-
μα οι 1600 αρες μνημες ειναι απλα 1333αρες με μεγαλυτερη ταση...
σε πηγα μακρια;;; χρηματικα;
LG : Πιο αργο και απο την επαναληψη και απειρο θορυβο....
-
Όχι σε τιμές, απλά από όλα όσα έβαλα σαν επιλογές, μου τα άλλαξες τελείως . Κοίτα βασικά επειδή είμαι στη δουλειά δεν μπορώ να τα δω ακόμα, αλλά το βράδυ θα τα δω προσεκτικά ένα ένα.
Κάτι άλλο, επειδή θέλω ότι αγοραστεί να κοπεί τιμολόγιο, αν τελικά αποφασίσω να το στήσω μόνος, υπάρχει κανένας λόγος να μήν πάρω το κάθε κομμάτι από όπου το βρω φτηνότερο? Σου κόβουν τιμολόγιο αν ψωνίσεις από το internet? Συγνώμη αν είναι χαζομάρα αυτό που ρωτάω απλά δεν έχω ξαναγοράσει κάτι από internet και δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως ...
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Όχι σε τιμές, απλά από όλα όσα έβαλα σαν επιλογές, μου τα άλλαξες τελείως . Κοίτα βασικά επειδή είμαι στη δουλειά δεν μπορώ να τα δω ακόμα, αλλά το βράδυ θα τα δω προσεκτικά ένα ένα.Κάτι άλλο, επειδή θέλω ότι αγοραστεί να κοπεί τιμολόγιο, αν τελικά αποφασίσω να το στήσω μόνος, υπάρχει κανένας λόγος να μήν πάρω το κάθε κομμάτι από όπου το βρω φτηνότερο? Σου κόβουν τιμολόγιο αν ψωνίσεις από το internet? Συγνώμη αν είναι χαζομάρα αυτό που ρωτάω απλά δεν έχω ξαναγοράσει κάτι από internet και δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως ...
- όχι.
- ναι.
-
βαριέμαι πολύ την συναρμολόγηση υπολογιστή, αν και παλιότερα ξετρελαινόμουν.
και κάθε μα κάθε φορά κάτι πάει στραβά και πέφτει ένα μπινελίκι.εκτός απ'τις προάλλες:
πήρα την GIGABYTE GA-EP43-UD3L ως προς αντικατάσταση της Asus P5K η οποία μου τα είχε ζαλίσει πραγματικά και βρήκα την υγειά μουευτυχώς με τα 7 δεν ξαναχρειάστηκα φορμάτ
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
προσωπικα προτιμω να δωσω το 50αρικο για αισθητα καλυτερο επεξεργαστη (απο την στιγμη που το μηχανημα το ΘΕΛΕΙ για δουλεια) και ας κρατησω την μαμα ψυξη λιγο παραπανω...
ειναι αισθητα καλυτεροι οι i7? αισθητα καλυτεροι σε τι?
οσο για τη μαμα ψυξη think again
μια αντιστοιχα γελοια στοκ ψυκτρα εχει και ο i5 http://swfan.com/reviews/processors/int ... processors και το καλοκαιρι τα παραπονα επεφταν βροχη απο κατοχους που τον ειχαν στοκ και ψηνοντανο 860 προφανως θα εχει ακομα μεγαλυτερα προβληματα, γιατι η Intel τσιγγουνευεται το αλουμινιο
η δικη μου λογικη λεει οτι καλυτερα να δωσεις τη διαφορα σε ψυξη, να ανεβασεις 1GHz + και μετα περα απο το οτι θα εισαι πιο γρηγορος απο καθε σχεδον i7 , θα εχεις λυσει και το προβλημα της ψυξης που υπαρχει στους επεξεργαστες της intel κυριως λογω των κακων ψυκτρων που βαζει η εταιρεια (σε αντιθεση με την amd )
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
και κάθε μα κάθε φορά κάτι πάει στραβά και πέφτει ένα μπινελίκι.εκτός απ'τις προάλλες:
πήρα την GIGABYTE GA-EP43-UD3L ως προς αντικατάσταση της Asus P5K η οποία μου τα είχε ζαλίσει πραγματικά και βρήκα την υγειά μουευτυχώς με τα 7 δεν ξαναχρειάστηκα φορμάτ
+1 .. μετά απο 2 ASUS, βρηκα και εγώ την υγειά μου..
