-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Youtube Video -
-
μα η εντολη που δινουν στους διες ειναι να κανουν βολτιτσες και να αραζουν για τις φραπεδιες τους, αλλα αν ειναι να το κανουν εξω απο καμια τραπεζα για να φαινονται..
επισης εξω απο μαγαζια που τους εβλεπα στο κλεισιμο, πλεον δε τους βλεπω
ουσιαστικα για το θεαθηναι ειναι .. απλα αφου κανουν μερικους να αισθανονται ασφαλεις , αξιζει τον κοπο
-
Ας μη γενικεύουμε για τη Δίας. Να, προηγουμένως κατά τις 22:00 ανέβαινε στην Κηφισίας ένα ζώο με μηχανή με 150 χ.α.ω. και πολύ επικίνδυνους ελιγμούς. Δέκα δεύτερα αργότερα είδα δύο της Δίας να τον κυνηγάνε. Στη σήραγγα στο δαχτυλίδι τον είχαν σταματήσει και τον είχαν κατεβάσει κάτω.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Ας μη γενικεύουμε για τη Δίας. Να, προηγουμένως κατά τις 22:00 ανέβαινε στην Κηφισίας ένα ζώο με μηχανή με 150 χ.α.ω. και πολύ επικίνδυνους ελιγμούς. Δέκα δεύτερα αργότερα είδα δύο της Δίας να τον κυνηγάνε. Στη σήραγγα στο δαχτυλίδι τον είχαν σταματήσει και τον είχαν κατεβάσει κάτω.Ετσι για να στρωσει χαρακτηρα ο ψευτομαγκακος
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Ας μη γενικεύουμε για τη Δίας. Να, προηγουμένως κατά τις 22:00 ανέβαινε στην Κηφισίας ένα ζώο με μηχανή με 150 χ.α.ω. και πολύ επικίνδυνους ελιγμούς. Δέκα δεύτερα αργότερα είδα δύο της Δίας να τον κυνηγάνε. Στη σήραγγα στο δαχτυλίδι τον είχαν σταματήσει και τον είχαν κατεβάσει κάτω.ουαου, τρομερη επιβολη της ταξης
μετα απο αυτο ο κοσμος μας εγινε καλυτερος
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μετα απο αυτο ο κοσμος μας εγινε καλυτεροςΛιγάκι ναι. Διότι ενώ συνέχισα να ανεβαίνω στην Κηφισίας (είχε πάρα πολύ κίνηση) τον είδα να μας ξαναπερνάει αλλά πολύ πιο σεμνά αυτή τη φορά (με την ουρά στα σκέλια θα έλεγα).
-
νομιζω οτι υπαρχουν πιο σοβαρα προβληματα στη χωρα μας απο τους καγκουρες που τρεχουν
αλλα η αστυνομια ασχολειται κυριως με καγκουρες που τρεχουν, τη στιγμη που εχουμε φτασει να εχουμε γκετο στην αθηνα
οποτε εμενα προσωπικα αυτο το γεγονος που περιεγραψες με αφηνει παγερα αδιαφορο και επιβεβαιωνει την αποψη μου για τσαμπα μαγκες και για περιπολιες για το θεαθηναι
-
Ας μη γενικεύουμε για τη Δίας. Να, προηγουμένως κατά τις 22:00 ανέβαινε στην Κηφισίας ένα ζώο με μηχανή με 150 χ.α.ω. και πολύ επικίνδυνους ελιγμούς. Δέκα δεύτερα αργότερα είδα δύο της Δίας να τον κυνηγάνε. Στη σήραγγα στο δαχτυλίδι τον είχαν σταματήσει και τον είχαν κατεβάσει κάτω.
ουαου, τρομερη επιβολη της ταξης
μετα απο αυτο ο κοσμος μας εγινε καλυτερος
Αν αυτό το ζώο είχε ανέβει σε μια στάση και θερίσει καμιά γιαγιά ή παιδί, πάλι θα τα έχωνες στους μπάτσους που ποτέ δεν βλέπουν τις επικίνδυνες παραβάσεις.
