-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Απο γυαλιστικο και χρονια εκθεση στον ηλιο! Τοσα χρονια αυτο το αυτοκινητο στον ηλιο και το χρωμα του ειναι πενα...δεν εχει ξεθωριασει και καθε φορα που το πλενω ειναι λες και το αγορασα χτες, αλλα αυτη η κινηση με τα μαυρα του, εεεε το ξεσκισαν!Μιλαμε οτι εχει φαει παρα πολυ ηλιο αυτο το αμαξι!
το λευκό (και το μαύρο) δεν είναι χρώματα.
-
Περι φυσικης?
Το λευκο και το κοκκινο μιας και το φερε η κουβεντα...ειναι αγαπημενα στα Citroen!
-
9 citroen ολα σε αποχρωσεις του μπλε και του πρασινου και μονο.. Και η πλακα ειναι οτι δεν ειχαμε και επιλογη στα περισσοτερα..
-
-
ΖΧ κόκκινη
Τελικά μεγάλοι τρόμπες και οι ψιτροενηδες .
Τους πήρα τηλέφωνο για το test drive. To ύφος τους δε με προδιαθεσε καλά.Είπαν ότι θα με πάρουν να μου πουν .Ελεος και αυτοί.Το αμάξι απέξω καθοταν .Δεν πειράζει αμα ειναι όλοι άχρηστοι επαγγελματίες.Να τα κλείσουν και να πάνε σπίτια τους.Ελεος με τους ανικανους κάθε φορά.
-
Ε καλα ρε Παυλο, δε σε ειπαν και καμπουρη
Τηλ ειπαν οτι θα σε παρουν...αν δε σε παρουν κραξτους! -
Οποιος του έχουν πει απο αντιπροσωπεια ή αλλη εταιρεία οτι θα το καλέσουν αυτοί , και τον πήραν εν τέλει να σηκώσει το χέρι .
'Οοοοοοσες χιλιάδες φορές το έχω ακούσει αυτό άλλες τόσες δεν έχει γίνει.
Τέσπα δεν έχω προβλημα γιατι δεν πάω να αγοράσω το αυτοκίνητο , απλά θα ήθελα να το οδηγήσω μια φορά πριν αλλάξει και κυρίως μου τη βαράει γιατί είναι ασυνεπείς στα λόγια τους.Έχω βαρεθεί τα καταστήματα που σε υπολογίζουν μόνο όταν είσαι μπροστά στο ταμείο. -
Μπορουμε να ρουφιανεψουμε τον αντιπροσωπο???
-
Άααανετα.Patra Auto , Ψιτροέν Πάτρας.
Η πρώτη άσχημη αντιμετώπιση που είχα.Σε αυτούς έχω μπει να κοιτάξω c3 που ενδιαφερόταν η κοπέλα μου και ήταν εξυπηρετικοί, c5 που ενδιαφεροταν ο κολλητος μου και ήταν σχετικά εξυπηρετικοί ,ds3 που ήθελα να δω εγώ και ήταν σχετικά εξυπηρετικοί και έκανα και test drive.Ως εδώ καλα.Σήμερα όμως μου τα χάλασαν.Παρόλα αυτά θεωρώ τα -4200 ευρώ τρομερή προσφορά στην Ψ4.Εχουν μείνει κατω απο 20 κομμάτια στο κουπέ όποτε αν το ψήνει κανείς βουρ.
-
Οταν πηγα να δω τη DS3, ειχε μια ωραια κοπελιτσα εκει προθημη να...τα πει ολα!
Βεβαια δεν ξερω ποιον πετυχαινες εσυ εκει,
αλλα το baby ηταν πολυ εξυπηρετικο!Οφειλω να ομολογησω οτι το ποιημα της το χε μαθει καλα
και στην κυριολεξια τα λεγε σαν ποιημα,
αμα κολλαγε καπου, σκεφτοταν λιγο ή γυρναγε προς τη μερια του γραφειου που ηταν ο Σερ...τσουπ
ολα τις ερχοντουσαν ξανα! -
Ελα παραδεξου οτι την Ξανθουλα θα την ηθελες λευκη!
