-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Άλλο έλεγες πριν το editΜετα τοναρχικο ενθουσιασμο, διαβασα και την αγγελια..
-
Καλά ο τύπος πλάκα μας κάνει...Πουλάει τη ΖΧ κι από κάτω έχει ολόκληρη λίστα με τις επισκευές που θέλει...Τουλάχιστον είναι τίμιος...!Όσο για την δεύτερη ΖΧ στις φωτό του billara την είχα πρωτοδεί πριν κάτι χρόνια (απ το ίντερνετ φυσικά) και την είχα ερωτευτεί...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μεγειάαααα
το αμαξι μοιαζει με χαρβαλο..
Ρε σεις λεει οτι εχει μονο 23.000 και σε τοσα λιγα χιλιομετρα καταφερε να σπασει XU μοτερ, να χαλασει το σασμαν, που ειναι και ΒΕ, να χαλασει την πλεξουδα, και την πολλαπλη εξαγωγης :surprised και εβαλε και καινουριο μοτερ που αποκλειεται γιατι δεν υπαρχει και αν υπαρχει κοστιζει πανω απο 5000 ευρω. Ρε τι μλκιες λεει ο ανθρωπος...
-
copy paste!
-
+1 Blanc
-
Βαριωμουν να το γραψω 2η φορα με αλλα λογια. Πειραζει;
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Βαριωμουν να το γραψω 2η φορα με αλλα λογια. Πειραζει;Βασικα υπαρχει η ουσιωδης διαφορα οτι στο ενα δεν αναφερεις τον κωδικο του κιβωτιου... Τωρα το προσεξα... Οποτε συγχωρεμενος...
-
Ρε το ξαναπαμε τι εννοεις ο ποιητης...Δεν εχει τοσα λιγα χιλιομετρα η καροτσα αλλα το -μεταχειρισμενο- μοτερ αφοτου το εβαλε πανω ο ανθρωπος...Το ποσα εχει η καροτσα και τα λοιπα μηχανικα ειναι αγνωστο...Αφου στο εξηγησαν κι αλλου ρε Bill προς τι το clopypaste..?
-
Δες τις ωρες των δημοσιευσεων Λευτερη. Και εκανα απλα ενα σχολιο. Δεν περιμενα ουτε ηθελα εξηγηση. Το γνωριζα και εγω για το τι εννοει.
Και να ρωτησω και κατι; Τοσο σημασια εχει;
Σταυρωστε με. -
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Σταυρωστε με.
Αυτό θα γίνει πάνω από το πτώμα μου.Οικονομία ομοιδεάτες γιατί λάτρεις των γαλλικών αυτοκινήτων δεν έχουν μείνει πολύ.Μην σκοτωνόμαστε και μεταξύ μας τώρα.
-
Τραγελαφικο το θεμα!!!
-
Χμ...
Κύριοι, έχουμε εδω μέσα κανέναν που να γνωρίζει απο φαρνατζιδική ;Έχω κάτι κατα νού...
-
Οτι και να κανεις με 207 δε μπορεις να το κανεις να μοιαζει..
Κατι εχω κατα νου βεβαια..
Youtube Video -
XAXAXA έχω μια διαστροφή αλλα όχι τόσο μεγάλη
Θέλω (κάποια στιγμή) να βγάλω εντελώς την πορτα του πορτ παγκαζ, που είναι τεράστια και δεν με βολεύει και να βάλω την διπλή που έχει το κλειστό...
Αν λάβουμε υπόψιν οτι κάτω το πάτωμα, έχει υποδοχή για αυτή την πόρτα, λογικά θα έχει και το υπόλοιπο αμάξωμα... -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
XAXAXA έχω μια διαστροφή αλλα όχι τόσο μεγάληΘέλω (κάποια στιγμή) να βγάλω εντελώς την πορτα του πορτ παγκαζ, που είναι τεράστια και δεν με βολεύει και να βάλω την διπλή που έχει το κλειστό...
Αν λάβουμε υπόψιν οτι κάτω το πάτωμα, έχει υποδοχή για αυτή την πόρτα, λογικά θα έχει και το υπόλοιπο αμάξωμα...Εσυ θα ξερεις τι σε βολευει καλυτερα αλλα μην απορριπτεις την μονοκομματη πορτα.Μπορει να γινει ενα πολυ καλο υποστεγο αν χρειαστει.
-
Αυτο καλο ειναι να μην περνα απαρατηρητο!!!
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Γιά την Citroen
Επίσημα αποτελέσματα 6μήνου 2010Εμπορικά αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου 2010
07/07/2010, 12h17 07/07/2010, 12:17
Ένα 17% αύξηση των πωλήσεων Citroën σε όλο τον κόσμο, σε μια αγορά μέχρι 13%: * 763 000 οχήματα που πωλήθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο κατά το πρώτο εξάμηνο του 2010.
Επιχειρηματικό αποτέλεσμα τη συνεχή αύξηση σε σύγκριση με το 2009
- Κίνα: αύξηση κατά 62% των πωλήσεων
- Στην Ευρώπη, 30 χώρες: η αύξηση του μεριδίου αγοράς κατά 0,3
- Βραζιλία: αύξηση του μεριδίου αγοράς των 0, 2 σημείο
- Γαλλία: Σε ένα μερίδιο της αγοράς διατηρήθηκε σε ποσοστό άνω του 15%
Η επιτυχία των πρόσφατων εκτοξεύσεων
- Citroën DS3: πάνω από 34.000 παραγγελίες σε τέσσερις μήνες της κυκλοφορίας, στόχους υπερέβησαν
- Citroën C3: οι πωλήσεις έως και 60%? 113.000 νέα C3 Citroën πώλησε
- Citroën C3 Picasso: ένας ηγέτης στην κατηγορία του, Citroen C3 Picasso 44.000 πωλείται
- Citroën C5: 45% αύξηση των πωλήσεων, κυρίως μέσω της κυκλοφορίας στην Κίνα
Ένα δεύτερο εξάμηνο πλούσιος ...
-
Σε νέα προϊόντα με το λανσάρισμα του νέου Citroën C4, τον Οκτώβριο του 2010, η έναρξη του C3 Citroën Aircross Βραζιλία και τη συναρμολόγηση του Citroën C4 στη Ρωσία
-
Τεχνολογικές καινοτομίες για την προστασία του περιβάλλοντος
Η ισχύς μετατρέπεται σε εμπορική πραγματικότητα με την έναρξη δύο ηλεκτρικών αυτοκινήτων (το Citroën Berlingo First για τις επιχειρήσεις και η Citroen C-ZERO για όλους)
Η νέα μικρο-υβριδικό κινητήρα θα είναι e-HDi που προσφέρονται από τον Σεπτέμβριο. Ένα βασικό ποσοστό έως 15% λιγότερες εκπομπές CO2.- Σε διεθνές επίπεδο, ιδίως στην Κίνα, τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά για τη μάρκα.
-
Αρα καλα το ελεγα εγω 2 σελιδες πισω...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αρα καλα το ελεγα εγω 2 σελιδες πισω...??
-
Ωχ μπερδεψα τα τοπικα νονε!! (Citroen forum και Citroen DS3)
Λεγαμε οτι δεν βλεπαμε πολλα ds3 στους δρομους και εγω ειπα οτι μπορει να βρισκονται ακομα υπο κατασκευη αυτα που πρεπει Να παραδοθουν!! Συγγνωμη!! -
Ok
Εδω μια πολυ σπανια εργοστασιακη zx με πολλαπλο ψεκασμο..
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/896302/
CITROËN FORUM