-
Για την κατάσταση αυτή στη Λευκάδα μιλάμε για όλο τον Αύγουστο ή το πρώτο 15ήμερο; Από ό,τι είδα τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου έχει το φεστιβάλ που ανέφερε ο Kacey.
(Καταραμένοι ναύλοι, όλη η Λευκάδα θα βουλιάξει φέτος. Η πλειοψηφία των γνωστών -και εγώ μαζί τους- για Λευκάδα ψάχνει)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
περί Λευκάδας...!θα πάμε εμείς αρχές Αυγούστου. δεν ξέρω ακριβώς το όνομα του ξενοδοχείου, δεν το θυμάμαι. το έκλεισαν τα κορίτσια. τιμή στα 90€/βράδυ με πρωινό. Πότε θέλεις να πας? Θα σου το πω μέχρι το μεσημεράκι.
-
Σου λεω οτι εγω πηγα Ιουλιο και οχι ΠΣΚ,και γινοταν το ελα να δεις.
Στην πολη δεν πηγα ποτε τελικα γιατι πολυ απλα δεν ειχε θεση για parking,το δημοτικο parking ηταν παντα γεματο. -
Μόνο τους Αγρινιώτες να βάλεις που κάθε καλοκαίρι βρίσκονται εκεί, δε θέλει και πολύ για να καταλάβεις πως η Λευκάδα είναι απαγορευτική για το δίμηνο Ιουλ-Αυγ.
-
Άσε που σε λίγο θα είναι εκεί και ο καπετάν μπουνάτσας με το μπρίκι του
-
ακομα εχω στα υποψιν μου τη Σαντορινη αλλα λογω ακριβων ακτοπλοικων σκεφτομαι και καμια αλλη λυση...Η Ανδρος ειναι μια απο αυτη; Εχει κανεις να προτεινει κανενα καλο ξενοδοχειο για εκει;
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!11
Αυριο φευγω για το εξοχικο και την Παρασκευη αναχωρουμε για Κεφαλλονια!!!! 5 μερουλες εκει θελω να πιστευω οτι θα περασω πολυ καλαΚαλες διακοπες σε ολους!!!!!
-
Οι δικές μου εντυπώσεις και φωτογραφίες απο ολιγοήμερες διακοπές στην Ξάνθη και στην Θάσο.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=10899&start=6975#p1935640
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=10899&start=6975#p1935662
-
Παιδιά καλησπέρα ,
Εχει κανεις εμπειρία απο το http://www.alykanas-beach.com/gr_index.php στον Αλυκανά στην Ζάκυνθο?
Αν ναι παρακαλώ μοιραστείτε τις εμπειρίες σας... -
Καλησπέρα!!!
Κάποιος φίλος/η με εμπειρία από Κύθηρα να προτείνει καλό μέρος διαμονής και δωμάτια-hotel?
2 άτομα με ήρεμη διάθεσηThanks!
S.
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
16 μέρες στη Κάσο είναι πολλές ??Ακούω προτάσεις ιδέες κτλ...
Ξερω γω; Μαλλον, εξαρταται. Εχεις κλεισει;
-
Καλημέρα,
Την επόμενη εβδομάδα πάω Λευκάδα για 5 ημέρες. Γνωρίζει κανείς ονόματα συγκεκριμένων παραλιών που αξίζει να επισκεφτεί κανείς;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Καλημέρα,Την επόμενη εβδομάδα πάω Λευκάδα για 5 ημέρες. Γνωρίζει κανείς ονόματα συγκεκριμένων παραλιών που αξίζει να επισκεφτεί κανείς;
ωραίος φίλε! καλά να περάσεις!
εγώ θα πάω αργότερα, οπότε πες μας κάτι όταν γυρίσεις.
δυστυχώς δεν ξέρω πολλά! ξέρω ότι η Εγκρεμνή είναι πολύ όμορφη παραλία, ίσως ομορφότερη κ από το πόρτο κατσίκι. Σε πολλές παραλίες να είσαι προετοιμασμένος με thermos, ομπρέλες, κτλ., μιας κ μπορεί να μην έχει καθόλου beach bar. Αυτά μου είπαν γενικώς.
Καλό ταξίδι! -
πολύ Λευκάδα παίζει φέτος.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πολύ Λευκάδα παίζει φέτος.εγώ το είχα προβλέψει λόγω των μεταφορικών
Για το λόγο αυτό κάναμε κράτηση από τον Μάιο -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εγώ το είχα προβλέψει λόγω των μεταφορικών
Για το λόγο αυτό κάναμε κράτηση από τον ΜάιοNαι τωρα που η βενζινη εχει 1.70 ειναι καλα να πας Λευκάδα
Εσυ το ειχες προβλεψει και παρόλλα αυτα θα πας να σε κανουν σαρδελα στην Λευκαδα -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Καλημέρα,Την επόμενη εβδομάδα πάω Λευκάδα για 5 ημέρες. Γνωρίζει κανείς ονόματα συγκεκριμένων παραλιών που αξίζει να επισκεφτεί κανείς;
Η Λευκάδα έχει γενικά πολύ όμορφες παραλίες. Αρκετά οργανωμένη είναι το Κάθισμα με ξαπλώστρες και τεράστιο πάρκινγκ,όπου μάλλον και πάλι θα πρέπει να ψάξεις αρκετά για να βρεις θέση. Στους Εγκρεμνούς για να πας πρέπει να κατέβεις κάμποσα σκαλοπάτια όπως και στο Πόρτο Κατσίκι στο οποίο αν κάνεις το λάθος και παρκάρεις μέσα στο πάρκινγκ θα φύγεις μόνο μετά τη δύση του Ήλιου. Όπως είπε και ο peter pan καλό είναι να είσαι οργανωμένος με ομπρέλες, νερά, φαγητά κτλ. Οι Εγκρεμνοί είναι απίστευτη παραλία για μένα πολύ ομορφότερη από το Πόρτο κατσίκι.
-
Kυθνο για φετος.
Ειχα ξαναπαει πριν αρκετα χρονια (δεν ειχε καλα-καλα ρευμα το νησι), ωραια ηταν.
Εχουμε καμμια προταση για φαι-παραλιες κτλ? -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
εγώ το είχα προβλέψει λόγω των μεταφορικών
Για το λόγο αυτό κάναμε κράτηση από τον ΜάιοNαι τωρα που η βενζινη εχει 1.70 ειναι καλα να πας Λευκάδα
Εσυ το ειχες προβλεψει και παρόλλα αυτα θα πας να σε κανουν σαρδελα στην ΛευκαδαΚαι πέρσι πολύ κόσμο...Μετά τις ιστορίες τρόμου που άκουσα για το νησί από ντόπιο κλάμπανο δεν θα πήγαινα Αύγουστο για διακοπές εκει περά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και πέρσι πολύ κόσμο.Μετά τις ιστορίες τρόμου που άκουσα για το νησί από ντόπιο κλάμπανο δεν θα πήγαινα Αύγουστο για διακοπές εκει περάΠου χαθηκε αυτος ακομα ταξιδευει
Διακοπες 2010/2011