-
ολος τυχαιως ειδα σημερα ενα, πολύ ασχημο. Δεν θελω να προσβαλλω κανεναν αλλα το αμαξι ειναι επιεικως απαραδεκτο....και να μου το χαριζανε δεν θα το επαιρνα (που λεει ο λογος).
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
ολος τυχαιως ειδα σημερα ενα, πολύ ασχημο. Δεν θελω να προσβαλλω κανεναν αλλα το αμαξι ειναι επιεικως απαραδεκτο....και να μου το χαριζανε δεν θα το επαιρνα (που λεει ο λογος).Ελα που κανεις τον δυσκολο παντως θα το επαιρνες αυτο εχει σημασια
-
ξερεις τι λενε ενος του χαριζανε γαιδαρο και τον κοιταζε στα δοντια αλλα δεν θα ξοδευα τα χρηματα μου να το αγορασω
-
Εγώ περιμένω αντίστοιχη προσφορά για το Rodius
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ περιμένω αντίστοιχη προσφορά για το RodiusΕίσαι σίγουρος;
Μιλάμε για ένα σχεδιαστικό όνειδος.Άσε που δεν το εισάγουν επίσημα στην Ελλάδα.
-
Αραγε ποιος ηταν πιο μεθυσμενος;Ο σχεδιαστης ή εκεινος που εδωσε το ΟΚ για την παραγωγη του;
-
Η μηπως αυτος που πηγε κ το αγορασε???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σου δινουν 15000€ για το παρεις?μια χαρα ακουγεται.
σκεψου οτι και 15000 που το πουλανε και παλι εχουνε κερδος...ειλικρινα θελω να μαθω ποσο κοστιζει η κατασκευη του....:S
-
Το actyon οντως ειναι εντελως κακασχημο. Το rexton ομως καπως βλεπεται.
-
Ο χρήστης boo έγραψε:
Εγώ περιμένω αντίστοιχη προσφορά για το Rodius
Είσαι σίγουρος;
Μιλάμε για ένα σχεδιαστικό όνειδος.Είδα ένα σήμερα το πρωί παρκαρισμένο έξω από την δουλειά μου. Μου έφτιαξε την μέρα
Υ.Γ. Δεν ζώ στην Ελλάδα -
Κακογουστα τα ατομα στη χωρα που ζεις.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Κακογουστα τα ατομα στη χωρα που ζεις.Με τίποτα!!! Η λέξη 'φινέτσα' υπάρχει στην αισθητική τους.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Με τίποτα!!! Η λέξη 'φινέτσα' υπάρχει στην αισθητική τους.
Και τι συμπερασμα βγαινει???Οτι το ssangyong rodius ειναι φινετσατο.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Και ο αστυνομικός είναι μπουζούκι
Το συμπερασμά που βγαίνει αγαπητέ είναι πως αν με 20κ μπορείς να αγοράσεις ένα όχημα το οποίο σου καλύπτει τις ανάγκες που έχεις και δεν σου περισσεύουν τα 35κ για ένα Espace αγοράζεις αυτό κι ας είναι χάλια. Θα μου πεις γιατί δεν πήρε μεταχειρισμένο μπλα μπλα. Γιατί πολλοί δεν θέλουν, δεν τους αρέσουν, βαριούνται να ψάχνουν, θέλουν αν μυρίζει καινουργίλα κλπ. Φυσικά δεν αποκλείεται και να του άρεσε του ανθρώπου γούστα είναι αυτά. Αμα τον πετύχω θα του θέσω το ερώτημα. Πάντως είναι τεράστιο εξωτερικά και λογικά πρέπει να είναι ιδιαίτερα άνετο και μέσα. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το εχεις παραγγείλει; Πότε παραλαμβάνεις με το καλό;
Όχι δεν ενδιαφέρομαι για αγορά γιατί μένω Αθήνα και αξίζει τρομερά το ντίζελ που είναι όμως απαγορευμένο.
Το αμάξι το γνωρίζω καλά και έχω γυρίσει όλη την Κρήτη με αυτό (ντίζελ) χωρίς να κολλήσει πουθενά και με τρομερή άνεση και απόλαυση ακόμα και στα πιο κακοτράχαλα σημεία της Κρήτης που είναι και πάμπολλα. Το έχετε παρεξηγήσει το αμάξι. Είναι ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα SUV κατά τη γνώμη μου. Πρόκειται βασικά για εργαλείο και όχι απλά για SUV. Τίποτα δεν σπάει ούτε τρίζει όπου και να πας. Θα το αγόραζα ευχαρίστως σε ντίζελ εάν επιτρέπονταν τουλάχιστον αυτά στην Αθήνα όπου και μένω. Τέτοια τιμή ειδικά για το ντίζελ που είναι εκπληκτικό, απλά δεν υπάρχει.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και ο αστυνομικός είναι μπουζούκι
Το συμπερασμά που βγαίνει αγαπητέ είναι πως αν με 20κ μπορείς να αγοράσεις ένα όχημα το οποίο σου καλύπτει τις ανάγκες που έχεις και δεν σου περισσεύουν τα 35κ για ένα Espace αγοράζεις αυτό κι ας είναι χάλια. Θα μου πεις γιατί δεν πήρε μεταχειρισμένο μπλα μπλα. Γιατί πολλοί δεν θέλουν, δεν τους αρέσουν, βαριούνται να ψάχνουν, θέλουν αν μυρίζει καινουργίλα κλπ. Φυσικά δεν αποκλείεται και να του άρεσε του ανθρώπου γούστα είναι αυτά. Αμα τον πετύχω θα του θέσω το ερώτημα. Πάντως είναι τεράστιο εξωτερικά και λογικά πρέπει να είναι ιδιαίτερα άνετο και μέσα.Το ξερω το εχω δει.
Και ο αστυνομος ειναι μπουζουκι.
-
καλησπερα, εγω εχω ενα actyon 2,3 με χρηματοδοτηση μεχρι το 2016.το εχω 3 χρονια και εχω κανει 30500 χλμ.
ψαχνω τροπο να το δωσω ομως γιατι ειμαι ανεργος αρκετο καιρο και δεν μπορω πλεον να το κοντρολαρω στα εξοδα.ειναι πολλα για εναν ανεργοκαι ειναι κριμα να το εχω σε γκαραζ και να πληρωνω δοσεις.θελω να το δωσω πολυ κατω απ την κανονκη τιμη του σαν μεταχειρισμενο.υπαρχει καμια λυση να το δωσω σε αντιπροσωπεια πχ chevrolet,(μιας και ειναι του ιδιου ομιλου) σε ανταλλαγη με ενα πολυ μικροτερου κυβισμου οχημα? -
Αν έχει παρακράτηση δύσκολα να φύγει απο σένα χωρις να αποπληρωθεί. Κάνε καμιά ερώτηση σε αντιπροσωπία της Chevrolet να δεις τι θα σου πουν.
Σίγουρο έως και αδύνατο να σου κάνουν ανταλλαγή χωρίς να πληρώσεις διαφορά για το καινούριο ... αν υποννοείς 'δίνω μεγαλύτερο και στην τωρινή του αξία παίρνω μικρότερο'. -
Ναι βρε παιδια, αν η τιμη που το παιρνουν (?) για ανταλλαγη ειναι μικροτερη του οφειλομενου υπολοιπου, πολυ απλα το το δινει στην τραπεζα, εφοσον υπαρχει παρακρατηση και 'γεια σας'
-
SsangYong ACTYON με νέα τιμή σοκ!