-
Το βράδυ θα ανεβάσω μερικές φωτό από τα θέματα αυτού http://www.myrokovo.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=52 με διαφορετικό βλέμμα (το δικό μου ).
Εκτός αυτοκινητιστικών θεμάτων μάλλον ο Αύγουστος....αλλά με αρκετά ταξιδιωτικά. -
Το πέρασμα της Γκρόπας είναι πάντα εντυπωσιακό στο μάτι και την αίσθηση
Δέντρο στην αυλή του σπιτιού με κολλημένο επάνω του ένα δεύτερο φυτό
Η θέα του Αχελώου από το σπίτι
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Το πέρασμα της Γκρόπας είναι πάντα εντυπωσιακό στο μάτι και την αίσθηση
Χωματοδρομος;
Δέντρο στην αυλή του σπιτιού με κολλημένο επάνω του ένα δεύτερο φυτό
Η θέα του Αχελώου από το σπίτι
Τελεια τοπια και ωραια η θεα απο το σπιτι!
Καμια φωτο απο τους δρομους που θα ειχαμε προβλημα με το Bravo;
Παντως αν ειναι στρωμενος χωματοδρομος ,τρωγεται για οδηγηση με το Bravo! -
Το μοναστήρι του Αγ.Γεωργίου είναι ένα μνημείο αρχιτεκτονικής αλλά και ιστορικής αξίας
, ελπίζουμε όταν και αν κλείσει το φράγμα της Μεσοχώρας και τα νερά του Αχελώου κατακλύσουν όλη τη λεκάνη , να παρθούν τα απαραίτητα αντιπλυμυρικά μέτρα....
Ξέρω ότι οι φωτογραφίες δεν έχουν να κάνουν με ....άλογα , ιπποδυνάμεις , καταναλώσεις , θύρες usb κλπ κλπ...αλλά περισσότερο με τη σχέση που μπορούμε να έχουμε σήμερα με τις Μικρές μας Πατρίδες (οπότε ζητώ την κατανόησή σας).
-
Το πέρασμα της Γκρόπας είναι χωματόδρομος (αρκετά κακός) μήκους 500μ. Με πρώτη και ελιγμούς περνάς....
Φυσικά στο χωριό τέτοιες ημέρες ακολουθούν 'αντιφιλοζωικές' σκηνές είτε με
είτε με
αρνάκι στη γάστρα
(μπράβο στα ξαδέλφια και τη 'θειά'....τέλεια έγιναν) -
Αψογο!
Παντως αν παλευεται Κωστα ας βαλουμε αυτο το δρομολογιο στα υπ'οψιν για την επομενη συναντηση! -
Το λάθος που έκανα σ αυτή την εξόρμηση ήταν που δεν πήρα μαζί την σκηνή του camping!
Θα την έστηνα δίπλα στον Αχελώο και θα είμασταν αρχηγοί!!!
Για τους οπαδούς του αθλήματος του ψαρέματος , η πέστροφα συνανατάται στα νερά του αχελώου
Για τους υπόλοιπους ...εικαστικές ενασχολήσεις!
Τα χρώματα της αρχής της Δύσης πάνω από τις κορυφές των δέντρων.....
Τώρα σχετικά με τους δρόμους , πολύ πιθανό τέτοια εποχή του χρόνου να είναι όλοι ασφαλτοστρωμένοι και να έχει δοθεί και στην κυκλοφορία η σήραγγα της Γκρόπας.
-
Ενα μικρό βιντεάκι προς το τέλος της διαδρομής (με εικονολήπτη τον ανιψιό , γι αυτό και το πολύ κούνημα )http://www.youtube.com/watch?v=VaJokCjSPIM
-
Κωνσταντίνε βγάζεις πολύ κακία...
Μερικοί δεν πήγαμε πουθενά και εσύ με τις φωτογραφίες σου μας άνοιξες την όρεξη!
Να κανονίσουμε να πάμε σε αυτά τα μέρη όλοι μαζί σύντομα... με τα απαραίτητα φυσικά μεζεδάκια! -
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Κωνσταντίνε βγάζεις πολύ κακία...Μερικοί δεν πήγαμε πουθενά και εσύ με τις φωτογραφίες σου μας άνοιξες την όρεξη!
Να κανονίσουμε να πάμε σε αυτά τα μέρη όλοι μαζί σύντομα... με τα απαραίτητα φυσικά μεζεδάκια!Ασε καλύτερα να βλέπουμε καμια φωτογραφία τουλάχιστον !
Είμαστε που είμαστε εγκλωβισμένοι στα ντουβάρια, ας βλέπουμε τουλάχιστον τι κάνουν οι υπόλοιποι !!!
Έχω τρελαθεί αυτές τις μέρες να βλέπω βίντεο καταδύσεων (αυτόνομη και ελεύθερη)..... Και να φανταστείτε δεν έχω ασχοληθεί ποτέ !!! Απλώς χαζεύω την θάλασσα.....
