-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τελειωσα και το far cry μετα απο σχεδον 24 ωρες παιχνιδιου και 17000 σφαιρες (με 29% accuracy ) ενα εχω να πω:
Π-Α-Ι-Χ-Ν-Ι-Δ-Α-Ρ-Α!!!
ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια του ειδους χαλαροτατα (και το καλυτερο για μενα ) τι χαζος που δε το χα παιξει τοσο καιρο
σειρα εχει το prince of persia που συμφωνα με τον angel ειναι μικρουλι, να χαλαρωσω λιγο..
πολυ ubisoft παιζω τωρα τελευταιαΩραίος! Παιχνιδάρα με τα όλα του. Αυτό με την ακρίβεια, τις σφαίρες κτλ που το λέει και δε το έχω δει??
Ορίστε και η συλλεκτική έκδοση σε παράταξη!
click me -->Η αφίσα είναι φοβερή δε γινόταν να μην είναι στον τοίχο. Και τα 140 άτομα περίπου που είναι υπέθυνοι για αυτή τη παιχνιδάρα..
click me -->Εγώ τώρα ξεκίνησα το Timeshift. Ένα χρόνο στέκει και αυτό και νόμιζα είναι μούφα, αλλά το παιχνιδάκι είναι αξιοπρεπέστατο! Είχα πάρει και το Gears of War αλλά έχει πρόβλημα το παιχνίδι δυστυχώς. Και ξέρω ότι λέει πολύ
Διόρθωση, το βρήκα στα statistics, 29% ακρίβεια και εγώ, ίδιο δάσκαλο είχαμε και έτσι
click me statistics --> -
οριστε φιλε μου και τα δικα μου
παρομοια φαση... με τη διαφορα οτι εσυ δε ξοδεψες διαμαντικο και εγω εφτασα πολλες περισσοτερες φορες λιγο πριν το θανατο
επισης εγω κοιμομουν πολλα μονοωρα (απο game days), απλα και μονο για να σκασει ο buddy
ΥΓ ειχες δικιο για τα 30 διαμαντια/αποστολη , προς το τελος τοση ειναι η στανταρ ταριφα σου
Ο χρήστης mondeomania έγραψε:
Εγώ τώρα ξεκίνησα το Timeshift. Ένα χρόνο στέκει και αυτό και νόμιζα είναι μούφα, αλλά το παιχνιδάκι είναι αξιοπρεπέστατο!
πολυ αδικημενο χωρις λογο παιχνιδι
το ευχαριστηθηκα αρκετα
οχι οτι ειναι καποιο κορυφαιο, αλλα δεν του αξιζαν οι κακες κριτικες που ειχε παρει
βλεπω δηλαδη τη προβληματικη κουραδα το singularity που ειναι τιγκα αντιγραφη απο πολλα fps και κυριως απο το αγνωστο timeshift να θεωρειται πολυ καλο παιχνιδι (ειναι βεβαια διασκεδαστικο) και τρελαινομαι
-
Εγώ τώρα ξεκίνησα το Timeshift. Ένα χρόνο στέκει και αυτό και νόμιζα είναι μούφα, αλλά το παιχνιδάκι είναι αξιοπρεπέστατο!
πολυ αδικημενο χωρις λογο παιχνιδι
το ευχαριστηθηκα αρκετα
οχι οτι ειναι καποιο κορυφαιο, αλλα δεν του αξιζαν οι κακες κριτικες που ειχε παρει
βλεπω δηλαδη τη προβληματικη κουραδα το singularity που ειναι τιγκα αντιγραφη απο πολλα fps και κυριως απο το αγνωστο timeshift να θεωρειται πολυ καλο παιχνιδι (ειναι βεβαια διασκεδαστικο) και τρελαινομαι
+1 και στα 2,το timeshift ειναι απολαυστικοτατο,και το singularity αντεξε στο pc μου γυρω στα 10 λεπτα
-
ρε ειναι τοσο απαραδεκτοι στο singularity που ενω χρησιμοποιει μια χιλιοχρησιμοποιημενη μηχανη γραφικων, εχει τεχνικο θεμα (στην εκδοση για πψ μονο, γιατι κονσολες ειναι οκ) με τα textures
εκει που εχεις το hd γραφειο, μπορει διπλα να σου πεταχτει μια 800χ600 βιβλιοθηκη
-
