-
Τι γκρινιαζετε μωρε???
Εγω εκανα 17μηνο (+10 μερες παραπανω απο φυλακη ) δοκιμι τρελο !!!
Ειμουν 5 μηνες φυλακιο στα ελληνοβουλγαρικα. Νιντζα σκετος ειμουν !!!!
Οι καλυτεροι μηνες της ζωης μου. Σειρα 290 και να καιει !!!!
(Δοκιμασε να μετρησεις αναποδα απο το 500 φευγα και τα λεμε !! Ασε που σε καποια φαση προσθετα αντι για να αφερω ) -
Ο χρήστης klainmein έγραψε:
Φανταστική η βόλτα σας παιδιά...Ανεβάστε και άλλες φωτογραφίες!!Ελω στις 17 φεύγω φαντάρος Θήβα...Αν πάρω μετάθεση σε κανα μέρος που κάνετε αμαρτίες...εεε, βολτίτσες θα φροντίσω να έρθω κι εγώ με το ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ Βravo μου (όπως καταλάβατε, δεν έχω άσπρο )...Αν έχω άδεια, αν αν αν...Τα ξέρετε οι περισσότεροι πως είναι τα στρατά Ανεβάστε και άλλες φωτογραφίες σε κανενα imageshack να τις δούμε σε καλή ποιότητα κ μεγάλο μέγεθος!ΥΓ Εγώ δεν μπορώ να οδηγήσω έτσι σε στροφές... τόσα χρόνια που έπαιζα ηλεκτρονικά, όταν ήμουν μικρός, μονο τα δικά μου έπαιρναν πάντα φωτιά λόγω πρόσκρουσης στις στροφές και μου έχουν προκαλέσει τραύμα...
Άντε και καλή θητεία!
Κι εγώ πυροβολικό υπηρέτησα και τελείωσα τον Μάιο πριν 3 μήνες!!!!!!!!!
Καλή αρχή! -
καλησπέρα bravίστες!πολύ ωραίες οι φώτο από τη συνάντηση αλλά την επόμενη φορά αν μπορέσω να έρθω μάλλον για συνοδηγό του Κωνσταντίνου με κόβω,δύσκολα θα μπορούσα να ακολουθήσω το ρυθμό αυτό
είδα τα στροφιλίκια σε άλλες βολτίτσες του Κωνσταντίνου (youtube) και κατάλαβα γιατί θέλει αλλαγή ελαστικών σχετικά σύντομα μπράβο γιατί απολαμβάνεις στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει το αυτοκίνητο σε πολύ όμορφες διαδρομές
πάντως το γεγονός ότι το αμάξωμα παίρνει αρκετή κλίση στις στροφές (λίγο πατημένα βέβαια αν πηγαίνεις),οι αισθητές αναταράξεις σε δρόμο με λακούβες αλλά και το τεράστιο κενό ανάμεσα σε θόλους και λάστιχα με έχουνε βάλει σε σκέψεις για χαμήλωμα
αν βρεθεί η χρυσή τομή χαμήλωμα=όχι πολύ κοπάνημα+μεγαλύτερη σταθερότητα έχω φύγει -
νομιζω η bilstein εχει κιτακι για μπραβουρα για χαμηλωμα στα 30 χιλιοστα που ειναι δοκιμασμενο και καλο. Επισεις εχω διαβασει σε φορουμ για χαμηλωμα 20 μπροσ και 30 πισω, επισεις πολυ καλο. Ψαξε !!!
-
Καλώς τα παιδιά!
Πού είσαστε εσείς χαμένοι?....διακοπούλες?Σίγουρα το χαμήλωμα θα βοηθήσει στη μείωση των κλίσεων -ίσως και ελαφρά στη γενικότερη συμπεριφορά στο δρόμο- αλλά φοβάμαι ότι θα αυξηθούν τα κρoύσματα των 'επαφών'!
Βρίσκουμε εύκολα κάτω....να το αυξήσουμε κι αλλο?...δεν έχουμε και τους σούπερ-δρόμους -
Καλημέρα και από μένα παιδιά. Μετά από λίγες μέρες απουσίας, κατάφερα και ξέκλεψα λίγο WiFi με το κινητό και διάβασα για την συνάντηση.
