-
Οταν παντρευτεις,συντομα δλδ..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οταν παντρευτεις,συντομα δλδ..Έμαθα ότι στις 3 το βράδυ θα σε πάρει τηλ ο πεθερός σου να πάτε για καφέ...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αυτήν την καγκουριά με τις κόρνες στους γάμους πότε θα την σταματήσουμε;Το προηγουμενο σαββατο παντρευοταν φορτηγατζης.Καταλαβαίνεις τι γινοταν με τους τενορους στην διαδρομη προς την εκκλησια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτήν την καγκουριά με τις κόρνες στους γάμους πότε θα την σταματήσουμε;
Το προηγουμενο σαββατο παντρευοταν φορτηγατζης.Καταλαβαίνεις τι γινοταν με τους τενορους στην διαδρομη προς την εκκλησια
Εντάξει έχετε ένα δίκιο...
Αλλά και οι τράκτορες είναι . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το προηγουμενο σαββατο παντρευοταν φορτηγατζης.Καταλαβαίνεις τι γινοταν με τους τενορους στην διαδρομη προς την εκκλησια
Μονο αυτες οι κορνες-τενορεοι αξιζουν με τα εργαλεια για τις κορνες των αυτοκινητων θα συμφωνησω.
Καλημερα και Καλη Εβδομαδα σε Ολους! -
Αυτήν την καγκουριά με τις κόρνες στους γάμους πότε θα την σταματήσουμε;Σου πήραν τ'αυτιά ε? Πονέσανε? Σπάσανε τα τύμπανα?
-
Καλησπερα μαγκες.
Επιτελους γυρισα.Πανε οι διακοπες...Τα κεφαλια μεσα...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Σου πήραν τ'αυτιά ε? Πονέσανε? Σπάσανε τα τύμπανα?
Ανάγνωση ξέρουμε; Οτι είναι καγκουριά έγραψα, όχι οτι μου σπάσανε τα τύμπανα...
Σε τέτοιο σημείο ενόχλησης, έτοιμη την έχω την 12άδα με τα αυγά. Ειδικά αν η νύφη είναι σε κάμπριο να δεις τι ωραία που ΓΑΜΑΣ το πανηγυράκι...
-
Εισαι παντρεμενος?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εισαι παντρεμενος? -
Αυτήν την καγκουριά με τις κόρνες στους γάμους πότε θα την σταματήσουμε;Πλεον ακουω μερικους να βαρανε και κοφτες στα αυτοκινητα την ωρα του σαματα .Τωρα γιατι,ποιος ξερει???
-
Εισαι παντρεμενος?
Θα παντρευτεις και θα γουσταρεις να ακους τις κορνες να βαρανε. Τα περισσοτερα ατομα ετσι μου εχουν πει οταν παντρευτηκαν.
-
Εισαι παντρεμενος?
Θα παντρευτεις και θα γουσταρεις να ακους τις κορνες να βαρανε. Τα περισσοτερα ατομα ετσι μου εχουν πει οταν παντρευτηκαν.
ΑΝ παντρευτώ, θα παντρευτώ σε δημαρχείο με 5 καλεσμένους...
Και πολύ περισσότερο θα γουστάρω να έχω τους 5 ανθρώπους που έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ σημασία στη ζωή μου, παρά να βαράω κόρνες μπας και νιώσω για 10 λεπτά σημαντικός.
-
Ανάγνωση ξέρουμε; Οτι είναι καγκουριά έγραψα, όχι οτι μου σπάσανε τα τύμπανα...Σε τέτοιο σημείο ενόχλησης, έτοιμη την έχω την 12άδα με τα αυγά. Ειδικά αν η νύφη είναι σε κάμπριο να δεις τι ωραία που ΓΑΜΑΣ το πανηγυράκι...
