-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πολύ πλαστικούρα φαίνεται η 60D σε σχέση με την 50D
ποιος ο λόγος που την έβγαλαν? μια πιο φθηνή 7D είναι με σπαστή οθόνη. έχει μπλέξει τα μπούτια της η Canon με τις ονομασίες και μας μπερδεύει και μας στην τελική.Έλα τώρα που δε θα την πάρεις....
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
πολύ πλαστικούρα φαίνεται η 60D σε σχέση με την 50D
ποιος ο λόγος που την έβγαλαν? μια πιο φθηνή 7D είναι με σπαστή οθόνη. έχει μπλέξει τα μπούτια της η Canon με τις ονομασίες και μας μπερδεύει και μας στην τελική.Έλα τώρα που δε θα την πάρεις....
-
-
φυσικά και όχι, συλλογή κάνω ?
ούτε σώμα άλλο χρειάζομαι τώρα ούτε φακό, μια χαρά είμαι έτσι και την παλεύω
μόνο all around μου λείπει για τις βόλτες αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμα να πάρω. -
Αναρωτιέμαι τι τιμή θα έχει η 60D.
Ετσι θα ξέρω και τι να επιλεξω τα χριστουγεννα. 550D ή 60D? -
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Αναρωτιέμαι τι τιμή θα έχει η 60D.http://www.dpreview.com/previews/canoneos60d/page2.asp
Price (body only) • $ 1,099
• € 1,149
• £ 1,099.99 -
Πως μπορεί η τιμή δολαρίου να είναι πιο κάτω απο αυτή του ευρώ;
-
Δεν πολυέψαξα το review αλλά είδα κάποια πράγματα που με χάλασαν...
Πρώτη φορά η σειρά XXD φέρει πλαστικό σώμα και κάρτες SD.
Επίσης κράτησαν κομμάτια από την 50D...Το μοναδικό καλό είναι η σπαστή οθόνη... αλλά ας είναι καλά ή Oly που το έβγαλε πρώτη και ακολούθησαν έπειτα οι άλλες εταιρίες με τελευταία την Canon.
Μάλλον την ¨θέση¨ της XXD σειράς, θα την πάρει η XD (πχ 7D) και η αυτή η σειρά θα γίνει κάτι ελάχιστα ανώτερο από την XXXD...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πως μπορεί η τιμή δολαρίου να είναι πιο κάτω απο αυτή του ευρώ;ρωτα την Apple... αυτη ξεκινησε δικες της ισοτιμιες
-
Αυτό δείχνει η ανακοίνωση. Δε νομίζω οτι είναι ιδιαίτερα κακή σαν κίνηση, παρ'όλο που η διαστρωμάτωση που επιχειρούν γίνεται πολύ στενη.. ήδη οι διαφορές 550D/60D είναι τόσο λίγες που θα μπορούσες να ονομάσεις την 60D 555D ή κάπως έτσι.
-
Απο Χρυσή Ευκαιρία:
CANON EOS 1V με φακό 28-135 και booster, 2.200 ευρώ
χαχαχαχα το γέλιο της αρκούδας λεμέεε!!! Τόσα δεν έκανε ούτε πριν δέκα χρόνια που βγήκε!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ μηχανή, Sony Big Royal View, με τσαντάκι μεταφοράς, τιμή 200 ευρώ
Ναι είναι η γνωστή μαιμού απο τα παζάρια... αυτή η πλαστικούρα με το φλας στα πλάγια που την είχα αγοράσει κάποτε 5.000δρχ
CANON Α1 dslr, άριστη κατάσταση, flash, 3 φακοί 50mm FD 1:1.8, 28mm fd 1:2.8, τηλεφακός FDN 35 - 10 5mm, f3.5, αξίας 2.100 ευρώ,, τιμή 1.000 ευρώ
Α1 και digital μάλιστα!
CANON Eos 3, σε άριστη κατάσταση, με φακό και θήκη, τιμή 550 ευρώ
Ναι μιλάμε για ακόμα μια φιλμάτι δεκα ετών...
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ μηχανή, Canon ΑΕ 1, του 1970, σε άριστη κατάσταση, τιμή 400 ευρώ
Οκέϊκ...
