-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
**ΒΛΑΚΟΣΧΟΛΙΑ
**15:46
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την τεχνολογία των ανθρώπων, είναι η τυχόν εκτόξευση από τον Ήλιο θηριώδους ηλεκτρομαγνητικού παλμού, που θα καταστρέψει κάθε ηλεκτρική μηχανή και συσκευή, γυρίζοντάς μας πίσω στη λίθινη εποχή. Αυτό είναι και το χειρότερο σενάριο όσον αφορά την τεχνολογία μας, διότι το χειρότερο για εμάς τους ίδιους είναι το να μας στείλει γιαγαντιαίες εκλάμψεις και πίδακες μικροκυμάτων που θα ψήσουν τον πλανήτη.
15:42
O ήλιος, εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια, άρχισε να γίνεται πιο δραστήριος και να εκτοξεύει στο διάστημα γύρω του υλικό και ακτινοβολίες σε απίστευτες ποσότητες. Τόσο η ΝΑSA όσο και η ESA αλλά και οι Ρώσοι, έκαναν στις αρχές Ιουνίου μία έκτακτη σύσκεψη, με σκοπό την οργάνωση του μοιράσματος των πληροφοριών γύρω από την ηλιακή δραστηριότητα με σκοπό την μείωση κατά το δυνατόν των ζημιών που μπορούν να πάθουν οι δορυφόροι αλλά και ευπαθή ηλεκτρονικά συστήματα πάνω στη Γη, από τις θηριώδεις ηλιακές εκρήξεις. Στις 19 Απριλίου καταγράφηκε πίδακας διάπυρου υλικού που εκτοξεύθηκε από τον ήλιο σε απόσταση 100.000 χιλιομέτρων, ευτυχώς όχι προς την κατεύθυνση της Γης, που απέχει περίπου 150 εκατομμύρια χιλιόμετρα.εχει γινει απειρες φορες στο παρελθον αλλα οχι σε μεγαλη ενταση δεν ειναι κατι το περιεργο..
http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=20896'Ερχονατι οι διαστημανθρωποι'
*Ένας παρακμασμένος πολιτισμός πριν προλάβει να αυτοκαταστραφεί συμπαρασύροντας όλη την ανθρωπότητα στην καταστροφή, δέχεται τη χαριστική βολή από εξωγήινες δυνάμεις που ωστόσο σώζουν με την παρέμβασή τους το ανθρώπινο γένος από τον όλεθρο. Είναι μια θαυμάσια περιγραφή της αιώνιας πάλης του ανθρώπου με τις φυσικές δυνάμεις που ο ίδιος απελευθέρωσε για να γίνει τελικά σκλάβος. Είναι επίσης μια δραματική απεικόνιση της τραγικής αντίθεσης ανάμεσα στην τεχνολογική πρόοδο και την πνευματική και ψυχική αλλοτρίωση της σύγχρονης κοινωνίας. * οι εξωγηινες δυναμεις δεν ειναι παρά άλλοι γήινοι που φυγαν απο τη γη πριν μερικες χιλιαδες χρόνια και βλεποντας τη παρακμη του πολιτισμου, 'εριξαν' ενα παλμο και κατεστρεψαν καθε ηλεκτρικη μηχανη και δυνατοτητα παραγωγης ηλεκτρισμου. Ετσι επεστρεψε ο πολιτσισμος εκατονταδες χρόνια πίσω ...κλπ.κλπ... Διαβαστε το!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
κρυμμενα μηνυματα στις αισθησιακες ταινιες;Δεν μπορω να το εξηγησωΘα βοηθήσει στην έρευνα, αν μας πεις ποιά αξιόλογα παραδείγματα έχεις εντοπίσει και υποψιάζεσαι
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
κρυμμενα μηνυματα στις αισθησιακες ταινιες;Δεν μπορω να το εξηγησω
Θα βοηθήσει στην έρευνα, αν μας πεις ποιά αξιόλογα παραδείγματα έχεις εντοπίσει και υποψιάζεσαι
Αν παρακολουθησεις με μεγαλυτερη προσοχη τις σκηνες με το μπουκαλι θα καταλαβεις,μπορει να χρειαστει να το πας frame frame αλλ θα το δεις.Επισης στην ταινια της χοντρης στην τελευταια σκηνη ειδες τα βαρελια διπλα απο το αεροπλανο τι λενε οτι περιεχουν;
-
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω παντως με αυτα που διαβαζω απο μερικους εχω αρχισει να πιστευω οτι κατι τρεχει,στο νερο το ριχνουν;Στα φαστ φουντ;Κρυμμενα μηνυματα στις αισθησιακες ταινιες;Δεν μπορω να το εξηγησω
Μήπως και κρυμμένα μηνύματα στα φόρουμ...;
-
Εξαρτάται από το browser που χρησιμοποιείς.
