-
Αγωνιά επειδή χάνεται η μεσαία τάξη. Δεν είναι η πρώτη φορά. Το ίδιο πάθαινε πάντα, όταν ακολουθούσε τις επιλογές της άρχουσας τάξης. Ελπίζοντας ότι στην άνοδό της η αστική τάξη θα αφήνει κι ένα μέρος του πλούτου που παράγει η εργατική τάξη να το νέμεται και η ίδια, η περίφημη μεσαία τάξη -η «ραχοκοκκαλιά» της δημοκρατίας.
Κι όντως, στην αρχή τουλάχιστον, έτσι γίνεται. Οπως έγινε επί Ρήγκαν και Θάτσερ. Στη συνέχεια όμως, όταν η εργατική τάξη αλυσοδεθεί, η μεσαία τάξη γίνεται για την αστική ένας άχρηστος πολιτικά σύμμαχος κι από συνεταίρος μετατρέπεται σε γεύμα.
Οχι μόνον η εξαφάνιση της εργατικής τάξης υπήρξε πάντα ένα χρήσιμο ψεύδος αλλά η προλεταριοποίηση της μεσαίας τάξης αναδεικνύεται εκ νέου μια τραγική αλήθεια για τους μεσοαστούς και τους μικροαστούς.
Βεβαίως, όσον η αστική τάξη τρώει τη μεσαία, τρώει τις (πολιτικές) σάρκες της. Ομως ουδέποτε η αστική τάξη φημίσθηκε για τους μακροπρόθεσμους ορίζοντες και σχεδιασμούς της. Ο,τι φάει, ό,τι αρπάξει κι «έχει ο Θεός» -γι' αυτό άλλωστε «πληρώνεται» απ' τις θρησκείες, για «να έχει»...
Με τις βόμβες Νετρονίου αρχίζει να μοιάζει το Μνημόνιο. Εξολοθρεύει ανθρώπους κι αφήνει τα ντουβάρια απείραχτα...
...να τα βουτήξουν οι επόμενοι (όταν έρθει η ώρα τους σ' αυτήν τη ζούγκλα που εξαπλώνεται κι αντικαθιστά σιγά σιγά τον αστικό ιστό)...
Σιγά τους 20 Συμβούλους, λένε οι απολογητές τού Μαξίμου, άλλα πρωθυπουργικά γραφεία έχουν 300 ή και περισσότερους. Ψέματα λένε! ως συνήθως. Αλλο θεσμισμένη λειτουργία ενός (όποιου) πρωθυπουργικού γραφείου (που μάλιστα ποικίλλει όσον τα πολιτεύματα) κι άλλο
γνωρίζω κάποιον κάπου, σε μια πισίνα, τον «πάω» και τον διορίζω... σύμβουλό μου! Αλλωστε ο κ. Παπανδρέου δεν είναι η πρώτη φορά που επιδεικνύει μια εξωθεσμική πριγκιπική αντίληψη και για τα πολιτικά, και για τα πολιτειακά. Κάπως έτσι συνάντησε σε ένα γυμναστήριο την κ. Τσόκλη και την έκαμε βουλευτή Επικρατείας. Ή την κ. Καραχασάν, ή τον, κατά δήλωσίν του, «ελληνόφωνο» Ευρωπαίο, τον νυν δερβέναγα της ΔΕΘ. Ή τον κωμικό δον Τομάζο Σκιόπα. Ούτε οι νεοαποκτηθέντες 20 σύμβουλοι του κ. Πρωθυπουργού θα κοστίζουν στους Ελληνες μόνον 648.000 Ευρώ κατ' έτος - οι μισθοί τους. Κι έξοδα παραστάσεως θα παίρνουν, και μπόνους, και εκτός έδρας, κι επιδόματα και υπερωρίες. Μόνον ως Υπουργός Εξωτερικών ο κ. Παπανδρέου έχει υπογράψει έως τώρα πάνω από 1.000.000 Ευρώ για υπερωρίες στο Υπεξ.
Το «σπάταλο κράτος», θα σπεύσουν να πουν ορισμένοι - αυτοί που ταΐζουν την προπαγάνδα τους με νεοφιλελεύθερα κλισέ: ένα από τα πιο συνηθισμένα: το υπερδιογκωμένο σώμα των δημοσίων υπαλλήλων εν Ελλάδι.
