-
Χρηστο, δε μιλησα εγω για Αλφα στο τοπικο της Citroen, ουτε για καποια αλλη μαρκα στο τοπικο της Citroen!
Αυτα ειναι δικη σου σπεσιαλιτε και καποιον αλλον, ΜΕΣΑ στο τοπικο της Citroen! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
+1 Γι' αυτα που λες περι ασφαλειας και για το θεμα ''κυρους'' της φιρμας(δυστηχως... το γωστο κολλημα ) Αλλα εγω ειληκρινα χ@στηκα για το τι θα πει ο καθε εξυπνος για το αμαξι μου...Μ' αρεσει και με καλυπτει;Θα το παρω...Δεν μ' αρεσει;Δεν το παιρνω.Ειν' απλο...(το φιλικα δεν χρειαζεται να το γραψω,εννοειται!!! )
...ετσι ακριβως και γω χεστηκα αν μου πουν κατι οταν θα αγορασω αυτοκινητο απο την αγαπημενη μου μαρκα! Ειναι προσωπικο θεμα του καθενος!
Ειμαι ομως φιλος της Citroen, Citroen θελω να αγορασω βρε αδερφε, αυτο μου αρεσει και γι αυτο θελω να μοιραζομαι τις ιδιες αποψεις με καποιους σε ενα συγκεκριμενο θεμα που το ονομαζουμε Citroen!
Αν γουσταρα την Ταδε μαρκα, θα ημουν στο Ταδε φορουμ και θα μιλουσα για τα μοντελα της Ταδε! Απλα τα πραγματα!
Γι αυτο επιμενω οτι μερικοι δεν εχουν καταλαβει τι λενε και αυτη η παρανοηση ονομαζεται αντικειμενικοτητα!Ζηση μπες στο Bαγγοκλαμπ και ψαξε να βρεις ομοιδεατες για τη Citroen! Γινεται αυτο???
Οχι βεβαια, το ιδιο δεν 'πρεπει' να γινεται και εδω!Μονο που για αλλη μια φορα ξεχνας ποιος ξεκιναει το off topic.. Μια χαρα κοιμηθηκαμε και ξυπνας το πρωι και λες...' Δε ξεκιναω να τα χωνω στην alfa στο topic της citroen' και γραφεις το ποστ στις 12.16 οπου αρχιζεις 'του τα εχω πει εγω του Χρηστου' και ' μαπα σασσι οι alfa' και ' ουυυυ 666 alfa romeo' και ' τα saxo και δεν αξιζουν' Ε τι περιμενες ρε μεγαλε να μη σου απαντησω..? Μαθε επιτελους επισης οτι εδω δεν ειναι gcc εδω το τοπικο ειναι ελευθερο και γενικα επειδη δε πεφτει και τσακωμος μιλαμε για διαφορα οπως η χαβαλετζιδικη κουβεντα που ανοιχτηκε χθες βραδυ...Αν σ αρεσει ρε Βασιλακη.... Σου θιξαμε τη citroen εσενα..
Παιδια εγω λεω να ηρεμησουμε λιγο...Ειναι απλο...Εσυ Χρηστο πας την Αλφα,ο Βασιλης οχι και γενικα εχετε καποιες διαφορετικες αποψεις για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα...!
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ακριβώς...Like xantiaII ένα πράμα...Άρα εγώ έχω παραπάνω πιθανότητες να τα τινάξω...
Αν προσέχεις όχι.
Καλα μην το λες...Πριν κανα μηνα ενας μ@λ@κ@ς απο το αντιθετο ρευμα πηγε να πεσει πανω στον παππου μου...Ευτυχως το εριξε σε ενα χαντακι και για κατι εκατοστα χτυπησε -ελαφρα- την ξαρα...(μονο η γρυλια και ελαφρως το καπο ειχαν ζημια... Βεβαια το παραπανω δεν θα γινοταν αν το ειχε εξοπλισει με ABS).Οποτε και η παθητικη ασφαλεια μετραει και μαλιστα πολυ...Δεν ξερεις απο που θα σου 'ρθει μερικες φορες...
Σε περίπτωση τέτοιας σύγκρουσης δεν νομίζω ούτε 10 αστέρια(μετωπική ή πλαγιομετωπική με πολλά χιλιόμετρα με αντίθετα κινούμενο όχημα ειδικά αν είναι και βαρύτερο από το δικό σου) να κάνουν κάτι αλλά είναι σίγουρα προτιμότερο να είσαι σε ένα 5*ερο παρά σε κάτι άλλο.
-
Ελπίζω σ' αυτούς τους άλλους να μην είμαι κι εγώ μέσα.
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Χρηστο, δε μιλησα εγω για Αλφα στο τοπικο της Citroen, ουτε για καποια αλλη μαρκα στο τοπικο της Citroen!
Αυτα ειναι δικη σου σπεσιαλιτε και καποιον αλλον, ΜΕΣΑ στο τοπικο της Citroen!Σε παραπεμπω στη δημοσιευση σου στις 12.16 σημερα...
