-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
leonp χωρίς να έχω σχέση με τον χώρο (ράσα, μπετά) πρέπει να ειναι η πρώτη τύπου USA κατασκευή αυτή που σκέπασε ότι είχε απομείνει στο πίσω μέρος. είναι τρελό πάντως πως αρχαιολογικός χώρος μπαζόνεται και γίνεται φιλέτο.Δεν το μπάζωσαν, έκαναν καλή δουλειά μόνο που νομίζω ότι αν το οικόπεδο ήταν ιδιώτη δεν θα τον άφηναν να το χτίσει με τέτοιο δέλτα (απόσταση από το πίσω κτίριο).
Αντί η εκκλησία να δίνει το καλό παράδειγμα (νομοταγής) κάνει φοβερές παρανομίες. Έχει τεράστια περιουσία και όμως αν ένα από τα χιλιάδες οικόπεδα που έχει δεν κτίζεται, η εκκλησία παρανομεί για να το κτίσει λες και δεν έχει άλλα οικόπεδα.
-
για την οικοδομή της πολεοδομίας αναφέρομαι στο μπάζωμα...
όσο για την ακατάσχετη όρεξη των ρασοφόρων στο real estate την αντιμετώπισα σήμερα όταν βρέθηκα κάπου στα ελληνοσκοπιανά σύνορα ( Μπέλες) και σε περίβολο εγκαταλειμμένου στρατοπέδου έχτισε (ο παπάς της περιοχής )μικρή εκκλησία...τώρα το διεκδικεί από τον δήμο που περιήλθε στη δικαιοδοσία του...
-
Επειδή η εκκλησία (και οι μονές) διεκδικούν δημόσιες εκτάσεις βάσει αυτοκρατορικών διαταγμάτων,
ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΕΙ η εκκλησιαστική περιουσία τώρα που το κράτος έχει ανάγκη όπως την έχουν δημεύσει στο παρελθόν βυζαντικοί αυτοκράτορες. -
Έκπληκτοι οι γιατροί νοσοκομείου βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα ιδιαίτερα σπάνιο περιστατικό: μια 82χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα με ρήξη του παρθενικού υμένα! Η... άτακτη γιαγιά μάλιστα συνοδευόταν από τον «δράστη», έναν 32χρονο Αλβανό υπήκοο, ο οποίος εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως κηπουρός στη μονοκατοικία της.
Η σχέση μεταξύ της... κυρίας και του κηπουρού της «αναβαθμίστηκε» τον τελευταίο καιρό, μόνο που η κατάληξη ήταν τέτοια καθώς η ηλικιωμένη δεν είχε ξανακάνει ποτέ σεξ στο παρελθόν! Όταν μάλιστα η 82χρονη ρωτήθηκε από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου αν υπήρξε θύμα βιασμού, αυτή απάντησε ότι ήταν η ίδια που ζήτησε από τον νεαρό να προβούν στην ερωτική πράξη, ενώ τόνισε με χιούμορ ότι... η επόμενη φορά ίσως είναι καλύτερη!
SRSLY??
-
cherry popper ο δικός σου
-
μπραβο της γιαγιας
-
http://live.nooz.gr/world/o-sirak-8a-pr ... -diaf8oras
2,2 μύρια για περίπτωση υπεράριθμων αργόμισθων.
Quelle barbares oh mon dieu... -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Ακου λεβεντη...
Οι μονοι που αξιζουν και διαφερουν απο το συναφι σου ...οι Ειδικες Δυναμεις (στις οποιες ειχα τη τιμη να υπηρετησω για 21 μηνες)Εχμ... μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην λες
Αυτο ξαναπες το...
Μιλαω σε σχεση με το υπολοιπο στρατευμα παντως...
Σαπιοκοιλιαδες απο τη λουφα βαθμοφορους πολυ σπανια ειχα δειεισαι looser ομως ρε συ!
Γιατι??Επειδη υπηρετησα 21 μηνες (τοσο ηταν η θητεια τοτε) στις ΕΔ??
Άλλο λεω εγώ
Καλά έκανες και υπηρέτησες στιε ειδικές δυνάμεις! Και μπράβο σου!!!απλά σε αυτόν που μιλάς (cabala10) ίσως, λεω ίσως να ειναι στέλεχος σε αυτές
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ακου λεβεντη...