Οπως, όμως, αποδεικνύεται με την απογραφή του δημόσιου τομέα, οι δημόσιοι υπάλληλοι -πλην στρατιωτικών κι όλων των ενστόλων- αγγίζουν στη χώρα μας τους 420.000 και φθάνουν με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα τους 768.003 (πληθυσμός 11.125.000), ενώ στο Βέλγιο, για παράδειγμα, τους 756.300 (πληθυσμός 10.600.000).
Κάτι σχετικό, αναλόγως του πληθυσμού, συμβαίνει σε όλη την Ενωση με 4.000.000 υπαλλήλους στη Γερμανία, 6.700.000 στη Γαλλία, 5.850.000 στην Αγγλία και πάει λέγοντας.
Το θέμα λοιπόν δεν είναι το «κράτος», εξάλλου το ελληνικό κράτος δεν είναι κανένα φιλολαϊκό τοιούτο, όπου στις εφορίες, τις πολεοδομίες κι αλλαχού οι πάντες κόπτονται υπέρ του δημοσίου συμφέροντος. Αντιθέτως
το ελληνικό κράτος, που βρίζουν οι νεοφιλελεύθεροι, είναι το δικό τους κράτος, το κράτος που διαχειρίζονται οι ίδιοι υπέρ των κρατικοδίαιτων του ιδιωτικού τομέα και εις βάρος του υγιούς επιχειρείν, το κράτος στάβλος στο οποίον βολεύουν τους πολίτες-πελάτες τους, διορίζουν τους «συμβούλους τους» (καλή ώρα ο Γιωργάκης) και πιάνουν αιχμαλώτους όλους τους άλλους, ωρομίσθιους, αναπληρωματικούς, σταζιέρ κι ουκ έστιν τέλος...
Αυτό το κράτος έχουν φτιάξει στην Ελλάδα όπως και αλλού κι όταν το βρίζουν (το ίδιο το κράτος τους) το κάνουν επιβουλευόμενοι τη δημόσια περιουσία (κι εκείνα τα απομεινάρια του κράτους που είναι υποχρεωμένα να την υπερασπισθούν).
Ετσι, ο Γεώργιος ο Β' Παπανδρέου ο Γ' προσλαμβάνει μεν 20 συμβούλους για την αυλή του, αλλά αφήνει ακόμα (έντεκα μήνες μετά) ακέφαλες 80 εφορίες.
Ομως, οι 20 σύμβουλοι του κ. Πρωθυπουργού είναι το νύχι του λιονταριού. Πλήθος συμβούλων εκτός θεσμικού corpus, συνωστίζονται στο Ιερόν Παλάτιον. Από τους εν στενώ εξωθεσμικούς φίλους του πριγκηπαδέλφου Νικολάκη, όστις εποπτεύει θέματα επενδύσεων (πού 'ν' τες;) κι όχι μόνον, έως τον κ. Αλεξ Ρόντος όστις (δια)πραγματεύεται θέματα συνόρων.
Σύμβουλοι που δουλεύουν με βάση την «προσωπική ατζέντα» Παπανδρέου για όλα, από τα ελληνοτουρκικά ώς το Σκοπιανό, «Ατζέντα» εκτός ιστορικού (αλλά και θεσμικού) πλαισίου, με ήδη κωμικοτραγικά ή τραγικά αποτελέσματα σε κρίσιμους τομείς -όπως η πρόσφατη κωλοτούμπα με το Ισραήλ...
«Ο άνθρωπός μας στην Αθήνα», καθώς λένε για τον κ. Παπανδρέου οι Financial Times...
ΣΤΑΘΗΣ Σ. 30.VIII.2010 stathis@enet.gr
-
Επιτέλους balo, ένα ωραίο άρθρο κι από εσένα. Είχα την εντύπωση πως διάβαζες μόνον την προπαγάνδα του Κωστάκη της Ραφήνας.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Επιτέλους balo, ένα ωραίο άρθρο κι από εσένα. Είχα την εντύπωση πως διάβαζες μόνον την προπαγάνδα του Κωστάκη της Ραφήνας.Πρώτα διαβάζω Στάθη και Δελαστίκ κάθε μέρα και μετά τα εγκάθετά μου!
