-
Επειδή από οτι κατάλαβα μερικοί έχουν παραλάβει το 1.4Τ μπορούν να πουν σε τι επίπεδα κυμαίνεται η κατανάλωση εντός/εκτός πόλης?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν παιζει ρε συ το γκολφ αυτο ειναι το 122 , δε γινεται να ειναι πιο γρηγορο απο το 180η ρενω παραμενει η χειροτερη στα φρενα..
Το ωραιο ειναι οτι ειχα παει να κανω test drive το megane και στην Πάτρα εκεινη την περιοδο ειχαν μονο το 1.6 και ειχε ερθει και ο πωλητης μαζι μου και μου λεγε κατι του στυλ 'οτι τα φρενα του megane ειναι αγωνιστικα και εχουν τις καλυτερες επιδοσεις' και στα τεστ ειναι με τεραστια διαφορα τελευταιο...χεχε
-
hello paides!!!
na kanw mia erwthsoula mhpws eiste gnwstes!
exw akousei pws to neo astra me to turbokinhthra p.x. to 1.4 me 140hp 8elei venzinh pollwn oktaniwn!nomizw th 100ara!pou sunepagetai megalo kostos xrhshs tou autokinhtou!
an valeis thn aplh, xaneis mono se ippodunamh stigmiaia?? h prokaleis kai kapoia makropro8esmh zhmia sto kinhthra??
k ti kostos sunthrhshs exoun autoi oi kinhthres??gnwrizei kaneis?? -
μια χαρα θα λειτουργησει και με την 95αρα
-
Ο χρήστης ven έγραψε:
hello paides!!!
na kanw mia erwthsoula mhpws eiste gnwstes!
exw akousei pws to neo astra me to turbokinhthra p.x. to 1.4 me 140hp 8elei venzinh pollwn oktaniwn!nomizw th 100ara!pou sunepagetai megalo kostos xrhshs tou autokinhtou!
an valeis thn aplh, xaneis mono se ippodunamh stigmiaia?? h prokaleis kai kapoia makropro8esmh zhmia sto kinhthra??
k ti kostos sunthrhshs exoun autoi oi kinhthres??gnwrizei kaneis??Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish [mod]
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish [mod]
'και ο κινητήρας του Astra δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα , έχοντας παράλληλα και χαμηλό κόστος συντήρησης!'
-
προς κατόχους:
από άνεση ανάρτησης πως τα πάει το Άστρα?
σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα? (αν έχετε εμπειρία) -
Να συγκρίνω με σύγχρονο μικρομεσαίο δεν μπορώ, αλλά η sport έκδοση (ενεργητική ανάρτηση) που έχω, με έχει ικανοποιήσει πλήρως τόσο σε κρατήματα όσο και σε άνεση.
Αλλού έχει κάποια θεματάκια. -
Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:
Να συγκρίνω με σύγχρονο μικρομεσαίο δεν μπορώ, αλλά η sport έκδοση (ενεργητική ανάρτηση) που έχω, με έχει ικανοποιήσει πλήρως τόσο σε κρατήματα όσο και σε άνεση.
Αλλού έχει κάποια θεματάκια.που εχει θεματακια ? τι ακριβως ενοεις ?
-
Λίγο η συναρμογή θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Για παράδειγμα σε μένα χρειάστηκε να ανοίξουν την ταπετσαρία του συνοδηγού γιατί ακούγονταν ένας συντονισμός στις ανωμαλίες. Τώρα όλα οκ(εννοείται εντός εγγύησης). Συντονίζει ανεπαίσθητα ένα πλαστικό στην ζώνη ασφαλείας ακριβώς μέσα στο αυτί. Όχι ιδιαίτερα ενοχλητικό, αλλά θα μπορούσε να απουσιάζει. Θα ζητήσω να το φτιάξουν όποτε ευκαιρήσω. Κατά τα άλλα, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Εργονομία, χώροι, καθίσματα τέλεια, επιδόσεις, άνεση, κρατήματα, κατανάλωση είμαι 100% ικανοποιημένος.
-
Καταλαβα , ειναι απο τις παιδικες ασθενειες που λενε
-
ποσο καει το τουρπακι το 1.4 με τα 140;
-
Ξέρει κανείς λεπτομέρειες για τον νέο 1,4Τ με τα 120Hp;
-
Νεος 1.4τ ??????? περα απο την ιπποδυναμη , ποια η διαφορα του?
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Νεος 1.4τ ??????? περα απο την ιπποδυναμη , ποια η διαφορα του?Ο γνωστός 1.4Τ είναι με ριγμένη την δύναμη και την ροπή απλα.
-
Και για πιο λόγω είναι φθηνότερο; Κάτι άλλο θα υπάρχει από πίσω.
-
Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:
Και για πιο λόγω είναι φθηνότερο; Κάτι άλλο θα υπάρχει από πίσω.http://en.wikipedia.org/wiki/Marketing
Τώρα αν έχει και λίγο μικρότερη φτερωτή, είναι επουσιώδες.
-
Σημερα ειδα οτι επιτελους ξεκινησαν και τρεχουν μια προσφορα στο Astra J πολυ μικρη και για περιορισμενο αριθμο αυτοκινητων
Nέο 5θυρο ASTRA (ASTRA J)
Το Νέο Opel Astra με την εντυπωσιακή σπορ σχεδίαση και τον πραγματικά απολαυστικό χαρακτήρα προσελκύει όλα τα βλέμματα. Αποκτήστε τώρα το νέο αστέρι στο χώρο του αυτοκινήτου, χωρίς τέλος ταξινόμησης* (Ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων)
ή με προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ αξίας €500.
*Δεν συμπεριλαμβάνεται τέλος ταξινόμησης προαιρετικού εξοπλισμού.
Τα προγράμματα ισχύουν μέχρι 30/09/2010.
-
-
Ιδιαίτερα όμορφο. Νομίζω το πρώτο όμορφο μικρομεσαίο Opel SW που δεν μου 'βγάζει' επαγγελματικό 'κάραβαν'!
Ιδέα μου είναι ή κάνω λάθος ότι οτιδήποτε καινούριο Opel το βλεπουμε πρώτα με το σήμα της Vauxhall και μετά της Opel!
Opel Astra 2009