-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Ευχαριστώ.Οχι εμάς, τον Θεό που σε έκανε ξεφτέρι.... ΦΤΟΥ μην σε ματιάσω!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Απαπαπαπαπα, δεν γινεται τυροπιτα με Γκοργκονζολα γιατι θα βρωμαει ποδαριλα κ μετα θα ερθουν τα Ελοχιμ να μας πανε στην Dark City οπου η Ντουβλη εκανε μηνυση σε καποιον επειδη την αποκαλεσε πορνοσταρ, ενω ο παρκαδορος του Ακρωτηριου δεν εκοβε αποδειξη για ναπουλαω BMW 335 4ετιας, 55 χιλιαρικα
Κ μετα ο Ζαμπιδης εκανε ενα τολουπ πανω απο τα @@ του Κωσταλα, ολο μουρλια σου λεω Καιτη μου. Παω σπιτι μου τωρα στον Κρυπτον , αφηστε μηνυμα κ ο Chandler θα σας απαντησει (αν δεν πηδαει την Μονικα, γιατι ποιος ξερει μεχρι ποτε θα εχει τα ματια της κλειστα κ δεν θα καταλαβαινει οτι επρεπε να ειναι με την Rachel κ εγω στην γωνια να τραβαω με καμερα για την εφημεριδα του Θεμου).
Να σε ρωτήσω;
Αν το διαβάσω ανάποδα, θα βγάλω νόημα ή τα ίδια με τώρα; -
-
Ανέφερες ότι γίνεται να κατασκευάσεις κάρτα sim με αλουμινόχαρτο και γυαλί (προφανώς μονωτικό) και να κάνεις σύντομα τηλεφωνήματα. Γιατί δεν το κατασκευάζεις να μας το δείξεις, λοιπόν, αφού είναι τόσο εύκολο; Διαστάσεις μπορείς να βρεις εύκολα από την κάρτα που έχεις ήδη. Μεγέθη για το αλουμινόχαρτο τα βρίσκεις επίσης από τις επαφές, άρα δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα στην κατασκευή. Άδεια από το ΓΕΣ δε χρειάζεται, ούτε για το βίντεο, ούτε για την κατασκευή. Το GSM είναι πολιτικό σύστημα, οπότε δεν εμπλέκεται το ΓΕΣ πουθενά.Θα δεχθείς την πρόκληση; Τι λες; Εκτός και αν τελικά, κατασκεύασαν κάτι άλλο και όχι κάρτα sim απλά. Μήπως, τότε, τα κινητά, δεν επέτρεπαν είσοδο στη λειτουργία τους χωρίς sim και απλά παρέκαμψαν αυτή την ιδιότητά τους; Λέω, μήπως...
Ευχαριστώ.
θα το πω αυτο δευτερη φορα μπας και περασει στο μυαλο σου
πηγα σε στρατιωτικο συνεδριο ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ του εξωτερικου στο ndc που ΥΠΑΓΕΤΑΙ στο ΝΑΤΟ γκεγκε?
αμα θες κατι αλλο ψαξτο μονος σου εγω στοιχεια για το πως και τι δεν δινω
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ευχαριστώ.
Οχι εμάς, τον Θεό που σε έκανε ξεφτέρι.... ΦΤΟΥ μην σε ματιάσω!
Τώρα έγινες ειδικός ΚΑΙ στις κινητές επικοινωνίες και φυσικά μπορείς να με κρίνεις ΚΑΙ σε αυτόν τον τομέα και φυσικά ο cabala10 έχει δίκιο στην ψεύτικη sim που την κατασκευάζουν όλοι, αλλά μόνο εγώ δεν το ξέρω.
Εντάξει, έχετε δίκιο όλοι. Μόνο εγώ δεν έχω γνώση της δουλειάς μου. Ζητάω συγγνώμη ταπεινά...