-
...η μεγάλη πλειονότητα των νέων με πτυχίο στην Ελλάδα δηλώνει πρόθυμη να εγκαταλείψει τη χώρα για να βρει μια σταθερή και καλά αμειβόμενη εργασία. Από το σύνολο των ερωτηθέντων, το 73,6% δηλώνει ότι θα έφευγε από την Ελλάδα, ενώ το 42% δηλώνει ότι έχει ήδη προβεί σε συγκεκριμένες κινήσεις για να το επιτύχει...
-
Περί συμβούλων του ΓΑΠ:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231057044
Την παραίτησή της για λόγους ευθυξίας υπέβαλε η νομική σύμβουλος του πρωθυπουργού Γλυκερία Σιούτη.
Αφορμή αποτέλεσε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας στο οποίο αναφερόταν ότι η κα Σιούτη πρότεινε την πρόσληψη ενός 25χρονου νομικού, ως επιστημονικού συνεργάτη.
...............................Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, ο 25χρονος Α.Χασαπόπουλος πήρε την άδεια του επαγγελματία δικηγόρου πέρυσι και δεν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
Δεν πέρναγε από το φόρουμ, να του εξηγήσουν οι ειδικοί επαναστάτες πως να απαλλαγεί από το βραχνά ΑΑΑβασάνιστα;
Άλλος ένας προοδευτικός νέος στην ανεργία. Γι' αυτό σε ψηφίσαμε Γιώργο; -
http://www.youtube.com/watch?v=19LB5MCJ ... r_embedded
Χωρίς λόγια....
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Youtube VideoΧωρίς λόγια....
προφητικος ο λογος του, οπως παντα
-
Οπως, όμως, αποδεικνύεται με την απογραφή του δημόσιου τομέα, οι δημόσιοι υπάλληλοι -πλην στρατιωτικών κι όλων των ενστόλων- αγγίζουν στη χώρα μας τους 420.000 και φθάνουν με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα τους 768.003 (πληθυσμός 11.125.000), ενώ στο Βέλγιο, για παράδειγμα, τους 756.300 (πληθυσμός 10.600.000).
Ως γνωστόν οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια. Ίσα ίσα που πολλές φορές καμουφλάρουν τα καλύτερα ψέματα. Το θέμα δεν είναι πόσοι είναι στο σύνολο αλλά τι τελικά κάνουν και αν αυτοί οι όσοι είναι τελικά ΕΠΑΡΚΟΥΝ. Αν έχεις δηλαδή 50 δασκάλους 'διοικητικούς' στο υπουργείο παιδείας να ξύνουν τα γεννητικά τους όργανα με χάρη και έχεις αντίστοιχα 50 κενά σε δημοτικά επαρχίας σημαίνει ότι έχεις 50 άτομα διδακτικό προσωπικό;
ΜΗΔΕΝ έχεις. Γιατί θα πρέπει να προσλάβεις άλλους 50 να καλύψεις το κενό και άρα οι 50 γίνονται μάνι μάνι 100.
Το ΙΚΑ έμαθα ότι δεν ανανέωσε αρκετές συμβάσεις με γιατρούς, όμως τον 25χρονο (πασπίτη; ) που δεν είχε καν πάει φαντάρος έκριναν τον είχε άμεση ανάγκη η χώρα...
Αυτό το κομματικό-βυσματικό-πελατειακό κράτος είναι ο κύριος υπεύθυνος για το σημερινό χάλι της χώρας και όχι η τάδε στοά μασώνων από το μασατσούτσες που είχε προγραμματίσει από το 1659 να καταστρέψει οικονομικά την Ελλάδα (σηκωθείτε από ντιβάνια, καρέκλες κλπ). Αυτή τη μαλακία που ψηφίζαμε τόσα χρόνια, αυτή τη μαλακία που έφτιαξε ανθρώπους σαν τους κολητούς του 8άρια που τώρα βγαίνει ως τιμητής των λαϊκών αγώνων και φυσικά αυτή τη μαλακία που έφτιαξε πάσης φύσεως 'πράσινους επιχειρηματίες' σαν εκείνο το Σπύρο που είχε ποσταριστεί το καλοκαίρι.
Με τις υγείες μας, περαστικά μας και καλό θα ήταν να έχουμε λίγο ανοιχτά αυτιά και μάτια και όχι να χαριεντιζόμαστε με το σκεπτικό ότι φταίνει οι βάρβαροι ξένοι για όλα. -
Παντως μεχρι πριν την 'απογραφη' το προβλημα ηταν οι αριθμοι
-
ωραια, την εκανε την απογραφη. Και τωρα τι?