Οι μονοι που αξιζουν και διαφερουν απο το συναφι σου ...οι Ειδικες Δυναμεις (στις οποιες ειχα τη τιμη να υπηρετησω για 21 μηνες)Εχμ... μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην λες
Αυτο ξαναπες το...
Σαπιοκοιλιαδες απο τη λουφα βαθμοφορους πολυ σπανια ειχα δειεισαι looser ομως ρε συ!
Άλλο λεω εγώ
Καλά έκανες και υπηρέτησες στιε ειδικές δυνάμεις! Και μπράβο σου!!!απλά σε αυτόν που μιλάς (cabala10) ίσως, λεω ίσως να ειναι στέλεχος σε αυτές
σταματα ρε ιμιτασιον ειμαι και δεν δουλευω στην δεη
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ακου λεβεντη...
Αυτο ξαναπες το...
Άλλο λεω εγώ
Το οτι οι ΕΔ ξεχωριζουν, δε σημαινει οτι δεν εχουν νουμερα στις ταξεις τους...
Ιμιτασιον 'καραβαναδες' ειναι οσοι ενταχθηκαν στο στο στρατευμα χωρις να περασουν απο τις παραγωγικες σχολες.
Ειτε 'Μακρας Ανακαταταξης' ειτε ΕΜΘ,ειτε ΟΠΥ, ειτε ΕΠΟΠ για την ιδια δουλεια τους ειχαν:
Αρβυλοφυλακες... -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Ακου λεβεντη...
Αυτο ξαναπες το...
Άλλο λεω εγώ
Το οτι οι ΕΔ ξεχωριζουν, δε σημαινει οτι δεν εχουν νουμερα στις ταξεις τους...
Ιμιτασιον 'καραβαναδες' ειναι οσοι ενταχθηκαν στο στο στρατευμα χωρις να περασουν απο τις παραγωγικες σχολες.
Ειτε 'Μακρας Ανακαταταξης' ειτε ΕΜΘ,ειτε ΟΠΥ, ειτε ΕΠΟΠ για την ιδια δουλεια τους ειχαν:
Αρβυλοφυλακες...αμα ειμαι εγω νουμερο εσυ τι εισαι δηλαδη?
α ρε κομπλεξ λεμε -
Αληθεια ποσο απελπισμενος μπορει να ειναι και τι ικανοτητες μπορει να εχει καποιος ωστε να επιλεξει ωστε να γινει Επαγγλματιας ( ) Αρβυλοφυλακας-sorry-Οπλιτης??
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Αληθεια ποσο απελπισμενος μπορει να ειναι και τι ικανοτητες μπορει να εχει καποιος ωστε να επιλεξει ωστε να γινει Επαγγλματιας ( ) Αρβυλοφυλακας-sorry-Οπλιτης??α ναι ειναι και αυτο ειμαστε και αγραμματοι τωρα
α ρε κομπλεξ λεμε ρε -
Ρ* μη βρίζεστε λέμε!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
μη βρίζεστε λέμε!Ποιος βριζει??
αμα ειμαι εγω νουμερο ....
...α ναι ειναι και αυτο ειμαστε και αγραμματοι τωρα...
Υou say these, for yourself
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Ποιος βριζει??αμα ειμαι εγω νουμερο ....
...α ναι ειναι και αυτο ειμαστε και αγραμματοι τωρα...
Υou say these, for yourself
ε ναι αφου το ειπαμε ειμαστε ανικανοι στην δουλεια μας αγραμματοι απελπισμενοι ιμιτασιον νουμερα
εσυ ομως εσυ εισαι αλλου ειδους παστα..
πηγες με τιμη στις εδ(αληθεια πηγες η περασες απ εξω? ) δουλευεις στην δεη και εκβιαζεις στα φορουμ οτι θα κοψετε το ρευμα και να παρουμε και καντιλακια..τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα αγραμματος παρα
-
Τι ήθελα και μίλησα;
-
@888+cabala
Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή (εκτός ίσως από την πολιτική, εδώ που την καταντήσαμε ) . Σοβαρευτείτε -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
@888+cabala
Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή (εκτός ίσως από την πολιτική, εδώ που την καταντήσαμε ) . Σοβαρευτείτε- ... τα ρέστα μου !
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
@888+cabala
Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή (εκτός ίσως από την πολιτική, εδώ που την καταντήσαμε ) . Σοβαρευτείτεhey εγω γελαω με το κομπλεξ επρεπε να δεις πως εκανε οταν εμαθε οτι ειμουν στρατιωτικος
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]