Άσχημο πράγμα να τα χώνουμε από συνήθεια.
-
θα τα εχωνα στο ζωο και σε αυτους που του εδωσαν διπλωμα
να σε ρωτησω μιας και ειμαστε στην ιδια περιοχη.. εσυ αστυνομια (εκτος απο τωρα που κανουν πασαρελα) γενικα εβλεπες να υπαρχει και να κανει τιποτα?
την αστυνομια εγω προσωπικα τη βλεπω οταν βγαινει εξω να κοψει κωλους
οχι για να κανει τους δρομους πιο ασφαλεις , ουτε για να περιορισει τα ατυχηματα
αλλα για να κοψει κωλους
να γραψει χ ατομα και να φυγει..κατα τα αλλα στα @@ τους
το οτι καποιος τρεχει για μενα ειναι πταισμα, μαλακια του βεβαια να τρεχει οταν υπαρχει κοσμος τριγυρω, αλλα ετσι οπως τα χει κανει η αστυνομια , μονο τετοιες ωρες μπορει να τρεξει με το μπουγιο
αν βγει τωρα εξω που δεν εχει κινηση θα τον μαδησουν
δεν τα χωνω απο συνηθεια και δεν τα χωνω για τα παντα
αν ειχαμε αστυνομια (πραγματικη ασφαλεια), δρομους, υποδομες, λογικα προστιμα (και οχι εισπρακτικα), θα ημουν μαλακας να φωναζω...
τωρα ομως δεν ειμαι
γιατι δε θα σκυβεις το κεφαλι στο καθε τσουτσεκι της νυχτας, πρεζεμπορο, πολιτικο , επιχειρηματια αλλα εμενα θα με γ@μας
ή θα υπαρχει ισονομια, ή θα τα χωνω τι να κανουμε δηλαδη
-
Ειλικρινά δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό το μήνυμα. Αν το ξαναδιαβάσεις, ίσως καταλάβεις το γιατί.
tip: Ξεκίνα από εδώ:
το οτι καποιος τρεχει για μενα ειναι πταισμα, μαλακια του βεβαια να τρεχει οταν υπαρχει κοσμος τριγυρω, αλλα ετσι οπως τα χει κανει η αστυνομια , μονο τετοιες ωρες μπορει να τρεξει με το μπουγιοαν βγει τωρα εξω που δεν εχει κινηση θα τον μαδησουν
-
θα τα εχωνα στο ζωο και σε αυτους που του εδωσαν διπλωμαΚατόπιν εορτής αφού είχε γίνει το κακό. Τώρα όμως που του έκοψαν τη φόρα, όλα καλά. Δεν είναι καλύτερα έτσι;
Τα υπόλοιπα που λες για νύχτες κλπ τα ακούω βερεσέ. Η παραβατικότητα δεν έχει ούτε προτεραιότητες ούτε ιεράρχηση. Όπου τη βρίσκεις τη χτυπάς. Εσύ δηλαδή περιμένεις πρώτα να γίνει ο κόσμος αγγελικός και μετά να κυνηγήσουν τους κάγκουρες; Θα περιμένεις για πάντα.
ΥΓ: Μπόρεσα και απάντησα μόνο στην πρώτη σου φράση. -
Ο χρήστης imago έγραψε:
θα τα εχωνα στο ζωο και σε αυτους που του εδωσαν διπλωμα
Κατόπιν εορτής αφού είχε γίνει το κακό. Τώρα όμως που του έκοψαν τη φόρα, όλα καλά. Δεν είναι καλύτερα έτσι;
Τα υπόλοιπα που λες για νύχτες κλπ τα ακούω βερεσέ. Η παραβατικότητα δεν έχει ούτε προτεραιότητες ούτε ιεράρχηση. Όπου τη βρίσκεις τη χτυπάς. Εσύ δηλαδή περιμένεις πρώτα να γίνει ο κόσμος αγγελικός και μετά να κυνηγήσουν τους κάγκουρες; Θα περιμένεις για πάντα.ναι φιλε συμφωνω, μονο που αλλο γινεται στη πραξη
πιο πολυ μπλεξιμο εχω εγω με την αστυνομια λογω τροχαιας παρα ο τυπος της νυχτας που δεν εχει κανενα
και αν εμενα μου παρουν το διπλωμα, θα πηγαινω για δυο μηνες με λεωφορειο, ο αλλος θα το παρει πισω την αλλη μερα..
