-
Ο χρήστης nightwalker έγραψε:
Προσοχή στις κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας - υπάρχει εξτρα χρέωση 4 ευρω στα ΕΛΤΑ μιας και η πληρωμή γινεται ουσιαστικά μεσω επιταγής κι έχει και γραφειοκρατομανουρα...
πιο απλη λυση,κλησεις δημοτικης απλα ΔΕΝ πληρωνονται!πολυ απλο,δεν εχει καμια δικαιοδοσια ενας απλος δημοτικος υπαλληλος για να βεβαιωσει παραβαση.
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟς ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΜΗ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ
Kι εγω ετσι πιστευα οταν το 2004 πηρα τη δημοτικη κληση απο το τζαμι μου και τη πεταξα μαζι με τα αποτσιγαρα
ΟΜΩΣ εσκασε πριν τα χριστουγγενα που μας περασαν μεσω εφοριας ευτυχως σε τιμες 2004 προειδοποιωντας με οτι αν δε τη πληρωσω σε ταδε μερες θα φαει προσαυξηση
αργα ή γρηγορα θα σου ερθει οποτε μη λεμε ο,τι να ναι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παιδια τελικα το point system ισχυειφιλος μου εχασε το διπλωμα του και πρεπει να παει να ξαναδωσει
(εξη μηνες μετα κιολας )τα παλια ωραια χρονια δε γινονταν αυτα..
ΤΙ παραβασεις ειχε κανει;
-
Θα πήρε παραμάζωμα κανέναν πεζό κάνοντας μεθυσμένος παράνομη αναστροφή παραβιάζοντας το κόκκινο...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Θα πήρε παραμάζωμα κανέναν πεζό κάνοντας μεθυσμένος παράνομη αναστροφή παραβιάζοντας το κόκκινο...Aδικα του το πηραν τοτε.
-
Εγω παντως δεν πληρωνω καμια κληση τα τελευταια χρονια,ανεξαρτητα απο που προέρχεται
Μεχρι στιγμης δεν με εχει ενοχλησει κανεις οχι οτι ειναι αμετρητες βεβαια,μιλαμε για 3-5 κλησεις. -
Ότι θα σου έρθουν, θα σου έρθουν. Δεν τη γλυτώνεις. Οπότε όλα εξαρτώνται από το αν νομίζεις ότι σε συμφέρει να πληρώσεις 2-3-4 χρόνια αργότερα ολόκληρη την κλήση αντί της μισής μέσα στις 10 πρώτες ημέρες
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ότι θα σου έρθουν, θα σου έρθουν. Δεν τη γλυτώνεις. Οπότε όλα εξαρτώνται από το αν νομίζεις ότι σε συμφέρει να πληρώσεις 2-3-4 χρόνια αργότερα ολόκληρη την κλήση αντί της μισής μέσα στις 10 πρώτες ημέρεςΕχω κλησεις που πανε πισω 10-15 χρονια,οποτε ακομα και αν καποτε καποια βρει τον δρομο της,ε ας την πληρωσω.Γενικα το κρατος ειναι μπουρδελο και επιβραβευει οσους το γραφουν στα παλαια του τα υποδηματα.
-
Αντιθέτως εμένα μου έρχονται από το πουθενά κλήσεις. Έλαβα πέρσι κλήση του 2005 στη Σαντορίνη, στην οποία είχα πάει το 2001 και το 2007 ΧΩΡΙΣ αυτοκίνητο...!!!
Ευχαριστώ.
-
Tσίμπησα νεα κλησούλα απο τον Κακλαμάνη
Τις τοποθετουσαν κατι λυγεροκορμες κοπελιες
Δυστυχως δεν θα συμβαλλω στον μισθο τους,αλλωστε δεν παρεχουν σε μενα υπηρεσιες -
Μην ανησυχείς, θα σού'ρθουν στην εφορία κάποια στιγμή, δεν τις γλυτώνεις.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εχω κλησεις που πανε πισω 10-15 χρονια,οποτε ακομα και αν καποτε καποια βρει τον δρομο της, ε ας την πληρωσω.Γενικα το κρατος ειναι μπουρδελο και επιβραβευει οσους το γραφουν στα παλαια του τα υποδηματα.
