-
call of duty military advisor
θα τους δειξει πώς να το κανουν σωστα γιατι αυτος ξερει απο πολεμο
http://www.gamespot.com/pc/action/callo ... ot;title;1
τι στρατοκαυλος
-
αυτη τη περιοδο παιζω far cry 2
αυτο το παιχνιδι επεσε θυμα διαφορων συμπτωσεων και τελικα ειχε παρατηθει..
στο τελος εφαγε και ενα φορματ απο το παλιο μου pc και ηρεμησε
ομως επειδη αυτη τη περιοδο δεν ειχα τι αλλο να παιξω αποφασισα να του δωσω αλλη μια ευκαιρια
ειναι ωραιο και εχουν κανει πολλη (και λεπτομερη) δουλεια μπορει να μην ειναι παντου τελειο, αλλα ειναι αρκετα διασκεδαστικο και παρα πολυ ομορφο
βεβαια προβλεπεται τεραστιο , ελπιζω να μη βαρεθω μεχρι το τελος..
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Παιδια υπαρχει καποιο fix για το NFS SHIFT?
Τι εννοεις fix να βελτιωνει την οδηγηση???
Οχι για την οδηγηση αλλα για να παιζει.
-
Ξεκίνησα το Assassin's Creed 2, μου'σπασε τα νεύρα μέχρι να με αφήσει να παίξω σαν άνθρωπος, αυτή η βλακώδης εισαγωγή με το τρεχαλητό στους διαδρόμους ήταν πολύ κουραστική. Ο απαυτούλης στην εισαγωγή τρέχει σαν αδελφή .
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτη τη περιοδο παιζω far cry 2αυτο το παιχνιδι επεσε θυμα διαφορων συμπτωσεων και τελικα ειχε παρατηθει..
στο τελος εφαγε και ενα φορματ απο το παλιο μου pc και ηρεμησε
ομως επειδη αυτη τη περιοδο δεν ειχα τι αλλο να παιξω αποφασισα να του δωσω αλλη μια ευκαιρια
ειναι ωραιο και εχουν κανει πολλη (και λεπτομερη) δουλεια μπορει να μην ειναι παντου τελειο, αλλα ειναι αρκετα διασκεδαστικο και παρα πολυ ομορφο
βεβαια προβλεπεται τεραστιο , ελπιζω να μη βαρεθω μεχρι το τελος..
Φίλε απλά παιχνιδάρα, γραφικά όπως θα έχεις δει έχει φοβερά όπως και ήχο. Δεν έχει την ασταμάτητη δράση, αλλά δεν είναι εξάλλου αυτής της φιλοσοφίας. Πετάς πχ χειροβομβίδα και γίνεται χαλασμός, τό έχουν κάνει φοβερό. Λίγο μεγάλο όντως αλλά σε αποζημιώνει, όσο προχωράς βλέπεις και περισσότερα, καλή διασκέδαση φίλε
-
σε ευχαριστω
ναι ειναι ωραιο , τα screenshots ειναι απο το μηχανημα μου -
σε ευχαριστω
ναι ειναι ωραιο , τα screenshots ειναι απο το μηχανημα μουμια μλκια εχει,πολυ respawn,σε καθε σταυροδρομι
αν το αντεχεις αυτο,ειναι πολυ καλο παιχνιδακι -
αυτο ομολογω οτι μου εχει σπασει τα @@
ευτυχως τους εχω για πλακα
αλλα δε μπορω να κατεβαινω απο φορτηγο μου για καθε τσουτσεκα, δοκιμασα και απο τα ποταμια (που η θεα ειναι πιο ωραια) και παροτι οι εχθροι λιγοτεροι, συνεχιζουν και βγαινουν συνεχεια
αληθεια , απο οπλα τι με συμβουλευετε να προμηθευτω? δε θελω να χαλασω πολλα διαμαντια για πειραματισμους , θελω να ξερω τα καλυτερα
-
αυτο ομολογω οτι μου εχει σπασει τα @@ευτυχως τους εχω για πλακα
αλλα δε μπορω να κατεβαινω απο φορτηγο μου για καθε τσουτσεκα, δοκιμασα και απο τα ποταμια (που η θεα ειναι πιο ωραια) και παροτι οι εχθροι λιγοτεροι, συνεχιζουν και βγαινουν συνεχεια
Είναι όντως σπαστικό..!Για αυτό πάντα έπαιρνα τζιπάκι που έχουν το πολυβόλο πάνω, ενώ οδηγείς σταματάς αν στην πέσουν, πατάς το 'C' και περνάει κατευθείαν στο πολυβόλο του τζιπ χωρίς να κατέβει Επίσης για αυτό το λόγο αν ήταν κάπου να πάω, κοιτούσα στο χάρτη μήπως είναι κοντά στάση λεωφορείου, και εκεί που ήμουν αλλά και εκεί που ήταν η αποστολή κάθε φορά.