ΑΠΛΑ ΖΗΛΕΨΑ!!!!!
Την επόμενη φορά δεν το χάνω με τίποτα και συμφωνώ και εγώ με τον Sakaflia για διήμερο.Τελικά κατάφερα και πήρα το αυτοκίνητο στα Χανιά, και ίσως να είναι και καλύτερα μιας και οι αποστάσεις είναι λίγο κάπως. Όχι ότι με το Beverly δεν...αλλά θα ήτανε σίγουρα πιο κουραστικό.
Αυτά τα ολίγα από εμένα.
Σας αφήνω γιατί σε λίγο θα αναχωρήσω για Παλαιοχωρα στα νότια της Κρήτης...(και πρέπει να βάλω και βενζίνη με ~1,65) -
Να πας και Σούγια!
Καλή συνέχεια! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Να πας και Σούγια!
Καλή συνέχεια!Θα το έχω υπόψιν μου για αύριο.
-
Ακόμα μια 'τυποποιημένη' μέτρηση , για όσους ασχολούνται με τα της κατανάλωσης.
Επιβεβαίωσα το γεγονός ότι πολλά εξαρτώνται από το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η κίνηση.
Κάνοντας την κλασσική πλέον διαδρομή (για επίσημο έλεγχο της κατανάλωσης) δουλειά-σπίτι , με τον κλιματισμό σε λειτουργία και 36,5 βαθμούς Κελσίου εξωτερική θερμοκρασία (εχθές), το tc έδειξε τα εξής:
Aπόσταση:14,8km
Χρόνος : 12min
ΜΩΤ : 71km/h
Μ.Κατανάλωση : 11,2l/100km
Σαφως πέτυχα πιο ομαλή ροή στην κίνηση. -
Ακόμα μια 'τυποποιημένη' μέτρηση , για όσους ασχολούνται με τα της κατανάλωσης.
Επιβεβαίωσα το γεγονό ότι πολλά εξαρτώνται από το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η κίνηση.
Κάνοντας την κλασσική πλέον διαδρομή (για επίσημο έλεγχο της κατανάλωσης) δουλειά-σπίτι , με τον κλιματισμό σε λειτουργία και 36,5 βαθμούς Κελσίου εξωτερική θερμοκρασία (εχθές), το tc έδειξε τα εξής:
Aπόσταση:14,8km
Χρόνος : 12min
ΜΩΤ : 71km/h
Μ.Κατανάλωση : 11,2l/100km
Σαφως πέτυχα πιο ομαλή ροή στην κίνηση. >>Απ' τα ψηλά στα χαμηλά και τούμπαλιν......
Μέση οδό δεν έχει ? -
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Απ' τα ψηλά στα χαμηλά και τούμπαλιν......
Μέση οδό δεν έχει ?Είμαστε των άκρων!
Δεν μπορούμε μεσοβέζικες καταστάσεις!Αν και η αλήθεια είναι , πως αν πηγαίνεις σχετικά γρήγορα με το Bravo , εκεί κυμαίνεται η κατανάλωση.
Δεν ξέρω αν κανένας από τους υπόλοιπους , στο κομμάτι της Ε.Ο από τον Φαλτάκα έως τα φανάρια της Βασιλικής ,όπου οι δείκτες των ταχυμέτρων έγραψαν 210km/h μήπως είδε κάποιος την στιγμιαία κατανάλωση που είχε εκτοξευθεί
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
νομιζω η bilstein εχει κιτακι για μπραβουρα για χαμηλωμα στα 30 χιλιοστα που ειναι δοκιμασμενο και καλο. Επισεις εχω διαβασει σε φορουμ για χαμηλωμα 20 μπροσ και 30 πισω, επισεις πολυ καλο. Ψαξε !!!Δεν συμφωνώ με οποιουδήποτε είδους χαμήλωμα. Δεν θα κερδίσεις πολλά σε συμπεριφορά και σίγουρα θα το κάνεις πιο δύστροπο στο όριο (που δεν είναι και χαμηλά). Άσε που θα βρίσκει ακόμα και σε ελάχιστες υψομετρικές διαφορές λόγω των μεγάλο προβόλων.
Ένα καλό σετ αμορτισέρ, ίσως ρυθμιζόμενων, να ικανοποιήσει όλα τα γούστα...