διαφωνεις μηπως?
ναι θα ηθελα αν ζουσα σε εναν αγγελικο κοσμο πρωτα , τοτε να κυνηγουσαν και τους καγκουρες
οχι να κυνηγανε μονο αυτους που ειναι ο ευκολος στοχος και χρημα για το κρατος
και απαντωντας και στο Λαππα.. το οτι τρεχει καποιος για μενα δεν ειναι καν κακο
ξερω οδηγους που τρεχουν και δεν ειναι επικινδυνοι και αλλους που πανε με 40 και ειναι χαροι
το ποσο τρεχει καποιος δεν ειναι για μενα το απολυτο κριτηριο.. αλλα τελοσπαντων χεστηκα για αυτους.. δεν κινδυνευουμε απο αυτους οσο απο αλλα πραγματα που συμβαινουν γυρω μας
-
Αν μου επιτρέπεις, τώρα μιλάει η ηλικία σου και όχι το μυαλό σου...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αν μου επιτρέπεις, τώρα μιλάει η ηλικία σου και όχι το μυαλό σου...μηπως τα λες αναποδα? (γιατι ειμαστε σχεδον συνομηλικοι )
-
Αν μου επιτρέπεις, τώρα μιλάει η ηλικία σου και όχι το μυαλό σου...
μηπως τα λες αναποδα? (γιατι ειμαστε σχεδον συνομηλικοι )
hahaha if you say so...
-
Γενικά ένα πολύ συνηθισμένο επιχείρημα είναι 'ας πιάσουν πρώτα τους μεγάλους και μετά εμένα'.
Ε λοιπόν, σε σας που το χρησιμοποιείτε, σας έχω νέα: Δεν πρόκειται να τους πιάσουν ποτέ. Ούτε τους έπιασαν ποτέ. Από την αρχαία εποχή. Κι αυτό διότι βασική δουλειά της αστυνομίας είναι η παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στους μεγάλους. Σε όλες τις χώρες, σε όλες τις εποχές. Τόσο απλά. Ας τελειώνουμε λοιπόν με αυτή την καραμέλα. Η αστυνομία δεν δίνει δεκάρα για την εξυπηρέτηση του πολίτη κι όταν δίνει είναι ένα τυχαίο μη συστηματικό γεγονός που οφείλεται στην ανθρωπιά του συγκεκριμένου οργάνου. Αλλά δεν είναι σχεδιασμένη για τον πολίτη. Ήταν, είναι και θα είναι σχεδιασμένη για το στήριγμα του καθεστώτος. Του όποιου καθεστώτος.Για να το θέσω ωμά γιατί πολλοί δεν το καταλαβαίνουν. Ήρθε η κατοχή το '41. Αναρωτηθήκατε ποτέ τι δουλειά έκανε η αστυνομία στην κατοχή; Ποιον εξυπηρετούσε Ε-Π-Ι-Σ-Η-Μ-Α; Μαντέψτε! Τζά το πουλάκι! Μπράβο το βρήκατε: Τους Γερμανούς με τον Γκαίμπελς να φιγουράρει σε κάθε ΕΛΛΗΝΙΚΟ γραφείο. Έφυγαν οι Γερμανοί, ήρθαν οι Άγγλοι. Ποιον εξυπηρετούσε η αστυνομία Ε-Π-Ι-Σ-Η-Μ-Α; Μαντέψτε! Τζά το πουλάκι! Μπράβο το βρήκατε: Τους Άγγλους. Έφυγαν οι Άγγλοι... Μην συνεχίσω θα πικράνω πολλούς.