αληθεια , απο οπλα τι με συμβουλευετε να προμηθευτω? δε θελω να χαλασω πολλα διαμαντια για πειραματισμους , θελω να ξερω τα καλυτερα
Αυτό με τα διαμάντια μη σε απασχολεί, σε κάθε αποστολή μαζεύεις 30 διαμάντια ενώ κάθε βαλίτσα που βρίσκεις έχει 1με 2, άντε 3 το πολύ διαμάντια. Έτσι έκανα και εγώ ήθελα να βρίσκω διαμάντια, αλλά μόλις τα τσέπωνα με τις αποστολές δε ξαναέψαξα. Έκανα save, χαλούσα τα διαμάντια σε πειραματισμούς και αφού έβλεπα τι μου άρεσε έκανα απλά load το last save
Εγώ από όπλα ήμουν με το G3 και το πιο βαρύ πολυβόλο. Μετά μου άρεσε ένα στυλ m16 κάπως που όταν στοχεύει κάνει και λίγο zoom και έχει σαν στόχο μία πράσινη τελεία. Μόλις ξεκλειδώσει κανά sniper, πάρτο. Οπότε θα έχεις στα ανάλογα πλήκτρα στο keyboard
1μαχαίρι,
2πιστόλι (uzi αργότερα στη θέση του)
3sniper
4βαρύ πολυβόλο (sorry δε θυμάμαι όνομα
Πολύυυυυυ αργότερα, θα ξεκλειδώσει και ένα sniper που κοστίζει 35 διαμάντια, πάρα πολύ δυνατό και με μεγάλο zoom, το καλύτερο sniper καλύτερο και από το dragunov. Πιάνεις μια καλή θέση ψηλά και μακρυά και τους ξεκάνεις τους περισσότερους. Μετά αλλάζεις στο πολυβόλο και κάνεις ντου σε 2-3 που θα έχουν απομείνειΌσο για τα screenshots, παρ όλο που το τερμάτησα δε το έχω κάνει uninstall ακόμα γιατί το παιχνίδι είναι 'πηγή' ωραίων εικόνων και τοπίων. Έχω καμιά 10αριά εικόνες, και θέλω να βάλω και άλλες. Με 3-4 ώρες κάθε μέρα παιχνιδιού, σε μία βδομάδα το τερματίζεις. Εγώ χάζευα και λίγο παραπάνω με τα τοπία, έριχνα καμιά χειρομομβίδα έτσι να γίνεται πανικός, δοκίμαζα τα όπλα κτλ κτλ
Πιο πάνω που λες ότι έδωσες μία άλλη ευκαιρεία στο παιχνίδι, αυτό είχα κάνει και εγώ!Έχω από πέρυσι το παιχνίδι το είχα βάλει λίγο αλλά μου φάνηκε μεγάλο. Πριν όμως λίγο καιρό είπα να το ξαναβάλω. Είχα πάρει και τη συλλεκτική έκδοση που ήταν ένα ωραίο κουτί και είχε μπλουζάκι, αφίσα, χάρτη, making dvd και βιβλιαράκι με σκίτσα. Νιώθω ότι τα 30ευρώ που είχα δώσει άξιζαν και με το παραπάνω.