Ο Explorer σε κάνει υπερκαταναλωτή και συμπαθών τις πολυεθνικές
Ο Firefox σε κάνει χίπη
Ο Safari σε κάνει Apple fanboyΗ Opera σε κάνει απλώς γαμάτο
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Εγω παντως με αυτα που διαβαζω απο μερικους εχω αρχισει να πιστευω οτι κατι τρεχει,στο νερο το ριχνουν;Στα φαστ φουντ;Κρυμμενα μηνυματα στις αισθησιακες ταινιες;Δεν μπορω να το εξηγησω
Εγώ έχω κρυμμένα μηνύματα στο κορμί μου, θες να τα ψάξεις;
-
Aπό τον FunEΛ
Μικρό Λιακούρειο ετυμολογικό λεξικό
Λόγω του υπερβολικού πλήθους των καινούργιων τηλεθεατών, εν όψει της γενικής εγέρσεως των ΕΛληνικών συνειδήσεων παγκοσμίως, κρίθηκε απαραίτητο από το συμβούλιο των Ιπποτών να εκδώσουμε στοιχειώδες
μικρό Λιακούρειο ερμηνευτικό λεξικό προς ανύποπτο ταξιδιώτη - ακροατή:Όταν ο Προφήτης Πλασιέ Λιακό, λέει τη λέξη «Αλήθεια», εννοεί αυτό που ΟΛΟΙ οι άλλοι εννοούν με τη λέξη «Ψέμα». Έτσι:
Αλήθεια ---> Ψέμα
Έτσι εξηγείται γιατί παρουσιάζεται η «νύχτα» σαν «ημέρα». Είναι η περίφημος Θεοεπιστημονική μέθοδος του Προφήτη 'Γκέμπελς και ξερό σκατό' όπου το μαύρο παρουσιάζεται σαν άσπρο και αντιστρόφως.
Νύχτα ---> Ημέρα
Πληροφόρηση ---> Παραπληροφόρηση
Βλέπω ---> Αλλοιθωρίζω, στραβώνομαι, πιστεύω άκριτα τον ποιμένα (Λιακό)Αντιστοίχως ακολουθεί μικρός κατάλογος κατανόησης Λιακουρικών λέξεων-όρων σε σχέση με τις πραγματικές έννοιες που αντιστοιχούν σ αυτές τις λέξεις:
Δυνατά και Ελληνικά ---> Τραμπουκοφασιστικά
Αγαπητοί φίλοι ---> Υποψήφια και ήδη θύματα
Είναι σχεδόν τσάμπα ---> Σας κλέβω ασύστολα
Στηρίξτε μας ---> Δώστε μας τα λεφτά σας
Βιβλιοφάγοι και βιβλιοφαγούδες ---> Σαβουροφάγοι και Σαβουροφαγούδες
Αποκαλύψεις ---> Παραχάραξη, διαστρέβλωση
Τελευταία εκπομπή ---> Συνεχείς εκπομπές
(μέχρι να τελειώσει το στοκ των σαβουροπακέτων)
Επιστημονικές Αποδείξεις ---> Μεταφυσικές αυθαίρετες Σοφιστείες
Στοιχεία ---> Ύποπτα κατευθυνόμενες Υποθέσεις
Συνωμοσίες ---> Τερατολογίες
Ιστορία ---> Μυθολογία
Πραγματικότητα ---> Μυθοπλασία, παραμύθι
Λογική ---> Παράνοια
Γνώση ---> Άγνοια και ημιμάθεια
Σκοταδισμός ---> Επιστήμη Διαφωτισμός Λογική
Το φως του Χριστού ---> Μεσαιωνικός Σκοταδισμός
Ελληνορθόδοξοι ---> Ημεδαποί εθνικιστές θεοκράτες παντός τύπου
Γκρίζος λαός της Νέας Τάξης ---> Πολυπολιτισμικότητα
Ανθέλληνες ---> Οι μη ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ, στο Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια
Κουλτουριαραίοι ---> Όσοι ασχολούνται με τον πολιτισμό (διανοούμενοι, καλλιτέχνες κλπ)
Τα τσιράκια της Νέας Τάξης ---> Όσοι λειτουργούν με κριτική ανάλυση
Νέα Τάξη ---> Όλος εν γένει ο δυτικός πολιτισμός
Σεβασμός ---> Αυθαιρεσία
Σεβασμός στη διαφορετική άποψη ---> Φωτιά και τσεκούρι στη διαφορετική άποψη
Εκπολιτισμός ---> Bίαια επιβολή και προσηλυτισμός
Βάρβαροι ---> Όλοι οι άλλοι εκτός από μας
Βαρβαρική ---> Όλες οι άλλες γλώσσες εκτός της δικής μας
Περιούσιος λαός ---> Θεοκρατικός Σωβινισμός
Υπεροχή της φυλής ---> Ρατσισμός Φασισμός
Αγάπη ---> Μίσος
