-
Σε Rosso Maranello είναι πανέμορφο!
-
Έχει λευκό φόντο στα όργανα στο ταμπλώ...άρα είναι πιο ζζζμπορ!
Παρεπιμπτόντως...δεν μου άρεσαν με λευκό φόντο. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Παρεπιμπτόντως...δεν μου άρεσαν με λευκό φόντο.Κατα τα τελη του 2008 εγιναν κατι αλλαγες στα οργανα (απο ασπρο φοντο σε μαυρο) για λογους ανακλασης του φωτος με τα ασπρα και αδυναμιας να παρακολουθηθουν οι ενδειξεις.Οχι οτι με τα μαυρα ειναι καλυτερα.
Επισης καταργηθηκε και ο πισω τεμπελης (αναμεσα στους επιβατες) ,αυτο ομως εγινε αρχες του 2009 λιγο προτου το παραγγειλω (Μαρτιο-Απριλιο) και ετσι εχασα ενα premium χαρακτηριστικο του Bravo.Να παραθεσω και link;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
.............
Να παραθεσω και link;Οχι , έλεος!!!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Παρεπιμπτόντως...δεν μου άρεσαν με λευκό φόντο.Κατα τα τελη του 2008 εγιναν κατι αλλαγες στα οργανα (απο ασπρο φοντο σε μαυρο) για λογους ανακλασης του φωτος με τα ασπρα και αδυναμιας να παρακολουθηθουν οι ενδειξεις.Οχι οτι με τα μαυρα ειναι καλυτερα.
Επισης καταργηθηκε και ο πισω τεμπελης (αναμεσα στους επιβατες) ,αυτο ομως εγινε αρχες του 2009 λιγο προτου το παραγγειλω (Μαρτιο-Απριλιο) και ετσι εχασα ενα premium χαρακτηριστικο του Bravo.
Να παραθεσω και link;Το πρώτο που είχα πάρει το 2007 έτσι ήταν...
Δε με πείραξε τόσο που έλειπε το άσπρο από τα όργανα (αν κ μου άρεσε) όσο το υποβραχιόνιο πίσω...ΚΡΙΜΑ!
-
Βρέθηκε αγοραστής canonis?
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Βρέθηκε αγοραστής canonis?Όχι μόνο δε βρέθηκε αλλά ούτε τηλέφωνο πήρε κανείς...
Δε πειράζει όμως...Τα επαγγελματικά πάνε ελαφρώς καλύτερα και έτσι δε καίγομαι πλεόν τόσο πολύ έως καθόλου!
Άν πάνε όλα καλά αυτή τη βδομάδα θα πάρω και το καινούριο μου μωρό...Το λένε... Honda CBR600RR!
Keep your fingers crossed λοιπόν... -
Αντε , να πηγαινουν προς το καλύτερο τα πράγματα!
-
Ρε παιδες τι εγινε ο μουλτιαιρ κοκκαλα εχει?
Τουλαχιστον ποτε θα αξιωθει η φιατ να μας ενημερωσει για τα επιπεδα εξοπλισμου που θα προσφερεται? -
Ο χρήστης ezzypelias έγραψε:
Ρε παιδες τι εγινε ο μουλτιαιρ κοκκαλα εχει?
Τουλαχιστον ποτε θα αξιωθει η φιατ να μας ενημερωσει για τα επιπεδα εξοπλισμου που θα προσφερεται?Καλοκαιράκι , κρίση....άσε από Σεπτέμβριο
-
Επιστροφή στα πάτρια εδάφη !
1900χλμ και 27 ώρες οδήγησης καλύψαμε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα.
Η επιστροφή ήταν (όπως πάντα) πιο γρήγορη. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάστηκε μόνο απο την στιγμή που περάσαμε την Λαμία και πολλαπλασιάστηκαν οι Αθηναίοι οδηγοί και ο μέσος όρος ταχύτητας αυξήθηκε κατα 30-40χλμ/ώρα !!!! Ξαφνικά ένοιωσα να κινούμε με 170-180 και να με προσπερνάνε σαν σταματημένο !!!! Πολύ άγχος !!!!