ρε ειναι τοσο απαραδεκτοι στο singularity που ενω χρησιμοποιει μια χιλιοχρησιμοποιημενη μηχανη γραφικων, εχει τεχνικο θεμα (στην εκδοση για πψ μονο, γιατι κονσολες ειναι οκ) με τα texturesεκει που εχεις το hd γραφειο, μπορει διπλα να σου πεταχτει μια 800χ600 βιβλιοθηκη
το ξερω,κατι τετοια με εκαναν να το σβησω,και δεν βλεπω κανενα ενδιαφερον game στον οριζοντα μεχρι το χειμωνα,με βλεπω να ξαναρχιζω τα αγαπημενα (mass effect,witcher κλπ)
-
@νικος 120
εντελως τυχαια φιλος μου εχει 47αρα στην οποια εχει πανω συνδεδεμενα ενα 360 , κατα καιρους το ps3 του αδερφου του και το pc του που εχει 2 4890 σε crossfireπερα απο αυτο που ειπε ο cabala, οτι full hd παιχνιδια στις κονσολες δεν υπαρχουν , λογω directx δεν υπαρχουν και τα εφφε
οι καρτες γραφικων τους πλεον ειναι τραγικα πισωτον πρωτο καιρο που βγηκαν κατι γινοταν, πλεον ειναι πολυ πισω, τα γραφικα του φοντου μου πχ δε γινεται να υπαρξουν σε κονσολες
οσο για τη 47αρα που μου λες, μιας και το ειχα αναφερει παλιοτερα η αναλυση των κονσολων (απο τη στιγμη που εχω δει και το pc πανω σε αυτη ) ειναι σαφως χειροτερη
ακομα και παιχνιδια κραχτες οπως το gran turismo σε τοσο μεγαλη οθονη που φαινονται ενοχλητικη
θες το full hd να γινει να γινει η καυλαντα
ΥΓ οσο για το οτι πηρες τη λαθος κονσολα, το λεω γιατι πρωτα πας για xbox που ειναι παντου καλυτερο ( εκτος απο την αξιοπιστια ) και αν εισαι μπρουκλης παιρνεις και ps3
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Έχει κάποια σε 1080 φυσική. Ridge racer 7, nba 2007 κ.α.
Σαφώς το μηχάνημα δυσκολεύεται σε 1920χ1080, 60 fps αλλά για να μην το πολυπροωθεί η Σονυ 3 χρόνια τώρα υποθέτω ότι μάλλον δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει. Και ίσως να μην είναι και απαραίτητο όπως σε μια ταινία.
Ξέρω, ξέρω bill33 ... αι αμ .απλα δε μπορουν αν μπορουσαν και hdmi εχουν και δημιουργοι του bluray ειναι, γιατι να μην ισωπεδωσουν τον ανταγωνισμο με full hd γραφικα?
απλα το hardware τους σε ο,τι αφορα τα γραφικα ειναι ξεπερασμενο
αυτοι κυριως για το 720p στοχευαν που ειναι μια σαφης βελτιωση απο τις προηγουμενες κονσολες , αλλα πολυ συχνα ουτε αυτο δε πιανουν
απο ενα σημειο και μετα πολλοι gamers (οπως καλη ωρα εγω) απεκτησαν wide οθονες με full hd και καπου εκει ξαναπηραν ξεκαθαρα κεφαλι τα pcη δυνατοτητα μαλιστα για τεραστιες αναλυσεις (πανω απο 1080p) στα περισσοτερα παιχνιδια που βγαινουν και στο pc οπως εχει αποδειχθει υπαρχει και παραυπαρχει
αλλα δεν ειναι μονο η αναλυση, και στα εφφε πασχουν
βεβαια gaming δεν ειναι μονο τα γραφικα, αλλα αν σε ενδιαφερουν πολυ αυτα , αυτη τη στιγμη δεν κοιτας σε κονσολες
αν δε θες να χαλασεις πολλα λεφτα εννοειται οτι κοιτας και κονσολες, αλλα αν εχεις χρημα και θες και pc για να κανεις κι αλλες δουλειες , μπορεις πολυ απλα συνδυασεις και τα 2 σε ενα μηχανημα
δηλαδη με το budget του νικο (ps3 και i-κατι) μπορει να δημιουργηθει τερας που βρυχαται
-
Για οσους ασχολουνται με αθλητικα παιχνιδια και δη μπασκετ.
