-
οκ τοτε
απλα επειδη πριν ανεφερες τα opel
-
Για να έχεις μια αίσθηση και από τα 2 που έχεις ήδη καταλήξει...
Αυτό:
Σε 3.0 TDi...
-
+1000
-
Σε μαύρο η Χ1 δεν είναι άσχημη πάντως. Είδα σήμερα μια και ήταν πολύ γρήγορη... δεν ξέρω πιο μοτέρ φορόυσε πάντως στα φανάρια εκσφενδονίζονταν...
Εγώ θα προτείνω στον φίλο μια 330 ή μια 159 Tbi...
-
Εννοείται το Audi...τα SUVοπερίπτερα γενικά δεν μου αρέσουν, το diesel είναι ασύμφορο αν δεν γράφεις χιλιόμετρα ταρίφα και γενικά είναι και ξενέρωτο.
Το audi είναι ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με σύγχρονο κινητήρα και το s-tronic είναι κλάσεις ανώτερο από το αυτόματο της Χ1 και πολύ πιο σπορ.
Την Χ1 την θεωρώ από τα πιο απάτη αυτοκίνητα. Μοντέλο του 2010 με τεχνολογία του 2005 και πιο πίσω και τιμή στο θεό χωρίς κανένα απολύτως λόγο.
-
Το Α4 συγκρίνεται με BMW 3άρα και όχι με Χ1 που όσο καλό και να είναι έχει το κέντρο βάρους του κάμποσα εκατοστά πιο ψηλά.
Το ντίζελ καίει πολύ λιγότερο και από το tsi και από όσο νομίζεις. Ρίξε μια ματιά: http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... owerunit=2 O χειρότερος έχει 8,25... καμία σχέση με τα 10-11... άκου 10-11 θα σε ακούσει και κανένας....
Τα αυτόματα είναι καλά και τα δύο, του Audi έχει πιο σπορ προσανατολισμό αλλά της Χ1 έχει κι αυτό πλεονεκτήματα και δεν θα σε δυσαρεστήσει καθόλου. Να τα δοκιμάσεις, από τη δοκιμή ίσως δεις και πιο από τα δύο (ή περισσότερα, δοκίμαζε κι άλλα) σου ταιριάζουν περισσότερο μετά από τη θητεία σου με το GTi. -
BMW X1
+οδική συμπεριφορά
+κινητήρας διτούρμπινος
+εμφάνιση και ακυκλοφόρητο-ποιοτικά έχει κάποιες λεπτομέρειες που είναι φτηνές
-χώροι πίσω επιβατώνΑυτή είναι η επιλογή μου αν και λίγο άκυρη η σύγκριση με το Audi
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίρνουμε σαν default ότι το Χ1 έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά από το Α4, προσωπικά δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
BMW X1
+οδική συμπεριφορά
+κινητήρας διτούρμπινος
+εμφάνιση και ακυκλοφόρητο-ποιοτικά έχει κάποιες λεπτομέρειες που είναι φτηνές
-χώροι πίσω επιβατώνΑυτή είναι η επιλογή μου αν και λίγο άκυρη η σύγκριση με το Audi
εχει διπλοτουρμπινο η πορδη?
-
Ποιο Α4 εννοεις?
2λιτρο Q σε χαμηλό στήσιμο (όχι allroad) θα είσαι από 10 - 20λιτρα ανάλογα το πόδι.
Εγώ είχα GTI IV και το άλλαξα σε Α4 TQ με σπορ ανάρτηση και το έχω ευχαριστηθεί γιατί είχε αυτό που μου έλειπε ---- > η τετρακίνηση
Για τα τιμόνια τα έχουμε ξαναπεί όλα είναι στρογγυλά!
Επειδή στα ίδια λεφτά τουλάχιστον στην Ελλάδα το Audi είναι πιο δυνατό και πιο ροπάτο από το αντίστοιχο μοντέλο της BMW, στο δρόμο και σε συνδυασμό με την τετρακίνηση φεύγει.
Στην Ελλάδα πχ ένα 2λιτρο Α4 ΤQ είναι στα ίδια λεφτά με μια 320 με 170 άλογα ωομίζς αλλά η διαφορά στην ιπποδύναμη και την ροπή είναι τέτοια που κάνει αρκετη διαφορά στο δρόμο.Για μένα ΒΜW = από 3 λίτρα και πάνω
Να συγκρίνεις τα ίδια αμαξωματα και imo δεν γίνεται σύγκριση diesel vs βενζίνη. Οδήγησε τα και διάλεξε.
Αν μου έννοεις Α4 2.0Τ βενζίνη και BMW Χ1d αυτό ο κινητήρας έχει ροπή και κάει λίγο. not bad έστω και αν δεν στριβεις 'σπορτ'. Το sport στα SUV είναι μύθος των περιοδικών μόνο από Χ6Μ και Cayenne Turbo θα κατέβεις χορτάτος
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
BMW 3άρα 5άρα
Alfa 159 tbiαυτα στριβουν καλυτερα απο quattro audi?
