-
Πριν 10 μερες εκανα καποια ταξιδια στην επαρχια, ε δε συναντησα πουθενα σε εθνικο ή απαρχιακο δρομο καποιο απο τα συνηθισμενα μπλοκα!!! Ολοι εχουν ερθει Αθηνα!!
Οχι οτι με χαλασε βεβαια
(στην ελλειψη μπλοκων με εισπρακτικο και μονο σκοπο αναφερομαι!) -
Απο Δευτέρα αρχίζει η λαϊκή πανήγυρις στους δρόμους τις Αθήνας, γιατι γυρνάνε οι περισσότεροι αδειούχοι και επιπλέων ξεκινάνε τα σχολεία!!! (το τελευταιό μου το είπε μια δασκάλα) Αντε να βάλουν και τους επαρχιώτες τροχαιούς να διευθετήσουν την κίνηση και να σου λένεεγω δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι απο εδώ
-
Μη βιάζεστε!
Πιθανότατα φέτος θα έχουμε πολλές εκπλήξεις!
Μην ξεχνάτε οτι λειτουργεί ο Προαστιακός (πολλούς επιβάτες βλέπω καθημερινά στις αποβάθρες),το Μετρό έφτασε Περιστέρι και Χαλάνδρι,ο Κηφισός άνοιξε προς την Παραλιακή,ο Σταυρός έχει πλέον γεφυρα και υπόγεια διέλευση,η Μαραθώνος λειτουργεί,η Βάρης Κορωπιου τα ίδια,το Τράμ ξεκίνησε.......
Μάλλον θα αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική καθημερινότητα!Να θυμίσω οτι βιαστήκαμε (κι εγω) να καταδικάσουμε τον μαλάκα που έκανε λάθος και βγήκε πολύ μικρή η αριστερή λωρίδα στην Εθνική,για να ανακαλύψουμε αργότερα οτι απλώς είχε γίνει προσωρινή διαγράμμιση για να τελειώσει η ασφαλτόστρωση στο άλλο μισό!!
Αφήστε να δούμε!!
-
ήδη από σήμερα ξεκίνησε η κίνηση σε Κηφισίας και λίγο σε Κατεχάκη
-
Απόψε και αύριο το πρωί θα κινηθώ στο κέντρο μετά από 2 ολόκληρες εβδομάδες (καλά την είχα γλυτώσει μέχρι τώρα)... Πώς θα το αντέξω?
Επανένταξη σου λένε μετά...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Απόψε και αύριο το πρωί θα κινηθώ στο κέντρο μετά από 2 ολόκληρες εβδομάδες (καλά την είχα γλυτώσει μέχρι τώρα)... Πώς θα το αντέξω?Επανένταξη σου λένε μετά...
Πρόσεχε ο δακτύλιος είναι μέχρι της 12 τη νύχτα!!!!
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Απόψε και αύριο το πρωί θα κινηθώ στο κέντρο μετά από 2 ολόκληρες εβδομάδες (καλά την είχα γλυτώσει μέχρι τώρα)... Πώς θα το αντέξω?
Ωχ! Το είχα ξεχάσει αυτό! Να'σαι καλά! (4τροχοί forum to the rescue once again!)
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ωχ! Το είχα ξεχάσει αυτό! Να'σαι καλά! (4τροχοί forum to the rescue once again!)
Τι λές τώρα...εγώ το αγνούσα παντελώς και κυκλοφορούσα αμέριμνος καθημερινώς!
Και μάλιστα έκανα σκέψεις του στύλ 'τι ωραία που κυκλοφορώ χωρίς τύψεις' καθώς περνούσα με αγέρωχο ύφος μπροστά απο αστυνομικούς στην έξοδο του δακτυλίου ...
-
Ειστε σιγουροι ρε παιδια? Εγω εκατσα και εψαξα (in.gr, autotriti.gr και αντιστοιχα site) και κανενας δεν ανεφερε κατι τετοιο. Ισχυε απο την αρχη των Ολυμπιακων η τωρα αυτη την εβδομαδα? Εγω παντως πρωτη φορα το ακουω.
-
Για ποια πόλη λέτε? Για το Πεκίνο?
Εγώ τώρα από εδώ έμαθα ότι υπάρχει δαχτύλιος τον Αύγουστο!
Και εσεις μου λέτε για 12 το βράδυ...
Αμάν τι έχω γλυτώσει!!! -
Νομίζατε ότι θα ξεμπερδεύαμε εύκολα ε;
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
-
-
-
Δεν ξερω αν διαβασες με ποια μορφη και λογικη θα ισχυουν αυτες οι λωριδες, αλλα εγω συμφωνο με αυτο το μετρο.,
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν ξερω αν διαβασες με ποια μορφη και λογικη θα ισχυουν αυτες οι λωριδες, αλλα εγω συμφωνο με αυτο το μετρο.,Φυσικά και το διάβασα. Πιστεύεις ότι θα έχει εφαρμογή στο ποτάμι; ή ότι πάντα υπάρχουν γείτονες που δουλεύουν στην ίδια περιοχή και φυσικά έχουν τα ίδια ωράρια;
Έτσι κι αλλιώς στο ποτάμι οι άλλες λωρίδες κινούνται πιο γρήγορα από την αριστερή όταν έχει πήξιμο
-
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!
ΖΗΤΩΩΩ!!
Επιτέλους HOV Lanes στην Αθήνα!!!
Δείτε και αυτή τη δημοσίευσή μου, όπου ευχόμουν και πρότεινα κάτι τέτοιο:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... ht=#125517
-
Και αν εχεις διθεσιο αμαξι ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και αν εχεις διθεσιο αμαξι ;Σωστη απορεια, ουδεις ξερει...
