-
ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ FORUM & ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!
Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:ΕΧΩ ΕΝΑ 100ΑΡΙ FIESTA ΤΟΥ 1985,& ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΣΗ & ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ & ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΗ.ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ;ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ -
Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:ΕΧΩ ΕΝΑ 100ΑΡΙ FIESTA ΤΟΥ 1985,& ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΣΗ & ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ & ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΗ.ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ;ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ.
Καλώς ήρθες και καλό καλοκαίρι. Βέβαια, αυτή η απορία πάει πιο καλά για τα 'τεχνικά θέματα'. Η θερμοκρασία στο αυτοκίνητό σου φαίνεται φυσιολογική. Το σύστημα ψύξης (ψυγείο, βεντιλατέρ, θερμοστάτης) φροντίζει ο κινητήρας σου να μην ξεπερνά κάποια επιθυμητή θερμοκρασία. Στην περίπτωσή σου, φαίνεται ότι όλα βαίνουν καλώς, αλλά φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν κι άλλοι που θα μπορούν να σε βοηθήσουν πιο καλά.
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
-
Ο θερμοστάτης φροντίζει ωστε ο κινητήρας να δουλεύει συνεχώς ανάμεσα σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες(κατώτατη και ανώτατη),οπότε είναι λογικό να μην ξεπερνάει το συγκεκριμένο όριο
-
Έχω κι εγώ ένα θέμα με τη θερμοκρασία λειτουργίας... Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ, ότι παρόλο που ο καιρός είναι κρύος, το αμάξι μου λειτουργεί με ελάχιστα υψηλότερη θερμοκρασία, δηλαδή το ηλεκτρονικό θερμόμετρο έχει ανάψει άλλη μία μικρή γραμμούλα. Γιατί αυτό; Ταυτόχρονα παρατηρώ ότι δεν λειτουργεί ο ανεμιστήρας όταν επιστρέφω σπίτι κ το σβήνω, πράγμα που συνέβαινε παλιότερα, κάποιες φορές. Τι λέτε να είναι; Αν είναι καμμένος ο ανεμιστήρας, δεν θα έπρεπε να το δω σε κάποια ενδεικτική λιχνία; Τι να κοιτάξω;
Ευχαριστώ και καλά χριστούγεννα!!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Έχω κι εγώ ένα θέμα με τη θερμοκρασία λειτουργίας... Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ, ότι παρόλο που ο καιρός είναι κρύος, το αμάξι μου λειτουργεί με ελάχιστα υψηλότερη θερμοκρασία, δηλαδή το ηλεκτρονικό θερμόμετρο έχει ανάψει άλλη μία μικρή γραμμούλα. Γιατί αυτό; Ταυτόχρονα παρατηρώ ότι δεν λειτουργεί ο ανεμιστήρας όταν επιστρέφω σπίτι κ το σβήνω, πράγμα που συνέβαινε παλιότερα, κάποιες φορές. Τι λέτε να είναι; Αν είναι καμμένος ο ανεμιστήρας, δεν θα έπρεπε να το δω σε κάποια ενδεικτική λιχνία; Τι να κοιτάξω;Ευχαριστώ και καλά χριστούγεννα!!!!
Πρωτα ελενξε την σταθμη του υγρου,αν εχει πεσει πολυ χαμηλα μπορει να μην δινει εντολη να ανοιξει το βεντιλατερ.Οταν επιστρεφεις σπιτι ασε το αμαξι να λειτουργησει λιγη ωρα για να δεις αν και σε ποιους βαθμους ανοιγει το βεντιλατερ.
Επισης καλά χριστούγεννα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πρωτα ελενξε την σταθμη του υγρου,αν εχει πεσει πολυ χαμηλα μπορει να μην δινει εντολη να ανοιξει το βεντιλατερ.Οταν επιστρεφεις σπιτι ασε το αμαξι να λειτουργησει λιγη ωρα για να δεις αν και σε ποιους βαθμους ανοιγει το βεντιλατερ.Επισης καλά χριστούγεννα!
Λοιπόν, το βεντιλατέρ δουλεύει, το άκουσα χτες τελικά. Επίσης, είδα κάτι φωτό που είχα τραβήξει παλιότερα στον πίνακα οργάνων μου, σε άσχετες φάσεις και ανακάλυψα ότι σε αρκετές περιπτώσεις το όργανο έδειχνε ίδια θερμοκρασία. Ίσως να είμαι υπερβολικός... Ευχαριστώ πάντως και άλλη φορά θα προσέχω περισσότερο πριν δημοσιεύσω κάτι!
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