-
Τα νουμερα ηταν γνωστα πολυ πριν την απογραφη: εγω πχ χωρις να εχω προσβαση σε τιποτα απορρητες πληροφοριες περιπου αυτα τα νουμερα ειχα δωσει εδω στο φορουμ. Η απογραφη, προφανως, εγινε για επικοινωνιακους λογους.
Το τι θα γινει τωρα δεν εχει καθολου να κανει με την απογραφη. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το ΙΚΑ έμαθα ότι δεν ανανέωσε αρκετές συμβάσεις με γιατρούς, όμως τον 25χρονο (πασπίτη; ) που δεν είχε καν πάει φαντάρος έκριναν τον είχε άμεση ανάγκη η χώρα...
Το θέμα δεν είναι ότι δεν έχει πάει φαντάρος. Το θέμα είναι πως εμπιστεύθηκαν θέση σε άτομο με ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ εμπειρία. Να συμβουλεύσει τι; Αυτά που θυμάται θεωρητικά ή κάπου είχε διαβάσει; Αυτές οι θέσεις θέλουν άτομα που να μπορούν να προσφέρουν από την πρώτη στιγμή που θα βρεθούν εκεί. Που έχουν την ικανότητα αλλά το σημαντικότερο και την ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
Βέβαια, από τη στιγμή που μας κυβερνούν 'επαγγελματίες' πολιτικοί που δεν έχουν δουλέψει ΠΟΤΕ στη ζωή τους, τι απαιτήσεις μπορεί να έχουμε αυτοί οι άνθρωποι να επιλέξουν ορθολογικά σωστούς συνεργάτες και να τοποθετήσουν άξια άτομα σε σημαντικές θέσεις σε διάφορους τομείς του δημοσίου...
-
Καπου ακουσα παντως οτι ο τυπος δεν προσεληφθη ως δικηγορος (οπου και εχει μηδενικη εμπειρια) αλλα ως χακερας (!!!) οπου και ειναι αστερι.
-
Το θέμα δεν είναι ότι δεν έχει πάει φαντάρος. Το θέμα είναι πως εμπιστεύθηκαν θέση σε άτομο με ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ εμπειρία.
Για μισό. Εγώ πριν 2 χρόνια ήθελα να δώσω ασεπ για υπουργείο οικονομικών, αλλά επειδή δεν είχα λάβει απολυτήριο εκ του τιμημένου στρατεύματος (για λίγους μήνες δηλαδή) δεν είχα δικαίωμα να δώσω. Που στην τελική θα είχα απολυθεί πριν καν γίνουν οι εξετάσεις.
Σε μένα -που προφανώς δεν έχω μπάρμπα στην Κορώνη ή τριτοξάδελφο 8άρια, 9άρια κλπ- μου λένε ότι δεν έχω καν δικαίωμα να δώσω εξετάσεις, αλλά αυτός προσλαμβάνεται απευθείας; Μπορεί η θέση που τον ζήταγαν να μην απαιτούσε εμπειρία. Δεν μπαίνω σε αυτό το τριπάκι γιατί δεν ξέρω λεπτομέρειες.
Την απάντηση τη δίνεις εσύ. Μήπως έχει κάποιος από τους κυβερνώντες επαγγελματική εμπειρία;
Και μιλώντας για διαγωνισμούς που δίκαια, τίμια, σεμνά και ταπεινά μπαίνει κάποιος στο δημόσιο να αναφέρω κάτι για το διαγωνισμό της Εθνικής που έγινε πρόσφατα...
Αν δεν είχες αποδεικτικά στοιχεία ότι το σπίτι που μένεις μόνιμα απέχει λιγότερο από 100 μέτρα από συγκεκριμένα καταστήματα της Εθνικής, αν δεν είχες χαρτί από τον παπά της συγκεκριμένης ενορίας ότι σε κοινωνούσε όλα αυτά τα χρόνια, αποδείξεις από καφετέριες ότι πας για καφέ στη γειτονιά σου κλπ κλπ κλπ ΔΕΝ είχες δικαίωμα να δώσεις για το διαγωνισμό...Ο χρήστης pro έγραψε:
Καπου ακουσα παντως οτι ο τυπος δεν προσεληφθη ως δικηγορος (οπου και εχει μηδενικη εμπειρια) αλλα ως χακερας (!!!) οπου και ειναι αστερι. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το θέμα δεν είναι ότι δεν έχει πάει φαντάρος. Το θέμα είναι πως εμπιστεύθηκαν θέση σε άτομο με ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ εμπειρία. Να συμβουλεύσει τι;
1.ως θα γινει η 'επανασταση του αυτονοητου'...