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ μηχανή ψηφιακή Canon, EOS 20D, DSLR, με φακό 18 - 55, τιμή 600 ευρώ
LOL
CANON EOS 30 D Kit EF S 17 .55 mm, στο κουτί του, με απόδειξη αγοράς, αξίας 1.690 ευρώ, τιμή 1.100 ευρώ
Παιδιά πουλάω την δικιά μου 30αρα 900 ευρώ... μέσα;
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ μηχανή Canon Eos Rebel S (1000), αναλογική, συλλεκτική, άριστης κατάστασης, φακός Canon - zoom 35 - 105 mm, βιβλίο οδηγιών, υφασμάτινη θήκη, από ιδιώτη, τιμή 290 ευρώ
Δεν είναι απλά συλλεκτική, ειναι πολυσυλλεκτική!!!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ μηχανή Zenit, σε πολύ καλή κατάσταση, με ευρυγώνιο και τηλεφακό, τιμή 630 ευρώ
Ναι ναι ναι η κλασικη Zenit που όλοι ξέρουμε και αγαπήσαμε... ναι αυτή που πούλαγαν στα πανηγύρια για 15.000δρχ.
CANON EOS 20D Digital, στο κουτί της, αχρησιμοποίητη, φακός Sigma 18 - 50mm, τρίποδο, 2 φώτα δαπέδου Daylight, τιμή 1.500 ευρώ
Αυτά είναι!!!
-
Έλεορρρ τι τιμές είναι αυτές;
Η 1V (η τελευταία και καλύτερη φιλμάτη Canon που βγήκε ποτέ) και 3 είναι τρελά εργαλεία πάντως. Δηλώνω ευτυχής χρήστης μιας EOS 3. 45 σημεία AF με Eye-Control μάλιστα (!!!!), 100 φορές ταχύτερο νετάρισμα από την 400ρα μου, απίστευτη ποιότητα κατασκευής, τεράστιο πεντάπρισμα, μπλα μπλα μπλα.... 150 την είχα πάρει σε κατάσταση βιτρίνας με έξτρα μότορ ντράιβ. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Απο Χρυσή Ευκαιρία:....................Ρε Θανο η δικια μου η C5050 θα πιανει κανενα 500αρι ε?? Αν ειναι να οικονομησουμε κ κατι
On topic τωρα:
Προσπαθωντας να μαθω λιγο να κλικαρω πηρα τη μηχανη, τα εβαλα ολα στο auto και βγηκα στον αρχαιολογικο χωρο το βραδυ της πανσεληνου να βγαλω καμια ρομαντικη φωτο
Εβλεπα ομως κατι εξτρα κυκλακια που στο τοπιο δεν υπηρχαν
Uploaded with ImageShack.us
Μηπως ξερετε τι ειναι αυτα κ πως μπορουν να εξαλειφθουν???
Κατι ακομα: μηπως ξερετε πως μπορω να ακυρωνω το φλας??? εψαξα ολο το μενου, δεν τα καταφερα
Ευχαριστω πολυ!!!
-
UFO ειναι αυτά τα κυκλάκια!!! Ωχ Παναία μου!
Tip: καθάρισε τον φακό σου
-
Μας την πεσανε!!!
That simple??? Ευχαριστω!!!
-
Αυτό νομίζω ότι είναι... δεν έχεις τόσο δυνατό φως για να έχεις αντανακλάσεις κτλ...
-
Καταλαβα, του εριξα ενα ξεσκονισματακι
Παντως το φλας που δε βρηκα πως σβηνει ( ) φωτιζε τα κοντινα αντικειμενα τοσο πολυ που εβγαιναν υπερβολικα φωτισμενα σε σχεση με το φοντο...
-
Χμ... τότε αυτό ηταν που έσκαγε πάνω στον φακό σου και λόγο της σκόνης σου έκανε αυτά τα πράγματα πάνω του.
Το φλας παίζει να μην βγαίνει...
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Καταλαβα, του εριξα ενα ξεσκονισματακιΠαντως το φλας που δε βρηκα πως σβηνει ( ) φωτιζε τα κοντινα αντικειμενα τοσο πολυ που εβγαιναν υπερβολικα φωτισμενα σε σχεση με το φοντο...
edit: ακυρο....
Φωτογραφία. Ασχολείστε;