Δυστυχώς, εχεις δίκηο και δεν θα έπρεπε .
Tσίμπησα νεα κλησούλα απο τον Κακλαμάνη ...
Δυστυχως δεν θα συμβαλλω στον μισθο τους,αλλωστε δεν παρεχουν σε μενα υπηρεσιεςΤελικά, εισαι 'σεσσημασμένος'!!! (with no offense! )
Προσωπικά, 29 χρόνια οδηγός, 2 φορές 'τσίμπησα' κλήσεις, μόνον για παράνομη στάθμευση και δεν τόλμησα να μην τις πληρώσω. Και μάλιστα άμεσα , για να κερδίσω την 'έκπτωση'. Ειμαι κορόιδο? Μπορεί...
Εdit: Οταν βλέπω καραμπινάτες παραβάσεις για στάθμευση, συμπεριλαμβανομένων των ελεγχομένων χώρων στάθμευσης και τοποθετημένη στο παρμπρίζ την κλήση, ειμαι σίγουρος ότι οι συγκεκριμένοι δεν θα τις πληρώσουν , γιατί προφανώς δεν 'ατύχησαν' αλλά την 'έψαχναν' και δεν τους ένοιαζε!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
παιδια τελικα το point system ισχυει
φιλος μου εχασε το διπλωμα του και πρεπει να παει να ξαναδωσει
(εξη μηνες μετα κιολας )τα παλια ωραια χρονια δε γινονταν αυτα..
ΤΙ παραβασεις ειχε κανει;
κοκκινο ή στοπ, ταχυτητα, ελιγμους, επικινδυνη οδηγηση.. ακριβως δε ρωτησα, θυμαμαι ομως που ολο και για κατι τον γραφανε κατα καιρους και επιασε τους ποντους
πραγματικα ομως δε νομιζα οτι γινεται αυτο
ενας αστυνομικος του προτεινε παντως να δηλωσει οτι εχασε το διπλωμα του και να κυκλοφορει με το χαρτι για οσο εχει παραδωσει το διπλωμα
βεβαια σε περιπτωση ατυχηματος ειμαι βεβαιος οτι η ασφαλιστικες θα το κοιτουσαν
αυτο που ξερω ειναι οτι για υπερβολικη ταχυτητα δεν παιρνεις πλεον ποντους, αφου σου αφαιρουν επι τοπου το διπλωμα
ετσι μου ειπε περισυ αυτος που με εγραψε και οντως δεν εχει ποντους η κληση πανω
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Tσίμπησα νεα κλησούλα απο τον Κακλαμάνη
Τις τοποθετουσαν κατι λυγεροκορμες κοπελιες
Δυστυχως δεν θα συμβαλλω στον μισθο τους,αλλωστε δεν παρεχουν σε μενα υπηρεσιεςτι τοπο διαμονης δηλωνεις?
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Εχω κλησεις που πανε πισω 10-15 χρονια,οποτε ακομα και αν καποτε καποια βρει τον δρομο της, ε ας την πληρωσω.Γενικα το κρατος ειναι μπουρδελο και επιβραβευει οσους το γραφουν στα παλαια του τα υποδηματα.
Δυστυχώς, εχεις δίκηο και δεν θα έπρεπε .
Tσίμπησα νεα κλησούλα απο τον Κακλαμάνη ...
Δυστυχως δεν θα συμβαλλω στον μισθο τους,αλλωστε δεν παρεχουν σε μενα υπηρεσιεςΤελικά, εισαι 'σεσσημασμένος'!!! (with no offense! )
Προσωπικά, 29 χρόνια οδηγός, 2 φορές 'τσίμπησα' κλήσεις, μόνον για παράνομη στάθμευση και δεν τόλμησα να μην τις πληρώσω. Και μάλιστα άμεσα , για να κερδίσω την 'έκπτωση'. Ειμαι κορόιδο? Μπορεί...