-
και απαντωντας και στο Λαππα.. το οτι τρεχει καποιος για μενα δεν ειναι καν κακοξερω οδηγους που τρεχουν και δεν ειναι επικινδυνοι και αλλους που πανε με 40 και ειναι χαροι
το ποσο τρεχει καποιος δεν ειναι για μενα το απολυτο κριτηριο.. αλλα τελοσπαντων χεστηκα για αυτους.. δεν κινδυνευουμε απο αυτους οσο απο αλλα πραγματα που συμβαινουν γυρω μας
Επειδή μάλλον σου διέφυγε το πως ξεκίνησε η κουβέντα:
...προηγουμένως κατά τις 22:00 ανέβαινε στην Κηφισίας ένα ζώο με μηχανή με 150 χ.α.ω. και πολύ επικίνδυνους ελιγμούς. Δέκα δεύτερα αργότερα είδα δύο της Δίας να τον κυνηγάνε. Στη σήραγγα στο δαχτυλίδι τον είχαν σταματήσει και τον είχαν κατεβάσει κάτω.
-
ναι ενταξει , δε λεω καλα εκαναν και τον εγραψαν το συγκεκριμενο , στο κατω κατω και εμενα με ενοχλουν οι τυποι με τις μηχανες
αλλα τελικα αλλο ειναι το πιο σημαντικο..
αυτο:Ο χρήστης imago έγραψε:
Γενικά ένα πολύ συνηθισμένο επιχείρημα είναι 'ας πιάσουν πρώτα τους μεγάλους και μετά εμένα'.
Ε λοιπόν, σε σας που το χρησιμοποιείτε, σας έχω νέα: Δεν πρόκειται να τους πιάσουν ποτέ. Ούτε τους έπιασαν ποτέ. Από την αρχαία εποχή. Κι αυτό διότι βασική δουλειά της αστυνομίας είναι η παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στους μεγάλους. Σε όλες τις χώρες, σε όλες τις εποχές. Τόσο απλά. Ας τελειώνουμε λοιπόν με αυτή την καραμέλα. Η αστυνομία δεν δίνει δεκάρα για την εξυπηρέτηση του πολίτη κι όταν δίνει είναι ένα τυχαίο μη συστηματικό γεγονός που οφείλεται στην ανθρωπιά του συγκεκριμένου οργάνου. Αλλά δεν είναι σχεδιασμένη για τον πολίτη. Ήταν, είναι και θα είναι σχεδιασμένη για το στήριγμα του καθεστώτος. Του όποιου καθεστώτος.Για να το θέσω ωμά γιατί πολλοί δεν το καταλαβαίνουν. Ήρθε η κατοχή το '41. Αναρωτηθήκατε ποτέ τι δουλειά έκανε η αστυνομία στην κατοχή; Ποιον εξυπηρετούσε Ε-Π-Ι-Σ-Η-Μ-Α; Μαντέψτε! Τζά το πουλάκι! Μπράβο το βρήκατε: Τους Γερμανούς με τον Γκαίμπελς να φιγουράρει σε κάθε ΕΛΛΗΝΙΚΟ γραφείο. Έφυγαν οι Γερμανοί, ήρθαν οι Άγγλοι. Ποιον εξυπηρετούσε η αστυνομία Ε-Π-Ι-Σ-Η-Μ-Α; Μαντέψτε! Τζά το πουλάκι! Μπράβο το βρήκατε: Τους Άγγλους. Έφυγαν οι Άγγλοι... Μην συνεχίσω θα πικράνω πολλούς.
δεν διαφωνω ουτε λιγο με αυτα που λες.. ετσι ειναι τα πραγματα
το να γκρινιαζω ομως για αυτο γιατι σου φαινεται παραξενο ?
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4