ΕΡΩΤΗΣΗ τώρα προς κάποιον αν ξέρει
Προς το τέλος όταν έπαιζα far cry 2, μετά από 10 λεπτά περίπου καθώς έπαιζα έβγαινε το παιχνίδι και ήμουν σε περιβάλλον windows με το κλασικό πρόβλημα και μήνυμα (που μας ζητάει αν θέλουμε να στείλουμε το πρόβλημα στη Microsoft)
Τώρα που έβαλα το Empire Total war, πάλι έκανε το ίδιο μετά από 2 το πολύ λεπτά αυτή τη φορά:(
Άρα το far cry δεν έχει κάτι, τι να έκανα στο pc μου και το βγάζει αυτό?Να κάνω ανασυγκρότηση, έλεγχο και καθαρισμό, να δω για ιούς ή να το ξεφορτώσω από προγράμματα? Ή είναι τίποτα άλλο? Thanks -
Ο χρήστης mondeomania έγραψε:
Προς το τέλος όταν έπαιζα far cry 2, μετά από 10 λεπτά περίπου καθώς έπαιζα έβγαινε το παιχνίδι και ήμουν σε περιβάλλον windows με το κλασικό πρόβλημα και μήνυμα (που μας ζητάει αν θέλουμε να στείλουμε το πρόβλημα στη Microsoft)
Τώρα που έβαλα το Empire Total war, πάλι έκανε το ίδιο μετά από 2 το πολύ λεπτά αυτή τη φορά:(
Άρα το far cry δεν έχει κάτι, τι να έκανα στο pc μου και το βγάζει αυτό?Να κάνω ανασυγκρότηση, έλεγχο και καθαρισμό, να δω για ιούς ή να το ξεφορτώσω από προγράμματα? Ή είναι τίποτα άλλο? Thanksσιγουρα θα ξεκινησεις πρωτα να ενημερωνεις ολους τους drivers και μετα ολα τα αλλα
επισης ειναι πολυ χρησιμο να κανεις ενα search στο google με τον κωδικο του προβληματος μπας και βρεις τι ακριβως ειναι
edit μαζι με τους drivers καλο ειναι να περασεις και ολα τα updates των windows
-
Thanks chro
-
30 διαμαντια εμενα δε μου δινει μηπως το επαιζες στο easy?
αυτο με το τζιπακι το χω παρει χαμπαρι, αλλα και παλι ειναι κοπος , τη νυκτα γουσταρω περισσοτερο που δε με βλεπουν
επισης διαβαζοντας λιγο στο νετ, ειδα εναν που σκεφτηκε ενα πολυ καλο κολπακι ωστε να μην αγοραζει ποτε οπλα, να κανει τραμπες με τα μπαουλα, εξυπνο
οσο για το προβλημα σου μου κανει εντυπωση που το επαθες προς το τελος πολυ παραξενο..
εγω καλου κακου τωρα που εχω κανει ενα 7ωρο παιχνιδι θα βαλω τα save μου σε φλασακι, γιατι μεταξυ αλλων εχω διαβασει οτι σε μερικους καταστρεφονται τα save
-
-
σε τι το παιζεις?
(gpu, οθονη, λειτουργικο ?) -
amd +3500, 2gb ram, κάρτα ati 3870. Οθόνη τις κλασικές παλιές crt, windows xp
-
Γμ τη τυχη μου γμ.
Εγινα ban απο το multiplayer του MW2.
Μαλλον γιατι καποια στιγμη το παιχνιδι με εβαλε σε χακεμενο σερβερ.
Δεν εκανα ποτε hack ουτε τιποτα τετοιο, δεν εχω ασχοληθει αλλωστε και δε ξερω καθολου πως και τι.
Εστειλα μηνυμα στην steam αλλα εχουν zero tolerance policy.
@@ μαντολες, τι τους γινεται δεν ξερουν.
Αγορασα ενα παιχνιδι που δε μπορω να παιξω και δε φταιω εγω κι ολας.
Που να ηξερα οτι επρεπε να παρακολουθω στα κ@λ@φορουμ τους για να δω τι να κανω αν μπω σε τετοιο σερβερ και τι αρχεια πρεπει να διαγραψω μετα απο τον σκληρο μου.
Αλλωστε δεν γραφοταν πουθενα κατι τετοιο, ουτε μαιλ ειχα, ουτε τιποτα.Το ωραιο ειναι οτι δεν μπορω απο εδω και περα να αγορασω ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι που υποστιριζει steam γιατι πολυ απλα δεν θα δουλευει.
