-
Να βάψω δεν παίζει οπότε φακιόλι, πέσιμο στα τέσσερα και βούρτσισμα με «ΤάιΝτ».
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Να βάψω δεν παίζει οπότε φακιόλι, πέσιμο στα τέσσερα και βούρτσισμα με «ΤάιΝτ».Βάζε γυαλιά ηλίου στο (ξε-)παρκάρισμα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Να βάψω δεν παίζει οπότε φακιόλι, πέσιμο στα τέσσερα και βούρτσισμα με «ΤάιΝτ».
Βάζε γυαλιά ηλίου στο (ξε-)παρκάρισμα.
Το θέμα είναι να σβήσω τις παλιές για να δω από πού πέφτουν οι φρέσκιες.
-
Aυτή η μαμαημένη η λεύκα τι στο διάτανο έχει κ κολλάει έτσι; Πάρκαρα κάτω από λεύκες για σκιά και γυρίζω και βλέπω ΤΟΝ χαμό. Σαν να το ψέκασαν με σιρόπι ...
Το πέρασα με ζεστό νερό από πιεστικό για να ρθει στα ίσια του.
-
Μια φορά από γύρη λεύκας κόλλησαν οι υαλοκαθαριστήρες πάνω στο παρμπρίζ τόσο γερά που όταν πάτησα το νερό για να πλύνω το παρμπρίζ, στην αρχή δεν ξεκίνησαν οι υαλοκαθαριστήρες και μετά σκίστηκε το ένα λάστιχο (το μισό έμεινε πάνω στο παρμπρίζ).
-
Το έχουμε ξαναγράψει. Ποτέ κάτω απο λεύκες (κόλλα) και πεύκα (ρετσίνι).
Καλύτερα στον ήλιο, παρά για λίγη σκιά να ... -
Με αφορμή τα αναγραφόμενα εδώ , τα άλατα που μαζεύονται στο δοχείο του υγρού για τους υαλοκαθαριστήρες, ειναι ...
Για να εξαφανιστούν, αλλά και να 'ξεβουλώσει όλο το δίκτυο' του αυτοκινήτου ώστε τα πιτσιλιστήρια να δουλεύουν άψογα, ρίχνουμε Calcor (σε κόκκινη συσκευασία μπουκαλιού, σε όλα τα ΣΜ - περιέχει μυρμηγκικό οξύ το οποίο εξουδετερώνει τα άλατα, πρώτα όμως διαβάστε τις οδηγίες στο μπουκάλι), οπωσδήποτε αραιωμένο με ζεστό νερό 1 προς 4. Προφανώς έχουμε αδειάσει το δοχείο του υγρού καθαριστήρων απο το παλιό νερό και αφού το γεμίσουμε με το μείγμα, που θα ετοιμάσουμε σε ενα μπουκάλι - 1 λίτρο αρκεί -, δουλεύουμε πιτσιλιστήρια/καθαριστήρες, σε 2 φάσεις: Τη 1η ώστε να φτάσει το υγρό σε κάθε άκρη και τη δεύτερη 4-5 λεπτά μετά ωστε να προλάβει να δράσει σε δοχείο- σωληνώσεις και μέχρι να εξαντληθεί το υγρό του δοχείου, το οποίο θα το γεμίσετε ξανά όπως συνηθίζατε (νερό ή το γνωστό μπλέ υγρό) και θα λειτουργήσετε μιά ακόμα φορά, ωστε να γεμίσει ξανά το δίκτυο με φρέσκο υγρό. Προσοχή, κάθε φορά 'πιτσιλίσματος', ταυτόχρονα ξέπλυμα του αυτοκινήτου με μπόλικο νερό, γιαυτό και η εργασία συνιστάται να γίνει στη διάρκεια προγραμματισμένου πλυσίματος .
Σας κούρασα? Εμ, θέλετε αμάξι σένιο, θέλετε και ξάπλες (@sv2 ακούει? ... ) -
Καλησπέρα,
λοιπόν πέρασα το χρώμα του αυτοκινήτου μου Νανο Τεχνολογία. το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. δεν κολλάει απάνω του τίποτα . οι κουτσουλιές φέυγουνε με ένα απλό σκούπισμα και η ρετσίνα ξεκολλάει χωρίς πρόβλημα από το βερνίκι με νερό και σφουγγάρι.
καμία σχέση με το κερί το κερί φεύγει μετά από χρήση αυτό το προϊόν μένει και δεν φεύγει μετά από πλυσίματα και χρήση.άσε που το αυτοκίνητο δεν χρειάζεται πλυσίματα.
το συστήνω ανεπιφύλακτα.http://www.euric.gr/prodtype.asp?PT_ID= ... istory=cat
-
Ο χρήστης ilias1908 έγραψε:
Καλησπέρα,
λοιπόν πέρασα το χρώμα του αυτοκινήτου μου Νανο Τεχνολογία. το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. δεν κολλάει απάνω του τίποτα . οι κουτσουλιές φέυγουνε με ένα απλό σκούπισμα και η ρετσίνα ξεκολλάει χωρίς πρόβλημα από το βερνίκι με νερό και σφουγγάρι.