ή εννοεις οτι στριβουν με καλυτερη αισθηση απο quattro audi?
θεμα γουστου να το δεχτω, αλλα θεμα αποτελεσματικοτητας δε νομιζω να υπαρχει ολα μια χαρα στριβουν
Πόσο καλά στρίβει ένα quattro Audi?
Για πόσα κιλά καλύτερο στρίψιμο μιλάμε?
-
δεν το εχω μετρησει σε σχεση με τον ανταγωνισμο να δω αν ειναι καλυτερο ή χειροτερο και ποσο, αλλα σιγουρα το αυτοκινητο στριβει..
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Πόσο καλά στρίβει ένα quattro Audi? -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Πόσο καλά στρίβει ένα quattro Audi?
Αυτά είναι τεντυμποισμοί κύριε, μα πως τα αναπαράγετε θα'θελα να ξέρω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειχες gti και δεν ξερεις τι καινε οι tsi?δεν ειχα tsi. τον κλασικο 20V 18T ειχα σε ενα Golf gti jubi 337 25th edition.
-
Πέρασε μια βόλτα και από το site του άλλου περιδικού να δεις τι σου απάντησε ένας συντάκτης που τα έχει οδηγήσει και τα δύο.
-
εγω κοιτω βασει τιμης τι μπορω να παρω. οτι πιο σπορ σε συμπεριφορα με καλο κιβωτιο μιας και εχω αποφασισει σιγουρα αυτοματο με πετρελαιοκινητηρα λογω μη ευρους και πιθανον αυτοματο με βενζινη αν ειναι διπλου συμπλεκτη.
βασει τιμης λοιπον εδω στην ιταλια οπου μενω βλεπω τα εξης: bmw seira 3 η οποια αλλαζει αμεσα, bmw x1 23ad, a4 allroad βενζινοκινητο μιας και το 30tdi ανεβαινει πολυ και το 20d exei mono 170ps, merc GLK cdi 250 7tronic, c250cdi merc , golf R dsg (μικρος χωροσ αποσκευων), και το νεο volvo S60 me ton 2.4d AWD και με τον 20Τ βενζινα .oλα παιζουν απο 34.000 εως 45.000 full extra. δερμα, xenon, nav (δεν ξερω τελικα αν αξιζει να τα πληρωσεις και λογω χειρισμου σε σχεση με τα touch χειρος και λογω κοστους), καλο ηχοσυστημα, οροφη, αισθητηρες παρκινγκ, οτι δινει αναλογα το μοντελο για θεματα σπορτ στησιματος (ρυθμιζομενες αναρτησεις audi DCC, Μpackets bmw servotronic , merc sport package, klp. να πω εδω οτι το volvo ειναι πληρες!! με ολα τα συστηματα ασφαλειας στανταρτ και ερχεται στα 35000.
golf R 35000 (υπερπληρες απο dsg kai dcc εως nav kai 19αρες
AUDI S3 39000
volvo s60 awd d5 auto 205ps 35000
bmw 320d msport 37000
c250 cdi avangarde amg 250CDI AUTO 38000
AUDI A4 TQ TFSI 211PS 40000 )ΜΕ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΛΠ)
bmw x1 23dA 40000 (ΟΡΟΦΗ ΔΕΡΜΑ ΣΠΟΡΤ ΠΑΚΕΤΟ)
merc Glk 250CDI 7gtronic, sport EDITION, 40000 (ΑΝΑΡΤΗΣΗ, 20ΑΡΕς ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΚΛΠ)
audi allroad tfsi 211ps 42000
audi allroad tdi3.0 45000ΛΟΓΩ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΕΔΩ (ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΦΠΑ - ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΛΠ) ΕΧΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΙΤΑΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΙΑΠΩΝΙΚΑ...
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ NAV EXΩ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ NAV ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
-
Δηλαδή τα ιταλικά, γαλλικά και ιαπωνικά δεν έχουν αυτές τις εκπτώσεις;
C250 CGI απο μένα ανάμεσα στα μοντέλα που έχεις στη λίστα. Θα εέλγα κάτι σε 330i αλλά μάλλον ξεφεύγει τιμολογιακά...
-
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ
Αλλαζει το ποσοστο
ΒMW, MERCEDES 20%
AUDI 11
VOLVO 12
HONDA 10
TOYOTA 13
NISSAN 5
OPEL 15
SUBARU 15
FORD 20
FIAT LANCIA ALFA 10
σε αλλες δεν εχω κοιταξει ... ο λογος που κοιταω Γερμανικα ειναι καθαρα θεμα μεταπωλησης σε αρκετα χρονια οπου εκει τα γερμανικα δεν παιζονται!! μιας και θα το κρατησω πανω απο 7 χρονια. -
Δεν είναι θέσφατο αυτό με τα γερμανικά. Άσε που το Volvo δεν ειναι καν γερμανικό... Μετά από 7 χρόνια όλα θα κοστίζουν το 1/4 της αρχικής τους τιμής...
Audi A4 quattro s tronic ή ΒΜW X1 23dA