-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
δεν εχω παει αλλα εχω ακουσει καλα λογια...
χρειαζεται αυτοκινητο στην αλοννησο?Δεν εχω παει ποτε αλλα αμαξι θα παρω γιατι δεν παιζει κατι αλλο με τον μικρο θα παμε
-
κοιταξα τιμες το πρωι...
απο Αγ. Κωνσταντινο 300 πηγαινε - ελα για 2 ατομα και ενα αυτοκινητο ... -
κοιταξα τιμες το πρωι...
απο Αγ. Κωνσταντινο 300...Τι 300 ?
Α οκ ναι εχω ρωτησει
-
δεν εχω παει αλλα εχω ακουσει καλα λογια...
χρειαζεται αυτοκινητο στην αλοννησο?Μικρο νησι...αλλα δεν ξερω τι συγκοινωνια παιζει...
-
Έχουμε τπτ δωμάτια υπόψιν μας για Λευκάδα;
-
Ο τριφτυς θα ξερει
-
κοιταξα τιμες το πρωι...
απο Αγ. Κωνσταντινο 300 πηγαινε - ελα για 2 ατομα και ενα αυτοκινητο ...ΠΟΟΟΣΟ???
Mε τα μισα λεφτα πας απο Κυμη!!!!
Για δες εδω: http://www.sne.gr -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
κοιταξα τιμες το πρωι...
απο Αγ. Κωνσταντινο 300 πηγαινε - ελα για 2 ατομα και ενα αυτοκινητο ...ΠΟΟΟΣΟ???
Mε τα μισα λεφτα πας απο Κυμη!!!!
Για δες εδω: http://www.sne.grκαι με 150 πας και ερχεσαι πειραια - χανια...
Οτι να ναι ζητανε στα καραβια... -
http://www.santamarina.gr/stay.html
Μας λέει τπτ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχουμε τπτ δωμάτια υπόψιν μας για Λευκάδα;http://www.adani.gr/
κοντά στην πόλη, καλές τιμές -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://www.santamarina.gr/stay.htmlΜας λέει τπτ;
Δεν ξέρω τι λέει, είναι όμως προς τον Αγ. Νικήτα, που είναι ωραία να βγεις 1-2 φορές, αλλά θα βαρεθείς ίσως και θα θελήσεις να πας στην πόλη και είναι κάνα 20-λεπτο δρόμος...
Βέβαια, ο Αγ. Νικήτας, είναι από τα ομορφότερα (αν όχι το ομορφότερο...) σημεία της Λευκάδας, αλλά παρόλα αυτά είναι ένα μικρό χωριό...
-
Αδιάφορο, θέλω την ησυχία μου κλπ, εξάλλου θα χω και ρόδες.
Με ενδιαφέρει να 'ναι καθαρό βασικά. Με προβληματίζει λίγο η ύπαρξη πισίνας γιατί η παρουσία της είναι εγγύηση για φασαρία από τα πιτσιρίκια από πολύ πρωί.Τιμή είναι κανα 70αρι το δικλινο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με ενδιαφέρει να 'ναι καθαρό βασικά. Με προβληματίζει λίγο η ύπαρξη πισίνας γιατί η παρουσία της είναι εγγύηση για φασαρία από τα πιτσιρίκια από πολύ πρωί.Τιμή είναι κανα 70αρι το δικλινο
Όχι, δεν είναι τόσο απλό...
Ο Αγ. Νικήτας είναι στο δρόμο για το Κάθισμα και άλλες ωραίες παραλίες. Θα έχει πήξιμο γενικά τρελό ο δρόμος και δεν θα μπορείς να μετακινηθείς τόσο εύκολα. Επιπλέον, το παρκάρισμα το βράδυ στην πόλη είναι ένα θέμα: θα παρκάρεις αρκετά μακριά και με σχετικό κόπο...
Η τιμή πάντως μου φαίνεται πολύ καλή για τα δεδομένα του νησιού.