και ένα απο τα καλύτερα: (Μια και το να σας δείξω το Περιστέρι 15Αύγουστο....) -
Πότε βλέπετε μια ημερομηνία , που να περιλαμβάνει τουλάχιστον μια διανυκτέρευση , για να μαζευτούμε κάπου όσοι πιο πολλοί μπορούμε?
Αν βρούμε την ημερομηνία , βρίσκουμε και την τοποθεσία. -
Ρε παιδια, εμεις οι βοριοελλαδιτες εχουμε καταζηλεψει !!!! (τι εμεις, εγω )
Δεν θα κανονιστει καμια εκδρομη εδω πανω???
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Ρε παιδια, εμεις οι βοριοελλαδιτες εχουμε καταζηλεψει !!!! (τι εμεις, εγω )Δεν θα κανονιστει καμια εκδρομη εδω πανω???
Γιατι δεν κατεβαινεις Τρικαλα;Και εγω απο Θεσσαλονικη ,οπου και μενω, κατεβαινω ρε συ!
Τα Τρικαλα επιλεγονται λογω των ωραιων διδρομων τους και των καταπληκτικων αναβασεων που μπορουμε να κανουμε εκει.Επισης ,κατοπιν εξετασεων και της καταπληκτικης φιλοξενιας του Κωνσταντινου.
Αν εχουμε καποια αλλη προταση να ερθει στο τραπεζι (η' στην οθονη ) των συζητησεων παρακαλω!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Ρε παιδια, εμεις οι βοριοελλαδιτες εχουμε καταζηλεψει !!!! (τι εμεις, εγω )
Δεν θα κανονιστει καμια εκδρομη εδω πανω???
Γιατι δεν κατεβαινεις Τρικαλα;Και εγω απο Θεσσαλονικη ,οπου και μενω, κατεβαινω ρε συ!
Τα Τρικαλα επιλεγονται λογω των ωραιων διδρομων τους και των καταπληκτικων αναβασεων που μπορουμε να κανουμε εκει.Επισης ,κατοπιν εξετασεων και της καταπληκτικης φιλοξενιας του Κωνσταντινου.
Αν εχουμε καποια αλλη προταση να ερθει στο τραπεζι (η' στην οθονη ) των συζητησεων παρακαλω!
Τα 3καλα επιλέγχθηκαν αυτές τις 2 φορές τόσο για τον ορεινό όγκο που προσφέρει ωραίες διαδρομές , όσο και για την γεωγραφική τους θέση (Κ.Ελλάδα) που ισαπέχει (χονδρικά) από Θεσ/κη και Αθήνα.
Όπως όμως είπα και πιο πάνω , το σημαντικό στοιχείο είναι η ημερομηνία. -
Ολοι σε διακοπές-αποδράσεις-περισυλογή-μοναχισμό-κοινωνικοποίηση...κλπ κλπ?
Γύρισε κανένας?....
Φωτογραφικό υλικό κανείς?
Ραγισμένη τουρμπίνα?
-
Ολοι σε διακοπές-αποδράσεις-περισυλογή-μοναχισμό-κοινωνικοποίηση...κλπ κλπ?Γύρισε κανένας?....
Ραγισμένη τουρμπίνα?
Ναι οντως γυρισε κανεις;
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Ολοι σε διακ[url][/url]οπές-αποδράσεις-περισυλογή-μοναχισμό-κοινωνικοποίηση...κλπ κλπ?
Γύρισε κανένας?....
Ραγισμένη τουρμπίνα?
Ναι οντως γυρισε κανεις;
http://www.youtube.com/watch?v=_Ve9ARvRZqs&feature=related
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ! -
Ολοι σε διακ[url][/url]οπές-αποδράσεις-περισυλογή-μοναχισμό-κοινωνικοποίηση...κλπ κλπ?
Γύρισε κανένας?....
Ραγισμένη τουρμπίνα?
Ναι οντως γυρισε κανεις;
http://www.youtube.com/watch?v=_Ve9ARvRZqs&feature=related
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ! -
Δεν είναι ΑΤΙΑ , δεν είναι παραφυσικό φαινόμενο κλπ κλπ
Είναι η απάντηση στο ερώτημα από που προκύπτει η φράση 'μας πήγε τρενάκι'....
Απομένουν 4 χιλιόμετρα έως το σπίτι , και η ουρά που είχε δημιουργηθεί αριθμούσε τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα.
Ταχύτητα:τουλάχιστον μηδενική. -
Αναχωρώ αύριο το πρωί (στοχεύω δηλαδή) για διακοπές στην Ιθάκη.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλους σας αυτές τις ημέρες , θα τα πούμε ξανά στην επιστροφή.
Fiat Bravο 2007