-
πείτε μου ρε παιδιά : μισελέν 155/65/14 , 240 ευρώ είναι καλά;;;;
ΥΓ μη με παραπέμψετε σε κανένα λίνκ!!!!
-
energy e3b?
Τεσπα, νορμάλ τιμή είναι. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
energy e3b?
Τεσπα, νορμάλ τιμή είναι.thanks!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Σκεφτομαι να παρω μια τετραδα μεταχειρισμενα ζαντολαστιχα 195\70\15 για χωματοδρομο.Η αρχικη διασταση του αυτ\του ειναι 205\60\16.Ξερει κανεις αν στην ασφαλτο θα ειναι επικινδυνα?Το αμαξι ειναι suzuki sx4.
Mη φανταστείς ότι έχεις κανένα τετρακίνητο θηρίο! Υπερβολή μου φαίνεται να αλλάζεις λάστιχα για να πηγαίνεις χώμα!! Μπορείςκαι με αυτά που έχεις!!!!! Μη ξοδεύεσε!!! Φιλικά!!!
Αν ειχα τετρακινητο θηριο δεν θα με ενοιαζε καθολου,αλλα επειδη πρωτη φορα που πατησα χωμα [παντα βρεχει] εμεινα απο λαστιχο και επειδη κοπαναει το sx4 στο χωματοδρομο,γι'αυτο το σκεφτομαι.
-
Οι εκτός δρόμου ικανότητες οποιουδήποτε αυτοκινήτου εξαρτώνται κατά κύριο λόγο από τα ελαστικά. Αν έχεις το χώρο και την όρεξη για να αλλάζεις λάστιχα αυτή είναι η πιο σωστή λύση και θα εντυπωσιαστείς και από τις ικανότητες του ημίαιμου τετρακίνητού σου εκτός δρόμου.
Στην άσφαλτο δεν θα είναι σαν ασφάλτινα αλλά δεν θα είναι επικίνδυνα αν πηγαίνεις ανάλογα με τις δυνατότητές τους. Όσο πιο άγρια είναι τόσο πιο σιγά θα πρέπει να πηγαίνεις και τόσο πιο πολύ θόρυβο ή και δονήσεις θα έχεις. Τα πιο άγρια έχουν και περιορισμούς ταχύτητας ασυνήθιστα χαμηλούς.
Τα μεταχειρισμένα έχουν διάφορες διαβαθμίσεις από απλά φορεμένα σε μια ήσυχη βόλτα μέχρι με βυζιά, σκισίματα κι επισκευές και τα λινά στον αέρα.... Τόσο το κόστος όσο και η επικινδυνότητα είναι ανάλογα... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τα μεταχειρισμένα έχουν διάφορες διαβαθμίσεις από απλά φορεμένα σε μια ήσυχη βόλτα μέχρι με βυζιά, σκισίματα κι επισκευές και τα λινά στον αέρα.... Τόσο το κόστος όσο και η επικινδυνότητα είναι ανάλογα...
Προσοχή σε όλα τα μεταχειρισμένα!!! Προσωπικά μεταξύ των μεταχειρισμένων που δε θα έβαζα ποτέ είναι και τα λάστιχα!!!!! Για 250 έως 600 ευρώ θέτεις σε κίνδυνο την σωματική σου ακεραιότητα και των συνεπιβατών σου καθώς και πολλαπλάσια υλική ζημιά του αυτοκινήτου σου από την αξίας των ελαστικών!!!!!
Και για εκτός δρόμου (λόγω πολύχρονης ιδίας πείρας) ακόμα περισσότερο διότι καινούρια ελαστικά έχουν σκιστεί και σκάσει σε χωματόδρομο σαν .. μπαλόνια , πόσο μάλλον τα μεταχειρισμένα........ -
Τοτε μπορει να προτιμησω καποια φτηνα καινουρια, μιας και η χρηση τους προβλεπεται για ενα μηνα το χρονο.
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Τοτε μπορει να προτιμησω καποια φτηνα καινουρια, μιας και η χρηση τους προβλεπεται για ενα μηνα το χρονο.Πάντως απέφυγε κάτι πολύ φθηνά κινέζικα λάστιχα που κυκλοφορούν. Σίγουρα είναι επικίνδυνα σε σκληρή χρήση όπως στο σώμα που τα θές εσύ.
