-
oχι ρε δεν εχουμε λεφτα για βενζινη
ειναι και αυτοματη η ρεναρα..
-
Μιλούσα προηγουμένως στο τηλέφωνο με ένα φίλο με τον οποίο σχεδιάζουμε εκδρομούλα στις Άλπεις.
'Δίνω €200 τον μήνα για τσιγάρα', μου λέει. 'Θα το κόψω και θα έχω 3 εκδρομές τον χρόνο δωρεάν!'
-
καλη φαση.. εγω που δινω 60 ευρω το μηνα ποσες εκδρομες στις Αλπεις θα μπορουσα να παω?
-
Υπολόγισε. €700 περίπου μια εκδρομή all inclusive και διαμονή σε σαλεδάκι των 6 ατόμων.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλη φαση.. εγω που δινω 60 ευρω το μηνα ποσες εκδρομες στις Αλπεις θα μπορουσα να παω?4 στην σαλαμινα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
καλη φαση.. εγω που δινω 60 ευρω το μηνα ποσες εκδρομες στις Αλπεις θα μπορουσα να παω?
4 στην σαλαμινα
Ή βενζινη για παντιλικια
-
ναι μαλλον η βενζινη ειναι καλυτερη λυση, γενικα μου αρεσουν τα πραγματα που καιγονται
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Υπολόγισε. €700 περίπου μια εκδρομή all inclusive και διαμονή σε σαλεδάκι των 6 ατόμων.πολυ καλη τιμη
αλλα ρε γαμωτο κανει κρυο στα βουνα
-
ναι μαλλον η βενζινη ειναι καλυτερη λυση, γενικα μου αρεσουν τα πραγματα που καιγονταιεχουμε κατι κομματια πρασινου εδω και εκει αμα θες
-
αλλα ρε γαμωτο κανει κρυο στα βουνα
Ε, ναι θα πρεπει να κανουμε ενα τσιγαρακι να ζεσταθουμε
-
στανταρ
αν και αυτο δεν εχει ΚΑΜΙΑ λογικη παρολα αυτα νιωθω οτι με ζεσταινει
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ναι μαλλον η βενζινη ειναι καλυτερη λυση, γενικα μου αρεσουν τα πραγματα που καιγονται
εχουμε κατι κομματια πρασινου εδω και εκει αμα θες
μπαα δεν ψηνομαι, μου αρεσει το πρασινο
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
ναι ειμαστε, αλλα προτιμω την εξαρτηση στο τσιγαρο , παρα να παρω τετοιου ειδος φαρμακα χωρις λογο.. ειπαμε μη χανουμε το μετρο επειδη μερικους τους εχει πιασει υστερια με το καπνισμα..
με βρισκεις υπερβολικο?
Όσο δεν ενοχλείς αυτόν που κάθεται δίπλα σου δεν είσαι καθόλου υπερβολικός. Κάνε ΟΣΑ τσιγάρα θέλεις.
Πάντως δεν φαντάζομαι να χάλασε τους καπνιστές που χθες το βράδυ έσκασαν 2 μπατσικά σε ένα μαγαζί που ήμουν και έκοβαν κουστουμάκια αβέρτα.
ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!
(όχι, δεν πήρα εγώ τηλ... )
σε ποια περιοχη?
-
παντως κουστουμακια το πρωτο μηνα δεν κοβονται
και σε καποια μαγαζια θα ηθελα να δω με τι κωλο θα πανε να κανε ελεγχους
οπως κανουν για το θορυβο και τα νοθευμενα ποτα
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μιλούσα προηγουμένως στο τηλέφωνο με ένα φίλο με τον οποίο σχεδιάζουμε εκδρομούλα στις Άλπεις.'Δίνω €200 τον μήνα για τσιγάρα', μου λέει. 'Θα το κόψω και θα έχω 3 εκδρομές τον χρόνο δωρεάν!'
Καλός ο φίλος σου, νομίζει ότι με 3 ψωροεκδρομές μπορεί να υποκαταστήσει τις χιλιάδες μικρές στιγμές χαράς που του δίνει το κάπνισμα...