Εdit: Οταν βλέπω καραμπινάτες παραβάσεις για στάθμευση, συμπεριλαμβανομένων των ελεγχομένων χώρων στάθμευσης και τοποθετημένη στο παρμπρίζ την κλήση, ειμαι σίγουρος ότι οι συγκεκριμένοι δεν θα τις πληρώσουν , γιατί προφανώς δεν 'ατύχησαν' αλλά την 'έψαχναν' και δεν τους ένοιαζε!!Φυσικα και ειμαι σεσημασμένος...αλλα υποψη οτι οταν λεμε κληση για παρκαρισμα δεν εννοουμε οτι εκλεινα τον δρομο ή κατι τετοιο,απλα δεν τάισα τα παρκόμετρα του δημου,τον ΚΟΚ γενικα τον σεβομαι,και οι αλλες κλησεις που εχω ειναι για 'υπερβολικη ταχυτητα' σε τεραστιες ευθειες στην ΕΟ.
Τωρα για το αν εισαι κορόιδο,εξαρταται απο πολλα πραγματα,αν οδηγεις αυτοκινητο στο ονομα σου,το αλλαζεις καθε 20 χρονια κτλ,τοτε εχεις μεγαλες πιθανοτητες να παραλαβεις την κληση καποια στιγμη.
-
Καλημέρα!
Πήρα κλήση 80Ε και αφαίρεση πινακίδων για 20 μέρες για παρκάρισμα σε Ρ-40.
Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να πάρω πίσω τις πινακίδες άμεσα; (Γιατί έχω κλείσει και εισιτήριο πλοίου για το αμάξι)Ευχαριστώ!
-
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟς ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΜΗ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ
Kι εγω ετσι πιστευα οταν το 2004 πηρα τη δημοτικη κληση απο το τζαμι μου και τη πεταξα μαζι με τα αποτσιγαρα
ΟΜΩΣ εσκασε πριν τα χριστουγγενα που μας περασαν μεσω εφοριας ευτυχως σε τιμες 2004 προειδοποιωντας με οτι αν δε τη πληρωσω σε ταδε μερες θα φαει προσαυξηση
αργα ή γρηγορα θα σου ερθει οποτε μη λεμε ο,τι να ναι
Μπορεις να βεβαιωσεις το εξης:
Η κληση σου ηρθε συστημενη μετα απο Χ χρονια, αλλα το ποσο ιδιο ακριβως με αυτο που ειχε η κληση τοτε? Ενημερωνοντας σε οτι αν κ τωρα δεν την πληρωσεις, τοτε θα ακολουθηθει η διαδικασια περι εισπραξης εσοδων δημοσιου?
-
ακριβως αυτο που λες
-
ενας αστυνομικος του προτεινε παντως να δηλωσει οτι εχασε το διπλωμα του και να κυκλοφορει με το χαρτι για οσο εχει παραδωσει το διπλωμα
βεβαια σε περιπτωση ατυχηματος ειμαι βεβαιος οτι η ασφαλιστικες θα το κοιτουσανκαι γω αναρωτιεμαι αν οντως μπορουν να ανακαλυψουν οτι σου χουν παρει το διπλωμα.
απ οσο ξερω τα διπλωματα μενουν στο τμημα που σε εγραψε...
στους υπολογιστες δεν ειδα κανεναν να καταγραφει τιποτα μονο σε κατι πρασσινα χαρτια καθοντουσαν και γραφαν-αποθηκευαν(κατι τετοιο) κατι κλησεις... -
ακριβως αυτο που λεςTo 'μεσω εφοριας' πως τεκμηριωνεται;
Σου εστειλε δηλαδη την επιστολη η Εφορια ή μηπως απλως σε απειλουν οτι θα παει εκει μετα; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ακριβως αυτο που λες
To 'μεσω εφοριας' πως τεκμηριωνεται;
Σου εστειλε δηλαδη την επιστολη η Εφορια ή μηπως απλως σε απειλουν οτι θα παει εκει μετα;Αυτό που άκουσα είναι ότι πρέπει να το πληρώσεις σαν έξτρα χρέος αλλιώς δεν παίρνεις ενημερότητα. Αλλά με τα μάτια μου δεν το βεβαίωσα ποτέ.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.