Πάκης το πρωί στην Αμφιθέας πάνω σε κόκκινο γυναικείο (ροζ) ποδήλατο με καλαθάκι μπροστά
θα το έκλεψε προφανώς κρίμα την κοπέλα που το είχε
Προβοκατορες
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Τωρα το θυμηθηκα, τους σεκιουριταδες στον ηλεκτρικο απο τον Ιουλιο κ μετα τους βλεπω ολους με αλεξισφαιρα...
Όντως και Θεσσαλονίκη το ίδιο συμβαίνει κι όχι μόνο στις δημόσιες υπηρεσίες που έχουν ιδ. ασφάλεια, αλλά ακόμα και στα μεγάλα μαγαζιά.
Γιαγιά ετών 80 και βάλε, τα γυαλιά της να κρέμονται στο σαγόνι της, αναμμένα αλάρμ καθ' οδόν, οδηγούσε με ένα χέρι γιατί το άλλο το έβαζε στα μάτια για τον ήλιο. Κίνδυνος-θάνατος, δυστυχώς δεν μπόρεσα φωτό.
Μπαμπάς και γιός (ηλικίας 12-15) σε μια enduro μηχανή. Και οι δυό φόραγαν κράνος! Δεν μπορεί λέω κοιτάω καλύτερα και βλέπω το λουράκι από το κράνος του μικρού ξεκούμπωτο. Αλλά τελικά παρατηρώντας προσεκτικότερα, γιατί είμασταν σταματημένοι σε φανάρι, είδα ότι και το λουράκι ήταν στην θέση του κουμπωμένο. Πραγματικά απίστευτο!
Ρασοφόρος κοινώς παπάς με BMW M5 την 10κύλινδρη...με άλλα ζαντολάστιχα μάλιστα πιο φαρδιά!
Πάνε καλά οι δουλειές tasosdev?
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρασοφόρος κοινώς παπάς με BMW M5 την 10κύλινδρη...με άλλα ζαντολάστιχα μάλιστα πιο φαρδιά!Πάνε καλά οι δουλειές tasosdev?
Ο Τασος δεν ειναι απλος παπας
οικονομική κρίση
κοστίζει περισσότερο να φτιάξει την εξάτμιση από την αξία αυτού του Polo.
Πάκης το πρωί στην Αμφιθέας πάνω σε κόκκινο γυναικείο (ροζ) ποδήλατο με καλαθάκι μπροστά
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πάκης το πρωί στην Αμφιθέας πάνω σε κόκκινο γυναικείο (ροζ) ποδήλατο με καλαθάκι μπροστάθα το έκλεψε προφανώς κρίμα την κοπέλα που το είχε
εκεινη την ωρα δεν σου βγηκε το ρατσιστικο ?
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
εκεινη την ωρα δεν σου βγηκε το ρατσιστικο ?
είχε κόσμο γύρω
Δυο πράγματα που μου έκαναν εντύπωση
-Χθες στο Alter είχε ρεπορταζ για την επικείμενη αυξηση στα ασφαλιστρα αυτοκινήτων.
Έχει βγει ο ρεπορτερ και ρωτάει οδηγούς που λένε θα τα κλειδώσουμε κλπ. βγαίνει ένας
-Αίσχος όλο αυξήσεις, φτανει πία, μας κλέβουν οι ασφαλιστικές κλπ κλπ
Ο τύπος και η συνεπιβατης δίπλα δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας!
-Την Κυριακή το απόγευμα μια C63 πήγαινε στην ΑΟ με 230 - 250χλμ συνοδευόμενη κολλητά από την μηχανή ασφαλείας του επιχειρηματία. Δεν ξέρω πόσο άμεση χρειάζεται να είναι η πρόσβαση στο Αεροδρόμιο αλλά αυτοί οι συνοδοί-αναβάτες παίρνουν προκλητικό ρίσκο. Μερικοί νιώθουν ότι είναι μαγκιά αλλα δεν ξέρουν περιστατικά που καταλήγουν στο κρεβάτι νοσοκομείου για αρκετούς μήνες ξεχασμένοι από τους ανθρώπους που 'προστάτευαν'.
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δυο πράγματα που μου έκαναν εντύπωση-Χθες στο Alter είχε ρεπορταζ για την επικείμενη αυξηση στα ασφαλιστρα αυτοκινήτων.
Έχει βγει ο ρεπορτερ και ρωτάει οδηγούς που λένε θα τα κλειδώσουμε κλπ. βγαίνει ένας
-Αίσχος όλο αυξήσεις, φτανει πία, μας κλέβουν οι ασφαλιστικές κλπ κλπ
Ο τύπος και η συνεπιβατης δίπλα δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας!
το είδα ένας μάλιστα είπε θα το αφήσω και θα πηγαίνω με τα ΜΜΜ λες και αν το παρκάρει δεν θα το έχει ασφαλισμένο. (μάλλον μπερδεύτηκε από την κλασσική ερώτηση για την έλλειψη βενζίνης)
-Την Κυριακή το απόγευμα μια C63 πήγαινε στην ΑΟ με 230 - 250χλμ συνοδευόμενη κολλητά από την μηχανή ασφαλείας του επιχειρηματία. Δεν ξέρω πόσο άμεση χρειάζεται να είναι η πρόσβαση στο Αεροδρόμιο αλλά αυτοί οι συνοδοί-αναβάτες παίρνουν προκλητικό ρίσκο. Μερικοί νιώθουν ότι είναι μαγκιά αλλα δεν ξέρουν περιστατικά που καταλήγουν στο κρεβάτι νοσοκομείου για αρκετούς μήνες ξεχασμένοι από τους ανθρώπους που 'προστάτευαν'.
230-250 ? Αλμπουμ θα έφτιαξε από τις κάμερες ...
με 230-250 τι ακριβώς θα μου κάνει η μηχανή εάν όντως θέλω να βλάψω τον επιχειρηματία?
θα γίνει εντυπωσιακή ταπετσαρία στο στηθαίο ή ο συνεπιβάτης (αν υπάρχει) θα βγάλει το γκάν να με νταουνιάσει με 230-250?
βλακείες στο τετράγωνο, μόνος μάγκας ο Κοντομηνάς που έχει το τσαρδί δίπλα στο ελικοδρόμιο στο Τατόι.
βγαίνει απο τη πόρτα της κουζίνας μπαίνει στο ελικόπτερο και άντε γεια.
βέβαια αν ξέρεις οτι θα σε κυνηγάνε είσαι προσεκτικός στο σχεδιαμό. φορ γνωθι σαυτον.
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ρασοφόρος κοινώς παπάς με BMW M5 την 10κύλινδρη...με άλλα ζαντολάστιχα μάλιστα πιο φαρδιά!
Έγραψε κοινώς ( επίρ.) επεξηγώντας το ρασοφόρος, όχι κοινός
Συγγνώμη, πιο φαρδιά από 255- 285;
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Ναι αλλα ο Τασος δεν ειναι απλα παπας αλλα μεγαλοπαπας
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
εχω δει m3 με 335 πισω
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ναι αλλα ο Τασος δεν ειναι απλα παπας αλλα τραγόπαπας
Fixed.
(πολύ διορθώνω τους μοντεράτορες τελευταία...)
Εσυ θα πας στην κολαση .
Τουλαχιστον θα εχω παρεα
Ρεπορτάζ στην ΝΕΤ για το πόσο κοστίζουν τα ξύλα εναλλακτικά του πετρελαίου θέρμανσης και στο background να φορτώνουν ξύλα σε ένα Toyota IQ