-
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
χρήστο οι μαντράδες τι τιμές λένε για την πόρτα;Πηγα την παρασκευη σε φανοποιο εδω κατω ,συστημενος μαλιστα, απο περιεργια μιας και ξερω οτι θα γινει μια αηδια αν επισκευαστει και μου ειπε 150e.. Δεν αξιζει επισκευη αφου εχει χτυπησει σε επιφανεια 2 παλαμων στα νευρα και στο μεντεσε διπλα στο φτερο.. Εχει επισης αλλα 3 μικροχτυπηματα χαμηλα και ενα ακομα μεγαλο καθ υψος κατω απο τη κλειδαρια απο κολωνακι υποθετω..Δλδ θα φαει πολυ στοκο και θα κανει και νερα οποτε θα ειναι χαλια.. Ευτυχως ολα τα κακα τα εχει μαζεψει το αμαξι σε ενα κομματι, τη πορτα..Τα πολλα μικρα απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη και το μεγαλο απο ξεπαρκαρισμα καποιου κ@ριολη εξω απο το σπιτι..
Μεταχειρη βρηκα μια και μου την αφηνει 60e που ειναι καλα και δινει και το τζαμι..Οταν ανεβω ισως την τσιμπησω.. Ολα αυτα γυρνωντας 6 μαντρες στην ΒΑ αττικη τη περασμενη δευτερα..Γενικα ειναι δυσευρετη.. Απλα θα κοιταξω και εδω κατω που ειναι ολα γυρω γυρω για να δω τι θα γινει..
Τουλαχιστον με μεταχειρισμενη ισια πορτα θα την τριψω κιολας να ειναι ετοιμη και θα γλιτωσω και λιγα..Και φυσικα η πορτα δε θα κυματιζει καθ οτι ισια..
-
60 ευρώ υποθέτω καλά είναι...(μιας και δεν ξέρω τι παίζει) είναι ίδιο χρώμα με τη δικιά σου ή πάει για βάψιμο;
-
60 ευρώ υποθέτω καλά είναι...(μιας και δεν ξέρω τι παίζει) είναι ίδιο χρώμα με τη δικιά σου ή πάει για βάψιμο;Αν ηταν κυπαρρισι θα την ειχα αγορασει σα τρελος εννοειται βρε..Θα γλιτωνα τα βαψιματα..
Κοκκινη ειναι απο καποιο avantage..Ειναι και ξεθωριασμενη αλλα ολοισια.. Θα παω κι εδω κατω μες τη βδομαδα..θα αρχισουν και τα τηλεφωνα στα διαλυτηρια.. Το θεμα ειναι οτι ειναι 2πορτο και ειναι σπανιες.. Σε μια μαντρα ειχε απειρες πορτες απο citroen και διπλες μαλιστα και 4αδα απο τετραπορτο zx αλλα απο διπορτο γιοκ... Αν δε κατσει τιποτα με βλεπω για την κοκκινη.. -
Καινούρια, μπορείς να βρεις;
-
Εγώ λέω να την αγοράσεις πάντως(αν και λίγο ακόμη ψάξιμο καλό θα ήταν...) ρε συ μια παλιά υπόθεση με μια GS X3 τι έγινε;
-
Εγώ λέω να την αγοράσεις πάντως(αν και λίγο ακόμη ψάξιμο καλό θα ήταν...) ρε συ μια παλιά υπόθεση με μια GS X3 τι έγινε;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Καινούρια, μπορείς να βρεις;Οταν το πρωτοδιαβασα γελασα αλλα δε χανω τιποτα να κανω κανα τηλ. στα κεντρικα εδω κατω..
Τι θυμηθηκες τωρα..Χτικιασαμε τοτε με τον billaras..Το αμαξι το ηθελε ο gez γι αυτο παλευαμε..Τουλαχιστον το σωσαμε απο την πρεσσα και σωσαμε και ολο τον σπανιο εξοπλισμο.. Το πηραμε σε 2 τροπετα προσεκτικα κομμενα.. Αντε Γιωργο να την παρεις και πανω..
-
Κρίμα...αλλά αν γίνεται να περαστεί όλος ο εξοπλισμός σε μια 'απλή' τζέση κάτι είν' κι αυτό!χρήστο,θάνο την κάνω παω για ύπνο...τα χω παίξει απ την κούραση...!καλημέρα!
-
Την κάνω και εγώ σίγα σιγά.
Τα λέμε τουμόροου παίδες! τσαοοο
-
Κρίμα...αλλά αν γίνεται να περαστεί όλος ο εξοπλισμός σε μια 'απλή' τζέση κάτι είν' κι αυτό!χρήστο,θάνο την κάνω παω για ύπνο...τα χω παίξει απ την κούραση...!καλημέρα!Αυτος ειναι και ο σκοπος του Γιωργου..Μια αψεγαδιαστη x3 σε σασσι απλης..
