Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Τι σου είχα πεί απο το μήνυμα στις 9/8:
'Το μειονέκτημα αυτό πρέπει να το κοιτάξεις σε **διάφορες αντιπροσωπείες **και να **μην ακούς **τα περί νέων λάστιχων που πρέπει να πέσουν.'
Χαίρομαι που βρήκες λύση στο πρόβλημά σου. Το συνεργείο της αντιπροσωπεία που πήγες είναι, μάλλον, η **control motors **στην **Πειραιώς **και είναι ένα απο τα **καλύτερα service σε όλη την Αττική. Επίσης ο φανοποιός του ο κ. Λογοθέτης **κάνει το ποιο καλό βάψιμο απο όλα τα συνεργεία opel. Το νέο χρώμα είναι απόλυτα ίδιο με το παλιό. Μόνο που πρέπει να τα ψύνει λίγο περισσότερο για να σκληραίνει ποιο πολύ το χρώμα.
Είναι το συνεργείο που εμπιστευόμαστε **όλα **τα opel μας.
Δεν είχα απαντήσει έως τώρα γιατί περίμενα να τελειώσει η υπόθεση και να κάνω ολοκληρωμένο σχόλιο. Πήγα λοιπόν στην αντιπροσωπεία (ναι, είναι αυτή που γράφεις) και ανέλαβε ο κ. Λογοθέτης. Το παίδεψε αρκετή ώρα μέχρι να βρει το σωστό σημείο ώστε και εύκολα να κλείνει το πορτμπαγκάζ και ταυτόχρονα να μην χτυπάει στις ανωμαλίες του δρόμου, το πήγε μια βόλτα και μου το παρέδωσε ΟΚ. Τι να πω, μέχρι πουρμπουάρ μου ήρθε να του δώσω. Ίσως την επόμενη φορά, αφού θέλω μια έξτρα δουλίτσα στο αμάξι.
Τώρα είμαι σε δίλημμα: να πάω να τα χώσω στους άλλους ή όχι; Η άλλη επιλογή είναι να στείλω λεπτομερές e-mail με το περιστατικό στα κεντρικά της opel για να ξέρουν τι κάνει στους πελάτες της η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία.
Άλλα θέματα:
Τώρα που άρχισε ν'ανοίγει η μηχανή του astra (~600 χλμ), τσουλάει πολύ καλύτερα και με τις απαιτούμενες στροφές η εκκίνηση από στάση είναι πολύ καλή. Τα φρένα (με τα δισκόφρενα και πίσω) είναι άριστα, το ηλεκτρικό γκάζι θέλει ακόμα εκμάθηση, ιδίως όταν εκκινώ σε απότομη ανηφόρα και πρέπει να βρω το σωστό σημείο για να μη σβήσει η μηχανή αφενός και να μην στριγγλίζουν τα λάστιχα (ελπίζω τα μαμίσια dunlop που μου φόρεσαν να αποδειχθούν επαρκή για δυο-τρία χρονάκια μέχρι να τ'αλλάξω).
Χθες του έβαλα πρώτη φορά απλή αμόλυβδη γιατί από τη μία βαρέθηκα να πληρώνω την 100άρα (μεγάλο πλεονέκτημα αυτό σε σχέση πχ με το νέο golf) και από την άλλη δεν θέλω να καλομάθω τη μηχανή στην ακριβή βενζίνη. Δεν παρατήρησα ουσιαστική μείωση των επιδόσεων, ούτε άκουσα (νομίζω) πειράκια. Ελπίζω να μην πάθει ο κινητήρας τίποτα.