-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Ρε αυτά τα ξέρουμε! Για τα πνευστά θέλουμε πληροφορίες! Για τα πνευστά!Αν ισχύουν οι φήμες για το σε ποιον κάθεται, εξηγούνται πολλά...
-
απαίτησε τον 'αέρα' από τον γάμο...όλες οι δημόσιες υπηρεσίες, ακόμη έχουν τα σιτροέν του πρώην άντρα της...ο οπαπ μέχρι να μπει στο ιδιόκτητο κτήριό του νοίκιαζε με εξωφρενικό μίσθωμα χώρο ιδιοκτησίας του πρώην...
ως αυθεντική αγωνίστρια, πασοκοσοσιαλίστρια, μόνη γυναίκα με παιδί, γνωρίζουσα από πολύ μέσα πρόσωπα και πράγματα, απορούσα πως την είχε αποκλείσει μέχρι τώρα. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
- συλλογική στάση πληρωμών (δεν γίνεται να πληρώνεις φόρο κανονικά και το κράτος να σου κατακρατεί το ΦΠΑ για όσο γουστάρει),
- δυναμική αρθρογραφία σε ιντερνετικά κ.λπ δίκτυα μακριά από την μιντιακή δικτατορία,
- ανελέητο κυνηγητό κοινών απατεώνων τύπου Μαντέλη, Ρουσόπουλου, να μην μπορούν να σταθούν ούτε για χ$σιμο,
- αποχή από οποιαδήποτε νόμιμη πολιτική διαδικασία, εκλογές κ.λπ.
θα διαφωνησω για το 4.
εχουμε γραψει πολλες φορες, οτι αυτο ακριβως θελουν οι κρατουντες: να ΜΗΝ ψηφιζουν οι απογοητευμενοι και δυσαρεστημενοι! Ειναι προφανες οτι αυτη η ομαδα ανθρωπων θα αλλαζε δραματικα το εκλογικο αποτελεσμα, καθως δε θα ψηφιζαν καποιο απο τα 2 (ή 4-5) μεγαλα κομματα. Και αυτο ειναι κατι που δεν αρεσει στο συστημα. Αν μπορουσαν, θα επελεγαν να ψηφιζουν μονο οι κομματικοι φιλοι/διορισμενοι κτλ κτλ. Ετσι εξασφαλιζουν τη παραμονη τους στην εξουσια και μαλιστα με υψηλα ποσοστα.σκεψου τι θα γινοταν εαν αυτο το 30-40% αποφασιζε να ψηφισει μικρα κομματα τα οποια πιθανον να μη βρισκονται καν στη βουλη τωρα. Αυτοματως τα ποσοστα των μεγαλων θα επεφταν στο 20-25%, με αποτελεσμα να μην μπορουν να σχηματισουν κυβερνηση. Αυτο πραγματι θα ταρακουνουσε το συστημα.
ετσι λοιπον, η αποχη απο τα κοινα οχι μονο δεν ειναι η λυση, αλλα ειναι η επιθυμια των μεγαλων. Η αποχη συζητειται μετα απο καθε εκλογικο αποτελεσμα, για 5'. Μετα, ολοι ασχολουνται με το ποιος κερδισε.
ποιο μικρο κομμα? Δε ξερω, αυτο ειναι προσωπικη υποθεση του καθενος.
για μενα πχ, ο Λεβεντης δεν ειναι σε τιποτα χειροτερος απο τα λαμογια που εχουν την εξουσια τα τελευταια 30 χρονια. Μπορει να δωσει λυσεις? Δε ξερω, παντως τα 5 μεγαλα κομματα αυτη τη στιγμη σιγουρα δεν μπορουν. -
Ρε συγγελίδη, τόση α#αμία; Τόση μ@υνοδουλεία(ΑΝ θεωρηθεί η μιλένα μ@υνί...). Γάμ@ τα.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Ρε συγγελίδη, τόση α#αμία; Τόση μ@υνοδουλεία(ΑΝ θεωρηθεί η μιλένα μ@υνί...). Γάμ@ τα.Να πω την αμαρτία μου... μικρότερος την ψιλογούσταρα. Καλό μιλφάκι, τώρα δεν ξέρω πως είναι.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Ρε συγγελίδη, τόση α#αμία; Τόση μ@υνοδουλεία(ΑΝ θεωρηθεί η μιλένα μ@υνί...). Γάμ@ τα.
Να πω την αμαρτία μου... μικρότερος την ψιλογούσταρα. Καλό μιλφάκι, τώρα δεν ξέρω πως είναι.