-
@νικος 120
εντελως τυχαια φιλος μου εχει 47αρα στην οποια εχει πανω συνδεδεμενα ενα 360 , κατα καιρους το ps3 του αδερφου του και το pc του που εχει 2 4890 σε crossfireπερα απο αυτο που ειπε ο cabala, οτι full hd παιχνιδια στις κονσολες δεν υπαρχουν , λογω directx δεν υπαρχουν και τα εφφε
οι καρτες γραφικων τους πλεον ειναι τραγικα πισωτον πρωτο καιρο που βγηκαν κατι γινοταν, πλεον ειναι πολυ πισω, τα γραφικα του φοντου μου πχ δε γινεται να υπαρξουν σε κονσολες
οσο για τη 47αρα που μου λες, μιας και το ειχα αναφερει παλιοτερα η αναλυση των κονσολων (απο τη στιγμη που εχω δει και το pc πανω σε αυτη ) ειναι σαφως χειροτερη
ακομα και παιχνιδια κραχτες οπως το gran turismo σε τοσο μεγαλη οθονη που φαινονται ενοχλητικη
ΥΓ οσο για το οτι πηρες τη λαθος κονσολα, το λεω γιατι πρωτα πας για xbox που ειναι παντου καλυτερο ( εκτος απο την αξιοπιστια ) και αν εισαι μπρουκλης παιρνεις και ps3
Γιώργο...δε ψάχνω το απόλυτο και δεν παίζω παιχνίδια στο PC γιατί δε μου αρέσουν. Ούτε καν το έχω ψάξει...ούτε με ενδιαφέρει. Το τελευταίο desktop που είχα στη κατοχή μου ήταν το 1995 ...από τότε έχω μόνο και πάντα laptop.
Τα γραφικά του pro ή οτιδήποτε άλλο παίζω στο PS3 είναι εξαιρετικά. Το pro συγκεκριμένα παίζει σε 720p, το GT5 prologue είναι σε 1080p. Επειδή έχω δει το GT σε PC δεν είχαν καμία σχέση τα γραφικά του ρε συ...γιατί το λες αυτό?
Επίσης 47άρα από 47άρα διαφέρει. Δεν είναι όλες ίδιες. ...μήπως του φίλου σου ήταν HD ready και όχι full HD? Εγώ έχω μια ολοκαίνουρια 47άρα Philips με ambilight full hd με φοβερή ποιότητα.
Τέλος, θέλω να το έχω στο σαλόνι μου, να φωνάζω τους φίλους μου να γίνεται πανικός. Ακόμα και το macbook στο σαλόνι το έχω.
Στο 360 δεν έχει κανένα παιχνίδι που να μου αρέσει και νομίζω δεν έχει bluray που χρησιμοποιώ. Με καλύπτει περισσότερο το PS3 από το 360.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Επειδή έχω δει το GT σε PC δεν είχαν καμία σχέση τα γραφικά του ρε συ...γιατί το λες αυτό?
λιγο δυσκολο αυτο..
-
Επειδή έχω δει το GT σε PC δεν είχαν καμία σχέση τα γραφικά του ρε συ...γιατί το λες αυτό?που το είδες ; Γιατί δεν βγαίνει όχι για PC αλλά ούτε για XBOX.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επειδή έχω δει το GT σε PC δεν είχαν καμία σχέση τα γραφικά του ρε συ...γιατί το λες αυτό?
που το είδες ; Γιατί δεν βγαίνει όχι για PC αλλά ούτε για XBOX.
Όχι το GT...σόρυ...ένα άλλο ήταν, δε θυμάμαι πιο που είχαμε δει μαζί με τον brother. Το FIFA νομίζω. Μπερδεύτηκα
-
Τα γραφικά του pro ή οτιδήποτε άλλο παίζω στο PS3 είναι εξαιρετικά. Το pro συγκεκριμένα παίζει σε 720p, το GT5 prologue είναι σε 1080p. Επειδή έχω δει το GT σε PC δεν είχαν καμία σχέση τα γραφικά του ρε συ...γιατί το λες αυτό?
Επίσης 47άρα από 47άρα διαφέρει. Δεν είναι όλες ίδιες. ...μήπως του φίλου σου ήταν HD ready και όχι full HD? Εγώ έχω μια ολοκαίνουρια 47άρα Philips με ambilight full hd με φοβερή ποιότητα.
του φιλου μου ειναι bravia full hd (αν θες κοιτω και μοντελο) και το Gt δεν παιζει full hd επειδη το χω δει με τα ματια μου, τρομερο πιξελιασμα
δεν μπορει αυτη η καρτουλα να σηκωσει τετοια αναλυση με τετοια γραφικα, ειναι ανεφικτο πώς να στο πω..?
-
του φιλου μου ειναι bravia full hd (αν θες κοιτω και μοντελο) και το Gt δεν παιζει full hd επειδη το χω δει με τα ματια μου, τρομερο πιξελιασμα
δεν μπορει αυτη η καρτουλα να σηκωσει τετοια αναλυση με τετοια γραφικα, ειναι ανεφικτο πώς να στο πω..?
720p παίζει το GT.
