-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
- Η πινακίδα αυτή είναι απλά προειδοποιητική για να δεις πως έχεις υπερβεί το όριο και να προσαρμόσεις την ταχύτητά σου. Ανάλογη ταμπέλα έχει και στην Αττική Οδό λίγο πριν το αεροδρόμιο.
Σε μια στροφή κοντά στον Πλαταμώνα έχει ένα όριο 50. Αυτή η ταμπέλα με πιάνει με 80+ (κάνω τουλάχιστον μια φορά το μήνα το Πάτρα-Κατερίνη), ενώ μια φορά έχει γράψει και 100 και κάτι ψιλά ... don't worry be happy
-
Eχω ακουσει οτι οι κλησεις μπορει να ερθουν και 7 μηνες μετα. Ισχυει?
Αν ναι mperedim μην επαναπαυεσαι ακομη! -
Ο χρήστης mperedim έγραψε:
- Η πινακίδα αυτή είναι απλά προειδοποιητική για να δεις πως έχεις υπερβεί το όριο και να προσαρμόσεις την ταχύτητά σου. Ανάλογη ταμπέλα έχει και στην Αττική Οδό λίγο πριν το αεροδρόμιο.
Σε μια στροφή κοντά στον Πλαταμώνα έχει ένα όριο 50. Αυτή η ταμπέλα με πιάνει με 80+ (κάνω τουλάχιστον μια φορά το μήνα το Πάτρα-Κατερίνη), ενώ μια φορά έχει γράψει και 100 και κάτι ψιλά ... don't worry be happy
Μήπως είναι κάτι για να σημειώνεις προσωπικά ρεκόρ ταχύτητας?
-
είναι για να ελέγχεις πόσο κλέβει το ταχύμετρο
-
Άμα πηγαίνεις αργά βλέπεις με πόσα πηγαίνεις το θέμα είναι να πηγαίνεις τόσο γρήγορα ώστε να μην προλαβαίνεις να την διαβάσεις
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
είναι για να ελέγχεις πόσο κλέβει το ταχύμετροΌχι ρε παιδιά καμία σχέση. Το όριο ακολουθεί για τη στροφή που μπορώ να στρίψω πάρα πάρα πολύ άνετα με περίπου 70 χιλιόμετρα την ώρα. Δε μιλάμε ούτε για συνταρακτικές ταχύτητες ούτε τίποτε άλλο (όταν την πέρασα την ταμπέλα με κάτι παραπάνω από 100, ολίγον αφηρημένος και όχι επειδή πήγαινα για κάποιο ρεκόρ χαζομάρας, απλά φρενάρισα με ηρεμία και έστριψα κανονικά).
og2002gr σε γνωστό μου έχει τύχει να του έρθει και ένα χρόνο (σχεδόν) μετά. τι ψάχνεις να βρεις τώρα, άμα είναι να σου έρθει, καλά ξεμπερδέματα
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Που είναι αυτή;;; Δεν την έχω δει πουθενά!
Θέλω να δω αν κλέβει το ταχύμετρο μου και για να δω αν περάσω το σκορ μου και κερδίσω κανονάκι! -
Ο χρήστης mperedim έγραψε:
Όχι ρε παιδιά καμία σχέση. Το όριο ακολουθεί για τη στροφή που μπορώ να στρίψω πάρα πάρα πολύ άνετα με περίπου 70 χιλιόμετρα την ώρα. Δε μιλάμε ούτε για συνταρακτικές ταχύτητες ούτε τίποτε άλλο (όταν την πέρασα την ταμπέλα με κάτι παραπάνω από 100, ολίγον αφηρημένος και όχι επειδή πήγαινα για κάποιο ρεκόρ χαζομάρας, απλά φρενάρισα με ηρεμία και έστριψα κανονικά).
og2002gr σε γνωστό μου έχει τύχει να του έρθει και ένα χρόνο (σχεδόν) μετά. τι ψάχνεις να βρεις τώρα, άμα είναι να σου έρθει, καλά ξεμπερδέματα
συγγνώμη η παράλειψη ήταν δική μου
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Μήπως είναι κάτι για να σημειώνεις προσωπικά ρεκόρ ταχύτητας?
μάλλον είναι για να την βλέπει η συνοδηγός και τότε δικαιολογίες του τύπου 'τόσο πάνε και οι άλλοι', 'χάνει το κοντέρ, όλα χάνουν','κοίτα τί ωραίο τοπίο(και όχι το κοντέρ)','για λέγε τί μου έλεγες(και όχι το κοντέρ)'...last year
-
Τετάρτη απόγευμα (19:00) ανεβαίνοντας τον Καρέα προς Γλυφάδα, μετά από τον Περιφερειακό Υμηττού. Renault Clio Mk1 κόκκινο (κάποτε), μπασμένο από όλες τις πλευρές. Ανοιχτά παράθυρα. Βλέπω κάποια στιγμή ένα άσπρο χέρι να ανεβαίνει προς το πρόσωπο του οδηγού (επίδεσμος στο αριστερό). Κρατούσε κάτι (Amstel, γιατί έτσι σας αρέσει). Μετά από μια γενναιόδωρη γουλιά (το μισό κουτί) και αφού για λίγα δέκατα δεν έβλεπε το δρόμο αλλά την οροφή του αυτοκινήτου, αφού έπρεπε να τελειώσει τη μπύρα του, ξεκίνησε η διαδικασία του να ανάψει τσιγάρο. Κι όλα αυτά στις στροφές του Καρέα. Τι ωραία πράγματα.