Τι χαζομάρα είναι αυτή με τα έργα έξω απο την Θεσσαλονίκη και τα Τέμπη .... έργα, 2 λωρίδες, και μετά ουρά 20χλμ, για να περάσεις απο τα διόδια και να πληρώσεις για την ωραία εθνική μας....
Θα ανεβάσω κάποια στιγμή φωτογραφία απο όλα τα χαρτάκια που μάζεψα! Πακέτο !!!
Ωραία η Εγνατία, και αν εξαιρέσεις τις -ελάχιστες- εξαιρέσεις, η οδήγηση εκεί είναι χαλαρή, με καλή ΜΩΤ , και ξεκούραστη. Cruise control στα 140 (που είναι 133 πραγματικά σύμφωνα με το GPS) και έφυγε η Εγνατία.
Πάνω απο την Καβάλα το κομμάτι με τις στροφές λίγο με δυσκόλεψε. Τα 130 δεν μπορούσα να τα κρατήσω .... ακόμα δεν την έχω συνηθίσει την Bravoύρα στις στροφές ..... μου φαίνεται ότι γέρνει πολύ .....Κατανάλωση στο κατέβασμα 9,6 και έχει δίκιο ο Κωνσταντίνος για την κατανάλωση σε σβέλτη οδήγηση.
Στο ανέβασμα που πήγαινα πιο χαλαρά (max 150), 7,8.Στρουμφάκια πουθενά ! έχουν πάει διακοπές φαίνεται....
Αυτήν την εβδομάδα θα κάνω και την πρώτη αλλαγή λαδιών! 5050 έχω γράψει πλέον και άρχισα να το ανοίγω...
Για τα μέρη πήγα έχω να πω τα καλύτερα ! 2 μέρες Ξάνθη, 3 μέρες Θάσο.
Πολύ ωραία η Ξάνθη με αρκετή ζωή σαν πόλη (αν και καλοκαίρι) και πολλά πράγματα να κάνεις τριγύρω. Θέλω να την δω και χειμώνα με την πρώτη ευκαιρία !!
Εντύπωση μου έκανε το δάσος απο οξιές στα ορεινά της Σταυρούπολης. Μόνο δέος προκαλεί το περπάτημα στα μονοπάτια της περιοχής. http://www.forestvillage.grΠανέμορφη και η Θάσος, με ωραίες παραλίες (αν έχεις συνηθίσει απο την Κεφαλονιά δεν εντυπωσιάζεσαι εύκολα), πολύ καθαρό περιβάλλον, πολύ πράσινο, και ανθρώπους (όσους γνώρισα) που μπορώ να χαρακτηρίσω το λιγότερο, 'Large' !!
Το καλύτερο φυσικά ήταν η επιλογή του ξενοδοχείου μια και η γυναίκα μου πηγαίνει εκεί με τους δικούς της 20 χρόνια. Σε ωραία θέση, με την παραλία ακριβώς μπροστά, και στο ενδιάμεσο το εστιατόριο και το μπαράκι..... απόλαυση για κάτι κουρασμένα απο την βιοπάλη παλικάρια. . Και το προσωπικό και την διοίκηση, να τους θεωρείς φίλους με το που θα πατήσεις το πόδι σου !!
Για όποιον ενδιαφέρετε: http://www.sanantoniobeach.gr/Πρόλαβα και έκανα και υποβρύχια κατάδυση το Σάββατο σε τοπικό κέντρο με μεγάλη παράδοση http://www.scuba-vas.gr/.
Με συνοπτικές διαδικασίες έκανα την πρώτη κατάδυση 'open water dive one' κατεβαίνοντας 12 μέτρα για 30 λεπτά, μπροστά στο ξενοδοχείο, σε έναν γεμάτο βυθό, περιτριγυρισμένος απο κάθε λογής θαλάσσια ζωή! (2-3 ροφούς να σουλατσάρουν, σαργούς σε κοπάδια, χταπόδια, χρωματιστά μωβ και κατακόκκινα ψαράκια....) μαγεία!