… τα κομμουνιστικά μου ---> τα εθνικοσοσιαλιστικά μου
... άλλη μια δικαίωση του Λιακόπουλου ---> ... άλλη μια απάτη του Λιακόπουλου6η Κοσμοκρατορία 2024 ---> Εθνικοσοσιαλιστικοί πόθοι εξουσίας
Γη ο Πλανήτης των Ελλήνων ---> Μέγα μνημείο ψευδολογίας, μπουρδολογίας και αποπροσανατολισμού
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ---> Μέγα μνημείο ψευδολογίας, μπουρδολογίας και αποπροσανατολισμού
Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης (των σοφών της Σιών) ---> Μέγα μνημείο ψευδολογίας, μπουρδολογίας και αποπροσανατολισμού
Σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού ---> Όλοι οι Εβραίοι (κάποιος πρέπει νάναι ο αποδιοπομπαίος)Μυστικός γέροντας πληροφοριοδότης ---> Μπουρδολογίες
Προφητείες ---> Μπουρδολογίες
Θεϊκό σχέδιο ---> Μπουρδολογίες
Ελληνικές πόλεις στη Σελήνη ---> Μπουρδολογίες
Λευκή Αδελφότητα ---> Μπουρδολογίες
Παγκόσμια κυβέρνηση στη Λευκή πυραμίδα ---> Μπουρδολογίες
Γίγαντας στο Αττικό Μετρό ---> Μπουρδολογίες
Αντίχριστος ---> Μπουρδολογίες
Κοίλη (κούφια) γη ---> Μπουρδολογίες
Χανεμπού ---> Μπουρδολογίες
Αντιβαρύτητα ---> Μπουρδολογίες
Σκελετός Κενταύρου ---> Μπουρδολογίες
Ρώσικη υπερτεχνολογία ---> Μπουρδολογίες
Ρώσικη διαστημική υπεροχή ---> Μπουρδολογίες
ΤΕΣΛΑ υπερτεχνολογία ---> Μπουρδολογίες
Υποχθόνιοι ---> Μπουρδολογίες
Σιδερένιος Ήλιος ---> Μπουρδολογίες
Ψεκασμοί υποταγής συνειδήσεων ---> Μπουρδολογίες
Σφραγίσματα Πυλών Μεγαλέξανδρου ---> Μπουρδολογίες
Κατάρρευση και τρίτου πύργου, εκτός των διδύμων ---> Μπουρδολογίες
Τσουνάμι πυρηνική δοκιμή ---> ΜπουρδολογίεςΣυννεφάκης ---> μπουρδολόγος παπαρολόγος
(ισχυρίζεται οτι εχει εφεύρει την ρώσικη αντιβαρύτητα)
Σακκέτος ---> παράφρων χριστιανός εθνικιστής
(ισχυρίζεται οτι ο χριστιανισμός είναι φυσική συνέχεια της αρχαίας ελληνικής σκέψης)
Πεντέλας ---> πυροβολημένος καλλιτέχνης
(δεν ισχυρίζεται τίποτα, έπεσε στη μαρμίτα με το Ιχωρ μικρός)ΛΙΑΚΟΥΡΕΙΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
-
-
Ναι αλλά δεν μου απαντάει
-
Εγώ έχω κρυμμένα μηνύματα στο κορμί μου, θες να τα ψάξεις;Δεν έχεις αφοδεύσει ακόμα, ε;
Μην τα κρατήσεις πολύ ακόμα κρυμμένα, θα πάθεις κανά κολικό του εντέρου, Αυτά τα μηνύματα πρέπει να βγαίνουν το συντομότερο
-
Είμαι πιστός στον Ραντανπλανούκο μου!!!
Που χάθηκε τόσο καιρό...; -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δεν έχεις αφοδεύσει ακόμα, ε;
Μην τα κρατήσεις πολύ ακόμα κρυμμένα, θα πάθεις κανά κολικό του εντέρου, Αυτά τα μηνύματα πρέπει να βγαίνουν το συντομότερο
Δεν είσαι καθόλου ρομαντική ψυχή!
-
Είμαι πιστός στον Ραντανπλανούκο μου!!!
Που χάθηκε τόσο καιρό...;Τα έφτιαξε με την Barbie!
Ε Patrinouli μου, θες να γίνουμε αδερφές ψυχές; ε; ε;
-
Δεν έχεις αφοδεύσει ακόμα, ε;
Δεν είσαι καθόλου ρομαντική ψυχή!
Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις και τα γούστα του καθενός
-
Mμμμ....
Youtube Video -
-
Mμμμ....
Youtube VideoΣαν να ακούω στα αυτάκια μου οτι μου το τραγουδάς εσύ!!!
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