2.Πως θα προσληφθουν οι αριστοι κι οχι οι αρεστοι...
3.Πως θα μειωθουν οι σπαταλες...
4.Πως πρεπει να λειτουργει το opengov...@Eντη147:
Οσο προχωραμε με εκπλησσεις ολο και πιο πολυ!!!!Ξερεις ΚΑΙ τους κολλητους μου βρε ατιμουλη??
Μα ποιος εισαι τελος παντων??
Η μοσσαντ η (γ)Κα-Γκε-Μπε και η ΣΙΑ μαζι (all inclusive??)Πως καταδεχτηκες εσυ να σκεφτεις να συμμετασχεις σε 'διαγωνισμο ΑΣΕΠ' μεσω του οποιου θα καταντουσες να τρεφεσαι 'απο το βυζι του Δημοσιου' ακι για τον οποίο διαγωνισμο αφηνεις σαφεις αιχμες οσον αφορα τη διαβλητοτητα του??
-
Ο κύριος Κώστας το ξέρει ότι μπαίνεις στα ίντερνετ (επειδή αυτός δεν το χει και πολύ το τεχνολογικό) και κάνεις τον Ζέπο τον Πεμπονάρη;
Πριν κάτι βδομάδες που σε είχα προκαλέσει να διαψεύσεις -αν είχες τα κότσια- κάποια πράγματα πήγες για άισκριμ...
Δεν έχει νόημα να αρχίσουμε ιστορίες για αγρίους (στάζιερ, μετρητές ΔΕΗ κλπ) ή για στάζιερ που παίρνουν μεγαλύτερους μισθούς από μόνιμο προσωπικό ή για το πώς βάλαν και τις γκόμενες τους στη ΔΕΗ ή ότι άλλο γουστάρεις.Πως καταδεχτηκες εσυ να σκεφτεις να συμμετασχεις σε 'διαγωνισμο ΑΣΕΠ' μεσω του οποιου θα καταντουσες να τρεφεσαι 'απο το βυζι του Δημοσιου' ακι για τον οποίο διαγωνισμο αφηνεις σαφεις αιχμες οσον αφορα τη διαβλητοτητα του??
Έχω ξαναπαντήσει σε αυτό. Βάλε με να παίρνω 1000 ευρουδάκια (τίποτα δηλαδή) σε μια όποια θέση στο δημόσιο, θα βγάζω άλλα τόσα μαύρα κάνοντας το νέγρο λογιστή και μετά αλλάζω nick, το κάνω 7777777 και μπαίνω εδώ και σου τους κάνω όλωνων τη μούρη κρέας...
-
Πάντως πήγε αδελφός φίλου σε μια ΔΕΗ για σύμβαση ορισμένου χρόνου - εργασία γραφείου προφανώς, όχι εργοδηγού (άνεργος, τυπικών προσόντων) και του ζήτησαν προηγούμενη εμπειρία.
Προηγούμενη εμπειρία πού ακριβώς; Στις φυτείες του μπαρμπα-Φώτου;
Αυτός όμως φταίει, σίγουρα θα θατσεροφέρνει.
'Για νεοφιλελεύθερο τον κόβω τον τυπά' θα σκέφτηκε ο εργάτης που πήρε την αίτηση
'τι δουλειά έχει εδώ,
στο γήπεδο αυτό
στο οχυρό του λαού,
της κόρης και του γιου,
μπιτουίν μι εντ γιου;
Όξω από την παράγκα
χωρίς φως μη σ' αφήσω μάγκα
να κουτουλάς
στα σκοτάδια σούπες να φας'. -
Γέροντα μανόσκυ, μιλάς με γρίφους...