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αν το διαβάσω ανάποδα, θα βγάλω νόημα ή τα ίδια με τώρα;Πρόκειται για επιτυχημένη διαγώνια ανάγνωση των θεμάτων των ημερών του φόρουμ.
Kacey, έχεις ποιητική φλέβα τελικά! -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
θα το πω αυτο δευτερη φορα μπας και περασει στο μυαλο σουπηγα σε στρατιωτικο συνεδριο ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ του εξωτερικου στο ndc που ΥΠΑΓΕΤΑΙ στο ΝΑΤΟ γκεγκε?
αμα θες κατι αλλο ψαξτο μονος σου εγω στοιχεια για το πως και τι δεν δινω
Άρα γνωρίζεις να κατασκευάζεις τέτοια sim ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Μονολεκτική απάντηση θέλω.
Ευχαριστώ.
-
Οτι θελετε να πειτε για sim tetra κλπ πειτε τα με πμ.Σαν χαλασμενος δισκος καταντησε το θεμα με τα ιδια και τα ιδια να ρωταει ο ενας τον αλλο.Λυπηθείτε μας [mod]
-
Ευχαριστώ.
Τώρα έγινες ειδικός ΚΑΙ στις κινητές επικοινωνίες και φυσικά μπορείς να με κρίνεις ΚΑΙ σε αυτόν τον τομέα και φυσικά ο cabala10 έχει δίκιο στην ψεύτικη sim που την κατασκευάζουν όλοι, αλλά μόνο εγώ δεν το ξέρω.
Εντάξει, έχετε δίκιο όλοι. Μόνο εγώ δεν έχω γνώση της δουλειάς μου. Ζητάω συγγνώμη ταπεινά...
Ευχαριστώ.
αυτο και μονο και τελος απο εμενα γιατι τα brain cell μερικων εχουν καει
ΤΟΝΙΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 2 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
τελος -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οτι θελετε να πειτε για sim tetra κλπ πειτε τα με πμ.Σαν χαλασμενος δισκος καταντησε το θεμα με τα ιδια και τα ιδια να ρωταει ο ενας τον αλλο.Λυπηθείτε μας [mod]Όχι με PM ρε συ!!!
Μην μας το χαλάς! -
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Άκουσε με για να στο ξεκαθαρισω... μια και τελευταια φορά.
ΔΕΝ το παίζω ΕΙΔΙΚΟΣ γιατί ΔΕΝ ειμαι ΕΙΔΙΚΟΣ! .-
Αλλά εσύ ΕΧΕΙΣ γινει η ΡΟΜΠΑ του φόρουμ με τις ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ που λες ανα καιρούς.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ;
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αυτο και μονο και τελος απο εμενα γιατι τα brain cell μερικων εχουν καειΤΟΝΙΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 2 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
τελοςΑς ήταν και από τη Λαπωνία ή τη Λακωνία. Δε με απασχολεί αυτό. Έχω ακόμα μερικές ερωτήσεις:
-
Σας έδειξαν μπροστά σας ότι φτιάξανε κάρτα sim με αλουμινόχαρτο και γυαλί, εκείνη την ώρα;
-
Πήραν μπροστά σας τηλέφωνο σε τυχαίο (εννοώ μη έκτακτης ανάγκης ή ήδη προγραμματισμένο) νούμερο και μίλησαν;
-
Και αν ναι, σας είπαν γιατί να μην το κάνουμε συνέχεια αυτό, παρά μόνο για λίγο; Ένα μηχανάκι να αλλάζουμε ΙΜΕΙ κάθε μέρα χρειάζεται (σπασμένο το βρίσκεις στο διαδίκτυο) ώστε να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ ταυτοποίηση και τα τηλέφωνα είναι ΟΛΑ δωρεάν.
Ευχαριστώ.