Δεν έχω δει αν τα πίσω μπορούν να ρυθμιστούν απο την θέση τους ή πρέπει να βγούν...
Sakaflias, ποια η γνώμη σου?blashyrkh, χρωστάς φωτογραφίες και κείμενο απο την Σαμοθράκη, και εσύ το ίδιο Akilleas απο την Κρήτη ! Για να διαβάζουμε και να ονειρευόμαστε και εμείς οι ξεχασμένοι μέσα στα τσιμέντα !!!
sakaflia, o Κωνσταντίνος προετοιμάζεται για την επόμενη απεργία και θέλει να έχει το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ (μια και ο dickdick (που χάθηκες εσύ ???) την έχει σαφώς μεγαλύτερη και με αποδείξεις).
Που να είχε και eco:drive και ας μην το παραδέχεται ...Στα 210 ήταν σε λογικά επίπεδα η κατανάλωση (10-12), στην επιτάχυνση είδα 25άρια ....
9 μήνες δεν είναι τίποτα Στρατιώτη Klainmein !!! Δηλαδή πλέον να κοιμόμαστε ήσυχοι ???
-
Βελισσάριε , με βρίσκεις σύμφωνο στα περί μη αναγκαιότητας του χαμηλώματος αλλά και για τα ρυθμιζόμενα.
Καμιά προσφορά να βρούμε όμως....Απεργία???...μάλλον με το ρεύμα θα έχουμε θέμα την επόμενη φορά
-
Βελισσάριε , με βρίσκεις σύμφωνο στα περί μη αναγκαιότητας του χαμηλώματος αλλά και για τα ρυθμιζόμενα.
Καμιά προσφορά να βρούμε όμως....Απεργία???...μάλλον με το ρεύμα θα έχουμε θέμα την επόμενη φορά
Έγω (στο έχω πει άλλωστε) προτείνω αυτά ειδικά αν ρυθμίζονται εξωτερικά:
http://cgi.ebay.de/KIT-AMMORTIZZATORI-SPORTIVI-KONI-SPORT-FIAT-NEW-BRAVO-/320301199191?cmd=ViewItem&pt=Ricambi_automobili&hash=item4a93706f57Σε μια τιμή κοντά στα 600 μαζί με την τοποθέτηση θα ήταν μια χαρά.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
http://cgi.ebay.de/KIT-AMMORTIZZATORI-SPORTIVI-KONI-SPORT-FIAT-NEW-BRAVO-/320301199191?cmd=ViewItem&pt=Ricambi_automobili&hash=item4a93706f57Σε μια τιμή κοντά στα 600 μαζί με την τοποθέτηση θα ήταν μια χαρά.
Θα το σκεφτώ μόλις γίνουν επικίνδυνα αυτά που φορώ τώρα....
-
Θα το σκεφτώ μόλις γίνουν επικίνδυνα αυτά που φορώ τώρα....
Νομίζω ότι η ανάρτησή σου έχει πολύ ψωμί ακόμα. Μην κάνεις κίνηση πριν τα 60-70Κ και μόνο μετά απο αμορτισερομέτρηση.
Κοίτα και αυτό το τεστ για τα λάστιχα....
http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2010-EVO-Tyre-Test.htm -
Φωνάζει για Continental ContiSportContact 3 ή είναι η ιδέα μου....
-
Και γω δεν συμφωνώ για χαμήλωμα της ανάρτησης . Για τα δικά μου γούστα το αυτοκίνητο (150 ΗΡ) είναι στημένο όπως πρέπει.
-
Υπήρχε ένα φίλος εδω που είχε βάλει πρόγραμμα , αλλά δεν τον βλέπω να μπαίνει....
Να μας έλεγε τις εντυπώσεις του. -
Φωνάζει για Continental ContiSportContact 3 ή είναι η ιδέα μου....Με την προυπόθεση όμως της εύρεσης της σωστής έκδοσης σε βάρος ανα άξονα και δείκτη ταχύτητας......
Τι σου λέω τώρα..... και εμένα περίεργο μου φάνηκε .... αλλά ρίξε μια ματιά στον πίνακα τους.....
μάλλον το 225-45 R17 **91V ** ταιριάζει καλύτερα ...
Fiat Bravο 2007