Υπάρχει κάποιο λεπτό χιούμορ στο ποστ σου που μου διαφεύγει εμένα του χοντράνθρωπου...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο κύριος Κώστας το ξέρει ότι μπαίνεις στα ίντερνετ (επειδή αυτός δεν το χει και πολύ το τεχνολογικό) και κάνεις τον Ζέπο τον Πεμπονάρη;ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ!!!!!
Εσυ λεβεντη μου εισ'αητος χρυσοφτερουγος!!!!
Ανακαλυψες το ονομα μου!!!!Κι επειδη συνεκινηθην να σου πω οτι ειμαι κολλητος οχι του κυρ Κωστα αλλα του Μπαρμπα Σταθη
Πριν κάτι βδομάδες που σε είχα προκαλέσει να διαψεύσεις -αν είχες τα κότσια- κάποια πράγματα πήγες για άισκριμ...
Πριν κατι βδομαδες σε ειχα προκαλεσει να αναφερθεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σε ονοματα, αριθμους γεγονοτα αλλα εκανες το τσικεν...
Δεν έχει νόημα να αρχίσουμε ιστορίες για αγρίους (στάζιερ, μετρητές ΔΕΗ κλπ) ή για στάζιερ που παίρνουν μεγαλύτερους μισθούς από μόνιμο προσωπικό ή για το πώς βάλαν και τις γκόμενες τους στη ΔΕΗ ή ότι άλλο γουστάρεις.
Kαταντας γραφικος που εγγιζει τα ορια του γελ
Ειπαμε:
Ονοματα, γεγονοτα στοιχεια!!!!Πως καταδεχτηκες εσυ να σκεφτεις να συμμετασχεις σε 'διαγωνισμο ΑΣΕΠ' μεσω του οποιου θα καταντουσες να τρεφεσαι 'απο το βυζι του Δημοσιου' ακι για τον οποίο διαγωνισμο αφηνεις σαφεις αιχμες οσον αφορα τη διαβλητοτητα του??
Έχω ξαναπαντήσει σε αυτό. Βάλε με να παίρνω 1000 ευρουδάκια (τίποτα δηλαδή) σε μια όποια θέση στο δημόσιο, θα βγάζω άλλα τόσα μαύρα κάνοντας το νέγρο λογιστή και μετά αλλάζω nick, το κάνω 7777777 και μπαίνω εδώ και σου τους κάνω όλωνων τη μούρη κρέας...
Kαλα ρε συ...
Τοσο, μα τοσο, φτηνιαρης??
Για ενα χιλιαρικο και μερικα μαυρα??Πάντως πήγε αδελφός φίλου σε μια ΔΕΗ ...
Ππαρια μαντολες ως συνηθως...
Το γιατι αυριο με στοιχεια... -
Πριν κατι βδομαδες σε ειχα προκαλεσει να αναφερθεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σε ονοματα, αριθμους γεγονοτα αλλα εκανες το τσικεν...
Και σου είχα πει τότε αγάπη μου ότι δεν με λένε Μάκη, ούτε Ταρζάν. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Εγώ μόνο αντιφρονούντες καταχωρώ.
Εσύ -αν έχεις μια κάποια συναίσθηση της πραγματικότητας- δήλωσε ότι αυτά τα πράγματα που αναφέρω απόξω απόξω ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ στη ΔΕΗ. Όχι τίποτ' άλλο, να χουμε κάτι να γελάμε στις δύσκολες μέρες που έρχονται.
Εσύ μπορεί να είσαι ο Αδέκαστος Μάρας και ο Στάθης Θεοχάρης της ΔΕΗ. Μπράβο σου και μαγκιά σου. Αλλά να μου λες ότι στη γενοπ δεν γίνονται αυτά που λέω είναι γελοίο. Τη στιγμή μάλιστα που μου τα έχει περιγράψει (και τα έχω δει) ο ίδιος ο γενοπίτης.
Έξυπνος -όπως έχω ξαναγράψει- είσαι. Ξέρεις πότε σταματάς να εκτίθεσαι.
Για να μην βγαίνουμε και ΟΤ. Δεν βλέπω κάποια διαφορά στα δρώμενα του πατσοκ ή του χοντρού με των φίλων σου. Γι αυτό θα ήταν καλή ιδέα να είσαι λίιιιγο πιο συγκρατημένος σε όσα γράφεις και στην τελική μην είσαι τόσο 'αυστηρός' με άτομα που δεν είχαν την τύχη να μπουν στο δημόσιο.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!