Είχα δει παλιά κάπου, δεν θυμάμαι αν ήταν στο internet ή σε περιοδικό. Είχαν βάλει κάτι πολύ φθηνά κινέζικα λάστιχα σε ένα impreza sti και τα διέλυσε κανονικά. -
Eδώ και ~1300χλμ είναι πάνω στο αμάξι τα avon zv5 87V (βγαίνει και σε W) σε 205/50/16 στην 8άρα πλέον ζάντα. Δεν ξέρω αν φταίνε μόνο τα λάστιχα ή ο συνδυασμός με τις πιο φαρδιές ζάντες αλλά το αμάξι το νιώθω πολύ πιο σταθερό. Σε μεγάλες ταχύτητες είναι πολύ πιο σταθερό. Πηγαίνοντας μία βόλτα μέχρι Βάρκιζα είδα ότι τα όρια της πρόσφυσης έχουν ανέβει πολύ. Τα χαζοπαντιλίκια απλά δεν γίνονται πλέον γιατί το αμάξι φεύγει πολύ δύσκολα και δεν θέλω κιόλας μιας και είναι φρέσκα ακόμα. Τέλος, κάτι που δεν το περίμενα. Μειώθηκε ο θόρυβος κύλισης! Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος (όσο μπορώ να είμαι με τόσο λίγα χλμ). Πρέπει να δω συμπεριφορά στο βρεγμένο (πολύ σημαντικό για μένα) και διάρκεια. Πάντως σε κάθε προσπάθεια για διώξιμο το μόνο που καταφέρνω είναι να στριγγλίζουν τα λάστιχα και να πατάει καλά κάτω.
(καμία σχέση με τα απαράδεκτα μαμά αντβάν )
-
Federal 595 - R ξέρει κανείς τίποτα?
-
Ο χρήστης larson έγραψε:
Federal 595 - R ξέρει κανείς τίποτα?Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω είναι 100% ασφάλτινο, από Κορέα.
-
BMW Z4 2.5
Διάσταση 235/35/19 εμπρός και 265/35/19 πίσω.
Καλή επιλογή τα Continental SC3?
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω είναι 100% ασφάλτινο, από Κορέα.
Yup, Federal 595RS-R
BMW Z4 2.5
Από τις καλύτερες
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω είναι 100% ασφάλτινο, από Κορέα.
Yup, Federal 595RS-R
BMW Z4 2.5
Από τις καλύτερες
Σκληρή ή μαλακή γόμα έχουν;
-
Μαλακότατη...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Eδώ και ~1300χλμ είναι πάνω στο αμάξι τα avon zv5 87V (βγαίνει και σε W) σε 205/50/16 στην 8άρα πλέον ζάντα. Δεν ξέρω αν φταίνε μόνο τα λάστιχα ή ο συνδυασμός με τις πιο φαρδιές ζάντες αλλά το αμάξι το νιώθω πολύ πιο σταθερό. Σε μεγάλες ταχύτητες είναι πολύ πιο σταθερό. Πηγαίνοντας μία βόλτα μέχρι Βάρκιζα είδα ότι τα όρια της πρόσφυσης έχουν ανέβει πολύ. Τα χαζοπαντιλίκια απλά δεν γίνονται πλέον γιατί το αμάξι φεύγει πολύ δύσκολα και δεν θέλω κιόλας μιας και είναι φρέσκα ακόμα. Τέλος, κάτι που δεν το περίμενα. Μειώθηκε ο θόρυβος κύλισης! Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος (όσο μπορώ να είμαι με τόσο λίγα χλμ). Πρέπει να δω συμπεριφορά στο βρεγμένο (πολύ σημαντικό για μένα) και διάρκεια. Πάντως σε κάθε προσπάθεια για διώξιμο το μόνο που καταφέρνω είναι να στριγγλίζουν τα λάστιχα και να πατάει καλά κάτω.(καμία σχέση με τα απαράδεκτα μαμά αντβάν )
Άν δεν κάνω λάθος εσύ είχες και κάποια εμπειρία με το Energy E3A? Πως συγκρίνεται με αυτά ο θόρυβος κύλησης?
Δεν θέλω να ξαναπάω σε τόσο ήσυχο λάστιχο όταν έρθει η στιγμή, θέλω να 'ακούω' λίγο την άσφαλτο.
-
Δηλαδή; Πως ακούτε ένα λάστιχο και ένα άλλο δεν το ακούτε;;;;;
-
Δεν εχουν ολα τα λαστιχα τον ιδιο θορυβο κύλισης.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν εχουν ολα τα λαστιχα τον ιδιο θορυβο κύλισης.Συμφωνώ αλλά στο πεζό μου π.χ ότι λάστιχο και να βάλω τον ίδιο θόρυβο θα ακούσω , εκτός αν κάνω εγχείριση και βάλω βιονικό αυτί!!!!
-
Pirelli Cinturato P6 vs Yokohama A.Drive ???
Τα εχει δοκιμασει καποιος? Ειναι αραγε τουλαχιστον αξιοπρεπη?
Θα τοποθετηθουν σε 107 (165/60/14)
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]