Ikar, αυτη η σκεψη αφορα Κηφισσιας, Βασ. Σοφιας, Συγγρου, παραλιακη κλπ.οχι τον Κηφισσο.
Επισης, αφου δουλευει στις αλλες χωρες αυτο το συστημα, τοτε μαλλον καποια λυση υπαρχει και καπως γινεται να κανονιστει ωστε να βολευει 2-3 ατομα αυτο.
Με τον δακτυλιο θα μαθει κανεις τελικα τι γινεται? Γιατι εγω πιστευω οτι κανετε λαθος και ο δακτυλιος ισχυει τις ωρες που ισχυε παντα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και αν εχεις διθεσιο αμαξι ;
Σωστη απορεια, ουδεις ξερει...
Ikar, αυτη η σκεψη αφορα Κηφισσιας, Βασ. Σοφιας, Συγγρου, παραλιακη κλπ.οχι τον Κηφισσο.
Επισης, αφου δουλευει στις αλλες χωρες αυτο το συστημα, τοτε μαλλον καποια λυση υπαρχει και καπως γινεται να κανονιστει ωστε να βολευει 2-3 ατομα αυτο.
Με τον δακτυλιο θα μαθει κανεις τελικα τι γινεται? Γιατι εγω πιστευω οτι κανετε λαθος και ο δακτυλιος ισχυει τις ωρες που ισχυε παντα.
Μάλλον δεν πρόσεξες το 'τμήμα του Κηφισσού', πήρα και την εφημερίδα και το γράφει ξεκάθαρα.
Ο Έλληνας θα βρει τη λύση, 2-3 ανδρείκελα ντυμένα και τη ζώνη περασμένη
Η Πράγα και η Στουτγάρδη ούτε σε πληθυσμό κατοίκων ούτε σε πληθυσμό αυτοκινήτων μπορούν να συγκριθούν με την Αθήνα (και περισσότερο σε νοοτροπία)
Τα διθέσια θα τα απαγορέψουν, όπως και τα SUV
-
Diabaste auto to ar8ro:
CONSPIRACY to destroy the most natural forms of sport (running, jumping): new peak in Athens
It has been a long time since mass media started a campaign to try to destroy the most natural forms of sport (running, jumping).
The essential pieces are :- total media blackout about major events, even when these draw crowds like no other international sport, i.e. where local athletes have no chance to
win(just check the last Golden League Meeting in Paris St. Denis, where 65,000 attended). - campaign of lies against major athletes, accused of doping and immediately presented by the media as guilty.
- athletics mentioned only in the context of these manufactured doping cases.
The first peak was reached with the case of Dieter Baumann, the german gold medal winner of 5,000 meters in the Olympics in 1992.
The recent case of Marion Jones was a preview of the bomb the conspirators were preparing for the last hours before the start of the Olympics :
- statements of Marion Jones censored (she was ready to take a lie detector test)
- in spite of the fact that no proof was presented, she was presented in the media as guilty. The direction of the famous Golden League Meeting in
Zürich stated that she would not be invited to compete there. - accusations based on a confessed liar (ex-husband of Jones)
With the case of Kenteris and Thanou this campaign reaches a new peak.
The conspirators (which control not only the media but also the sport structures involved like IOC, IAAF, doping control commissions, etc) went to lengths that were never seen in any of the previous cases.Latest developments (August 16) :
- the declarations of the injured athletes ('I am innocent; we were not notified to come to a doping control, the media is lying') are being censored.
- the media suggests that the athletes are not injured and spreads a totally false story about their 'accident' (which was in fact an attack planned by the conspirators)
You have to go as far as Russia or China to find out what Kenteris said ...
http://english1.people.com.cn/200408/17 ... 53476.htmlBTW, Baumann was the only white athlete to win a long distance race at the Olympics in the last 20 years.
Kenteris was the only white athlete to win a sprint distance race at the Olympics in the last 20 years.==========
To people who ask : 'And who exactly is behind this conspiracy???'The same people that pay NEK DOMIN for spamming this board 24 hours a day (from August 15 on, at http://www.kenteris.gr/forum_en/default.asp ).
The same people that control the banks, insurance companies, factories, big real estate.
The same people that control all the mass media in the NATO countries.
The very same media that tries to make people believe that GOOD is BAD and that BAD is GOOD ... that Kerry is the alternative to Bush and vice-versa.
The very same people that know that their time has come to an end now, and because of that resort to the most unthinkable conspiracies to try to have some extra time before the final showdown ...====== treason from within
IAAF is of course part of the conspiracy - treason from within - just like the NATO governments - check it for yourselfI posted this thread in iaaf.org - without mentioning the IAAF as part of the conspiracy. After some people expressing agreement, the thread was soon deleted.
Check it for yourself, by trying to post something on the subject and see how long it survives in iaaf.org ...
Explanation : IAAF (International Amateur Athletic Federation) is totally controlled by the conspirators that are trying to destroy athletics by all means. Just the same thing as all the NATO governments, that are preparing the genocide of the sheeple they are supposed to 'protect' ...=======
Why was so easy for the NATO sheeple to swallow these lies ?
The NATO sheeple have been submitted to the largest (with exponential intensity) brainwash operation Mankind has ever seen.
The result was zombies that lost the perception of the fundamental values of human nature.
One of these values is justice, which demands that all parts have a chance to explain their view in a conflict.
That's why they were unable / unwilling to pose the cardinal question : why isn't Kenteris allowed to express his view in the media ? - total media blackout about major events, even when these draw crowds like no other international sport, i.e. where local athletes have no chance to
Δύο χρόνια μετά (Ολυμπιακοί Αγώνες)