-
delete
-
Είναι φαύλος κύκλος η ιστορία. Τόσα χρόνια που ο εκάστοτε οργανισμός παραγκωνιζόταν και παραφουσκωνόταν με μη παραγωγικό προσωπικό διαμαρτυρήθηκαν οι εργαζόμενοι;
Μην πάτε μακρυά, δείτε τώρα την περίπτωση του Μετρό που ενώ θα πρεπε να βγάζει τα κέρατα του σε κέρδη και να βάζει ένα + στο ταμείο του κράτους, έχει ζημία και οι εργαζόμενοι απεργούν για να μην απολυθούν οι παρανόμως προσληφθέντες συνάδελφοι τους.
Παρ' τ' αυγό και κούρεφτο... -
Λ Ο Υ Κ Ε Τ Ο
τίποτα άλλο.
όσο πιο σύντομα τόσο λιγότερο φέσι θα προλάβουν να μας φορέσουν. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
οι εργαζόμενοι απεργούν για να μην απολυθούν οι παρανόμως προσληφθέντες συνάδελφοι τους.Καλα αυτο με το μετρο ειναι ανω ποταμων!!!
Δεν κανουν απεργια για να μην απολυθουν, αλλα για να ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ μολις ληξει η συμβαση τους.
Δεν ηταν καν μονομοι υπαλληλοι δηλαδη, αλλο τι μπορει να τους ειχαν ταξει, νομικα και ηθικα δεν καλυπτονται απο πουθενα.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Αυτό θα έστεκε ως επιχείρημα μόνο αν μπορούσε να χρησιμοποιήσει και άλλος το δίκτυο του ΟΣΕ.
Με το νέο νομοθετικό πλαίσιο και τον διαχωρισμό υποδομής-εκμετάλλευσης, είμαστε υποχρεωμένοι απ' την ΕΕ να το επιτρέψουμε...
Πάντως ο άμεσος ανταγωνιστής, τα ΚΤΕΛ, έχουν εξασφαλίσει -όλως παρανόμως- το μονοπώλιο στις οδικές μεταφορές έως το 2019 !
Είδατε όμως πουθενά να λέγεται αυτό ?Αυτή και αν είναι λαμογιά χωρίς ποτέ κανείς υπάλληλος του ΟΣΕ να βγεί στους δρόμους, όπως το άλλο, το τρένο για Αλεξανδρούπολη από Θεσ/νίκη ξεκινούσε πάντα σχεδόν άδειο 8΄ πριν την άφιξη του τρένου από την Αθήνα αναγκάζοντας τους επιβάτες που θα μετακινούνταν περαιτέρω προς Αλεξανδρούπολη και άλλους προορισμούς να πηγαίνουν με το ΚΤΕΛ.
Επίσης είχαν με διάφορους τρόπους αποκλείσει την διακίνηση εμπορευμάτων με το τρένο κάνοντας το μη ελκυστικό και γεμίζοντας τους δρόμους με φορτηγά και νταλίκες ενώ ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει σε όλο τον κόσμο.
Για όλα και πολλά άλλα τέτοια κανείς από τους εργαζόμενους του ΟΣΕ δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ, γιατί ? Γιατί είχαν τη βολή τους, έγραφαν υπερωρίες στο αέρα, άρπαγαν τα εισητήρια, διακινούσαν παράνομα εμπορικά και επιβατηγά βαγόνια για ίδιον συμφέρον, τώρα που βγήκανε στη φόρα όλα αυτά και έχουν σηκωθεί οι τρίχες μας ποιός θα τους υποστηρίξει ? Νομίζω κανείς. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Λ Ο Υ Κ Ε Τ Ο
τίποτα άλλο.
όσο πιο σύντομα τόσο λιγότερο φέσι θα προλάβουν να μας φορέσουν.Κάτσε ρε μάστορα!
Γιατί αν το λουκέτο συνοδεύεται από 'δεν θα υπάρξει καμία απόλυση προσωπικού του ΟΣΕ' που δηλώνει ήδη η κυβέρνηση, τότε να το βράσω το λουκέτο! -
μια σελίδα πίσω εξηγώ οτι οι απολύσεις, ούτε μετατάξεις ούτε χρυσές εθελούσιες έξοδοι, είναι προαπαιτούμενο και πλέον λογικό.(και μάλλον ο μοναδικός τρόπος κάποια στιγμή να πουλήσουμε και το πηγάδι χωρίς πάτο)
δεν περιμένω απο την κυβέρνηση (και αυτή και την άλλη) να πουν κάτι διαφορετικό.
έτσι γίνονται τα παιδιά -δικά μας-. -
Ας θυμηθούμε τι έγινε και με την Ολυμπιακή...
Αν είναι το κράτος να αναλάβει τα χρέη του ΟΣΕ και το πλεονάζον προσωπικό, τότε να πάρω εγώ τον ΟΣΕ καθαρό! Και κανένα δανειάκι με κρατική εγγύηση για το ξεκίνημα...
-
παίξαν το χαρτί τους και λέγεται βόλεμα ανεξαρτήτως κόστους.
ήρθε η ώρα να παίξεις το δικό σου. όποιο και αν είναι αυτό.το μονο σίγουρο είναι οτι η παρτίδα θα έχει νικητή κσι ηττημένο. αν δεν είσαι ο νικητής μάντεψε ποιος θα είσαι.
