-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Χθες επιτελους μπηκα σε μια DS3(1.4 VTi ενω απο διπλα ειχε την 1.6 THP...Τι μ@λ@κιες κανω ...)!!!Μιλαμε το αυτοκινητο ειναι ολα τα λεφτα...Εχει και ποιοτητα,και χωρους και επιδοσεις...Και εκει που μιλουσαμε με τον αντιπροσωπο μου λεει:αφου δεν εχεις διπλωμα μπορεις να ρθεις για τεστ ντραιβ αλλα με οδηγο εμενα(αρα δεν θα ειναι τεστ ντραιβ με ολη τη σημασια της λεξης)...Με βλεπω να πηγαινω...(το καλο που του θελω να μην ελεγε μαλακιες)Γαργαλιέται για Test drive ο πωλητής.Βρήκε αφορμή να το οδηγήσει.Μάλλον Zisis δεν το έχεις βάλει μόνο εσύ στο μάτι.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Χθες επιτελους μπηκα σε μια DS3(1.4 VTi ενω απο διπλα ειχε την 1.6 THP...Τι μ@λ@κιες κανω ...)!!!Μιλαμε το αυτοκινητο ειναι ολα τα λεφτα...Εχει και ποιοτητα,και χωρους και επιδοσεις...Και εκει που μιλουσαμε με τον αντιπροσωπο μου λεει:αφου δεν εχεις διπλωμα μπορεις να ρθεις για τεστ ντραιβ αλλα με οδηγο εμενα(αρα δεν θα ειναι τεστ ντραιβ με ολη τη σημασια της λεξης)...Με βλεπω να πηγαινω...(το καλο που του θελω να μην ελεγε μαλακιες)
Γαργαλιέται για Test drive ο πωλητής.Βρήκε αφορμή να το οδηγήσει.Μάλλον Zisis δεν το έχεις βάλει μόνο εσύ στο μάτι.
Λες να εινα τοσο κολλημενος???
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Χθες επιτελους μπηκα σε μια DS3(1.4 VTi ενω απο διπλα ειχε την 1.6 THP...Τι μ@λ@κιες κανω ...)!!!Μιλαμε το αυτοκινητο ειναι ολα τα λεφτα...Εχει και ποιοτητα,και χωρους και επιδοσεις...Και εκει που μιλουσαμε με τον αντιπροσωπο μου λεει:αφου δεν εχεις διπλωμα μπορεις να ρθεις για τεστ ντραιβ αλλα με οδηγο εμενα(αρα δεν θα ειναι τεστ ντραιβ με ολη τη σημασια της λεξης)...Με βλεπω να πηγαινω...(το καλο που του θελω να μην ελεγε μαλακιες)
Γαργαλιέται για Test drive ο πωλητής.Βρήκε αφορμή να το οδηγήσει.Μάλλον Zisis δεν το έχεις βάλει μόνο εσύ στο μάτι.
Γιατί όχι.Εχεις δει πολλούς πολιτές να θέλουν να σε πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο που θες να αγοράσεις.
-
Γιατί όχι.Εχεις δει πολλούς πολιτές να θέλουν να σε πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο που θες να αγοράσεις.
Σωστοςςςςςςς.....!!!!!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θανο μηπως χθες τραβαγες τρειλερ κατα τις 18.00 χαμηλα στο Κηφισο και με προσπερασες και με 140+
με το 1400 των 75 ?
Κι ομως τα δα ολα.. Το τρειλερ ηταν αδειο ωστοσο..
χαχαχα οχι ρε συ... έτσι και αλλιώς σήμερα μου ήρθε η άδεια και πριν λίγο γύρισα απο την ασφαλίστρια μου
Εν τω μεταξύ του έκανα καμιά 30αριά χιλιόμετρα σήμερα (στάλα δεν έπεσε ο δείκτης βενζίνης σε αντίθεση με το πεζώ) και ναι είναι...: Βγαίνει η βαρκούλα, βγαίνει η βαρκούλα του ψαρά...
-
Εχει αλλες χάρες ομως... αυτες του κοτερου
-
Κακοί.Δεν είναι βάρκα
Στρίβει με στυλ.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Εχει αλλες χάρες ομως... αυτες του κοτερουΜεταξύ μας, οι χάρες που έχει, δεν είναι του κότερου αλλά της γκαρσονιέρας
Ένα φιμεδάκι πίσω, διπλό στρώμα θαλάσσης και έτοιμος ο Φόντας -
Βρε στρίβει με στύλ, δεν λεω... αλλά στην ευθεία πας νοχελικάααα, απαλάαααα και πάνω κάτω σαν να σε νανουρίζει η ίδια η θάλασσαααα... δηλάδη θέλει δυνατή μουσική για να χαλάσει λίγο αυτή η γαλήνη... μην έχουμε και άλλα
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μεταξύ μας, οι χάρες που έχει, δεν είναι του κότερου αλλά της γκαρσονιέρας
Ένα φιμεδάκι πίσω, διπλό στρώμα θαλάσσης και έτοιμος ο ΦόνταςΜεταξυ μας ναι, παραεξω ομως, τη θρυλικη ατακα ομως πρεπει να την πεις
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ένα φιμεδάκι πίσω, διπλό στρώμα θαλάσσης και έτοιμος ο ΦόνταςΜεταξυ μας ναι, παραεξω ομως, τη θρυλικη ατακα ομως πρεπει να την πεις
Βεντούζα βεντούζα;
-
Εγώ ένα προσπαθώ να καταλάβω τόσα χρόνια.Γιατί οι Γάλλοι δεν βάζουν μέσα στα αυτοκίνητά του και μια μασεζ.Αφού όλα είναι τόσο χαλαρωτικά γιατί δεν τα κάνουν το ορισμό της άνεσης και της χαλάρωσης.
-
Εγώ ένα προσπαθώ να καταλάβω τόσα χρόνια.Γιατί οι Γάλλοι δεν βάζουν μέσα στα αυτοκίνητά του και μια μασεζ.Αφού όλα είναι τόσο χαλαρωτικά γιατί δεν τα κάνουν το ορισμό της άνεσης και της χαλάρωσης.Γιατί θα είναι ρωσσίδα και οι γάλλοι ειναι σοβινιστές
-
Βεντούζα βεντούζα;
http://www.youtube.com/watch?v=9YbzsXGs ... re=related
Απο το 'βγαινει η βαρκουλα' πιο στιλατο
-
-
-
htason οδήγησες το ντομπλό ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
htason οδήγησες το ντομπλό ?Οχι και δεν θελω με όσα έχω ακούσει!
-
Οχι και δεν θελω με όσα έχω ακούσει!
Γιατί δαγκώνει ή κλωτσάει?:shifty:
-
Οχι και δεν θελω με όσα έχω ακούσει!
Γιατί δαγκώνει ή κλωτσάει?:shifty:
0-100 σε 23sec
Σου λέει κάτι αυτό;