Καλα στη ΖΧ το κοκκινο κανει παρτυ!!!
Επι την ευκαιρια, C5 III κοκκινη εχετε δει? Βγαινει?
Aσημι,μπλε,γραφιτης,πρασινο με αυτη τη σειρα για xantia II.. Πολυ ωραιες xantia II ειναι οι ελαχιστες που πουληθηκαν μπορντω μεταλλικο..
c5 III βγαινει μπορντω οχι κοκκινο με την εννοια του κοκκινου της zx που εβαλες παραπανω.. Και οντως κοκκινη zx ειναι..
-
Ναι την έχω πετύχει όλες τις φορές την κοπελίτσα , αλλά ολες ήμουν με συνοδεία οποτε
-
Τελικά τους έβρισα και τους πήρε το φιλότιμο.
Μόλις με πήρε τηλ και μου έκλεισε ραντεβού αύριο το πρωί για td -
Ο χρήστης pavlos21 έγραψε:
Μόλις με πήρε τηλ και μου έκλεισε ραντεβού αύριο το πρωί για tdΛευτερη πες αλευρι,μια zx σε γυρευει..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/920596/ -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μόλις με πήρε τηλ και μου έκλεισε ραντεβού αύριο το πρωί για tdΛευτερη πες αλευρι,μια zx σε γυρευει..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/920596/Κάποιος από την Citroen παρακολουθεί το Forum.
Αυτή η ZX της αγγελίας κούκλα είναι και νομίζω ότι το άσπρο τις πάει πολύ. -
Ολα κουκλια ειναι μεχρι να τα δεις απο κοντα.. Απλα πεταμε και καμια αγγελια που και που ,η οποια μοιαζει λογικη..
-
O πισω προφυλακτηρας δε μοιαζει λογικος ή το ολο μπροστα μερος...ενα απο τα δυο ειναι fake!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ολα κουκλια ειναι μεχρι να τα δεις απο κοντα.. Απλα πεταμε και καμια αγγελια που και που ,η οποια μοιαζει λογικη..+1
-
O πισω προφυλακτηρας δε μοιαζει λογικος ή το ολο μπροστα μερος...ενα απο τα δυο ειναι fake!Εχεις δικιο και εχει αλλαξει πισω προφυλακτηρα γιατι εχει και τον αεροσακo μεσα και το aircon και ειναι οντως του '97 που εβγαιναν μονο monte carlo-elegant γιατι ΥΖΑ-**** ηταν και η πινακιδα της προηγουμενης μου zx τελη του '96 εκεινη..
Τωρα αν αλλαξε μονο τον προφυλακτηρα πισω no prob..Ειπαμε πας τη βλεπεις και κρινεις..Οντως ας πουμε δε λεει ατρακαριστη..
Αυτα τα ολιγα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
O πισω προφυλακτηρας δε μοιαζει λογικος ή το ολο μπροστα μερος...ενα απο τα δυο ειναι fake!
Εχεις δικιο και εχει αλλαξει πισω προφυλακτηρα γιατι εχει και τον αεροσακo μεσα και το aircon και ειναι οντως του '97 που εβγαιναν μονο monte carlo-elegant γιατι ΥΖΑ-**** ηταν και η πινακιδα της προηγουμενης μου zx τελη του '96 εκεινη..
Τωρα αν αλλαξε μονο τον προφυλακτηρα πισω no prob..Ειπαμε πας τη βλεπεις και κρινεις..Οντως ας πουμε δε λεει ατρακαριστη..
Αυτα τα ολιγα..
Ένα κατάλαβα εγώ.Αν είναι ποτέ να πάρω μεταχειρισμένο Citroen θα σας πάρω μαζί μου για να το δείτε και να μου πείτε γνώμη.
CITROËN FORUM