-
Φορα ελευθερο μεταλλικο καταλυτη επειδη εσπασε τον δικο του και προκειμενου να τα σκασω εβαλα μεταλλικο. Τωρα βγαζει και πολυ καλυτερα καυσαερια απο πριν. Ειχε μεινει με το στομα ανοιχτο ο ηλεκτρολογος σε μια αντιπροσωπεια που ειχα παει και μου μετρησε τα καυσαερια. Μου λεει: ρε συ ποσα χιλιομετρα εχει το αμαξι; Του λεω: 180000. Αποκλειεται, βγαζει καλυτερα νουμερα αποα υτα που δηλωνει η εταιρια. Τι του εχεις κανει; Απλα το συντηρω ευλαβικα του ειπα...
Τωρα για τους κινητηρες: ΟΚ υπαρχει ενα θεμα με τα κυβικα, αλλα και παλι τα μοτερ εχουν παρομοια ισχυ ομως. Το 1,6 του Xedos ειναι αρκετα ζωηρο, αλλα το LFY ειναι πολυ φυμωνενο. Εγω οταν βλεπω το ιδιο μοτερ σε 2,0 16ν να βγαζει 167 αλογα, το 1,8 θα περιμενα να βγαζει 130 σιγουρα, οπως τα αντιστοιχα του Grouppo Fiat, αλλα επειδη ειναι πολυ φυμωνενα βγαζουν μονο 112-116 αλογα. Βγηκαν με αλλη νοοτροπια, να ειναι ησυχα και οικονομικα. Εχουν βεβαια 16,7 (αν θυμαμαι καλα) κιλα ροπης στις 4100. Αν σκευτεις οτι πετυχαινει στην εθνικη με 110-130 καταναλωση κοντα στα 7l/100km, φαινεται ακριβως γιατι ειναι 'ψοφια'... Και ειναι και πιο αργο στις ρεπριζ απο το Xedos και απο το θεμα κιβωτιου, αφου ειναι αρκετα πιο μακρυ απο του Mazda. Α και το LFY δεν ειναι σαν τα πιο καινουρια 1,8 που ειναι συνηθως 1790-1795cc, ειναι 1760cc. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
... φοραει και ελευθερο καταλυτη..μπορει και +20 αλογα..Πόσο περίπου κοστίζει κάτι τέτοιο; Προσθέτει όντως τόσα άλογα; Υπάρχει μετά πρόβλημα με ΚΤΕΟ κλπ;
-
Εγώ Citroenoφίλος είμαι αλλά η αλήθεια να λέγεται, τι εκπληκτικό αυτοκίνητο το Xedos! Καλή η ξανθούλα αλλά μόνο η ακτίβα μου είχε φανεί σωστή μοτερικά...επιφυλάσσομαι βέβαια και για του Βαγγέλη που είμαι σίγουρος ότι θα είναι ποίημα...
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
... φοραει και ελευθερο καταλυτη..μπορει και +20 αλογα..
Πόσο περίπου κοστίζει κάτι τέτοιο; Προσθέτει όντως τόσα άλογα; Υπάρχει μετά πρόβλημα με ΚΤΕΟ κλπ;
Γυρω στα 400 ειχα πληρωσει εγω για την τριλιτρη XM τωρα για ενα χαμηλοτερο σε κυβισμο αυτοκινητο γυρω στα 180-250 περιπου ,αλογα μεγιστο 5 αλλα διαφορα γενικα στον δρομο βλεπεις
Καλή η ξανθούλα αλλά μόνο η ακτίβα μου είχε φανεί σωστή μοτερικά...επιφυλάσσομαι βέβαια και για του Βαγγέλη που είμαι σίγουρος ότι θα είναι ποίημα...
Στα 0-100 η ακτιβα με την εξακυλινδρη δικια μου ειναι σχεδον στα ιδια νουμερα ,μετα απο εκει βεβαια χαος
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Εγώ Citroenoφίλος είμαι αλλά η αλήθεια να λέγεται, τι εκπληκτικό αυτοκίνητο το Xedos! Καλή η ξανθούλα αλλά μόνο η ακτίβα μου είχε φανεί σωστή μοτερικά...επιφυλάσσομαι βέβαια και για του Βαγγέλη που είμαι σίγουρος ότι θα είναι ποίημα...Η δικιά μου που είναι 1600cc 90HP είναι ΚΟΥΒΑΣ από άποψη επιδόσεων (αν και εγώ την έχω συνηθίσει τόσα χρόνια και μου φαίνεται γρήγορη!!!) αλλά ... όπως δεν προσφέρει πολλά ομοίως και δεν ... 'ζητάει' πολλά!