-
-
EΛΕΟΣ
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Απαπαπαπαπα, δεν γινεται τυροπιτα με Γκοργκονζολα γιατι θα βρωμαει ποδαριλα κ μετα θα ερθουν τα Ελοχιμ να μας πανε στην Dark City οπου η Ντουβλη εκανε μηνυση σε καποιον επειδη την αποκαλεσε πορνοσταρ, ενω ο παρκαδορος του Ακρωτηριου δεν εκοβε αποδειξη για ναπουλαω BMW 335 4ετιας, 55 χιλιαρικα
Κ μετα ο Ζαμπιδης εκανε ενα τολουπ πανω απο τα @@ του Κωσταλα, ολο μουρλια σου λεω Καιτη μου. Παω σπιτι μου τωρα στον Κρυπτον , αφηστε μηνυμα κ ο Chandler θα σας απαντησει (αν δεν πηδαει την Μονικα, γιατι ποιος ξερει μεχρι ποτε θα εχει τα ματια της κλειστα κ δεν θα καταλαβαινει οτι επρεπε να ειναι με την Rachel κ εγω στην γωνια να τραβαω με καμερα για την εφημεριδα του Θεμου).
Θεος λεμε, κλαιω απο το γελιο!
-
Αν καταλάβει κάποιος ότι ένας χρήστης κινητού τηλεφώνου χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση (πχ πρόγραμμα με AES σε κινητό πομπό και λήπτη), τότε, αυτομάτως, η ΕΛΑΣ συλλαμβάνει τον παραβάτη που δεν τους επιτρέπει να υποκλέψουν τις κλήσεις του (στο κέντρο που θα έπρεπε να είναι ακρυπτογράφητες).Έχεις κάποια πηγή γι αυτό;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αν καταλάβει κάποιος ότι ένας χρήστης κινητού τηλεφώνου χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση (πχ πρόγραμμα με AES σε κινητό πομπό και λήπτη), τότε, αυτομάτως, η ΕΛΑΣ συλλαμβάνει τον παραβάτη που δεν τους επιτρέπει να υποκλέψουν τις κλήσεις του (στο κέντρο που θα έπρεπε να είναι ακρυπτογράφητες).
Έχεις κάποια πηγή γι αυτό;
Βαλτός εισαι αγορι μου;!
Κοντεύω να μάθω απο έξω και ανακατοτά VHF UHF CB JCB AES! -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αν καταλάβει κάποιος ότι ένας χρήστης κινητού τηλεφώνου χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση (πχ πρόγραμμα με AES σε κινητό πομπό και λήπτη), τότε, αυτομάτως, η ΕΛΑΣ συλλαμβάνει τον παραβάτη που δεν τους επιτρέπει να υποκλέψουν τις κλήσεις του (στο κέντρο που θα έπρεπε να είναι ακρυπτογράφητες).
Έχεις κάποια πηγή γι αυτό;
Επίσημη πηγή όχι, ανεπίσημη ναι και δεν ξέρω αν υπάρχει και αντίστοιχη νομοθεσία για τέτοιες περιπτώσεις. Θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις, αλλά είναι δύσκολο να το μάθουν αφού δεν παρακολουθούν χωρίς λόγο. Γενικά όμως, αυτή η διαδικασία γίνεται γιατί τέτοιες προστασίες τηρούν οι έμποροι ναρκωτικών.
Ευχαριστώ.
-
-
Κάτι δεν πάει καλά εδώ...
-
Επίσημη πηγή όχι, ανεπίσημη ναι και δεν ξέρω αν υπάρχει και αντίστοιχη νομοθεσία για τέτοιες περιπτώσεις. Θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις, αλλά είναι δύσκολο να το μάθουν αφού δεν παρακολουθούν χωρίς λόγο. Γενικά όμως, αυτή η διαδικασία γίνεται γιατί τέτοιες προστασίες τηρούν οι έμποροι ναρκωτικών.Ρωτάω γιατί τέτοια νομοθεσία υπάρχει ήδη στη Μ.Β., με πολύ 'όμορφα' αποτελέσματα...
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4