-
οτι το δικαστηριο κρατησε 10 χρονια κατι λεει.
επιπλεον πολυ θα ηθελα να μαθω ποσο τους κοστισε ο δικηγορος τοσα χρονια... -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
το οποίο αλλοίωνε βάναυσα την αίνεια πουΗ ορθογραφία σου τα σπάει πραγματικά
-
πλάκα έκανα, δεν το έβαλα 'για κακό' Απλώς κάνεις και ιδιαίτερες/περίεργες επιλογές στην (αν)ορθογραφία. Γι΄αυτό 'γέλασα', όχι για να σε κοροϊδέψω.
Για μελλοντική χρήση, βάλε και ένα δεύτερο 'ν' στην έννοια
-
TΡΑΚΑΡΑ ΠΡΙΝ 12 ΜΕΡΕΣ. ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΣΤΟΠ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΒ ΣΕ ΚΟΛΩΝΕΣ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΟΡΟΥΣΑ ΖΩΝΗ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΥΠΟΥ TOYOTA YARIS TERRA.... BΒΓΗΚΕ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ... ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ...ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ... ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ?
-
Να κινηθείς νομικά εναντίον ποιού?
-
ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ....
-
ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ....
-
Τραυματίστηκες; Για βάλε και καμια φωτο.
-
Αν δεν τραυματίστηκες σε θώρακα/κεφάλι από το τιμόνι το πιθανότερο* είναι να μην είχε κανένα πρόβλημα το αυτοκίνητο και καλώς να μην άνοιξε ο αερόσακος.
- με το πιθανότερο εννοώ 99.9999%
-
ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΛΙΓΟ ΧΤΥΠΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ... ΦΩΤΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΥΡΙΟ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ... ΟΑΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ 2 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ... ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΛ ΓΚΑΖΙΟΥ...ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΧΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ... ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΖΩ...ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ...
-
όχι
ΥΓ. περαστικά
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ?
-
Η γνώμη μου ειναι πως δεν υπάρχει τίποτα επιλήψημο στην εταιρία για να κυνηγήσεις (εκεί πάει και το όχι). Απλά θα πετάξεις λεφτά σε μυνήσεις.
-
Εφόσον δεν τραυματίστηκες τι περίμενες ακριβώς να σου κάνει ο αερόσακος;
-
ΔΗΛ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΙ? ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΙΚΗ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ.... ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΟΣΑΚΟ? ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ?
-
Η ασφάλεια που 'πληρώνεις' ρε μάστορα είναι αυτή που σου δίνει τη δυνατότητα τώρα να γράφεις από τον υπολογιστή σου και όχι με wifi δίπλα στον Αγ. Πέτρο.
Δεν πληρώνεις για να ανοίγουν οι αερόσακοι παντού και πάντα.
Η εταιρία το έβγαλε ολική και λόγω κόστους επισκευής σε σχέση με την τρέχουσα αξία του στην αγορά. Δεν χρειάζεται να φτάσει η μετώπη στο πορτμπαγκαζ.
-
ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ... ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
-
Ο αερόσακος ανοίγει σε συγκεκριμένες συνθήκες σύγκρουσης κυρίως επιβράδυνσης κατά τον άξονα που ελέγχει. Γενικά είναι περίεργο ότι σε σοβαρές προσκρούσεις δεν ανοίγει και ανοίγει εκεί που δεν το περιμένεις (πχ σε χτύπημα κατά τη διάρκεια ελιγμού στον τοίχο μικρού γκαράζ.... με ελάχιστα χλμ). Φαίνεται ότι η ακριβής γωνία πρόσκρουσης παίζει μεγάλο ρόλο.
Δεν θέλουμε ο αερόσακος να ανοίγει χωρίς λόγο. Ας μην ξεχνάμε ότι μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό σε αυτιά, μάτια, δέρμα προσώπου. Δεν είναι δηλαδή και κάτι τελείως αθώο. Βασικά προστατεύει το πρόσωπο από την βίαιη επαφή με το τιμόνι και περιορίζει την κινητικότητα του αυχένα.
Εφόσον η μόνη κάκωση είναι από τη ζώνη μάλλον δεν χρειαζόταν ο αερόσακος οπότε θα είναι δύσκολο να αποδείξεις και κάτι τέτοιο... -
ο αεροσακος χωρις ζωνη σε τραυματιζει (και παλι δεν ειναι βεβαιο) , αν φορας ζωνη δεν εχεις θεμα
-
Ο χρήστης RENATA 71 έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ?Για να απαιτησεις τι;Καινουργιο αμαξι (δεν φταιει η τογιοτα που τρακαρες) ;Αποζημιωση για τραυματισμο (αφου δεν τραυματίστηκες );
Δεν ανοιξε ο αεροσακος