-
Πρίν κάποιους μήνες,ενώ έβρεχε,φορτηγάκι mercedes πετάγεται απο κάθετο δρόμο στην χαρ.τρικούπη στην κηφισσιά χωρίς να σταματήσει για έλεγχο και μάλιστα στρίβοντας για να μπεί στο ρέυμα κυκλοφορία γλιστράει με τα 4 και χτυπάει στο πεζοδρόμιο.Ο οδηγός ατάραχος συνεχίζει την πορεία του(Ε ρε κρεμάλα που χρειάζεται σε κάτι τέτοιους)
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Πρίν κάποιους μήνες,ενώ έβρεχε,φορτηγάκι mercedes πετάγεται απο κάθετο δρόμο στην χαρ.τρικούπη στην κηφισσιά χωρίς να σταματήσει για έλεγχο και μάλιστα στρίβοντας για να μπεί στο ρέυμα κυκλοφορία γλιστράει με τα 4 και χτυπάει στο πεζοδρόμιο.Ο οδηγός ατάραχος συνεχίζει την πορεία του(Ε ρε κρεμάλα που χρειάζεται σε κάτι τέτοιους)Αυτά τα μικρά φορτηγάκια να τα αποφεύγετε σα το διάολο το λιβάνι!
Και στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια τα ατυχήματα με Mercedes Ford Fiat VW κλπ φορτηγάκια έχουν πιάσει κορυφή. Μια και πολλά ανήκουν σε εταιρίες express courier τρέχουν δίχως αύριο και σκοτώνονται σα τις μύγες. Νομίζουν οι οδηγοί ότι φορτομένα έχουν τη συμπεριφορά ενός άδειου ΙΧ και..... -
Ο χρήστης DimitrisDS έγραψε:
Πρίν κάποιους μήνες,ενώ έβρεχε,φορτηγάκι mercedes πετάγεται απο κάθετο δρόμο στην χαρ.τρικούπη στην κηφισσιά χωρίς να σταματήσει για έλεγχο και μάλιστα στρίβοντας για να μπεί στο ρέυμα κυκλοφορία γλιστράει με τα 4 και χτυπάει στο πεζοδρόμιο.Ο οδηγός ατάραχος συνεχίζει την πορεία του(Ε ρε κρεμάλα που χρειάζεται σε κάτι τέτοιους)
Αυτά τα μικρά φορτηγάκια να τα αποφεύγετε σα το διάολο το λιβάνι!
Και στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια τα ατυχήματα με Mercedes Ford Fiat VW κλπ φορτηγάκια έχουν πιάσει κορυφή. Μια και πολλά ανήκουν σε εταιρίες express courier τρέχουν δίχως αύριο και σκοτώνονται σα τις μύγες. Νομίζουν οι οδηγοί ότι φορτομένα έχουν τη συμπεριφορά ενός άδειου ΙΧ και.....Kαι αν παρατηρήσετε όλα είναι λευκά και όλα πάνε με τελικές...
Μακρυά τους.. -
γι'αυτό και έχουν βγάλει οι Αγγλοι τη φράση 'white van man'
κοινώς ΜΑΚΡΥΑ!
-
Μεταφέρω το post μου από το Citroen forum γιατί μάλλον αξίζει!!
Ναι έγινε και αυτό!!!!!
Βάζω μπρος και μετά λέω για να τσεκάρω κάτι...
Βγαίνω από το αμάξι, ανοίγω καπό και με το που το ανοίγω βλέπω ένα μαλλιαρό πράγμα να κουνιέται κοντά στην δεξιά ρόδα...ΧΕΣΤΗΚΑ πραγματικά! Μου κόπηκε η αναπνοή!
Δεν μπορούσα να καταλάβω τι στο διάολο ήταν!!!!
Πάω μακριά και ακούω μια φωνή να λέει Έλα μεγάλε έφυγε...Χαλάρωσε, γάτα ήταν!!!!
Και λέγαμε με το citastak πόσο χώρο έχει μέσα στο καπό!!
Τελικά έχει χώρο και για ένα κατοικίδιο ζώο!
