Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Είναι να γίνει απογραφή λέει.... για όσους πληρώνονται από το δημόσιο. Και στήθηκε λέει και σχετικό site (http://apografi.gov.gr/) για να μπαίνεις και να δηλώνεσαι. Είπαν ότι μπορείς να δηλώνεσαι από 1η Ιουλίου μέχρι 12-23 ανάλογα με το ΑΦΜ).
Μόνο που την 1η Ιουλίου δεν δούλευε και σήμερα 2 Ιουλίου λέει ότι θα λειτουργήσει μόνο πιλοτικά για επιλεγμένους χρήστες και θα ανοίξει στις 12 Ιουλίου και οι καταληκτικές προθεσμίες δεν αλλάζουν. Δηλαδή αν το ΑΦΜ σου τελειώνει σε 1 έχεις μόνο λίγες ώρες και μόνο κατά την 12η Ιουλίου να εγγραφείς.
(...)
Μα τόσο ηλίθιοι είναι...(ρητορική ερώτηση, δεν χρειάζεται να απαντήσετε...)
Για να δούμε πότε θα το καταλάβουν ότι δεν βγαίνει και ότι πρέπει να δώσουν παράταση...
...Και φυσικά γίνεται της πουτάνας, με το site της ΓΓΠΣ να έχει γονατίσει. Και με ΑΦΜ που λήγει σε 1 έχεις θεωρητικά μέχρι τα μεσάνυχτα περιθώριο να καταθέσεις τα στοιχεία....
Οι τράπεζες όταν παίρνεις κάποιο δάνειο (στεγαστικό επισκευαστικό στην περίπτωση μου) σε υποχρεώνουν σε ασφάλιση ζωής κ πυρός για το σπίτι που υποθηκεύεις.
Η ερώτηση μου είναι αν ''σπάσω'' το συμβόλαιο πυρός που έχω για το σπίτι ''τρέχει'' κάτι?
Νομικά πρέπει να έχω το πυρ ασφαλιστήριο η είναι νταβατζιλικια που τα επιβάλουν οι τράπεζες που κατ επέκταση τα έχουν πλακάκια με τις ασφαλιστικές?
Πυρός ναι, έχει το νόημα να προστατευτεί το υποθηκευμένο ακίνητο. Ζωής στον δανειολήπτη όμως είναι προαιρετικό (και πολύ καλή ιδέα να γίνει έτσι κι αλλιώς ΙΜΟ, για να μην αφήσεις ασήκωτα βάρη στην οικογένεια σου σε περίπτωση που γίνει το απευκταίο...). Σε κάθε περίπτωση μπορούν να επιβάλλουν μόνο το είδος της ασφάλισης αλλά όχι την εταιρία που θα ασφαλιστείς.
Πειράζει που δεν καταλαβαίνω την τσατίλα σου; Τι σχέση έχει ο Παπανδρέου με οτι δεν ήξερες, δεν ρώταγες για το πώς αγοράζεις από Αμερική.
+1€