Κριμα, εχασαν εναν πελατη που πολυ απλα θα παει αλλου (ελπιζω να μην ενσωματωσουν ολα τα παιχνιδια του ειδους τη steam), αλλα με εχουν εκνευρισει αφανταστα.
Απο ο.τι ειδα στο γουγλη το εχουν παθει παρα πολλα ατομα ετσι αδικα, μεχρι και petition εχουν βγαλει.Ποιος ακουει και τον Κιουση με τα single τωρα.
-
μια χαρα το σηκωνεις με το dx10 ομως ειναι
ψησου για καινουριο συστημα
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ποιος ακουει και τον Κιουση με τα single τωρα.
δεν ειμαι κατα του multi, ασχετα αν δε μου πολυαρεσει
ειμαι ομως κατα του να τους σκας τα λεφτα και να σου πρηζουν τα @@ κατι που συμβαινει ακομα και σε single , οπου εγινε τωρα τελευταια μοδα κι εκει να εισαι μονιμα συνδεδεμενος στο internet για να παιξεις single
περα απο το οτι αυτο το πραγμα παρακαμπτεται για πλακα τελικα, στην ουσια γ@μαει αυτους που το πληρωσαν, γιατι ο πειρατης δεν εχει αναγκη τη συνδεση του
(που εδω στην ελλαδα τουλαχιστον τρωνε συνεχεια φρικες και πεφτουν)
δεν εχεις αποδεικτικα οτι το πληρωσες κτλ κτλ?
τι στο παιζουν δυσκολοι τα τσουτσεκια? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Γμ τη τυχη μου γμ.Εγινα ban απο το multiplayer του MW2.
Μαλλον γιατι καποια στιγμη το παιχνιδι με εβαλε σε χακεμενο σερβερ.
Δεν εκανα ποτε hack ουτε τιποτα τετοιο, δεν εχω ασχοληθει αλλωστε και δε ξερω καθολου πως και τι.
Εστειλα μηνυμα στην steam αλλα εχουν zero tolerance policy.
@@ μαντολες, τι τους γινεται δεν ξερουν.
Αγορασα ενα παιχνιδι που δε μπορω να παιξω και δε φταιω εγω κι ολας.
Που να ηξερα οτι επρεπε να παρακολουθω στα κ@λ@φορουμ τους για να δω τι να κανω αν μπω σε τετοιο σερβερ και τι αρχεια πρεπει να διαγραψω μετα απο τον σκληρο μου.
Αλλωστε δεν γραφοταν πουθενα κατι τετοιο, ουτε μαιλ ειχα, ουτε τιποτα.Το ωραιο ειναι οτι δεν μπορω απο εδω και περα να αγορασω ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι που υποστιριζει steam γιατι πολυ απλα δεν θα δουλευει.
Κριμα, εχασαν εναν πελατη που πολυ απλα θα παει αλλου (ελπιζω να μην ενσωματωσουν ολα τα παιχνιδια του ειδους τη steam), αλλα με εχουν εκνευρισει αφανταστα.
Απο ο.τι ειδα στο γουγλη το εχουν παθει παρα πολλα ατομα ετσι αδικα, μεχρι και petition εχουν βγαλει.Ποιος ακουει και τον Κιουση με τα single τωρα.
το vac2 μονο στα lua scripts χανει καπου κατα τα αλλα σε κανουν ban αυτοματα καθοτι αμα ειχες εφυγες χωρις δευτερη κουβεντα..
-
Αν σου πω οτι δεν καταλαβα τιποτα..
Οπως και να εχει, αγορασα ενα παιχνιδι, μιας και δεν εχει dedicated servers διαλεγει αυτο που θα με βαλει.
Με εβαλε σε εναν χακαρισμενο και μου διεγραψε το λογαριασμο επειδη μπηκα εκει.
Για να δουλεψει παλι πρεπει να ξανααγορασω το παιχνιδι.
Ειναι τουλαχιστον παραλογο.Βεβαιοτατα εχω τα παντα απο αποδειξεις αλλα επειδη κατ'αυτους πηγα να κλεψω ο λογαριασμος μου διεγραφει.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)