουν ακόμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας)
Μου το έφεραν από την έκθεση ποδηλάτου που έγινε αυτές τις μέρες.Νέα χρώματα, αναβαθμισμένα περιφερειακά (καινούργιες σειρές της Shimano) στα περισσότερα μοντέλα.
Είναι χαρακτηριστικό ό,τι μερικά μοντέλα m/b και μάλιστα μέσου κόστους όπως το μοντέλο BOOMAX αποκτούν 10αρα κασέτα (10 γρανάζια) με αποτέλεσμα οι ταχύτητες του ποδηλάτου να γίνονται 3χ10=30 σχέσεις.
Η 10αρα κασέτα είναι κάτι καινούργιο στα m/b αφού και μεγάλες εταιρείες σαν την Specialized μόλις πέρυσι πέρασαν σε αυτή την επιλογή.Όποιος πάντως θέλει IDEAL και δεν έχει αγοράσει ακόμα γνώμη μου είναι ας περιμένει τα μοντέλα 2011 (συνήθως στις αρχές του χρόνου είναι διαθέσιμα) γιατί μάλλον αξίζουν τον κόπο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πόση διαφορά μπορεί να κάνει ένα γρανάζι παραπάνω, τη στιγμή μάλιστα που οι 27 ή οι 30 ταχύτητες είναι στα χαρτιά; Στην πράξη δεν ποδηλατείς με 'μικρό μπροστά - μικρό πίσω', ούτε με 'μεγάλο μπροστά - μεγάλο πίσω'.Δεν έχω άποψη για τα ποδήλατα της Ιντεάλ, αλλά δεν θα την έψαχνα τόσο με τον αριθμό των ταχυτήτων, όσο με πιο βασικά πράγματα.
Κατά την γνώμη μου σου δίνει στην πράξη μια επιλογή σχέσης παραπάνω (υπολογισμένο με εμπειρικό τρόπο)
Θεωρητικώς σου δίνει την κορυφή της τεχνολογίας με μάλιστα σε ποδήλατα των 800 ευρώ και όχι πολλών χιλιάδων ευρώ.Πολλοί (δεν μιλάω για σένα) μέμφονται τα ποδήλατα της IDEAL γενικώς, αλλά κάτι ειδικώς δεν μπορούν να μας πουν.
Το κυριότερο μειονέκτημα της IDEAL είναι μάλλον ό,τι είναι Ελληνική... -
θέλει ειδικό κέντρο πίσω τροχού ή απλά στα κοινά κέντρα κουμπώνεις την 10αρα κασέτα?
επίσης η sram http://sram2x10.com/ δίνει 2χ10 και όχι 3χ10=30> 27
για την Shimano δεν ξέρω. άμα ξέρεις πες μας ή δώσε κανά λινκ.edit είδα οτι η shimano δίνει 3χ10 και το λέει dyna-sys. δηλαδή slx dyna-sys και xt dyna-sys. μάλλον ίδιο κέντρο. προσωπικά θα προτιμούσα -100 -150 ευρώ στα 800 και την 'παλιά' σειρά παρά 3χ10. -
Σε λίγο φεύγω για ποδηλατάκι από Ελληνικό μέχρι Βουλιαγμένη + μπανάκι.
-
Στα @@ μας!
Πλάκα κάνω
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σε λίγο φεύγω για ποδηλατάκι από Ελληνικό μέχρι Βουλιαγμένη + μπανάκι.Για σενα ειναι η ζωη αγορι μου.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
θέλει ειδικό κέντρο πίσω τροχού ή απλά στα κοινά κέντρα κουμπώνεις την 10αρα κασέτα?
επίσης η sram http://sram2x10.com/ δίνει 2χ10 και όχι 3χ10=30> 27
για την Shimano δεν ξέρω. άμα ξέρεις πες μας ή δώσε κανά λινκ.edit είδα οτι η shimano δίνει 3χ10 και το λέει dyna-sys. δηλαδή slx dyna-sys και xt dyna-sys. μάλλον ίδιο κέντρο. προσωπικά θα προτιμούσα -100 -150 ευρώ στα 800 και την 'παλιά' σειρά παρά 3χ10.Δεν ξέρω αν χρειάζεται άλλο κέντρο. Υποθέτω και εγώ ό,τι τουλάχιστον για τα Shimano το ίδιο κέντρο.
Μην είσαι και τόσο σίγουρος ό,τι τα ποδήλατα της Ideal με τις 30 σχέσεις θα ακριβύνουν δραματικά. Παρακολουθώ για χρόνια τις τιμές της Ideal και μπορώ να σου πω ό,τι παραμένουν σχετικά σταθερές αν και υπάρχει χρόνο με τον χρόνο εξέλιξη στα περιφερειακά.
Ένα παράδειγμα.
Το Zig-Zag του 2005 έκανε 430 ευρώ με σκελετό 6061 με πηρούνι που δεν κλείδωνε και μηχανικά δισκόφρενα.
Το ίδιο ποδήλατο το 2010 με σκελετό7075, και με πηρούνι που κλείδωνε έκανε τα ίδια λεφτά και με το ίδιο ποδήλατο και με υδραυλικά δισκόφρενα πουλιόταν γύρω στα 470-480, οπότε βλέπεις ό,τι μάλλον σταθερές ήταν οι τιμές παρόλο την αναβάθμιση -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σε λίγο φεύγω για ποδηλατάκι από Ελληνικό μέχρι Βουλιαγμένη + μπανάκι.εγω χτες πήγα με το ποδήλατο να πάρω σουβλάκια...
Δεν αδυνατίζω μάλλον έτσι? -
Εγω πηρα τηλεφωνο και μου τα εφεραν σπιτι.
Η ζωή...ποδήλατο!