-
Θα με χτυπησεις με το Π ;
-
Είναι από χάλυβα.
-
Χρόνια πολλά pjathan. Τα χρόνια του Αβραάμ, του Ισαάκ, του Ιακώβ και του Μαθουσαλα μαζί
-
Βλέπω εδώ και μέρες βανάκι opel με 6ψήφιο αριθμό. 453... θα σας πω σε 2-3 μέρες και τον υπόλοιπο αριθμό. Ποας χρονιάς να είναι αυτό άραγε? 1971? μπορεί να ανεβάσω και φώτο, λόγω του ότι είναι παρκαρισμένο
-
HAN-3082 Renault clio
-
HKY 1991 παλιο vw passat
-
ΑΜΕ 3800 (απο τις 18/8) και 916. Καλως σας ξαναβρηκα
-
IOZ 4645 citroen ds3
IMP 6891 mitsubishi asx -
Να κανω μια ερωτηση;
Το τελευταιο καιρο εχω δει καποια μηχανακια συνηθως αρκετα παλια που εχουν πινακιδες ΑΖΑ, ΑΖΕ η ΑΖΙ με τετραψηφιο...ΠΡοφανως αυτα δεν εχουν καμια σχεση με την Αχαια...
Φανταζομαι οτι δεν ειναι ξεχασμενες και οτι δεν δινονται πλεον οι ιδιες πινακιδες ε -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Να κανω μια ερωτηση;
Το τελευταιο καιρο εχω δει καποια μηχανακια συνηθως αρκετα παλια που εχουν πινακιδες ΑΖΑ, ΑΖΕ η ΑΖΙ με τετραψηφιο...ΠΡοφανως αυτα δεν εχουν καμια σχεση με την Αχαια...
Φανταζομαι οτι δεν ειναι ξεχασμενες και οτι δεν δινονται πλεον οι ιδιες πινακιδες εΕφόσον μιλάμε για τετραψήφιο αριθμό είναι μηχανάκια ως 50cc. Οι πινακίδες αυτές δεν έχουν τη σφραγίδα του υπουργείου. Μπορεί να αντιστοιχούν στην Aχαΐα αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο νομό.
-
ναι αλλα ξαναβγαινουν τα ιδια νουμερα σε αυτοκινητα; φανταζομαι πως οχι αλλα δεν ειμαι και σιγουρος...
-
Βγαίνουν κανονικότατα τα ίδια και σε αυτοκίνητα. Στα πενηνταράκια οι πινακίδες δίνονται από την τροχαία ενώ στα αυτοκίνητα και στα άλλα μηχανάκια από το υπουργείο. Άρα δεν υπάρχει μπέρδεμα
-
Πισω στην Κομοτηνη και ΚΟΜ 507* σε Swift (ελπιζω να μην βρισκεται ακομα εκει )
Edit: Ευτυχως δεν εβρισκεται ακομα εκει. Ειδα και ΚΟΜ 5147 αλλα δεν θυμαμαι σε τι
-
ΖΧΜ 5730
ΜΙΤ 4257
ΚΜΡ 4589 σε λεμονί Ka
ΤΚΡ 6365
ΚΝΡ 8163
ΗΜΧ 9218
ΙΟΡ 9416 επαγγ.
ΧΧΤ 658 ΚΑΙ ΟΚΥ 520 -
HAO 693
-
Είδα το ΜΗΥ 2728 σε Octavia Combi την Κυριακή το πρωι στον Πύργο.
ΑΖΕ 8371 σε Pixo.
-
ΚΚΜ 834 σε μοτοσυκλετα
και ΚΗΑ 6166 σε G-class επαγγελματικο -
Που είναι το περίεργο focus? φετινή πινακίδα καρπενησίου και φυσικά δίνουν και επαγγελματικά, χωρίς συνδυασμό επαγγελματικών εννοείται
-
Το περιεργο ειναι στο οτι δεν ηξερα οτι η G class βγαινει και σε επαγγελματικο!
-
YNP 5383
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010