Είναι αυτό που λένε οι ψαράδες ότι αν δεν κουβαλάς ψαροντούφεκο τότε τα βλέπεις όλα....Και φυσικά όλα αυτά σε τιμές που στην Αθήνα φαίνονται εξωπραγματικές....
Συμπέρασμα. Καλό, αλλα λίγο ! (τι άλλο θα έλεγε ένα φαταούλας Αθηναίος)
-
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
.............
Η επιστροφή ήταν (όπως πάντα) πιο γρήγορη. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάστηκε μόνο απο την στιγμή που περάσαμε την Λαμία και πολλαπλασιάστηκαν οι Αθηναίοι οδηγοί και ο μέσος όρος ταχύτητας αυξήθηκε κατα 30-40χλμ/ώρα !!!! Ξαφνικά ένοιωσα να κινούμε με 170-180 και να με προσπερνάνε σαν σταματημένο !!!! με τι ταχύτητα δηλαδή κινούνταν οι υπόλοιποι?? Πολύ άγχος !!!!
.................
Πάνω απο την Καβάλα το κομμάτι με τις στροφές λίγο με δυσκόλεψε. Τα 130 δεν μπορούσα να τα κρατήσω .... ακόμα δεν την έχω συνηθίσει την Bravoύρα στις στροφές ..... μου φαίνεται ότι γέρνει πολύ ..... θα τη συνηθίσεις και θα σ αρέσεο!Στρουμφάκια πουθενά ! έχουν πάει διακοπές φαίνεται....
Συμπέρασμα. Καλό, αλλα λίγο ! (τι άλλο θα έλεγε ένα φαταούλας Αθηναίος)
-
-
Για το Δασικό Χωριό τσέκαρε το site γιατί όταν πήγαμε δεν υπήρχε ψυχή !!
Η διαδρομή ήταν αυτή:
και το δύσκολο ή παιχνιδιάρικο.... κομμάτι, ανάλογα με το ποιον έχεις μέσα, είναι αυτό:
δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα γίνεται εκεί τον χειμώνα με τα χιόνια......
και μερικές ακόμα φωτογραφίες...
Λείπει και ο Αντώνης απο την Κομοτηνή για να μας πει την γνώμη του, (Dick μήπως εσύ?) αλλά στις στροφές πάνω απο την Καβάλα , δεν ένοιωσα και πολύ άνετα... . Με δυσκολία έμενα πίσω απο 207 rally που νομίζω ότι δεν πήγαινε και γρήγορα για τα μέτρα του....
Ίσως να φταίει που έχω συνηθίσει στα κίτρινα koni ..... και να φανταστείς ότι αρχή θεωρούσα ψιλή και μαλακή την 145....Ξέχασα να πω ότι συνάντησα παντού Bravούρες !!! Πραγματικά θεωρώ ότι είναι ιδανικό αυτοκίνητο για επαρχία. Στην Αθήνα λόγω πλάτους, κινητήρα και ορατότητας σε αγχώνει περισσότερο.
Όσο για την ταχύτητα στην Εθνική....
Ενώ στην Εγνατία οι περισσότεροι κρατούσαν την δεξιά και πήγαιναν σβέλτα αλλά συνετά, μετά τον Μαλιακό άρχισαν κατι τρελές προσπεράσεις με 200+, ακόμα και απο τζιπούρες στα τούνελ του Αγ. Κωνσταντίνου !!! Άσε που η ροή των αυτοκινήτων στην μεσαία δεν έπεφτε κάτω απο τα 140 και για προσπέραση στην αριστερή ήθελες 160+......
Μια φορά αγρίεψα μόνο (αν και σχολίαζα όλη την ώρα), όταν μου άναψε τα φώτα mercede sport coupe για να κάνει προσπέραση με τουλάχιστον 190 μέσα σε κίνηση ..... -
Λείπει και ο Αντώνης απο την Κομοτηνή για να μας πει την γνώμη του, (Dick μήπως εσύ?) αλλά στις στροφές πάνω απο την Καβάλα , δεν ένοιωσα και πολύ άνετα... . Με δυσκολία έμενα πίσω απο 207 rally που νομίζω ότι δεν πήγαινε και γρήγορα για τα μέτρα του....