αν κατηγορούμε ΤΩΡΑ τους καλούς ΟΣΕΤΖΗΔΕΣ οτι δεν μίλησαν για τα κακώς κείμενα όταν έπρεπε ΑΥΡΙΟ θα πρέπει να κατηγορούμε εαυτούς οτι δεν μίλησαν όταν έπρεπε. αν φυσικά δεν μιλήσουμε-αντιδράσουμε σήμερα.
-
Γνωρίζει κανείς αν αυτό το επισόδειο της γνωστής Γαλλικής σειράς υπάρχει με Ελληνικούς υπότιτλους?
Πόσο γαμάτοι είναι οι ξένοι ρε π@@στη μου,μα πόσο άχρηστος λαός είμαστε? -
Κάτι σχετικά με τους μαγνήτες έδειχνε τις προάλλες ο Ζαμί αλλά δεν ασχολήθηκα. Λογικά αυτό το επεισόδιο έδειχνε πάντως... Μόνο στο gamato θα υπήρχε περίπτωση να το βρεις αλλά πλέον...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πόσο γαμάτοι είναι οι ξένοι ρε π@@στη μου,μα πόσο άχρηστος λαός είμαστε?
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω αλλά υπερβάλεις και γενικεύεις σε απίστευτο βαθμό σε αυτό το θέμα
-
Γκρρ!!!
Μπήκα σήμερα να δω ένα δρομολόγιο προαστιακού.
Το site της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ξαναάλλαξε μετά από μία μεγάλη αλλαγή πριν από λίγους μήνες. Μιλάμε για redesign κ.λπ. που δε χρειαζόταν στ'αλήθεια. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος τα τσέπωσε πάλι χοντρά.
Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτή η βλακεία που είχαν για τα δρομολόγια αντικαταστάθηκε από μία άλλη μεγαλύτερη βλακεία, η οποία δουλεύει πολύ αργά, όταν δουλεύει. Για παράδειγμα, για ένα απλό δρομολόγιο προαστιακού βγάζει κάτι μυστήρια errors.
Αχρηστα λαμόγια!!! Πού είναι το τηγάνι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!
-
Πες μου που θες να πας, αστο το σαιτ δε βγαζεις ακρη!!
Απο πειραια για κιατο εχει καθε μια ωρα περιπου στις παρα 20. Πηγαινε κ λιγο νωριτερα να'σαι σιγουρος. Αν θες να πας προς αεροδρομιο κατεβαινεις ανω λιοσια. Εκει εχει δρομολογιο καθε 15 λεπτα
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν αυτό το επισόδειο της γνωστής Γαλλικής σειράς υπάρχει με Ελληνικούς υπότιτλους?
Πόσο γαμάτοι είναι οι ξένοι ρε π@@στη μου,μα πόσο άχρηστος λαός είμαστε? -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Πες μου που θες να πας, αστο το σαιτ δε βγαζεις ακρη!!Ναι ρε συ, τα ξέρω τα δρομολόγια του προαστιακού. Εγώ μένω πολύ κοντά στο σταθμό 'Λεύκα', που φεύγει για Αθήνα κάθε :49. Ε, στις :45 ξεκινάω από το σπίτι μου χαλαρά και το προλαβαίνω.
Απλά ήθελα να δω ποιο ήταν το τελευταίο. Δε θυμόμουν εάν ήταν αυτό των 9:30 ή εάν είχε κι άλλο ένα ή δύο αργότερα. Ε, το site τους είναι για
-
Καλα με το σαιτ κι εγω απο περυσι που προσπαθησα να δω καποια δρομολογια -ματαια - δεν ξανασχοληθηκα!! Πηγα στο σταθμο μου τα ειπαν και τελος! Αντε, καλες διαδρομες
-
Προσπαθώ απο χθες να ρωτήσω αν γίνονται μεταφορές εμπορευμάτων και δεν απαντάει κανένα απο τα 10 τηλέφωνα που εχω δοκιμάσει..!! Κλειστό το μαγαζί...!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πόσο γαμάτοι είναι οι ξένοι ρε π@@στη μου,μα πόσο άχρηστος λαός είμαστε?
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω αλλά υπερβάλεις και γενικεύεις σε απίστευτο βαθμό σε αυτό το θέμα
Ναι εε?
Τα χαρ/κά του μέσου Ελληνα είναι κλέφτης,λαμόγιο,γλύφτης,ρουφιάνος κι επιδειξιομανής.
Αμφιβάλεις?
Δώσε μου και τα χαρ/κά του μέσου Γάλλου να δούμε αν υπερβάλω. -
Είρωνας, εγωϊστής, ψηλομύτης, σωβινιστής, γλύφτης, γουστάρει τα πισώπλατα μαχαιρώματα, ηλίθιος μέχρι βλακείας οταν τυχαίνει κάτι που δεν είναι by the book και πολλά άλλα.
Χαλάρωσε και κατάλαβε πως δεν υπάρχει πουθενά το τέλειο...
Και φυσικά δεν ξέρετε ή δεν έχετε ακούσει για ιστορίες τρόμου με την SNCF, για την άθλια εκμετάλευση του RER στα κομμάτια που είναι στην δικαιοδοσία της και πολλά άλλα.
ΟΣΕ