-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Στο κάτω-κάτω, που είναι οι αποδείξεις περί εξαγοράς των φέρι από τη γέφυρα ? Εκτός από φήμες υπάρχει κάτι άλλο ? Η πραγματικότητα (μείωση τιμών φέρι) άλλο δείχνει. Μέχρι να δούμε αποδείξεις, πέραν ευφάνταστων δημοσιευμάτων άεργων δημοσιογράφων, ας μην χάνουμε το χρόνο μας...
Χωρίς να ξέρω κάτι, οι τύποι στα φέρρυ την Πέμπτη το απόγευμα (όταν και γινόταν ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ πανικός στη γέφυρα) γελάγανε με ειρωνεία βλέποντας την κατάσταση σε αυτή (με το φέρρυ να κινείται 3-4 φορές πιο γρήγορα ...). Οπότε μάλλον φήμες είναι
-
Αν περνωντας την γεφυρα παντως δειτε ενα van να πηγαινοερχεται πανω σε αυτή μην απορησετε , κυνηγα τους καραγκιοζηδες που σταματουν πανω στην γεφυρα για να δουν την θεα , κλεινοντας το ενα ρευμα και δημιουργώντας προβλημα στους αλλους.
Ηθελα να μαθω στραβει ειναι τερστιες πινακιδες εχει δεν τις βλεπουν , αλλα τι περιμενεις θα ειναι απο αυτους που σταματουν οπου να ναι αρκει να γινει η δουλεια τους, γραφοντας νομους και κανονες και δειχνοντας σε ολους το επιπεδο τους.Την περασμενη βδομαδα περνουσα την γεφυρα στις 4 το πρωί και ο αλλος ειχε παρκαρει πανω και χαζευε!!!!!, στο τσακ τον ειδα τον μαλακα!!!!!
-
Αν περνωντας την γεφυρα παντως δειτε ενα van να πηγαινοερχεται πανω σε αυτή μην απορησετε , κυνηγα τους καραγκιοζηδες που σταματουν πανω στην γεφυρα για να δουν την θεα , κλεινοντας το ενα ρευμα και δημιουργώντας προβλημα στους αλλους.
Ηθελα να μαθω στραβει ειναι τερστιες πινακιδες εχει δεν τις βλεπουν , αλλα τι περιμενεις θα ειναι απο αυτους που σταματουν οπου να ναι αρκει να γινει η δουλεια τους, γραφοντας νομους και κανονες και δειχνοντας σε ολους το επιπεδο τους.Την περασμενη βδομαδα περνουσα την γεφυρα στις 4 το πρωί και ο αλλος ειχε παρκαρει πανω και χαζευε!!!!!, στο τσακ τον ειδα τον μαλακα!!!!!
**Κανένας άλλος για να το εμπεδώσουμε; **
-
Παιδιά του forum, θα σας χαιρετήσω γι αυτήν την εβδομάδα. Φεύγω αύριο και πάω στην Πάργα να κάνω και εγω τις διακοπες μου (έστω και έτσι αργά χρονικά ).
Θα περάσω και εγώ από την γέφυρα και θα σας πω και γω τις εντυπώσεις μου μόλις επιστρέψω την άλλη Τετάρτη...
Να έίστε όλοι καλά....
-
Η γέφυρα πολύ εντυπωσιακή και η κίνηση μηδαμινή (Κυριακή 29/8/04 16.00).
Οι διάφοροι ηλίθιοι που σταματούν όπου βρουν (ράμπες πρόσβασης από την πλευρά του Ρίου) για να φωτογραφήσουν τη γέφυρα όμως είναι αρκετοί, σταματούν μάλιστα απροειδοποίητα και καταλαμβάνουν σχεδόν όλο το πλάτος του δρόμουΓιάννης
-
Εντυπωσιακή πραγματικά
Είχα την τύχη να περάσω πρώτα...απο επάνω (σαν επιβάτης ΚΤΕΛ ) και μετά απο κάτω (σε ιστιοπλοικό πρός Αθήνα).
