Jul 19, 2010, 4:23 PM

Λευκάδα είχα πάει πριν 3 χρόνια. Η απόσταση Αγ. Νικήτας - Λευκάδα δε μου είχε φανεί μεγάλη και ο δρόμος ΟΚ. Έγω έμενα λίγο έξω από την Λευκάδα (ανάμεσα στο Φρύνι και τον Άγιο Ιωάννη) που πρακτικά είναι γεμάτο ενοικιαζόμενα. Δυστυχώς δεν είχα κλείσει πιο νωρίς και έτσι το σπίτι που βρήκαμε δεν ήταν και το καλύτερο. Με λίγη οργάνωση όμως σίγουρα μπορείς να βρεις σπίτι σε πολύ καλή τιμή. Για την ακρίβεια, αυτή την περίοδο είναι στην Λευκάδα γνωστός μου που βρήκε ενοικιαζόμενο μέσω internet και τιμή 22Ε/βραδιά!!! Από όσο μιλήσαμε στο τηλέφωνο μου είπε πως είναι αξιοπρεπές. Σχετικά με το παρκάρισμα στην πόλη της Λευκάδας, θυμάμαι πως υπήρχε ένα μεγάλο δημοτικό πάρκινγκ (δωρεάν), στην άκρη της πόλης. Άφηνες έκει το αυτοκίνητο σου και περπατούσες όπου ήθελες να πας. Έτσι και αλλιώς οι αποστάσεις είναι μικρές και η βόλτα στην πόλη πολύ όμορφη.
Κωνσταντίνε καλά να περάσεις και προσοχή στην θάλασσα γιατί όταν βγάζει κύμα είναι άλλο πράγμα!!! Πρέπει να με είχε πετάξει πάνω από 30 μέτρα προς την ακτή στο Πόρτο Κατσίκι (κυριολεκτικά με ξέβρασε!).