Σου ξαναγραφω οτι αν δε θες μη το διαβαζεις.. το citroen topic σε αυτο το forum ειναι πιο ελευθερο και παιζει και πολυ off topic..Αλλωστε εχεις το gcc που ειμαστε μαζεμενοι..Αλλωστε και ο Λευτερης γραφει για δαυτες και δεν ειδα να κοπτεσαι..Γενικα δε το συνεχιζω (ετσι Ιωσηφ, Βαγγελη..? )..Ζηση μην αγχεσαι.. με το βασιλακη πεφτει ετσι κανα μπινελικακι που και που καμια φαπιτσα αν και του εχω πει να μη τα βαζει με νονους και ολα μελι γαλα μετα..
-
Ορεστη ποσο χρονων εισαι? Μιας και πανω κατω ολοι γνωριζουμε ηλικιακα ο ενας τον αλλον εδω και πολυ καιρο εδω..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ορεστη ποσο χρονων εισαι? Μιας και πανω κατω ολοι γνωριζουμε ηλικιακα ο ενας τον αλλον εδω και πολυ καιρο εδω..Έχω γράψει στο Forum σε άλλο θέμα και επαναλαμβάνω.21
(για τις πολυτεκνικές σε πμ ) -
αν αγοράζετε αυτοκίνητο 5αστερο με την προϋπόθεση όταν στουκαρετε στην κορινθου-πατρων μετωπικά να βγείτε ζωντανοί από μέσα ε τοτε ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.
παρακαλώ πολύ μην διαβάζω τέτοιες παπαρολογιες και να επανέλθετε πάραυτα στην ουσία του τοπικού.αυτή η DS4 πάντως σκέτη @αβλα φαίνεται, με τα 200HP φυσικά.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
αν αγοράζετε αυτοκίνητο 5αστερο με την προϋπόθεση όταν στουκαρετε στην κορινθου-πατρων μετωπικά να βγείτε ζωντανοί από μέσα ε τοτε ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.
παρακαλώ πολύ μην διαβάζω τέτοιες παπαρολογιες και να επανέλθετε πάραυτα στην ουσία του τοπικού.αυτή η DS4 πάντως σκέτη @αβλα φαίνεται, με τα 200HP φυσικά.
Αντε και καποιος που το εχει πιασει το νοημα..
Που χαθηκες Ιωσηφ? Βαρκαδα με τον Βαγγελη κατω απο τα αστρα..?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
μπορεί εσενα να λένε ΝΟΝΟ αλλά να είσαι σίγουρος ότι εγώ σας εχω υπό στενή παρακολούθηση.
-
Μυριζει μπαρουτι..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ακόμα βαρκάδα κάνει αυτός ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μια ζωη βαρκαδα ειτε μεσα στις citroen, ειτε μεσοπελαγα..
Που χαθηκες βρε καπετανιοοοοο?? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ναι ρε μεταξύ μας υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και κάνουμε βαρκάδα υπ το σεληνόφως,
τραβάτε κανένα ζόρι. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
αυτή η DS4 πάντως σκέτη @αβλα φαίνεται, με τα 200HP φυσικά.
+1
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
αυτή η DS4 πάντως σκέτη @αβλα φαίνεται, με τα 200HP φυσικά.
+1 (fixed)
Τι ακριβως ''fixed'' ;;; Δεν βρισκω καμια διαφορα στα 2 ποστ...
-
Κοίτα το τώρα.Νομίζω είναι εντάξει.Απλά είχα αλλάξει την αρχική μου δημοσίευση αλλά μάλλον δεν την είδε κανείς άρα ούτε γάτα ούτε ζημιά.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Κοίτα το τώρα.Νομίζω είναι εντάξει.Απλά είχα αλλάξει την αρχική μου δημοσίευση αλλά μάλλον δεν την είδε κανείς άρα ούτε γάτα ούτε ζημιά.Οκ!!!!
-
Πω ρε... όταν δεν είμαι εγώ μέσα... παει μαραζώνει το θρεντ...
Δεν έχετε καθόλου πλάκα...
-
Mαμακες Βασιλη και Χρηστο ειλικρινα δεν την παλευετε ρε!
Ρε μακακες αν αρπαζεστε ετσι, στον στρατο δεν θα περασετε καλα να μου το θυμηθειτε...
Να εκμυστηρευτω κατι...?
Επιφυλασσομαι βεβαια να την δω κι απο κοντα αλλα δεν μου αρεσε και τοσο η DS4 εξωτερικα...Οπως δεν μου αρεσε και τοσο η νεα G εξωτερικα...Μηπως ειμαι κολλημενος εγω ρε παιδια...? Γιατι οοοολα τα συγχρονα αυτοκινητα ειναι ψηλα, φουσκωτα, στρουμπουλα,ογκωδη και μοιαζουν τοσο πολυ...? Που ειναι ρε γαμωτο τα ομορφα σχηματα του παρελθοντος...?
CITROËN FORUM