* -
Α, sirgus, τι μου θύμισες... Χειμώνας, 6 το πρωί, αμέριμνος κι αγουροξυπνημένος, βάζω μπροστά το αυτοκίνητο. Αμέσως ακούω δυνατούς χτύπους από το χώρο της μηχανής, που συνοδεύονται από σπαρακτικά ουρλιαχτά. Σβήνω αμέσως τη μηχανή και περιμένω. Τα ουρλιαχτά και τα χτυπήματα συνεχίστηκαν για δευτερόλεπτα, μετά άκρα ησυχία. Χέστηκες; Εγώ να δεις τι έπαθα. Και τώρα, να βγω έξω η να μη βγω; Να βάλω μπροστά το αυτοκίνητο πάλι η να μην το βάλω; Η όλη σκηνή παίζεται μέσα σε δάσος, σε στρατώνα. Παντού επικρατεί σκοτάδι και άκρα ησυχία. Τελικά, οπλίζομαι με θάρρος και βγαίνω. Ανοίγω το καπό και κοιτάζω με το φακό. Παντού τρίχες από γάτα, το λουρί του δυναμό βγαλμένο και, για σουβενίρ, μισή ουρά γάτας. Η συνέχεια αφήνεται στη φαντασία σας.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Α, sirgus, τι μου θύμισες... Χειμώνας, 6 το πρωί, αμέριμνος κι αγουροξυπνημένος, βάζω μπροστά το αυτοκίνητο. Αμέσως ακούω δυνατούς χτύπους από το χώρο της μηχανής, που συνοδεύονται από σπαρακτικά ουρλιαχτά. Σβήνω αμέσως τη μηχανή και περιμένω. Τα ουρλιαχτά και τα χτυπήματα συνεχίστηκαν για δευτερόλεπτα, μετά άκρα ησυχία. Χέστηκες; Εγώ να δεις τι έπαθα. Και τώρα, να βγω έξω η να μη βγω; Να βάλω μπροστά το αυτοκίνητο πάλι η να μην το βάλω; Η όλη σκηνή παίζεται μέσα σε δάσος, σε στρατώνα. Παντού επικρατεί σκοτάδι και άκρα ησυχία. Τελικά, οπλίζομαι με θάρρος και βγαίνω. Ανοίγω το καπό και κοιτάζω με το φακό. Παντού τρίχες από γάτα, το λουρί του δυναμό βγαλμένο και, για σουβενίρ, μισή ουρά γάτας. Η συνέχεια αφήνεται στη φαντασία σας.Μπλιάχ! Και δεν είναι για γέλια
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Που είναι αυτή;;; Δεν την έχω δει πουθενά!
Θέλω να δω αν κλέβει το ταχύμετρο μου και για να δω αν περάσω το σκορ μου και κερδίσω κανονάκι!Στην Ισπανία είχαν κάτι ταμπέλες με το όριο ταχύτητας ('120') που, αίφνης, αναβόσβηναν όταν πλησίαζες με ταχύτητα πάνω απο το επιτρεπόμενο! Πολυ ψαρωτικό - τουλάχιστον τις πρώτες φορές. Γιατί σκεφτεσαι ότι εάν μπήκαν στο κόπο να τοποθετήσουν ραντάρ, δεν θα πήγαιναν 'all the way' να πάρουν και φωτογραφία?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Μπλιάχ! Και δεν είναι για γέλιαΓια γέλια είναι η τρομάρα που πήρα, καθώς και οι προσπάθειες να ξαναβάλω το λουρί και να φύγω, κοιτώντας γύρω μου μη και γυρίσει το θηρίο για να πάρει εκδίκηση. . . .
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Α, sirgus, τι μου θύμισες... Χειμώνας, 6 το πρωί, αμέριμνος κι αγουροξυπνημένος, βάζω μπροστά το αυτοκίνητο. Αμέσως ακούω δυνατούς χτύπους από το χώρο της μηχανής, που συνοδεύονται από σπαρακτικά ουρλιαχτά. Σβήνω αμέσως τη μηχανή και περιμένω. Τα ουρλιαχτά και τα χτυπήματα συνεχίστηκαν για δευτερόλεπτα, μετά άκρα ησυχία. Χέστηκες; Εγώ να δεις τι έπαθα. Και τώρα, να βγω έξω η να μη βγω; Να βάλω μπροστά το αυτοκίνητο πάλι η να μην το βάλω; Η όλη σκηνή παίζεται μέσα σε δάσος, σε στρατώνα. Παντού επικρατεί σκοτάδι και άκρα ησυχία. Τελικά, οπλίζομαι με θάρρος και βγαίνω. Ανοίγω το καπό και κοιτάζω με το φακό. Παντού τρίχες από γάτα, το λουρί του δυναμό βγαλμένο και, για σουβενίρ, μισή ουρά γάτας. Η συνέχεια αφήνεται στη φαντασία σας.Ευτυχώς εγώ δεν είχα τέτοια...
Στο αυτοκίνητο μου όσα περιστρέφονται είναι καλυμμένα...(η φτερωτή μπροστά-στην μάσκα)
Είναι κάτι που συμβαίνει μια στις τόσες, αλλά νομίζω ότι και τώρα θα υπάρχει κάτι!ίσως άλλο ζώο!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!