Πιξέλιασμα? Τι είναι αυτό? Ούτε κατά διάνοια δεν έχω πιξέλιασμα στη δική μου.
-
720p παίζει το GT.
Πιξέλιασμα? Τι είναι αυτό? Ούτε κατά διάνοια δεν έχω πιξέλιασμα στη δική μου.
Άκυρο...τώρα το βλέπω...1080p παίζει και χωρίς κανένα πιξέλιασμα Γιώργο.
-
fact #1 σε 47αρα , το 720p ειναι ελαφρως ενοχλητικο , ειδικα απο κοντινη αποσταση
fact #2 το gt δεν ειναι 1080p
διαβασε κι εδω
http://en.wikipedia.org/wiki/Gran_Turismo_HD_Concept
http://en.wikipedia.org/wiki/Gran_Turismo_5_Prologueαν ενωσεις πολλα ps3 με προτζεκτορα μονο μπορεις να κανεις μεγαλα πραγματα
fact #3
directx 10 και 11 οπως και αλλα εφφε δεν εχουν οι κονσολες γιατι πολυ απλα δε γινεταιβλεπω συνεχεια τι παιζει με τις κονσολες, εχω δει τα καλυτερα γραφικα των κονσολων, απλα καμια συγκριση
αν ποτε θες να φτιαξεις τερατακι να παντως εδω ειμαι
-
@νικος 120
Γιώργο...δε ψάχνω το απόλυτο και δεν παίζω παιχνίδια στο PC γιατί δε μου αρέσουν. Ούτε καν το έχω ψάξει...ούτε με ενδιαφέρει. Το τελευταίο desktop που είχα στη κατοχή μου ήταν το 1995 ...από τότε έχω μόνο και πάντα laptop.
Τέλος, θέλω να το έχω στο σαλόνι μου, να φωνάζω τους φίλους μου να γίνεται πανικός. Ακόμα και το macbook στο σαλόνι το έχω.
Στο 360 δεν έχει κανένα παιχνίδι που να μου αρέσει και νομίζω δεν έχει bluray που χρησιμοποιώ. Με καλύπτει περισσότερο το PS3 από το 360.
το gt για να το δεις σε pc πρεπει να φτιαχτει σε σοβαρη μηχανη και δη για simulation που να επιτρεπει την φυσικη (λιγη αλλα εχει ) του παιχνιδιου
αμα συγκρινεις θεμα simulation gt με lfs η rfactor δεν βαζω το netkar pro γιατι ειναι χ100000 καλυτερο και σοβαροτερο(καθοτι πρωην μηχανη της φερραρι simulation) ειναι πολυ πισω
στα γραφικα οκ ειναι μια χαρα αλλα μεχρι εκει ..τωρα για θεμα full hd το gt5 δεν ειναι γιατι πολυ απλα γινεται upscale εδω δεν αντεχει μια καρτα θηριο στα 1920 παιχνιδια 4+ετων παλια με ολα τα γραφικα στο φουλ ποσο μαλλον να πρεπει να σχεδιασει ολο τον χαρτη το αμαξι το lol crash system και φυσικα την φυσικη καλη χρυση και αγια η ibm αλλα θαυματα δεν κανει ακομη
-
Υπάρχει πάντως σοβαρό fullHD game για το PS3 που τρέχει μάλιστα στα 60 fps.
Wipeout HD.
-
Εγώ πάντως το PS3 το πήρα πριν κανένα 3μηνο για να συνοδεύσει την επίσης καινούργια μου 40'' full HD SAMSUNG σειρά 6 ως BR και καθώς ήταν το πρώτο πράγμα που δοκίμασα (Chronicles of Riddick σε BR) έπαθα απλά την πλάκα μου με την εικόνα. Επίσης το PS3 είναι κοινός αποδεκτό οτι είναι ένα απο τα καλύτερα BR players σε μια αρκετά μεγάλη κλίμακα τιμών.
Φυσικά νοίκιασα τότε και το Assasins Creed II το οποίο επίσης με εντυπωσίασε με τα γραφικά του και την ομαλότητα της κίνησης. Το need for speed shift επίσης είναι φοβερό και φυσικά κανένα πιξέλιασμα!!!
Για τα δικά μου δεδομένα ουτε που μου κάνει αίσθηση να πάω να βάλω μια μακαρονάδα καλωδίων στο επιπλό μου για να πάρω το κάτι παραπάνω σε γραφικά. Ανοιγω βάζω δίσκο παίζω και βλέπω... ετσι απλά.
-
Τα περισσοτερα παιχνιδια στο PS3 εχουν αναλυση 1080p. Υπαρχουν ομως και ορισμενα με αναλυση 720p.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)