Ουυ μια χαρά από ανάγνωση Ξέρουμε να ξεχωρίζουμε το κόμπλεξ (το καταλαβαίνεις κατά την 2η ανάγνωση)... Γιατί είναι καγκούρικο, σοβαρά, πέσμου. Θέλω να μάθω... Εκτός και αν θεωρείς και κάγκουρες αυτούς που απλά αλλάζουνε ζάντες στο αυτοκίνητό τους...
@πάνο
Προφανώς το κάνουν για να αναγγείλουν το χαρμόσυνο γεγονός. Ηλίθιο μεν, αλλά χαίρονται και το δείχνουν... Ο τρόπος αν μη τι άλλο είναι από παράξενος, πρωτότυπος και καγκούρικος κατ'άλλους. Εγώ απλά θέλω να μου πείτε γιατί θεωρείτε κάγκουρας αυτός που κορνάρει.ΥΓ: Μόλις χθες ήμουν σε γάμο με την νύφη σε κάμπριο ( ), ίσως γι'αυτό και η 'ενόχλησή' μου
@viper no offense ε Απλά μπορείς να το δεις σαν να είσαι στο γήπεδο. Οι παίκτες χαίρονται όταν ακούνε βαβούρα
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
@πάνο
Προφανώς το κάνουν για να αναγγείλουν το χαρμόσυνο γεγονός. Ηλίθιο μεν, αλλά χαίρονται και το δείχνουν... Ο τρόπος αν μη τι άλλο είναι από παράξενος, πρωτότυπος και καγκούρικος κατ'άλλους. Εγώ απλά θέλω να μου πείτε γιατί θεωρείτε κάγκουρας αυτός που κορνάρει.Ξέρεις τι μου δείχνει εμένα το κορνάρισμα;
'ουουυυυυυυυυυυυ κοιτάχτε με, παντρεύομαι'
Στα 'ρχίδια μου ρε φίλε, άη παντρέψου και παράτα μας...
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με τον τύπο που αλλάζει εξάτμιση και σκάει ξερογκαζίδια στο φανάρι. ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο...
-
Το θεμα ειναι πως δεν κορναρει αυτος που παντρευεται, αλλα οι γυρω του!!
Ισως κ για να τον 'ζαλισουν' ωστε να μην καταλαβει εγκαιρα το λαθος του!!
-
@πάνο
Προφανώς το κάνουν για να αναγγείλουν το χαρμόσυνο γεγονός. Ηλίθιο μεν, αλλά χαίρονται και το δείχνουν... Ο τρόπος αν μη τι άλλο είναι από παράξενος, πρωτότυπος και καγκούρικος κατ'άλλους. Εγώ απλά θέλω να μου πείτε γιατί θεωρείτε κάγκουρας αυτός που κορνάρει.Ξέρεις τι μου δείχνει εμένα το κορνάρισμα;
'ουουυυυυυυυυυυυ κοιτάχτε με, παντρεύομαι'
Στα 'ρχίδια μου ρε φίλε, άη παντρέψου και παράτα μας...
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με τον τύπο που αλλάζει εξάτμιση και σκάει ξερογκαζίδια στο φανάρι. ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο...
Εγω παντος αμα πετυχω καναν γαμο με κανα οχημα παταω και εγω την κορνα.Κανεις σαματα πανικο γουσταρεις τους γραφεις ολους.
-
Εγω παντος αμα πετυχω καναν γαμο με κανα οχημα παταω και εγω την κορνα.Κανεις σαματα πανικο γουσταρεις τους γραφεις ολους.Καλού κακού έχε κλειστά τα παράθυρα...
-
Εγω παντος αμα πετυχω καναν γαμο με κανα οχημα παταω και εγω την κορνα.Κανεις σαματα πανικο γουσταρεις τους γραφεις ολους.
Καλού κακού έχε κλειστά τα παράθυρα...
Μενω Αιγιο δεν εχω λογο να ανησυχω.
-
Καλού κακού έχε κλειστά τα παράθυρα...
Μενω Αιγιο δεν εχω λογο να ανησυχω.
Παντού υπάρχουν αυγά και τρελοί...
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]