-
ΕΜΝ 4643 scirocco club
HKY 1919 Toyota Hilux
-
INN-1727
EEE-3204
TKP-6434
AIN-5589, το οποίο θεωρώ πως είναι εντός σειράς. -
Από το τόπικ των ταξινομήσεων και σχετικό ποστ του D1FF:
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =52443148#
Μάλλον θα χρειαστεί να αναθεωρήσω τις ήδη συντηρητικές προβλέψεις προς το αργότερο... Πχ
αρχίζω να βλέπω οριακά εκτός 2010 το ξεκίνημα των ΙΟΗ και ΙΡΒ σε νότια και ανατολική Αθήνα αντίστοιχα.Ο χρήστης mjr έγραψε:
...EEE-3204...
AIN-5589, το οποίο θεωρώ πως είναι εντός σειράς.Το ΕΕΕ ήταν Fluence? Το είδα χθες στην Καρδαμύλη! Το ΑΙΝ λογικά εντός σειράς.
ΕΜΝ 4643...
Λογικά από Σαντορίνη.
-
ΗΑΝ 3075 σε Mazda 2.
ΗΑΟ 687.
ΗΑΜ 5210 σε BT-50 ή L200.
ΚΤΖ 4590 σε Superb με πλαίσιο από Κοζάνη,εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί στον Πύργο.(νέος κλάδος; ). -
ΧΑΙ-7021 το μεσημέρι και ΧΑΙ-7009 προ ολίγου σε Cherokee και Yaris αντίστοιχα, και τα δύο στην Καρδαμύλη
(Μεσσηνία)... Μήπως έχουμε νέο κλάδο στο Αλιβέρι;Επίσης ΚΧΧ-8251/8300 έχει δώσει το Αγρίνιο πέρσι (Αύγουστος 2009 το 8251, Γενάρης 2010 το 8300), νομίζω
το είχα αναφέρει και παλιότερα αλλά δεν πέρασε στο πρώτο ποστ. Εντωμεταξύ το ξέχασα κι εγώ και νόμιζα
πως αυτή η 50άδα δεν έχει ακόμα εμφανιστεί. Επομένως από δω και πέρα μόνο ΕΕΕ να περιμένουμε σε νέους
κλάδους κόκκινων, εκτός αν γίνει καμιά ανακατανομή από νομό σε νομό.@pjathan: δεν είναι νέος κλάδος, δες το πρώτο ποστ (ΚΤΖ-3801/4600 πριν τα ΚΤΖ-3501/3750 στην Κοζάνη).
Τώρα η Κοζάνη και η Πτολεμαΐδα πρέπει πια να δίνουν ΚΖΧ. -
Kαλό αυτό με τις κόκκινες που περνιούνται οι παρατηρήσεις. Υπάρχει η δυνατότητα να βάλουμε και χρονολογία σε όλες τις άλλες? ή έστω σε αυτές που ξέρουμε\
ΥΓ: Είσαι κάτω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου? (μάνη γαρ) νομίζω από εκεί δεν κατάγεσαι και συ thaliarque αν δεν κάνω λάθος?
-
Βλέπω πάντως στις κόκκινες ότι πάρα πολλοί συνδυασμοί ακόμα παλιών πινακίδων δεν έχουν δοθεί ακόμα. Λογικά πρώτα δεν θα δοθούν αυτοί και μετά δεν θα δοθούν τα ΕΕΕ? το λέω για τους συνδυασμούς που δίπλα ακόμα λέει: δεν έχουν δοθεί ακόμα.
-
HAN-3077 BMW σειράς 1
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΧΑΙ-7021 το μεσημέρι και ΧΑΙ-7009 προ ολίγου σε Cherokee και Yaris αντίστοιχα, και τα δύο στην Καρδαμύλη
(Μεσσηνία)... Μήπως έχουμε νέο κλάδο στο Αλιβέρι;στις 23-07-10
Τέλος, ΧΑΙ-67**, αλλά δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.Μήπως οι παρατηρήσεις σου thaliarque είναι από Χαλκίδα; Δηλαδή να πήρε ως το ΧΑΙ-6700 και από ΧΑΙ-6701 ως 7000 πήρε η Ιστιαία; Αν λάβουμε υπόψη ότι περιορίζεται στα τριακόσια ζεύγη.
...>...EEE-3204...
AIN-5589, το οποίο θεωρώ πως είναι εντός σειράς.
Το ΕΕΕ ήταν Fluence? Το είδα χθες στην Καρδαμύλη! Το ΑΙΝ λογικά εντός σειράς.
Το είδα στην εθνική Αντιρίου-Ιωαννίνων στο ύψος του Μεσολογγίου. Ως γνωστόν προέχει η πινακίδα, άσε που ακολουθούσε το ΤΚΡ που ανέφερα και ξαφνιάστηκα! Όπως το ξαναφέρνω στο νου μου το σήμα της Renault θυμάμαι με επιφύλαξη.
*Eπίσης, δικό μου λάθος, δεν έγραψα πως το ΝΙΟ-7655 που είχα αναφέρει είναι επαγγελματικό.
