-
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
'EL-EM'
Υ.Γ. ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ 'ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ' ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ. ΕΓΩ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΤΟ ΛΕΩ,ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ.ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΜΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.Απλως εννοω οτι κανουμε τα στραβα ματια π.χ. ενα αχρωμο Παλλαδιο με ειδικες αεροδρομια γιατι πρεπει να εχουμε ενα αγωνα την Αττικη κανουμε στραβα ματια στα σικαιην της Λαμιας γιατι κατα τα αλλα ειναι καλος αγωνας ας κανουμε λοιπον και λιγο τα στραβα ματια σε καποια σημεια που το Αχαιος υστερει απο παλια.
(οπως και να το κανουμε για να πας Φτερη ειτε απο Χαλανδριτσα ειτε ακομη απο Καλαβρυτα αν δεν εχεις ειδικη το Διακοφτο ειναι μεγαλη απλη)[/quote]ΑΓΑΠΗΤΕ,
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΙΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ 'ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑ' ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΙΚΑΙΗΝ ΤΗΣ ΠΑΥΛΙΑΝΗΣ.
ΤΟΥΣ 'ΤΑ ΕΧΩΣΑ' ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ (KAI ANTIKEIMENIKH) ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
δεν διαφωνω για συνδυασμους κραχτες,αλλα οπως και να το κανουμε το να θεωρουμε πχ. συδυασμο-κραχτη τους Βωβο-Ελ Εμ (χωρις παρεξηγηση ,ξερουν και οι δυο την αξια τους ) με εβο
εν ετη 2010.....
απο τις καλυτερες κινησεις ηταν αυτο που εκανε ο κ.Γκαλλο(αντιπροσωπος πεζο) στο Παλλαδιο περσι(και οχι μονο εκει,αλλα αναφερομαι ακομα και στις κινησεις που καναμε στο περιθωριο του αγωνα,παρουσιαση στην εκθεση κλπ κλπ
και απο τις χειροτερες αυτο που κανει πχ η ιδια η πεζο στην ελλαδα (και αλλες εταιρειες)
η αδιαφορια.....
λες και πουλανε πατατες....
εχοντας καλο προιον χανουν απο εταιρειες τυπου hyundai (οπως ειχε γραψει και σε αρθρο του ο Κουνιτης οταν το ειχε πει σε στελεχος της τογιοτα στην ιαπωνια ,κοντεψε να κανει χαρακιρι....)
και αναρωτιουνται γιατι.....
αλλα βγαινω εκτος θεματος....ΔΗΜΗΤΡΗ,
ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟ 2004 ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ WRC ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 'ΣΤΑ ΙΣΑ' , ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΙ'ΑΛΛΟ Η ΨΑΛΙΔΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ . ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ RENAULT CLIO S-1600,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΠΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ , ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ !ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
μα δεν το λεω για αυτο Λωρη,ωστε να κατεβειτε κατηγορια,
απλα λεω οτι εσεις ειστε σταθερη αξια οπου και με οτι και αν συμμετεχετε ,
οποτε δεν θεωρω 15 χρονια αφου ο Αρης εχει κερδισει ραλλυ Ακροπολης τον συνδυασμο Αρης-Ελ Εμ εβο κραχτη.....
το ιδιο ισχυει για τον Χτσοπανη ,οπως επισης για τον 3000κυπελλαμετρω Λεων.Κυρκο....
αλλα πιστευω πως πλεον (2010....)πιο εντυπωσιακο νεο ειναι (θα ηταν) στα χρωματα της ρενω ενα(η παραπανω) R3 ,στης πεζο ενα χ προδιαγραφων 207(ακομα και ρ3) στης σιτροεν κατι και παει λεγοντας.....
αλλα εδω ειναι ελλαδα(ουτε καν βαλκανια πλεον... )
αυτο θελω του χρονου να αλλαξει(μεταξυ πολλων αλλων...) -
Τα παιδια απ τη Πατρα
πιστεψαν οτι εαν αλλαξουν ημερομηνια και το κανουν καλοκαιρι,θα εχουν περισσοτερες συμμετοχες,επειδη υπηρχαν και τα προβληματα με τα 30 του σοαα για τις αδειες.
