-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δεν ξέρω τι θα κάνεις, τον 70-200**/4 τ**ον παίρνω εγώ.4 ε?
δε θα τον πάρεις έτσι εύκολα
-
μη ξερογλύφεστε δε πουλάω τπτ
-
Μόνο πάνω απ'το πτώμα μου
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μη ξερογλύφεστε δε πουλάω τπτΠουλα σε λεωωωωω!!!Ξεφορτωσου τα παλιο-canon να πάρεις μια ΝΙΚΟΝ-αρα (που κανει στρινγκιγκλανγκ το κλειστρο,μην το ξεχνας) να γινεις ανθρωπος ρε!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πουλα σε λεωωωωω!!!Ξεφορτωσου τα παλιο-canon να πάρεις μια ΝΙΚΟΝ-αρα (που κανει στρινγκιγκλανγκ το κλειστρο,μην το ξεχνας) να γινεις ανθρωπος ρε!!!
πολύ γκεουλίστικο ακούστηκε αυτό
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πουλα σε λεωωωωω!!!Ξεφορτωσου τα παλιο-canon να πάρεις μια ΝΙΚΟΝ-αρα (που κανει στρινγκιγκλανγκ το κλειστρο,μην το ξεχνας) να γινεις ανθρωπος ρε!!!
πολύ γκεουλίστικο ακούστηκε αυτό
Εμεις οι δυο,πρεπει να κανουμε παρεα!!!
-
κι εγώ μόνο με κανονάκιδες
-
Get a room you two!!
-
http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=41427.0
*Πωλείται ο Olympus Zuiko Digital ED 50mm f/2.0 1:2.0 Macro, μαζί με το παρασολέιγ του, προστατευτικό φίλτρο UV HOYA, μέσα στο κουτί συκευασίας του και με τη θήκη του φακού. Ο φακός είναι σε άριστη κατάσταση. Κάποια δείγματα του φακού μπορείτε να δείτε εδώ. Ο φακός είναι υπέροχος για macro φωτογράφιση αλλά και πορτραίτα.
Τιμή: 300€*
Είναι ο 50mm που έχει ο ξάδερφος μου και χρησιμοποιούσα κι εγώ κατα καιρό όταν ήμουν με την Οlympus.
Λόγω αλλαγής εξοπλισμού τον πουλάει. Δεν ξέρω αν έχουμε κανέναν με Olympus εδώ, αλλά διαβεβαιώνω κι εγώ πως ο φακός είναι εξαιρετικός, σαν καινούργιος και χωρίς κανένα πρόβλημα.Να και κάποιες φωτό που μου είχε ζητήσει κάποιος ενδιαφερόμενος.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Λόγω αλλαγής εξοπλισμού τον πουλάει....Nikon;
-
Canon φυσικά
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Canon φυσικά -
Ναι Nikon.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Get a room you two!!Μονο εσυ μας νοιωθεις!!!Ζουζουνιαρη αντρα!!!
-
λοιπόν, κατάλαβα τί έγινε.
Πήρε ο πατρινός τηλέφωνο για ταυτοποίηση και μπλέξανε τα μπούτια τους στις Τ.Ε.
εν τω μεταξύ, το νέο canonικό μέλος της φορουμικής παρέας ακόμα να δώσει παρόν
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
λοιπόν, κατάλαβα τί έγινε.Πήρε ο πατρινός τηλέφωνο για ταυτοποίηση και μπλέξανε τα μπούτια τους στις Τ.Ε.
εν τω μεταξύ, το νέο canonικό μέλος της φορουμικής παρέας ακόμα να δώσει παρόν
Θα έχει παει για τπτ βουτιές
-
-
τσιμπάει, τσιμπάει?
-
Αν τσιμπάει λέει;! ΧΑ!
Φωτογραφία. Ασχολείστε;