-
ψαχνω gaming Mouse με 5-6 extra κουμπια ακουω προτασεις σε λογικες τιμες
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ψαχνω gaming Mouse με 5-6 extra κουμπια ακουω προτασεις σε λογικες τιμεςΜε δυνατότητα να ρίξεις το μισό ηλεκτρικό δίκτυο στην Ελλάδα ή όχι;
-
ψαχνω gaming Mouse με 5-6 extra κουμπια ακουω προτασεις σε λογικες τιμεςΨυγειο ,τηλεοραση και πλυντηριο αγορασες ή οχι ακομα;
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
+1 .. μετά απο 2 ASUS, βρηκα και εγώ την υγειά μου..
αλλο ενα +1 , απορω πώς εκανε ονομα αυτη η κωλοεταιρεια
-
Την λογική τιμή δεν ξέρω πώς την ορίζεις αλλα κοιτα σε Logitech MX revolution.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ψυγειο ,τηλεοραση και πλυντηριο αγορασες ή οχι ακομα;
η τιβι μας αφησε χρονους δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα πετας ετσι ομως..
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Την λογική τιμή δεν ξέρω πώς την ορίζεις αλλα κοιτα σε Logitech MX revolution.mx ειχα και συγκεκριμενα το 518 αλλα ειχα ενα θεματακι με το καλωδιο του μετα απο λιγο καιρο
-
το mx revolution το ειχα , ηταν ασυρματο και παρα πολυ καλο ποντικι
επειδη ομως μου πεθανε μια μερα (laser ) πηρα με εγγυηση το mx performance , το διαδοχο του
σε καποια πραγματα ηταν πολυ καλυτερο το revolution, αλλα το performance ειναι πολυ καλυτερο συνολικα (παιζει και σε ολες τις επιφανειες)
επισης για να μη χρειαστει να αγορασει καποιος usb hub , σε περιπτωση που υπαρχουν εμποδια (αν και εχει πολυ καλη ληψη στο θεο), εχει στη συσκευασια του καλωδιο , ωστε να φτανει η κεραια του πολυ κοντα στο ιδιο το ποντικι πανω στο γραφειο σου
επισης επειδη πλεον δεν εχει βαση να φορτιζει, αλλα φορτιζει και απο usb, αν καποιος εχει hub και μεινει απο μπαταρια μπορει να βαλει το καλωδιο και να συνεχισει να το χρησιμοποιει χωρις να χρειαστει να διακοψει τη δουλεια του
δεν ειναι απολυτα gaming ποντικι (αλλωστε ειναι ασυρματο) , ειναι ποντικι που κανει τα παντα πολυ καλα
μονα αρνητικα ή τιμη και οτι ειναι αποκλειστικα για ατομα που χρησιμοποιουν το ποντικι με το δεξι
-
Ψυγειο ,τηλεοραση και πλυντηριο αγορασες ή οχι ακομα;
η τιβι μας αφησε χρονους δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα πετας ετσι ομως..
Πλακα εκανα,μαλλον αποτυχημενη
-
Τα αρχεια με .bin ποιο προγραμμα τα διαβαζει???
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Τα αρχεια με .bin ποιο προγραμμα τα διαβαζει???http://www.tech-recipes.com/rx/696/how_ ... iso_files/
-
Εχω το alcohol ρε γαμωτο και δεν τα ανοιγε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα αρχεια με .bin ποιο προγραμμα τα διαβαζει???
http://www.tech-recipes.com/rx/696/how_ ... iso_files/
ή
http://www.fileinfo.com/extension/bin
(γενικώς bin ανέφερε )
-
daemon tools lite
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]