-
greatst μην περιμενεις καμια διαφορα τρελη..Το εγραψα για να γελασουμε το +20 αλογα.. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι τοσα ουτε καν το 1/5 τους..Σιγουρα θα κερδισεις σε ηχο παντως..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
greatst μην περιμενεις καμια διαφορα τρελη..Το εγραψα για να γελασουμε το +20 αλογα.. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι τοσα ουτε καν το 1/5 τους..Σιγουρα θα κερδισεις σε ηχο παντως.. -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Εγώ Citroenoφίλος είμαι αλλά η αλήθεια να λέγεται, τι εκπληκτικό αυτοκίνητο το Xedos! Καλή η ξανθούλα αλλά μόνο η ακτίβα μου είχε φανεί σωστή μοτερικά...επιφυλάσσομαι βέβαια και για του Βαγγέλη που είμαι σίγουρος ότι θα είναι ποίημα...από την μικρή βόλτα που με πήγε έχει έναν ήχο η άτιμη...άλλο πράμα.
αχ αυτά τα v6 ...!
αλλά κ εκεί η Σιτροέν σαλάτα τα κανε...3000κ.εκ. με μόνο 190 άλογα ρε φούστη μου;
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αλλά κ εκεί η Σιτροέν σαλάτα τα κανε...3000κ.εκ. με μόνο 190 άλογα ρε φούστη μου;215 η XM μου ομως παρολο που ειναι ιδιος κινητηρας με αυτον της xantia δεν μπορω να καταλαβω στην xantia γιατι κοψανε αλογα
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
Youtube VideoΑπλά ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
Youtube VideoΑctiva
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
αλλά κ εκεί η Σιτροέν σαλάτα τα κανε...3000κ.εκ. με μόνο 190 άλογα ρε φούστη μου;
215 η XM μου ομως παρολο που ειναι ιδιος κινητηρας με αυτον της xantia δεν μπορω να καταλαβω στην xantia γιατι κοψανε αλογα
ΚΑΙ ΧΜ έχεις ρε; Ρε θα σου στείλω το ΣΔΟΕ...
-
Ααα εχεις χασει επεισοδια εσυ.. Κανονικη εκθεση ανοιγει πλεον..
-
για τα τωρινα μοντελα(c2 c3 c4 c5) παντως ουτε συζητηση..
ουτε οι ψιτροενακιδες δεν μιλανε για αυτα.. -
Πως δε μιλανε.....
Απλα ο Βαγγελης εχει κολλημα με το πολλα κυβικα.. -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Αctiva
εγώ αν ήμουν συνοδηγός στο βίντεο θα φώναζα έξω από το παράθυρο λόγω συνδιασμού πόρωσης και φόβου.
στην κάλτσα θα έφτανε...
-
komiasnik, μερικες 1800αρες ξανθουλες που ισως σε ενδιαφερουν..
Αυτη μοιαζει πολυ καλη περιπτωση και στα χρηματα σου..
http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?catId=172&SC_GUID=84b37252-d5a2-4c7c-9be1-69066f43bdcd&proId=7778927&cat=a&pageSize=10Αριστη κατασταση 2000e συζητησιμη..
http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?catId=172&SC_GUID=84b37252-d5a2-4c7c-9be1-69066f43bdcd&proId=8375550&cat=a&CurrentPage=2&pageSize=10Μια περιπτωση ομοια με την παραπανω..
http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?catId=172&SC_GUID=84b37252-d5a2-4c7c-9be1-69066f43bdcd&proId=8030958&cat=a&CurrentPage=2&pageSize=10Και ακομα μια 'αριστη' στα 2000e με service..
http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?catId=172&SC_GUID=84b37252-d5a2-4c7c-9be1-69066f43bdcd&proId=7608089&cat=a&CurrentPage=2&pageSize=10 -
facelift xsara 1800αρα δεν εβγαινε??
-
activa
CITROËN FORUM