-
ναι αλλα αμα κανεις καπνο εχεις μολις μια ψωροεκδρομουλα εναντια σε χιλιαδες στιγμες χαρας
αρα χανει η εκδρομουλα
ασε που κανει κρυο στις Αλπεις
-
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
Μαυτα και μαυτα ο νομος δεν θα περασει και εξηγουμαι.
Ολοι οι καπνιστες σεβονται την απαγορευση σε νοσοκομεια,δημοσια κτιρια,μεσα μαζικης μεταφορας εδω και χρονια και σεβονται τους μη καπνιστες περισσοτερο αποτι σεβονται οι μη καπνιστες τους καπνιστες.
Δεν μπορει ομως να ερχεται καποιος και να μου κοβει προστιμο επειδη καπνιζω σε ενα καφενειο μεσα στο οποιο καπνιζουν τουλαχιστον το 90%,ειναι αδικο.
Το ιδιο ισχυει και στα κλαμπ-μπαρ η κεντρα διασκεδασης οπου σχεδον ολοι καπνιζουν ασυστολα .
Ειναι ποτε δυνατον να κλεισουν ολα αυτα τα μαγαζια τα οποια ειναι χιλιαδες ,απασχολουν χιλιαδες για να μην πω εκκατομυρια ατομα,επειδη τους την βαρεσε καποιον να σκεφτουν την υγεια καποιων μη καπνιστων,στην τελικη οι μη καπνιστες ας μην πανε στα μαγαζια αφου τους πειραζει τοσο πολυ ο καπνος.
Ας βγαλει ενα νομο το κρατος και οποιος θελει η τολμα , ας ανοιξει ενα μαγαζι για μη κανιστες και αν καταφερει και το κρατησει ......!
Αλλα να αφησει τα μαγαζια να δουλεψουν οπως μεχρι τωρα.Εντελως ακυρη στιγμη στιγμη διαλεξε η κυβερνηση να περασει τετοιο νομο,εχει ολη η κοινωνια τα προβληματα της ,μας εκοψαν μισθους ,επιδοματα,συνταξεις τωρα μας εκοψαν και το τσιγαρο.
Μηπως να μας κοψουν και τον κωλο;
Οπως ειπα και πιο πριν ο νομος δεν θα περασει ,ηδη τα μαγαζια δειλα δειλα επιτρεπουν το καπνισμα ,το ζω απο κοντα και δεν θα περασει γιατι οπως ειπα πιο πριν οι κανιστες ειναι πολυ περισσοτεροι οποτε ποιος θα κανει καταγγελεια ,ο καπνιστης ;
Χλωμο το βλεπω.
Μαλλον καποιος κομπλεξικος θα κανει που δεν εχει τι να κανει στην ζωη του απτο να πορωνεται κυνηγωντας καταστηματα και πολιτες νομιζωντας οτι εγινε κιαυτος εξουσια.Και εσεις οι μη καπνιστες καλα θα κανετε να μην πανηγυριζετε γιατι αν καποια στιγμη αδειασουν τα μαγαζια θα σας κοπει και εσας η διασκεδαση αλλωστε τι νοημα εχει να πας σε ενα μαγαζι να πληρωσεις και να βλεπεις μερικους ξενερωτους να πινουν κοκα κολα ολο το βραδυ.
EPIC FAIL
το 42% των ελληνων απο 15 και πανω καπνιζει
οχι το 90%
τη στατιστικη του 90% θα ηθελα πολυ να μαθω πως την εβγαλες..ειστε 10 ατομα στη παρεα και καπνιζουν οι 9?
σκεφτηκες οτι το ποσοστο σου φαινεται μεγαλο επειδη παρα πολλοι δε πατανε σε αυτα τα μαγαζια επειδη τους ενοχλει ο καπνος?
δεν ειπε κανεις να κλεισουν τα μαγαζια,απλα να απαγορευεται το καπνισμα.
κανεις δε σου κοψε το καπνισμα,μπορεις να καπνιζεις εκει που δεν ενοχλεις.
