-
Ε, κάτσε, με το μαλακό! Το Donnington νομίζω είναι μια καλή και εύκολη αρχή. Άλλωστε είναι η μόνη πίστα που ξέρω από αυτές που έχει αυτή τη στιγμή μέσα στο παιχνίδι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και τέλος για τους σκληροπυρηνικούς sim racers, μια κατάθεση ψυχής από εμένα:
ΤΕΛΕΙΟ!! ΧΑΧΑ!!
Ζηλεύω
Καταπληκτικο, εισαι ΤΡΕΛΟΣ!!!
Ευχαριστώ για τα καλά σχόλια, παίδες...! Είμαι σίγουρος ότι θα άρεσε και σε άλλο κόσμο, αλλά επειδή 16MB είναι ίσως πολλά για τους περισσότερους, δεν πρέπει να το έχουν δει πολλοί
-
Ο χρήστης mperedim έγραψε:
Λάθος πίστα μεγάλε! Πάρτο αλλιώςOne RING to rule them all
-
Δεν το έχω σε ΝετΚαρ ακόμα...
-
-
Χμμμ, αρκετά έως πολλά bugs στο Nordschleife από αυτό το url... Υπάρχουν κι άλλες προτάσεις?
-
Χμμμ, αρκετά έως πολλά bugs στο Nordschleife από αυτό το url... Υπάρχουν κι άλλες προτάσεις?
-
Public, όχι. Δυστυχώς η καλή version είναι υπό κατασκευή.
-
Public, όχι. Δυστυχώς η καλή version είναι υπό κατασκευή.
-
Το GTR βγαίνει μέσα στο Νοέμβριο. Ανακοινώθηκε επίσημα.
-
Παιδια,εχει παιξει κανεις απο εσας το νεο F12004 για PS2;
Αν το εχετε δοκιμασει,θα ηθελα να μου πειτε αν σας αρεσε,τι σας χαλασε(δε νομιζω να σας χαλασε και τιποτα,διοτι το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο),σε τι επιπεδο μπορειτε και παιζετε και γενικοτερα που περιπου βρισκονται οι επιδοσεις σας σε διαφορες πιστες;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Υποθέτω όμως ότι ποτέ δεν έχεις φανταστεί ότι είναι δυνατόν να οδηγήσεις αυτοκίνητο με γραμμές και καθαρά, αλλά ταυτόχρονα να πηγαίνεις με το πλάι.GPL δηλαδή!!!
-
Έρχεται
-
Γεια σας!!! Πριν λίγες μέρες άρχισα να διαβάζω στο forum, μέχρι που έπεσα εδώ!! Αυτό ήταν!!Πορώθηκα όσο δεν φαντάζεστε!Διάβασα όλες τις σελίδες του thread και αυτή τη στιγμή ασχολούμαι και εξασκούμαι με το netkar. Μία ερώτηση : έχω το Microsoft Wheel Force Feedback. Εκεί που είναι τα πετάλια έχει μόνο ένα καλώδιο...αυτό σημαίνει πως γκάζι και φρένο αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, δεν είναι ανεξάρτητα;;;δηλ., όταν πατάω φρένο συγχρόνως με το γκάζι, απλά μειώνεται το γκάζι, ή λειτουργεί κανονικά (δηλ. ασκείται γκάζι και φρένο ταυτόχρονα) ;;;:-?
Τέλος, επειδή kazaa κ.α. δεν δουλεύουν, έχετε κάποιο link για το GPL???PLEASE, γιατί ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ!!! Αλλιώς, να μου πείτε κάποιον τρόπο να το βρω...
Καλώς σας βρήκα!!
-
Ο χρήστης johnnypatras έγραψε:
Γεια σας!!! Πριν λίγες μέρες άρχισα να διαβάζω στο forum, μέχρι που έπεσα εδώ!! Αυτό ήταν!!Πορώθηκα όσο δεν φαντάζεστε!Διάβασα όλες τις σελίδες του thread και αυτή τη στιγμή ασχολούμαι και εξασκούμαι με το netkar. Μία ερώτηση : έχω το Microsoft Wheel Force Feedback. Εκεί που είναι τα πετάλια έχει μόνο ένα καλώδιο...αυτό σημαίνει πως γκάζι και φρένο αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, δεν είναι ανεξάρτητα;;;δηλ., όταν πατάω φρένο συγχρόνως με το γκάζι, απλά μειώνεται το γκάζι, ή λειτουργεί κανονικά (δηλ. ασκείται γκάζι και φρένο ταυτόχρονα) ;;;:-?Τέλος, επειδή kazaa κ.α. δεν δουλεύουν, έχετε κάποιο link για το GPL???PLEASE, γιατί ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ!!! Αλλιώς, να μου πείτε κάποιον τρόπο να το βρω...
Καλώς σας βρήκα!!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Για το τιμόνι που λες υπάρχει ρύθμιση ώστε να είναι ανεξάρτητα!
Για το GPL θα σου δώσω κάποια links σύντομα εκτός αν με προλάβει άλλος! -
ΟΚ, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, θα περιμένω! Ποιά ρύθμιση πρέπει να κάνω για να είναι ανεξάρτητα;;Είναι μέσα στο παιχνίδι η από τον πίνακα ελέγχου;; (έχω win xp pro)
-
ΟΚ, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, θα περιμένω! Ποιά ρύθμιση πρέπει να κάνω για να είναι ανεξάρτητα;;Είναι μέσα στο παιχνίδι η από τον πίνακα ελέγχου;; (έχω win xp pro)Από τον πίνακα ελέγχου πρέπει να το βρεις μάλλον στο Game Controllers
νομίζω σε αυτό το site έχει τα καλύτερα και τα τελευταία updates!
-
Όντως, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το site που έδωσες...
Πώς θα το εκμεταλλευτώ όμως, αν δεν έχω τη βασική έκδοση του παιχνιδιού;;;
Για τη βασική έκδοση ζητάω πού και πώς μπορώ να τη βρώ...(συγγνώμη που σας σκοτίζω κιόλας, όλους κι εσένα sirgus...):(
Αν δεν μπορεί κάποιος να απαντήσει δημόσια, ας μου στείλει pm. -
Όντως, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το site που έδωσες...
Πώς θα το εκμεταλλευτώ όμως, αν δεν έχω τη βασική έκδοση του παιχνιδιού;;;
Για τη βασική έκδοση ζητάω πού και πώς μπορώ να τη βρώ...(συγγνώμη που σας σκοτίζω κιόλας, όλους κι εσένα sirgus...):(
Αν δεν μπορεί κάποιος να απαντήσει δημόσια, ας μου στείλει pm.Γιατί μας σκοτίζεις??????
Για την βασική όντως αν δεν το βρεις στο ιντερνετ μάλλον θα πρέπει να το ψάξεις σε μαγαζί ή σε 'μαγαζί' με παιχνίδια
-
Έρχεται
F1 Games/Simulators