Ίσως να φταίει που έχω συνηθίσει στα κίτρινα koni ..... και να φανταστείς ότι αρχή θεωρούσα ψιλή και μαλακή την 145....Ξέχασα να πω ότι συνάντησα παντού Bravούρες !!! Πραγματικά θεωρώ ότι είναι ιδανικό αυτοκίνητο για επαρχία. Στην Αθήνα λόγω πλάτους, κινητήρα και ορατότητας σε αγχώνει περισσότερο.
Όσο για την ταχύτητα στην Εθνική....
Ενώ στην Εγνατία οι περισσότεροι κρατούσαν την δεξιά και πήγαιναν σβέλτα αλλά συνετά, μετά τον Μαλιακό άρχισαν κατι τρελές προσπεράσεις με 200+, ακόμα και απο τζιπούρες στα τούνελ του Αγ. Κωνσταντίνου !!! Άσε που η ροή των αυτοκινήτων στην μεσαία δεν έπεφτε κάτω απο τα 140 και για προσπέραση στην αριστερή ήθελες 160+......
Μια φορά αγρίεψα μόνο (αν και σχολίαζα όλη την ώρα), όταν μου άναψε τα φώτα mercede sport coupe για να κάνει προσπέραση με τουλάχιστον 190 μέσα σε κίνηση .....Δυστυχως Βελισσαριε και εγω οταν περασα απο εκει το ειχα πολυ λογο καιρο και ειχα ακριβως της ιδια αισθηση με σενα!Εγω ειμαι παρα πολυ ξεφτιλας γιατι φοβομουν τοσο πολυ (απο το πουντακι βεβαια που δεν ειχε τιποτα σπορ επανω του ) που κηνηγουσα ενα isuzu d-max .
Μετα απο καιρο γνωρισα το Κωνσταντινο και...............................ολα αλλαξαν
Για αυτο σου λεω κανονισε να συναντηθουμε Τρικαλα αρχες Αυγουστου που θα κατεβω και εγω να δω το Κωνσταντινο!
-
...
και το δύσκολο ή παιχνιδιάρικο.... κομμάτι, ανάλογα με το ποιον έχεις μέσα, είναι αυτό:
....
Ξέχασα να γράψω ότι σε όλη την διαδρομή που βλέπετε η κατανάλωση στο ανέβασμα ήταν 25 . Σταθερά και ακατέβατα !!!
dickdick, δυστυχώς περιμένω συγγενείς απο το εξωτερικό το ΣΚ 7-8/08. Αν θέλετε όμως το προηγούμενο 31/7-1/8 κάτι θα μπορέσω να κανονίσω αν είναι να μαζευτούμε ...
Σαν αλατοπιπεριέρα θα είμαστε. Θα σε βάλουμε στην μέση .... 2 άσπρα και ένα γκρι
-
Η τυπική διαδρομή 'δουλειά-σπίτι' αποτυπωμένη σε νούμερα....
Απόσταση (14,8km μάλλον δεν φαίνονται καλά)
Χρόνος (14min)
Mέση ταχύτητα (64km/h)
Κατανάλωση (12l/100km )
Περιλαμβάνει , 4 φωτεινούς σηματοδότες και μια διάβαση σιδηροδρομικής γραμμής.
Καλά είναι στην ....επαρχία! -
τυχεροι στην επαρχια ακομα και η μετακινση στη δουλεια ειναι μιν εκδρομη ενω εδω εμεις θελουμε 30 λεπτα για μια αποσταση 5 χλμ....και τρωμε και ολο το καυσαεριο
-
Προς Κωνσταντινο και Βελισσαριο (ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ)
Για 1/8 ημερα Κυριακη (μονοημερη) ψηνεστε;Εγω παντως για τοτε ψηνομαι τρελα!
Fiat Bravο 2007