καμία σχέση με το κερί το κερί φεύγει μετά από χρήση αυτό το προϊόν μένει και δεν φεύγει μετά από πλυσίματα και χρήση.άσε που το αυτοκίνητο δεν χρειάζεται πλυσίματα.
το συστήνω ανεπιφύλακτα.http://www.euric.gr/prodtype.asp?PT_ID= ... istory=cat
Παντού κολλάμε πάντως κάτι που ακούγεται τρομερό (νανο τεχνολογία: ππσσσσσσσ! ) μπας κ πουλήσει...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Παντού κολλάμε πάντως κάτι που ακούγεται τρομερό (νανο τεχνολογία: ππσσσσσσσ! ) μπας κ πουλήσει..Πάντως είναι όντος τρομερό εγώ που το δοκίμασα βλέπω ότι είναι πολύ ανώτερο από το κεριά και τα γυαλιστηκά. σου προτήνω να το δοκιμάσεις πριν το κρίνεις.
-
Ο χρήστης ilias1908 έγραψε:
Παντού κολλάμε πάντως κάτι που ακούγεται τρομερό (νανο τεχνολογία: ππσσσσσσσ! ) μπας κ πουλήσει..
Πάντως είναι όντος τρομερό εγώ που το δοκίμασα βλέπω ότι είναι πολύ ανώτερο από το κεριά και τα γυαλιστηκά. σου προτήνω να το δοκιμάσεις πριν το κρίνεις.
Δεν κρίνω το προιόν, κρίνω το μάρκετινγκ του.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Παντού κολλάμε πάντως κάτι που ακούγεται τρομερό (νανο τεχνολογία: ππσσσσσσσ! ) μπας κ πουλήσει..
Πάντως είναι όντος τρομερό εγώ που το δοκίμασα βλέπω ότι είναι πολύ ανώτερο από το κεριά και τα γυαλιστηκά. σου προτήνω να το δοκιμάσεις πριν το κρίνεις.
Δεν κρίνω το προιόν, κρίνω το μάρκετινγκ του.
Με συγχωρείς δεν κατάλαβα τι ενοούσες .από μάρκετινγκ δεν γνωρίζω για να σου πω.
-
Έχω ένα φυσερό και σκεφτόμουν να καθαρίσω λίγο τον κινητήρα, γιατί έχει φορτώσει σκόνη. Ενδείκνυται ή θα κινδυνέψει τπτ?
Αέρας είναι, τι μπορεί να πάθει. -
Aπό αλουμινόχαρτο είναι φτιαγμένος;
-
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Παραλία έγινε η αυλή μου από τα χώματα και τα νερά για να τα ξεπλύνω. Νομίζω έφυγαν τα πολλάπεντακαθαρο
Σήμερα πήγα και έκλεισα ραντεβού για συντήρηση χρώματος στο Astra στον Μιχαλη(swell) , θα το παω αυριο και θα το αφησω 2-3 ωρες η τιμη που μου ειπε ειναι 50€.
Ειχε μεσα εκεινη την ωρα ενα μαυρο S2000 το οποιοο ιδιοκτητης του ειχε παρει το πακετο των 50 € που επελεξα και εγω και πραγματικα το αμαξι γυαλιζε σαν καινουργιο και σχεδον ολη η αραχνη ειχε εξαφανιστει!
Αυριο θα επανελθω με λεπτομέρειες -
Λοιπόν μόλις γύρισα από το κατάστημα Swell στο όποιο πήγα και έκανα κέρωμα και συντήρηση χρώματος στο Astra.
Πραγματικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα , πήρα το πακέτο των 50€ το όποιο περιλαμβάνει πέρασμα του αυτοκίνητου με πυλό , γυάλισμα και συντήρηση των πλαστικών και ελαστικών μερών, καθάρισμα , γυάλισμα και κέρωμα του αυτοκίνητου και όζον στην καμπίνα . Όλη η δουλεία πήρε 3 ώρες και το αποτέλεσμα είναι αυτό : κοιταξτε γυαλισμα , εχει γινει σαν καθρεφτης ! -
Ποο έγινε πολύ καλή δουλειά! Κάθε πόσο είναι καλό να γίνεται αυτή η συντήρηση? Σου είπε εκεί τπτ σχετικά το αφεντικό?
Θα την έκανα μια φορά το χρόνο σίγουρα, εφόσον ενδείκνυται. -
Που είναι το Swell παρακαλώ;
Pico πόσα θες για να μου καθαρίσεις και τη δική μου μηχανή έτσι;
-
@Pico
Ο τυπος μου ειπε οτι αν το παω για πλυσιμο σε βουρτσα το κερι θα αντεξει 1-2 πλυσιματα , αν ομως το παω για πλυσιμο στο χερι μπορει να αντεξει πανω απο 3 μηνες !
Προσωπικα εβαλα σκοπο να το πηγαινω 2 φορες τον χρονο πριν τον χειμωνα και πριν το καλοκαιρι .@ Capami
Ειναι στο Περιστερι.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