Ψάρωσα στιγμιαία όταν πέρασα κάτω απο το κεντρικό τόξο - όπως και όταν την είδα για πρώτη φορά απο την θάλασσα (πολλά μίλια έξω)...
-
Ένα μέρος των χρηστών της γέφυρας είναι και αυτοί που απλά για την εμπειρία την χρησιμοποίησαν και οι οποίοι μετά την πρώτη φορά και ότνα χαθεί ο νεωτερισμός δεν θα την ξαναπεράσουν.
Και εγώ ανήκω σε αυτήν την κατηγορία, θέλω να περάσω μια φορά τη γέφυρα για να έχω προσωπική άποψη αλλά το φέρρυ το θεωρώ το τέλειο θαλασσινό διάλειμα (φαγητό, ενυδάτωση, τουαλέτα και χαλάρωση) ερχόμενος από έναν κουραστικό δρόμο και πηγαίνοντας σε άλλο κουραστικό δρόμο κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου δύσκολου και πολύωρου ταξιδιού! Αν είναι και πολύ φτηνότερο ακόμα καλύτερα! -
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Παιδιά του forum, θα σας χαιρετήσω γι αυτήν την εβδομάδα. Φεύγω αύριο και πάω στην Πάργα να κάνω και εγω τις διακοπες μου (έστω και έτσι αργά χρονικά ).Θα περάσω και εγώ από την γέφυρα και θα σας πω και γω τις εντυπώσεις μου μόλις επιστρέψω την άλλη Τετάρτη...
Να έίστε όλοι καλά....
Γύρισα, χτες από την Πάργα και πέρασα από την γέφυρα και από κάτω έβλεπα την θάλασσα φουρτουνιασμένη (είχε πολύ αέρα )
Πάντως είναι μεγάλη κ....λα
-
Κώστα ήμουν στην Πάργα 3-5 Αυγούστου.
Ο δρόμος απο μεσσολόγγι μέχρι βόνιτσα αλλά και παραπάνω μέχρι το γλυκύ προσφέρεται για 'ανωριμότητες'Τη γέφυρα την πέρασα μαζί με τη δάδα, μόνο που εγώ ήμουν στο φέρυ κι η δάδα στη γέφυρα.
Πάντως αν νομίζετε ότι η γέφυρα είναι παντός καιρού κάνετε λάθος. Σε πολύ αέρα (8 μποφόρ?) θα την κλέινουν καθώς λόγω ταλαντώσεων γινεται επισφαλής η διελευση εποχούμενων.
-
Δεν πρεπει να εχει πιασει παντως 8 μποφορ ποτε εκει... (το λεω με επιφυλαξη)
Τα φερυ σταματανε με λιγοτερο αερα, καθως ειναι χωρις καρινα...
εχετε παει ποτε με φερυ με 7 μποφορ? τα ειχα βγαλει ολα...
-
Το ΓΦΣ ανεφερε 8ρι προχτες για το Ριο-Αντιρριο.
Ιδιαιτερα σπανιο φαινομενο ειδικα για τετοια εποχη.
-
Έχει πιάσει και 11. Αλλά ο κυματισμός στο στενό δεν έχει άμεση σχέση με την ένταση του ανέμου. Αν ο άνεμος φυσάει Α-ΝΑ, το πιάνει πολύ κύμα και κλείνει και με 6 μποφώρ, γιατί το κύμα έρχεται ανοιχτά από το Ιόνιο. Αντίθετα στο Β με τα βουνά τόσο κοντά το κύμα είναι χαμηλό και μπορεί να μείνει ανοιχτό και με 8. Ευτυχώς οι άνεμοι από Α-ΝΑ (που επιρεάζουν και τη γέφυρα από το πλάι) είναι πολύ πιο σπάνιοι στην περιοχή από τους Β και συνήθως έχουν και χαμηλότερη ένταση.
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
Κώστα ήμουν στην Πάργα 3-5 Αυγούστου.