Καληνυχτα παιδες..
-
ΤΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΡΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ.
-
Παιδες να ρωτησω...Το Saxo της μανας μου θα χρησιμοποιηθει για μεταφορα πραγματων στας Σερρας και αναρωτιωμουν αν οι εδρες των πισω καθισματων σηκωνονται για να ριξω τις πλατες...Ναι γίνεται. 6 χρόνια κάτοχος Saxo 1.6 VTS με 2 μετακομίσεις στο ενργητικό του.
-
Μα θα ήθελα να μάθω γιατί αυτός ο ενθουσιασμός για κουβεντούλα σας πιάνει μετά τις 00:00(δηλαδή αφού πάω εγώ για ύπνο)κι όχι νωρίτερα .Νονέ εσύ πόσων ετών είσαι?(με τέτοιες ερωτήσεις τώρα έπρεπε να ήμουν σε κανένα ρέμα ή μέσα σε κανένα λιμάνι μεταφερόμενος όπως στο παρακάτω http://www.youtube.com/watch?v=0HweoDLVtfw)
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μα θα ήθελα να μάθω γιατί αυτός ο ενθουσιασμός για κουβεντούλα σας πιάνει μετά τις 00:00(δηλαδή αφού πάω εγώ για ύπνο)κι όχι νωρίτερα .Νονέ εσύ πόσων ετών είσαι?(με τέτοιες ερωτήσεις τώρα έπρεπε να ήμουν σε κανένα ρέμα ή μέσα σε κανένα λιμάνι μεταφερόμενος όπως στο παρακάτω http://www.youtube.com/watch?v=0HweoDLVtfw)για να είναι είδη ΝΟΝΟΣ εσύ για πόσο τον κόβεις.
-
Μα θα ήθελα να μάθω γιατί αυτός ο ενθουσιασμός για κουβεντούλα σας πιάνει μετά τις 00:00(δηλαδή αφού πάω εγώ για ύπνο)κι όχι νωρίτερα .Νονέ εσύ πόσων ετών είσαι?(με τέτοιες ερωτήσεις τώρα έπρεπε να ήμουν σε κανένα ρέμα ή μέσα σε κανένα λιμάνι μεταφερόμενος όπως στο παρακάτω http://www.youtube.com/watch?v=0HweoDLVtfw)Κι εγω 21 ειμαι..
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Μα θα ήθελα να μάθω γιατί αυτός ο ενθουσιασμός για κουβεντούλα σας πιάνει μετά τις 00:00(δηλαδή αφού πάω εγώ για ύπνο)κι όχι νωρίτερα .Νονέ εσύ πόσων ετών είσαι?(με τέτοιες ερωτήσεις τώρα έπρεπε να ήμουν σε κανένα ρέμα ή μέσα σε κανένα λιμάνι μεταφερόμενος όπως στο παρακάτω http://www.youtube.com/watch?v=0HweoDLVtfw)
για να είναι είδη ΝΟΝΟΣ εσύ για πόσο τον κόβεις.
Εγώ πάντος Νονός έγινα στα 12.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδες να ρωτησω...Το Saxo της μανας μου θα χρησιμοποιηθει για μεταφορα πραγματων στας Σερρας και αναρωτιωμουν αν οι εδρες των πισω καθισματων σηκωνονται για να ριξω τις πλατες...
Ναι γίνεται. 6 χρόνια κάτοχος Saxo 1.6 VTS με 2 μετακομίσεις στο ενργητικό του.
Ευχαριστω...!Ελπιζω να μην εχουν κανενα κουμπωμα οπως οι πλατες ετσι;
-
Μα θα ήθελα να μάθω γιατί αυτός ο ενθουσιασμός για κουβεντούλα σας πιάνει μετά τις 00:00(δηλαδή αφού πάω εγώ για ύπνο)κι όχι νωρίτερα .Νονέ εσύ πόσων ετών είσαι?(με τέτοιες ερωτήσεις τώρα έπρεπε να ήμουν σε κανένα ρέμα ή μέσα σε κανένα λιμάνι μεταφερόμενος όπως στο παρακάτω http://www.youtube.com/watch?v=0HweoDLVtfw)Το βιντεο παντως τον αντιπροσωπευει απολυτα...Αφου στη διαφημιση ο νονος οδηγαει DS...
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ΤΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΡΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ.Ε εμεις τοτε κοιμηθηκαμε...Αρα για μας ηταν νυχτα
CITROËN FORUM