Αλλα καλυτερα ενας μαζεμενος αγωνας με τις ειδικες των 70 χλμ.παρα η εκδρομη και ο γυρος του νομου.
Τα υπολοιπα θα συμφωνησω σχεδον με ολους που γραφουν παρατηρησεις.
Μια καλη συμμετοχη σιγουρα ανεβαζει καθε αγωνα.
Ο επομενος αγωνας να ειναι καλυτερος. -
με αυτο που εγραψες να ξερεις οτι εχασες τουλαχιστον 20 ποντους δημοτικοτητας, ακους εκει καλυτερη η φιλικη αναβαση με τις διπλασιες συμμετοχες
Μην σνομπαρουμε ετσι την αναβαση. Το θεαμα που προσφερε ο Κατσαρος, ο Παπαδοπουλος, ο Τσαφαρας, ο Κατσινας, ο Ρουστεμης, ο Μελιγκωνης, ο Τσουλος και πολλοι αλλοι δεν ηταν καθολου αμελητεο! Συν οτι μερικοι απο αυτους που ανεφερα εχουν απο τα πιο ομορφα αγωνιστικα της Ελλαδος που χερεσαι να τα βλεπεις! Επισης το οτι ηταν φιλικη αυτο δεν σημαινει οτι απο πλευρας οργανωσης και θεαματος υπηρχε μια χαλαρωση. Ολα κυλησαν πολυ καλα!
Φυσικα αλλο ραλλυ και αλλο αναβαση. Και εγω προτιμω τα ραλλυ απο τις αναβασεις. Αλλα αναμεσα στα δυο επιλεξαμε την αναβαση (περυσι ειχαμε παει και στα δυο)
- Στις αναβάσεις νομίζω κερδίζει ακόμα και σήμερα ο Λεωνίδας Κύρκος τον Περατινό! Αλλά αυτό γινόταν και πριν από 20 χρόνια. Τώρα αυτό είναι στα θετικά των αναβάσεων;
αν εξαιρεσεις τον ΛΕΑ στις υπολοιπες κατηγοριες υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον. Και οταν ειχε ακομα την αδεια ο MARIO τοτε η κοντρα με τον Κυρκο κρατουσε τον κοσμο σε ενδιαφερον. Και απο την αλλη οταν τρεχει ο Βωβος και δεν τρεχει ο Κυπριος τα ιδια δεν εχουμε? Εξαιρεση τωρα τελευταια με τον Μιχο που οσο παει και ανεβαινει και τυλαχιστον στην ασφαλτο εχει ενδιαφερον περισσοτερο.(βλ.Κενταυρος)
Επισης τελιωνοντας-μιας και το θεμα ειναι το ραλλυ Αχαιος- να επισημανω οτι η μαγεια των ραλλυ( να βρεις τις ειδικες, να αραξεις πανω στο βουνο μονος σου, να ψαχνεις να μαθεις χρονους απο τους ασυρματους και αλλα πολλα) δεν συγκρινεται με μια αναβαση. Απλα απο το εν λογω ραλλυ προτιμησαμε αναβαση.
Οσον αφορα τον κο που ανεφερε οτι χρειαστηκε να περπατησει 5-6 Km το ιδιο βιωσα και εγω περυσι. Πολυ πολυ μακρυα απο την εκκινηση ειχαν κοψει τον δρομο.Αποτελεσμα απο την εκκινησηκαι μεχρι 2 Km που περπατησαμε μεσα, να πετυχαμε 10 ατομα. Λιγη οργανωση περισσοτερο νομιζω θα εκανε καλο.
και τελος ξανααναφερω το γεγονος οτι αν δεν υπηρχαν 2 εκδηλωσεις την ιδια ημερα και το Αχαιος θα ειχε κοσμο παραπανω (τουλαχιστον εμας ) και η αναβαση.
Καλη επιτυχια για του χρονου λοιπον στους Πατραιους....
Υ.Γ. sorry για τα της αναβασης αλλα ηθελα να θιξω το θεμα με τους 2 αγωνες/ημερα.