-
@mjr: τώρα που είδα τα τελευταία ΧΑΙ που παρατήρησε ο D1FF σκέφτηκα πως τα σημερινά ΧΑΙ-70**
μπορεί να είναι από Χαλκίδα όπως λες κι εσύ, κολλάει λογικά. Όμως τα ΧΑΙ-6701/7000 που πρέπει να
αντιστοιχούν σε κάποιον από τους δύο κλάδους, Αλιβερίου ή Ιστιαίας, ενδέχεται να μην έχουν ακόμα
ξεκινήσει να δίνονται... και πάντως αποκλείεται (λόγω ρυθμών) να άρχισαν τέλη Ιουλίου στην Ιστιαία.@ikarus260: όχι, δεν έχω καταγωγή από Μάνη. Ένα μέρος του καλοκαιριού μου περνώ εδώ κάθε χρόνο.
Για τις κόκκινες πιστεύω πως σιγά-σιγά πρέπει να τις ξεχωρίσουμε στο πρώτο ποστ από τις κανονικές, αλλά
δεν έχω ακόμα σκεφτεί ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος να παρουσιάζονται. Οι ημερομηνίες μπορούν να
προστεθούν όπου τις ξέρουμε, καλύτερα όμως όχι στη λίστα η οποία έτσι γίνεται κάπως δυσανάγνωστη.Γι' αυτό που ρώτησες στο δεύτερό σου ποστ, οι κόκκινες που δεν έχουν ακόμα δοθεί λογικά θα δοθούν (εκτός
από την περίπτωση ανακατανομής, το λέω για πολλοστή φορά) εκεί όπου δίνονται τώρα οι αμέσως
προηγούμενες 50άδες. Αυτό ισχύει για τα ΚΧΟ, ΚΧΥ, ΚΧΧ και ΜΗΟ που δεν έχουμε ακόμα δει. Βέβαια σε
κάποιες περιπτώσεις θα πάρει πολύ καιρό να εξαντληθούν τα αποθέματα (Αμύνταιο, Θήβα, Σάμος...), γι'αυτό
και πιστεύω πως ίσως δούμε εν καιρώ κάποιες ανακατανομές προς γειτονικές περιοχές που θα έχουν ανάγκη.
Προσοχή όμως στις περιοχές που δίνουν ακόμα παλιότερα νούμερα (ΜΟΙ, ΜΟΟ, ΡΑΙ κλπ), εκεί υπάρχουν
πολλά μπερδέματα ως προς τη σειρά που δόθηκαν οι συνδυασμοί, ενώ υπάρχουν και 'τρύπες', νούμερα που
θα έπρεπε να έχουν ήδη δοθεί αλλά οι περιοχές που τα είχαν χρεωμένα πέρασαν σε νεότερα αποθέματα,
κάπως έτσι ξαφνιάστηκα με τα ΜΟΥ της Κω*. Γενικότερα ίσως έχουμε εκπλήξεις στο μέλλον...- τι ειρωνεία που η Κως δεν θα δει καθόλου ΚΧΟ, ΚΧΥ και ΚΧΧ.
-
Ο χρήστης pgk έγραψε:
ΕΜΝ 4643...Λογικά από Σαντορίνη.[/quote]
Κατα 90% ναι απο Σαντορινη.
ΗΚΥ 1949 σε Dacia εξω απο την αντιπροσωπεια. -
Πάντως εγώ παιδιά έχω δεί εδώ μέχρι ΧΑΙ 6693 από τότε τίποτα
@mjr Το ΧΑΙ 6690 που είχες ποστάρει το πέτυχα και εγώ εδώ , ένα ασημί Hilux -
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Ωραίο αβατάρ www2000 ποιο αμάξι είναι?Aston martin dbs
ΙΟΤ 3581
Πρέπει να είδα και ΚΑΜ 4818 σε Corsa OPC, μπλε αλλά μάλλον είναι αρκετά προχωρημένο? -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
ΙΟΤ 3581
Φτου γαμωτο για λιγο
ΙΟΤ 3515 σε Scirroco
και ΙΜΡ 6750 σε i10 -
ΧΑΙ 7024 χθές σε Ibiza , άρα 6700-7000 είναι κλάδος
-
ΥΝΡ 5326. Συμφωνώ για τις κόκκινες για κάτι ξεχωριστό, αν και πάλι είναι πολύ καλά ταξινομημένες.
Όσο για τις χρονολογίες θα πρότεινα μία λίστα του τύπου όπως έχει γίνει με τις κανονικές της Αττικής όπου είναι μία πολύ καλή ιδέα ταξινόμησης -
Χρόνια πολλά στον pjathan που έχει γενέθλια!
-
ΙΜΡ 6933 σε Smart
Χρονια Πολλα Pjathan!! Να τα εκατοστησεις και ο,τι επιθυμεις να το αποκτησεις!!!
-
Να τα εκατοστήσεις pjathan με υγεία και άπειρες παρατηρήσεις
-
Nα τα χιλιασει επρεπε να του λετε αφου ειναι 95
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Nα τα χιλιασει επρεπε να του λετε αφου ειναι 95Ευχαριστώ για τις ευχές.
Εσύ τροπολιτσιώτη θα δεις τι θα πάθεις.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010