αλλα και να το στο κοβε,καλυτερα,θα γλιτωνες πολλα λεφτα απο αυτα που παιρνεις καθε μηνα και σου φαινονται λιγαΠροφανως μιλαω γιαυτους που συνηθηζουν να πηγαινουν σε καφενεια, καφετεριες,μπαρ κλαμπ.Οι περισσοτεροι απαυτους καπνιζουν και μπορεις να το διαπιστωσεις και μονος σου.
Ειναι τυχαιο οτι τα μαγαζια μεσα ειναι αδεια και εξω γεματα;
Το οτι το τσιγαρο ειναι βλαβερο και οτι γλυτωνεις χρηματα αν το κοψεις ειναι γεγονος αλλα ειναι επισης γεγονος οτι δεν μπορεις να το κοψεις ευκολα. -
μα γιατι δεν πανε τα 15χρονα σε καφενια και μπαρ?
-
Παρατηρω που και που το τοπικ με την μαχη αντικαπνιστων με καπνιστες τοσο καιρο...
Και οριστε λοιπον πολλα μαγαζια πλεον απαγορευουν το καπνισμα...
Περιεργως εχουν αδειασει!!!
Που ειναι ολοι αυτοι οι στερημενοι διασκεδασης λογω του καπνου μη καπνιστες???
Εκει που μια καφετερια μπαρ ηταν γεματη τωρα βλεπεις μια δυο παρεες...Απλα οπου δεν παιζει τσιγαρο δεν παταει ο καπνιστης...
Ακομα και αν με ενα μαγικο τροπο αυριο το πρωι απαγορευοταν παντου και οχι στην ζουλα σε πολλα μαγαζια οπως τωρα ελαχιστοι θα συμβιβαζοντουσαν με το τσιγαρο εξω και ξανα μεσα μετα...Οσο αφορα το 42% που καπνιζει απορω που ειναι το υπολοιπο 58% που δεν μπορουσε να διασκεδασει...
Ειναι πολυυυυ παραπανω απο 42% και το ξερετε...Η γνωμη μου παντα ακομα και οταν δεν καπνιζα ηταν σταθερη...
Δημοσιοι χωροι No smoking σε καφε μπαρ επιλογη του ιδιοκτητη...
Θεσπισε κανονισμους εξαερισμου (υπαρχουν μαγαζια που απλα δεν μυριζεις το τσιγαρο εκτος αν ο αλλος ειναι 20εκ διπλα σου) και τερμα... Αν δεν πληρει κανονες λουκετακι ειτε No smoking..
Δεν μπορεις στον ιδιωτικο μου χωρο (καφε μπαρ κλαμπ) να μου απαγορευεις μια μεριδα κοσμου...Ο μη καπνιστης μπορει να διεκδικισει την δημιουργια ακαπνων μαγαζιων...
Οπως και οι συλλογοι ομαδες κλπ αντικαπνιστων δεν δημιουργησαν ποτε εστω και ενα μαγαζι για την παρτη τους...Και δεν βλεπω τους μη καπνιστες και παλι να μουρμουρανε για την ασυλια σε μπουζουκια τρωγλες και καζινο...
Edit... Ηδη το χαρτζιλικι των δημοτικων αστυνομικων εχει οριστει στα 100 με 150Ε ημερισιως..
Αυτο απο γνωστο σε μαγαζι που 'ξαναεπιτραπηκε' το καπνισμα.. -
απλα θα παει απατος ο νομος.. τι συζηταμε τωρα
οπως σωστα λες αν θελουν να γινει κατι ουσιαστικο πρεπει να το κανουν σωστα
ειτε με επιλογη ειτε με το να τους υποχρεωσουν να εχουν σωστο εξαερισμο
τωρα θα αρχισουν (αρχισαν βασικα) τα λαδωματα και ολα θα γινουν οπως πριν
κατσε βεβαια να αλλαξει ο μηνας , γιατι προς το παρον δε μπαινουν προστιμα , ωστε να δουμε πού θα παει το πραμα
αν και το πολυ πολυ να φανε μερικοι προστιμα για να το πουν στις ειδησεις για εντυπωσιασμο, οποτε δεν εχουν κανα σοβαρο νεο
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#3] (Το τσιγάρο το τελευταίο...)