-
ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα πληρώματα που πήραν μέρος σε αυτον τον αγώνα στα μέσα του καλοκαιριού.
Ο ΠΑΝΟΣ έδειξε ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται ,ο ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ με τον ΖΑΧΟ έδωσαν μια ωραία μάχη μέχρι την τελευταία ειδική και οι πατρινοί ΤΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΖΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ[με τεχνικά προβλήματα στο πρωτο σκέλος],και ΑΡΕΘΑΣ-ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ[με το αναβαθμισμένο 106] έδωσαν την δική τους μάχη για το εσωτερικό κύπελλο του ΑΟΠ και βρέθηκαν πολύ ψηλά στην γενική .
Τέλος οι ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ έδειξαν το ταλέντο τους και την αγάπη τους για τα ραλλύ χωρίς να παραπονεθούν για ''''' μεγάλες απλές'''''''΄'''''''''.................
**ΚΑΛΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ **. ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ [όποιος έχει] -
-
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΛΩΡΗ.ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΩΒΟ.ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ 'FACE TO FACE'.ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΠΛΕΣ 'ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ'.ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΑΛΛΑΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ..ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΚΗ ΠΡΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ..ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΛΕΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ....ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΣΑΝ ΚΥΠΕΛΟ...ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΛΠΑΚΙ...ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ 'ΣΠΡΙΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ'?ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ FORUM.
ΘΕΟΔΩΡΕ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ,ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΩ.
ΕΝΑ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ 'ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙ' ΑΛΛΟΥ' ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΓΩ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΚΡΙΝΑ (Η ΚΑΤΕΚΡΙΝΑ) ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΛΕΣ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΙΣΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ,ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ- Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙΕΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ !
- ΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ Π.Χ. ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ,ΕΙΧΕ ΜΠΑΡΙΕΡΑ,ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΣΩΣΤΑ ? ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΗ (ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ) ΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΕΦ'ΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η Ε.Δ. ΑΝΗΦΟΡΙΚΑ,ΜΑΛΛΟΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΑ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΗ Ε.Δ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΑΓΑΠΗΤΕ theokoylis,
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ?
ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ?
ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ .ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΛΩΡΗ. ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑ 'ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ'ΣΟΥ.ΕΔΩ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ 'ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ'ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ .ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ? ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟ FORUM ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ.
-
Ο χρήστης theokoylis έγραψε:
ΛΩΡΗ. ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑ 'ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ'ΣΟΥ.ΕΔΩ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ 'ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ'ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ .ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ? ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟ FORUM ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ANYΠΟΜΟΝΗΣΙΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΝΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑ ΠΩ ΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ.
ΕΧΟΥΜΕ Π.Χ. ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΤΡΟΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΠΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε.Δ. ΑΠΟ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ ΠΡΟΣ ΦΤΕΡΗ. Η ΙΔΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΟΡΑ (ΑΠΟ ΦΤΕΡΗ ΠΡΟΣ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ) ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΜΠΑΡΙΕΡΑ.
ΕΧΟΥΜΕ Π.Χ. ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΤΡΟΦΗ,ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΡΙΕΡΑ (ΑΠΟ ΦΤΕΡΗ ΠΡΟΣ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΜΠΑΡΙΕΡΑ,ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ. Η ΙΔΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΙΚΗ ΦΟΡΑ (ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ) ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΙΕΡΑ ΑΠΟΥΣΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ????????????
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΜΙΑ Ε.Δ. 'ΤΟΥΜΠΑ'.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟ FORUM,ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΟΥ. ΑΠΛΑ,ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ 'ΞΕΚΟΥΔΟΥΝΟ' ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. -
Θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στον Κώστα Σωτηρόπουλο και να πω ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια στον Διονύση - Σάκη - Ξένο για το πόσο έτρεξε για να εξασφαλίσει περίθαλψη για τον φίλο μας.
Αν και με δανεικό 'λογαριασμό'
Ανδρέας Μπάσδελης
Τα σχετικά με τους αγώνες ράλι για το 2011 διασπάστηκαν σε ένα νέο θέμα, το Προτάσεις για αγώνες ράλι 2011 [Mod]
35ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