Από το βλέμμα της κρίνοντας και τον απαίσιο τρόπο που συνδιαλέγεται, μάλλον ψυχωσική ...
Ε όχι και μιλφάκι το μιλενάκι, ΕΛΕΟΣ !!!!!! -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ε όχι και μιλφάκι το μιλενάκι, ΕΛΕΟΣ !!!!!!Γούστα είναι αυτά
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Να πω την αμαρτία μου... μικρότερος την ψιλογούσταρα.
Και τι εκανες γι αυτο;Ψυχοθεραπεια;Ηλεκτροσοκ;Βουτιες σε παγωμενες λιμνες;
Η περιπτωση σου ειναι ιασιμη,αν σου αρεσε η Βασω Παπανδρεου δεν θα υπηρχε ελπιδα. -
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Άλλο το ανώνυμο ανατολικοευρωπαϊκό μοντελάκι, και άλλο βουλευτίνα του Ελληνικού Κοινοβουλίου...
Μερικες φορες, το ιδιο ειναι.
http://3.bp.blogspot.com/_0HSK5VVvL_w/T ... rapti1.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_i8KwgnpUYbo/S ... %CE%AE.png
-
Ρε συγγελίδη, τόση α#αμία; Τόση μ@υνοδουλεία(ΑΝ θεωρηθεί η μιλένα μ@υνί...). Γάμ@ τα.Εμ, τζαμπα γέμισε η ελας xanthies και xsares??
-
@ nass,
Το οποίο 'κάτι άλλο' αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι είναι (θα ήθελα έναν καπιταλισμό αλα Σκανδιναβία αλλά το τρένο αυτό το χάσαμε πριν 40 χρόνια).
Δηλαδη θα ηθελες συνταξη στα 67 και ανεργεια που θα φτασει οπως λενε και εκει στα 18%???
καλυτερα μας βλεπω εδω
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η περιπτωση σου ειναι ιασιμη,αν σου αρεσε η Βασω Παπανδρεου δεν θα υπηρχε ελπιδα.Μετά από αυτή τη δήλωση, αγαπητοί mods, νομίζω είναι αυτονόητη η ισόβια αποβολή του Alexel από το 4τφορουμ. Επίσης, επιβάλλεται στον κατηγορούμενο η ισόβια οδήγηση xsara.
-
Η περιπτωση σου ειναι ιασιμη,αν σου αρεσε η Βασω Παπανδρεου δεν θα υπηρχε ελπιδα.Μετά από αυτή τη δήλωση, αγαπητοί mods, νομίζω είναι αυτονόητη η ισόβια αποβολή του Alexel από το 4τφορουμ. Επίσης, επιβάλλεται στον κατηγορούμενο η ισόβια οδήγηση xsara.
“Αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία!!! ”
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
“Αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία!!! ”Αλλο αμαρτια, αλλο διαστροφη!
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Εμ, τζαμπα γέμισε η ελας xanthies και xsares??
από όσο θυμάμαι ο Συγγελίδης είχε/έχει και την SKoda
-
Αντι να ασχολειστε με το μ@#νι της Μιλενας και τη π@7τσ@ του Συγγελιδη δε ριχνετε καμμια ιδεα πως θα βαλουμε φτηνο πετρελαιο το χειμωνα??
-
Διπλή κουβέρτα και νωρίς στο κρεβάτι μία λύση. Άλλη το αέριο αλλά μάλλον και αυτή η εκκρεμότητα θα τακτοποιηθεί δεόντως..
-
delete
-
Εννοείται ότι έτσι όπως πάει ο Παπακωνσταντίνου θα κάνει το κλασσικό λάθος να υπολογίσει με κομπιουτεράκι ('πόσο πετρέλαιο πέρισι, τόσο, επί τόσο επιπλέον φόρο, τόσο') δηλ. ανωτάτης μπακαλικής, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του μικρές λεπτομέρεις όπως την αντίδραση των ανθρώπων στα μέτρα, τη μείωση της κατανάλωσης κτλ.
ΙΜΗΟ αυτό που θα έπρεπε να κάνει είναι να εξισώσει μεν τους φόρους για να πατάξει το λαθρεμπόριο αλλά να μειώσει το φόρο γενικά στο πετρέλαιο, δηλ. αντί να κάνει €1.3 να κάνει €1.0 ή €1.1 ώστε να τονώσει την κατανάλωση και την ανάπτυξη και να μειώσει τον πληθωρισμό. Δυστυχώς όμως οι κυβερνήσεις μας δεν τα συνηθίζουν κάτι τέτοια ριζοσπαστικά.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!