-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αν μου επιτρέπεις, τώρα μιλάει η ηλικία σου και όχι το μυαλό σου...
μηπως τα λες αναποδα? (γιατι ειμαστε σχεδον συνομηλικοι )
hahaha if you say so...
τουλαχιστον δειχνω και αισθανομαι νεος
αλλα μαλλον εχω αρχισει να γινομαι γερογκρινιαρης
-
Ρε συ κιούση, πως εννοείς τα λογικά πρόστιμα? Γιατί και εγώ θεωρώ ότι είναι εισπρακτικά. Σ'επιασα να μιλάς στο τηλέφωνο? 400€ πρόστιμο. Παραβίαση stop/κόκκινου? 1000€+1%x εισόδημα+αφαίρεση διπλώματος για 6μηνο. Να σε δω μετά, το ξανακάνεις??
ΥΓ: Συμφωνώ εν μέρει με τις απόψεις σχετικά με τους Διας. Καλώς πράξαν και σταματήσανε τον μηχανόβιο αλλά δεν μπορείς να σταματάς για έλεγχο αυτοκίνητα όταν ΔΙΠΛΑ σου γίνονται συναλλαγές ναρκωτικών . Οξύμωρο αν μη τι άλλο...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το να γκρινιαζω ομως για αυτο γιατι σου φαινεται παραξενο ?Γιατί αν ήμασταν στην Κατοχή και σε έπιανε η αστυνομία να κλέβεις το γείτονα θα έλεγες: Κάτω οι μπάτσοι που τα έχουν κάνει πλακάκια με τους Γερμανούς.
Έτερον εκάτερον, αυτοί θα σε είχαν πιάσει για ένα κοινό αδίκημα κι εσύ θα επικαλούσουν άλλα αντί άλλων. -
@djlma
η αφαιρεση διπλωματος για σημαντικες παραβασεις ειναι για μενα αρκετητα λεφτα ειναι μια μαλακια και μιση
1ον γιατι ο πλουσιος πληρωνει ανετα σε 10 μερες το μισο, και ο πολυ πλουσιος δεν δινει καν σημασια
2ον γιατι ο φτωχος πιπωνεται
γενικα ειμαι κατα της λογικης 'βγειτε και φερτε λεφτα' τα οποια συνηθως θα ερθουν απο τον απλο κοσμακη
θες να τον τιμωρησεις.. δεν υπαρχει μεγαλυτερη τιμωρια απο το να σου παρουν το διπλωμα
και φυσικα να υπαρχει σωστη αστυνομευση και πανω απο ολα ισονομια για ολους
δε μπορω να ακουω οτι εγω εφαγα κληση και ο αλλος επειδη ειναι ο ταδε δεν εφαγε..
αμα την τρωγαμε ολοι δε θα μιλουσα καν..
αυτα
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
το να γκρινιαζω ομως για αυτο γιατι σου φαινεται παραξενο ?
Γιατί αν ήμασταν στην Κατοχή και σε έπιανε η αστυνομία να κλέβεις το γείτονα θα έλεγες: Κάτω οι μπάτσοι που τα έχουν κάνει πλακάκια με τους Γερμανούς.
Έτερον εκάτερον, αυτοί θα σε είχαν πιάσει για ένα κοινό αδίκημα κι εσύ θα επικαλούσουν άλλα αντί άλλων.ενταξει ειναι σωστος ο παραλληλισμος σου, αλλα ακραιος
καταλαβα τι θες να πεις παντως
-
Qsis τον Έλληνα στην τσέπη θα τον χτυπήσεις. Εκεί πονάει... Πρέπει κάποτε ν'αντιληφθούμε τις μλκίες που κάνουμε...
-
@djlma
η αφαιρεση διπλωματος για σημαντικες παραβασεις ειναι για μενα αρκετητα λεφτα ειναι μια μαλακια και μιση
Qsis τον Έλληνα στην τσέπη θα τον χτυπήσεις. Εκεί πονάει... Πρέπει κάποτε ν'αντιληφθούμε τις μλκίες που κάνουμε...