Ο δρόμος απο μεσσολόγγι μέχρι βόνιτσα αλλά και παραπάνω μέχρι το γλυκύ προσφέρεται για 'ανωριμότητες'Συγνώμη αλλά ο παραπάνω δρόμος είναι από τους πλέον επικίνδυνους στην Ελλάδα. Και σε καμμία περίπτωση δεν προσφέρεται για 'ανωριμότητες'. Δε φταίνε σε τίποτε οι συνοδοιπόροι.
Γιάννης
-
και να μη ξεχναμε οτι σε αυτον το δρομο κανουν ανωριμοτητες (εκτος απο τους γνωστους 'πιλοτους'), και αγροτικα, τρακτερ κτλ κτλ
επομενως, οι 'πιλοτοι' να προσεχουν οταν πετουν χαμηλα...
-
Για 'ανωριμότητες' μετά τη γέφυρα στρίψτε δεξιά για Ναύπακτο-Γαλαξείδι-Ιτέα
-
Καλή αρχή..... , και οσο καποιοι επιμενουν να σταματουν πανω στη γεφυρα και οι υπολοιποι να χαζευουν φανταστειτε τι θα γινει...
'Το πρώτο τροχαίο στην γέφυρα
Το πρώτο τροχαίο ατύχημα έγινε χθες το πρωί στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, όταν ένα λεωφορείο που μετέφερε προσωπικό για να κάνουν έργα στη γέφυρα συγκρούστηκε με ένα δίκυκλο, η επιβάτης του οποίου τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ: Το ατύχημα έγινε λίγο πριν της 8 το πρωί, όταν ένα λεωφορείο που μετέφερε εργάτες, σταμάτησε περίπου στο μέσο της γέφυρας και στο ρεύμα Αντίρριο – Ρίο, για να τους κατεβάσει προκειμένου να κάνουν κάποιες εργασίες επιδιόρθωσης. Τη στιγμή εκείνη ένα δίκυκλο προσέκρουσε το σταθμευμένο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η οδηγός του. '
autotriti.gr 5/10/04
-
Ο κεραυνός μας έπιασε αδιάβαστους ή έτυχε?
Δεν θα έπρεπε να υπάρχει αντικεραυνική προστασία? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν θα έπρεπε να υπάρχει αντικεραυνική προστασία?Αν ξεχασαν αυτη τη ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ειναι αξιοι της τυχης τους.
Αν ειναι δυνατον να γινονται εργα τετοιου μεγεθους και να ειναι ικανοι να μεριμνησουν για τετοια θεματα.
Στη τελικη, ο απλος κοσμακης θα ταλαιπορειται (ΠΑΛΙ)Η μονη απορια ειναι εαν ειναι δυνατο να υπαρχει αντικεραυνικη προστασια αλλα ο κεραυνος να χτυπησει σε αλλο σημειο, π.χ στο πλαϊ.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν θα έπρεπε να υπάρχει αντικεραυνική προστασία?δε μας εξηγεις τι εγινε?
-
[>quote='Megane98hp']>Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν θα έπρεπε να υπάρχει αντικεραυνική προστασία?Αν ξεχασαν αυτη τη ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ειναι αξιοι της τυχης τους.
Αν ειναι δυνατον να γινονται εργα τετοιου μεγεθους και να ειναι ικανοι να μεριμνησουν για τετοια θεματα.
Στη τελικη, ο απλος κοσμακης θα ταλαιπορειται (ΠΑΛΙ)Η μονη απορια ειναι εαν ειναι δυνατο να υπαρχει αντικεραυνικη προστασια αλλα ο κεραυνος να χτυπησει σε αλλο σημειο, π.χ στο πλαϊ.
[/quote]
Mην βιαζομαστε να καταληξουμε σε συμπερασματα......ας περιμενουμε πρωτα να ακουσουμε και την γνωμη των μηχανικων της γεφυρας!!!
Έγινε η ζεύξη!!!!