-
Λευκάδα είχα πάει πριν 3 χρόνια. Η απόσταση Αγ. Νικήτας - Λευκάδα δε μου είχε φανεί μεγάλη και ο δρόμος ΟΚ. Έγω έμενα λίγο έξω από την Λευκάδα (ανάμεσα στο Φρύνι και τον Άγιο Ιωάννη) που πρακτικά είναι γεμάτο ενοικιαζόμενα. Δυστυχώς δεν είχα κλείσει πιο νωρίς και έτσι το σπίτι που βρήκαμε δεν ήταν και το καλύτερο. Με λίγη οργάνωση όμως σίγουρα μπορείς να βρεις σπίτι σε πολύ καλή τιμή. Για την ακρίβεια, αυτή την περίοδο είναι στην Λευκάδα γνωστός μου που βρήκε ενοικιαζόμενο μέσω internet και τιμή 22Ε/βραδιά!!! Από όσο μιλήσαμε στο τηλέφωνο μου είπε πως είναι αξιοπρεπές. Σχετικά με το παρκάρισμα στην πόλη της Λευκάδας, θυμάμαι πως υπήρχε ένα μεγάλο δημοτικό πάρκινγκ (δωρεάν), στην άκρη της πόλης. Άφηνες έκει το αυτοκίνητο σου και περπατούσες όπου ήθελες να πας. Έτσι και αλλιώς οι αποστάσεις είναι μικρές και η βόλτα στην πόλη πολύ όμορφη.
Κωνσταντίνε καλά να περάσεις και προσοχή στην θάλασσα γιατί όταν βγάζει κύμα είναι άλλο πράγμα!!! Πρέπει να με είχε πετάξει πάνω από 30 μέτρα προς την ακτή στο Πόρτο Κατσίκι (κυριολεκτικά με ξέβρασε!). -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν έχεις 2 ρόδες θα περάσεις πολύ καλύτερα στο εγγυώμαι εγώ. Πάντως εγώ που πήγα πέρσυ είπα πως θα ξαναπάω σε 10 χρόνια που θα την έχει βαρεθεί ο κόσμος. Αγανάκτησα και με τους τουρίστες και με τους ντόπιους.
-
4 έχω, αλλά αν είναι έτσι ρε παιδιά να αφήσω και 2 σπίτι, δεν πειράζει.
Οκ, το πιασα το νόημα, εγώ να πάω κάπου άγνωστα για μένα για λίγες μέρες, να αλλάξω παραστάσεις.
axel αν με πάρει το κύμα θα φροντίσω να χω και την βάρκα του ποπολάρου μαζί μου.
-
Οποιος εχει σκοπο να παει Λευκαδα τον Αυγουστο, να κοιταξει να μην πεσει (ή να κανονισει απο νωρις αν πεσει) στο πολιτισμικο/folklore φεστιβαλ που γινεται καθε Αυγουστο, γιατι γεμιζει το νησι κ δεν παιζουν δωματια ουτε για δειγμα. Δεν ξερω αν γινεται καθε χρονο αλλα 3 φορες που εχω παει Λευκαδα, ειχα πεσει πανω του κ ειχαμε προβλημα.
Απο κει κ περα, ΠΟΤΕ δεν ειχα θεμα με το παρκινγκ. Δημοτικο παρκινγκ στην ακρη της πολης κ 5-10 λεπτα περπατημα για οπουδηποτε απο εκει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
4 έχω, αλλά αν είναι έτσι ρε παιδιά να αφήσω και 2 σπίτι, δεν πειράζει.πήγαινε σούζα
-
16 μέρες στη Κάσο είναι πολλές ??
Ακούω προτάσεις ιδέες κτλ...
-
Λευκαδα τον Αυγουστο ουτε για αστειο,μονο για μαζόχες.
Την ειχα επισκεφτει Ιουλιο και οχι ΠΣΚ και ηταν κολαση,η ευκολη προσβαση της επιτρεπει να εχει κοσμο συνεχεια απο τα γυρω μερη και ετσι δεν καταλαβαινει απο κριση και τα ρεστα.
Διακοπες 2010/2011