Εχμ, μας κοροιδευετε μου φαινεται... Ο ΚΟΚ κ ο καθε ΚΟΚ ειναι ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ μεσο εισπραξης κρατικου εισοδηματος. Το να συζηταμε για πιθανο μη χρηματικο προστιμο σε παραβασεις του ΚΟΚ, μονο ως (κακο) ανεκδοτο στεκει...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχμ, μας κοροιδευετε μου φαινεται... Ο ΚΟΚ κ ο καθε ΚΟΚ ειναι ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ μεσο εισπραξης κρατικου εισοδηματος. Το να συζηταμε για πιθανο μη χρηματικο προστιμο σε παραβασεις του ΚΟΚ, μονο ως (κακο) ανεκδοτο στεκει...
ναι συμφωνω για αυτο ειπα πώς θα επρεπε να ειναι η τιμωρια αν δεν ηταν ετσι τα πραγματα
εχεις μεινει ποτε χωρις διπλωμα?
εγω ολα μαζι κανω 3μηνο χεστηκα για τα λεφτα.. δε θυμαμαι καν ποσα ειναι.. θυμαμαι ομως πως ειναι να θελω να παω καπου και να μη μπορω ή να παιρνω ακομα και το λεωφορειο
-
Θα την πετάξω την ακυρίλα μου, αλλά δε μπορώ αλλιώς, μου κάθεται άσχημα:
ή να παιρνω ακομα και το λεωφορειοΑπαπά κατάντια ρρρρε
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Θα την πετάξω την ακυρίλα μου, αλλά δε μπορώ αλλιώς, μου κάθεται άσχημα:ή να παιρνω ακομα και το λεωφορειο
Απαπά κατάντια ρρρρε
Χάθηκαν τα ταξί;
-
Στην ελληνικη πραγματικοτητα των ΜΜΜ και των ταξι, οποιαδηποτε νυξη περι αντικαταστασης του ΙΧ με αυτα, ειναι αλλο ενα κακο ανεκδοτο.
-
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πληρωνεις 2000 ευρο αν εχεις αντιρανταρ. Με την ιδια λογικη ας καταργησουν τα gps ,γιατι αυτα μπορει να μην εντοπιζουν τα ρανταρ ,αλλα σου δειχνουν που υπαρχουν μπλοκα και κοβεις ταχυτητα.
Επισης για ποιο λογο να πληρωσω λεφτα οταν εχω ξεχασει το διπλωμα σπιτι μου. Αν δεν το φερω σε 2-3 μερες στο αστυνομικο τμημα να πληρωσω. Αλλα απο την στιγμη που το εχω και απλα το ξεχασα ,γιατι να πληρωσω λεφτα?
-
Για να μην βαζεις τον δημοσιο υπαλληλο σε αυτη την διαδικασια.
Επειδη το συστημα ειναι τοσο σαπιο που δεν ελεγχεται ευκολα αν το ξεχασες ή αν δεν εχεις καθολου.
Κ κυριως για να σου τα παιρνουν με ακομα ενα τροπο .Για τα detectors παντως υπαρχει δεδικασμενο οπως κ χαρτια της Διαρκους Επιτροπης Ελεγχου του ΚΟΚ που λενε οτι η συγκεκριμενη διαταξη του ΚΟΚ ειναι μη εφαρμοσιμη.
-
στην αμερικη παντως δεν απαγορευονται
αλλα εμεις ειμαστε πιο προηγμενη χωρα -
αλλα εμεις ειμαστε πιο προηγμενη χωραΣτην Αγγλία επιτρέπονται αλλά στην Γαλλία απαγορεύονται. Προηγμένες χώρες και οι δύο. Εγώ φυσικά είμαι υπέρ τους!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
αλλα εμεις ειμαστε πιο προηγμενη χωραΣτην Αγγλία επιτρέπονται αλλά στην Γαλλία απαγορεύονται. Προηγμένες χώρες και οι δύο. Εγώ φυσικά είμαι υπέρ τους!
Στην Ελβετία δε απαγορεύεται και το GPS.
Δεν βγαίνει ακρη έτσι -
Στην Ελβετία το κατούρημα επιτρέπεται; Τόσο ξενέρωτη χώρα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου!!!
-
Στην Ελβετία το κατούρημα επιτρέπεται; Τόσο ξενέρωτη χώρα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου!!!Πριν τις 10 ναι. Μετά τις 10 μόνο καθιστός και δεν τραβάς καζανάκι
-
Στην Ελβετία το κατούρημα επιτρέπεται; Τόσο ξενέρωτη χώρα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου!!!οντως
-
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4